• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan elti, baş üstüne konan elti!!!

kocasını aldattı ve kp ayagına gıdıp ozur mu dıledı ? yok artık dıyorum yani buna da ınanmam

Kimin kimle görüştüğüne sizin karışmamanız gerektiği gibi, o kimselerinde size karışmaması gerekir. Hoşlanmadığın sana ters gelen insanla görüşmezsin olur biter.
Gorusmeye bisey demiyorum ben pohpohlamak bekleniyo ona kiziyorum. cunku butun es dost akraba elini etegini cekti kimse gelip gitmiyor.

Benim de tanıdığım biri oldu buna benzer. Hem de sürekli görüştüğümüz yan komşu. Kadın kaçmış görüştüğğ adama. Adamın da niyeti kötüymüş sanırım. Geri gelmiş. Tabi herşey ortaya çıkınca kızın ailesi aracı olmaya çalışmış işte çocuklar falan. Barıştılar şimdi. İkinci çocukları oldu.
Kayınvalidesiyle arası iyi görünüyo tabi iç yüzü bilinmez.
Böyle şeyler elbette yaşanıyo insanın olduğu her yerde her türlü iğrençliğin yaşanmasına alıştık ama üye tavrı ve üslubu konunun inandırıcılığını azaltıyo bana kalırsa.

Benim kilik kiyafetimi kv elti elestirirse bende iyi ki mutaassipsiniz derim tabikide. bu eltiyi kabul ediyosan benim acikligimi dar pantalonumu elestiremezsin
eltinizi kabul edin etmek zorundasınız mı dedim yada ben seve seve ederim Sizin açık yada tesettürlü olmanız beni ilgilendirmediği gibi iyice kılık kıyafetinizin detayına girmişsiniz.Benim sizin ifadenizde yanlış bulduğum aldatma gibi çirkin bir konuda açık kapalı diye genelleme yapmanıZ. Ve yine konuyu gene açıklığa da getirmişsnz pes doğrusu evet anladık kaynınızı aldatan eltisi olan yada aldatan eltisini kabul etmeyen açık bir kadınsınız. !

Son düzenleme:
Aman ne yaptıkları ne halt ettikleri ben olsam hiç takmaz dim. Sizde mesafenizi koruyun hiç muhattap olmayın. Onların ne halt yediği sizi ilgilendirmez.

BU NE CESARETTIR YARABBI... SENI TANIMAK ISTIYORUM YİĞİDİM.. BENİ MUTLAKA ARA... :rapci::rapci::rapci: Şaka bi yana ALLAH ıslah etsin eltinizi. Kimseyi de surekli aramak sormak iyi gecinmek zorunda degilsiniz . Cevabinizi da veriyormussunuz zaten oh ne ala .Kendi istek ve fikirleriniz dogrultusunda hareket etmeye devam cicim geri kalanlara kulaklarini tıka:halay:

Bu olay ne fake ne iftira.isteyen inanir istemeyen inanamaz.sozum herkese degil ama sacma sapan yorumlara cvp verecegime kafa yoracagima kendi gercegime donerim. hataymis danismak iyisimi konuyu bilen es akraba komsuyla dertlesmek. nasilsa onlar olani biliyor.

karakteri hakkında bilgiverir bunlar ve böyle bir kadın aile içine de sokulmamalı kötü örnek bence
iyi den bize ne bundan. Bunu kabul eden adam da cok masum degildir bana gore. Tencere kapak.
Adamin anne babasi bile ses cikarmadiktan sonra eltiye laf dusecegini hic sanmiyorum.
Ha ben olsam bende konusmam muhattap olmam. Ama gerisi beni ilgilendirmez.

iyi den bize ne bundan. Bunu kabul eden adam da cok masum degildir bana gore. Tencere kapak.
Adamin anne babasi bile ses cikarmadiktan sonra eltiye laf dusecegini hic sanmiyorum.
Ha ben olsam bende konusmam muhattap olmam. Ama gerisi beni ilgilendirmez.
bnsoruyu yanlış anlamışım, yorumun tamamen haklı vedoğru

Kuzenim var 28 yaşında tohtor olur mu :KK53:

Gerçi eltin olmayacak ama benim gibi mükemmel bir gorumceye sahip olacaksın:KK76:

Oo tek erkek çocuk, ben de evin biricik piremses kızıyım. Olur mu ki derken; abim ve arkadaşlarından gözlemlediğim kadarıyla dohtorların müzik, kitap, film zevki biraz şey...Dr. House gibi olsun demiyorum da...Bilemedim şimdi siz, valla gayet zevk sahibi çocuk, diye güvence verirseniz cv'mi size yollarım.
Olmasa bile siz her zaman benim manevi görümcem olarak kalbimde yer edineceksiniz.

Kadin eltisinin hayatina yorum mu yapmis,elestirmis mi,niye affedildi mi demis ki iki yorumdan biri kiskanccc,bu da yeni moda oldu.

N'apalim yani hos gormedigimiz,ahlaken dusuk buldugumuz kisileri olaylari kiskanc yaftasi yememek icin elestirmeyelim mi ,kaldi ki kadin elestirmemis bile.

Neyse

Bence istemiyosaniz gorusmeyin zaten,uzak durmaniz faydaniza .

Back
X