• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan elti, baş üstüne konan elti!!!

siz de konu sahibisiniz gibi savunuyorsunuz bu da benim ilgimi cekti
Kusura bakmayin da sizin de eltiniz size basiniz acik diye ay ben boynumu dahi acmam kocam kiskanir dese. her konuda ailede esit tutulsaniz sizde sinirlenirsinoz. hak edene hak ettigi deger verilmiyo. bnm anlatmak istedigim bu ne kiskancligi??

ben bu kadinin soyledigi seyleri hic inanmiyorum
doğru olduğuna bende inanmak istemedim ki doğruysa bile kesinlikle kaynını ilgilendirir . konu sahibi açıklığına laf eden kapalı aileyide konu dışı ayrı bir çirkin ithamda bulundurması da olayı tam doğru ve tarafsız anlattığını göstermiyor.! Aldatmanın erkeği kadını olmadığı gibi açığı kapalısıda yok bu iğrençliğin .!

Amaaan boşver. Herkes biliyor olanı biteni sonucta. Uzak dur bence

kiskanc elti olayi iftiraya kadar goturur o yuzden tovbe edin derim
Siz ne diyosunuz allah askina ben herkes duyduktan sonra duydum olayi o zman evli degildim. esimde sehir disindaydi. ne iifirasi bence siz tovbe edin benim gunahimi aldiginiz icin

Kusura bakmayin da sizin de eltiniz size basiniz acik diye ay ben boynumu dahi acmam kocam kiskanir dese. her konuda ailede esit tutulsaniz sizde sinirlenirsinoz. hak edene hak ettigi deger verilmiyo. bnm anlatmak istedigim bu ne kiskancligi??
Ne yapsınlar kadını dar agacinda mı sallandirsinlar?

Ben sizin mantığı hiç anlamadım, ben bundan 5 sene önce şöyle bir olaya rast geldim, bir gelin görümcesinin kocasıyla birlikte oluyormuş sonra adam gelini alıp kaçtı; ama oğlanın ailesi gidip gelini geri getirdi. Niye illa iftira ya da fake diyorsunuz ki böyle oluyor oluyor, kimse getirmez geri diye bir şey yok.
kacmak yok bunlar kadindan ozur diliyor bas taci ediliyor felan pek ayni degil

Fake de degil iftira da bildiginiz tum ilce bu konuyu biliyo. kafadan sacma sapan bi senaryo yazip burda ne kendi vaktimi harcarim ne de baskalarinin vaktini calarim. ayrica burda eltimin bunu yapacagina inanmayip gidip soranlar var evet asik oldum yaptim evlencem onunla ayrilicam dedigi cok insan var. kaldi ki kaynim da itiraf etmese erkeklik gururunu ayaklar altina alip neden boyle bisey soylesin. butun aile ayaga kalktı. herkes biliyo. iftira diye bisey yok itiraf var.

Çok acayip bir konu gerçekten. Eltinin görüştüğü adamın karısı adamı boşamış ama biizm eltinin yaptığı yanına kar kaldığı gibi bir de özür dilenmiş kendisinden. Hem de bizim ülkemizde hem de bir ilçede. Yani bu elti firdevs hanımı geçmiş,takdir edilmeli diye düşünüyorm. Nasıl böyle hizaya geitrmiş eşini ve ailesini. :oha:

Konuyu okuyanlarin cogu ne anlatmak istedigimi anlamamis. benim derdim eltimin affedilmesi degil. Hatta ben tek bir yorum dahi yapmadim elestirmedim. ailede bu takdir edildi. benim derdim esit tutulup onun gaflarini ayiplarini gormezden gelmem beklenip alttan al el ustunde tutalim cocuklar var tekrar hata yapmasin denmesi.

Siz ne diyosunuz allah askina ben herkes duyduktan sonra duydum olayi o zman evli degildim. esimde sehir disindaydi. ne iifirasi bence siz tovbe edin benim gunahimi aldiginiz icin

Hala başkalarından duydum diyorsunuz . Gözünle gördün mü gözünle bir söyle.

kacmak yok bunlar kadindan ozur diliyor bas taci ediliyor felan pek ayni degil
Yooo aynı işte boşanmak için kaçıyorlar, sonra oğlanın ailesi gelini geri getirdi, görümcesi de kocasıyla boşanmadı, hala evliler.
Bunlarda da durum boşanmaya gitmiş sonra gelin geri getirilmiş işte.

