• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan elti, baş üstüne konan elti!!!

Oo tek erkek çocuk, ben de evin biricik piremses kızıyım. Olur mu ki derken; abim ve arkadaşlarından gözlemlediğim kadarıyla dohtorların müzik, kitap, film zevki biraz şey...Dr. House gibi olsun demiyorum da...Bilemedim şimdi siz, valla gayet zevk sahibi çocuk, diye güvence verirseniz cv'mi size yollarım.
Olmasa bile siz her zaman benim manevi görümcem olarak kalbimde yer edineceksiniz.

Leym Dr Houseda ne zevk vardı ki? Gayet kaçıktı. Başhekim kadına da b.k gibi davranmıştı. Ama kendi yakışıklı adam bir şey diyemem:)

Leym Dr Houseda ne zevk vardı ki? Gayet kaçıktı. Başhekim kadına da b.k gibi davranmıştı. Ama kendi yakışıklı adam bir şey diyemem:)

Nasıl ne zevk vardı adamın sarkastik olması bile yeterdi ya. O kadar sarkazm derin entelektüel birikimle geliyor lütfen.
Tabii kadına davranışına bir şey diyemem o konuda ona ben de kırgınım. hsjshsj

Konu sahibine gereksiz yere ne kadar da yüklenilmiş.
Seni bağlayan bir durum yok' diyenler yorum yazma derdine düşmeden konuyu tam anlamıyla bir okusaydınız: git sende barış' deniliyor yalnız konu sahibine.

Bir de eklemeden edemeyeceğim, artık bu tür şeyler maalesef türkiyede neredeyse gündelik yaşanan şeyler : bknz haberler! Yani öyle hemen fake/yalan/iftira yaftasını yapıştırmak saçmalık ötesi.

Malesef boyle genis insanlar cok...
Konu sahibi anlattiklariniz dogruysa midesi alan almis
..
Siz istemiyorsaniz gorusmeyin geçin...
Olay oldugunda siz evli degildiniz anladigim kadariyla...
Komsu akrabayla bu konuyu dertlesmenizi gerektirecek bir durum yok...
Kabullenen kabullenmis siz.bisey ispat etmeyin

Siz ne yaparsanız,ne derseniz deyin onlar dünyayı yutmuş,sizi kötü çıkarırlar. Kinamiyim ama midem bulandı,yatmış kalkmis kadın,ne biçim iş bu ya. :kusmuk:

Konu sahibine gereksiz yere ne kadar da yüklenilmiş.
Seni bağlayan bir durum yok' diyenler yorum yazma derdine düşmeden konuyu tam anlamıyla bir okusaydınız: git sende barış' deniliyor yalnız konu sahibine.

Bir de eklemeden edemeyeceğim, artık bu tür şeyler maalesef türkiyede neredeyse gündelik yaşanan şeyler : bknz haberler! Yani öyle hemen fake/yalan/iftira yaftasını yapıştırmak saçmalık ötesi.
[/QUOT
Tesekkurler..

Illa biseyin dogrulugu goz gorunce mi oluyo. hangi kadin itiraf eder kocasina. kp geldinde yuzunu bile acamamis utancindan tabi hhersy fake yalan. siz hber okumuyomusunuz ya o okuduklarinizi da insanlar yasiyo uzaydan inmiyo. boyle gercekler var iste hayatta. isim yok kiskanicam adalet benim istedigim. nerde kaldi iyilik dogruluk dürüstlük o zman

Bir benzerini gözümle görmesem ben de inanmazdım muhtemelen.

Bir abla var 40 küsür yaşında. 7 senedir biriyle ilişkisi var. Kocası, oğlu, yeğeni, kocasının akrabaları, kaynı ve tüm ortak tanıdıkları mahalleli falan biliyor. Çok garip bir şekilde kimse ağzını açıp da ters bir şey söylemiyor. Herkes bilmezden geliyor ve kadın çok saygı ve sevgi görüyor.
Üstelik kocasına köpek muamelesi yapıyor.

Çok çok garip bir durum, insanın aklı almıyor ama gerçek mi? Vallahi gözlerimle gördüm gerçek. Ben de severim o ablayı üstelik.

O yüzden bu konu bana gerçek değilmiş gibi gelmedi. Ne yapmam gerek diye sormuşsunuz ya? Boşverin, kıskanmayın, uzak durun yeter.

Eltinizi ve yasam.tarzinizi bilemiyorum Yorum yapıp vebal altina giremem
Lakin size sadece ; size ne diyebilirim :KK14:

Ben şahsen umruma bile takmam.
Beni ilgilendirmez. Çünkü benim eltimle yakından uzaktan bir alakam bile olmaz.
Dış kapımın mandalıdır. Yabancidir yani.
Benim eşimin erkek kardeşinin karısı ohoo. Derken yoruldum. Kadin o kadar uzak yani bana.

Demem o ki sende ilgilenme.
Görüşme uzak dur.
Kim ne yaparsa yapsın. Herkes kendine yakışani yapar. Biri bir sey dicek olursa bu lafi desen yeterli.

Back
X