Çok acayip bir konu gerçekten. Eltinin görüştüğü adamın karısı adamı boşamış ama biizm eltinin yaptığı yanına kar kaldığı gibi bir de özür dilenmiş kendisinden. Hem de bizim ülkemizde hem de bir ilçede. Yani bu elti firdevs hanımı geçmiş,takdir edilmeli diye düşünüyorm. Nasıl böyle hizaya geitrmiş eşini ve ailesini. :oha:
doğru olduğuna bende inanmak istemedim ki doğruysa bile kesinlikle kaynını ilgilendirir . konu sahibi açıklığına laf eden kapalı aileyide konu dışı ayrı bir çirkin ithamda bulundurması da olayı tam doğru ve tarafsız anlattığını göstermiyor.! Aldatmanın erkeği kadını olmadığı gibi açığı kapalısıda yok bu iğrençliğin .!
Benim kilik kiyafetimi kv elti elestirirse bende iyi ki mutaassipsiniz derim tabikide. bu eltiyi kabul ediyosan benim acikligimi dar pantalonumu elestiremezsin

Kendisi bizzat anlatip itiraf etti. hat da eşinin ustuneydi dokuman cikarmak cok kolay oldu mahkemelik oldular sonra dava geri ceklildi. ustelik kocasi evde yokken eve aldigi icin adamcagiz eve gelince yatak odasina sinen kokuyu bile duymus kaynima itiraf etmis. ustelik beraber oldugu adamin da karisi adami bosadi.
İğrenç ve bu kadar detay sonrası barışma+el üstünde tutulma+sizin ısrarla açıklık kapalılık vurgusu yapmanız = fake oğlu fake

Konuyu okuyanlarin cogu ne anlatmak istedigimi anlamamis. benim derdim eltimin affedilmesi degil. Hatta ben tek bir yorum dahi yapmadim elestirmedim. ailede bu takdir edildi. benim derdim esit tutulup onun gaflarini ayiplarini gormezden gelmem beklenip alttan al el ustunde tutalim cocuklar var tekrar hata yapmasin denmesi.

Ailenin konuya bakış açısı gerçekten ilginç. Açık olduğun için üstüne gelinmesi bir tarafa hala el ğstünde tutulması rahatsız edici gerçekten.
Birçok insan da bu durumdan rahatsız olurdu. Ama ne yazık ki yapılabilecek bişey yok. Birçok arkadaşın dediği gibi hoşlanmıyorsan az görüşmeye çalış. Burada olduğu gibi yaptığın her olumsuzlk elti kıskançlığı olarak değerlendirilebilir. Elti durumları biraz ilginç,aileden aileye de çok farkediyor. Yaşamayan bilmez.

yazik kadina belki kocasiyla kavga etti adam kizginlikla bir sey soyledi bunlar duydu kadina atmadik iftira birakma
mislar kadin ozur diletmis ne azindan ama konu sahibi senin durum cok fena allah affetse bile kul affetmez
Ister inanirsin ister inanmazsin. sende suan benim gunahimi alarak beni hafifletiyorsun. cunku ben olani dogruyu biliyorum icim rahat.

Sizde fenasıniz yani...
Kv ne diyor ne yapıyor boşver. Her koyun kendi bacağından asilir

İğrenç ve bu kadar detay sonrası barışma+el üstünde tutulma+sizin ısrarla açıklık kapalılık vurgusu yapmanız = fake oğlu fake

Benim de tanıdığım biri oldu buna benzer. Hem de sürekli görüştüğümüz yan komşu. Kadın kaçmış görüştüğğ adama. Adamın da niyeti kötüymüş sanırım. Geri gelmiş. Tabi herşey ortaya çıkınca kızın ailesi aracı olmaya çalışmış işte çocuklar falan. Barıştılar şimdi. İkinci çocukları oldu.
Kayınvalidesiyle arası iyi görünüyo tabi iç yüzü bilinmez.

Back
X