- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 123
- 42
- Konu Sahibi iibflisosyolog
kocasını aldattı ve kp ayagına gıdıp ozur mu dıledı ? yok artık dıyorum yani buna da ınanmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gorusmeye bisey demiyorum ben pohpohlamak bekleniyo ona kiziyorum. cunku butun es dost akraba elini etegini cekti kimse gelip gitmiyor.Kimin kimle görüştüğüne sizin karışmamanız gerektiği gibi, o kimselerinde size karışmaması gerekir. Hoşlanmadığın sana ters gelen insanla görüşmezsin olur biter.
Pisman olabilirssin derimEltin olunca hayat, böyle 18. ve 19. yüzyılda geçen İngiliz romanları gibi entrikalı oluyor demek ki.
Acilen elti edinmek istiyorum.
Böyle şeyler elbette yaşanıyo insanın olduğu her yerde her türlü iğrençliğin yaşanmasına alıştık ama üye tavrı ve üslubu konunun inandırıcılığını azaltıyo bana kalırsa.Benim de tanıdığım biri oldu buna benzer. Hem de sürekli görüştüğümüz yan komşu. Kadın kaçmış görüştüğğ adama. Adamın da niyeti kötüymüş sanırım. Geri gelmiş. Tabi herşey ortaya çıkınca kızın ailesi aracı olmaya çalışmış işte çocuklar falan. Barıştılar şimdi. İkinci çocukları oldu.
Kayınvalidesiyle arası iyi görünüyo tabi iç yüzü bilinmez.
eltinizi kabul edin etmek zorundasınız mı dedim yada ben seve seve ederim Sizin açık yada tesettürlü olmanız beni ilgilendirmediği gibi iyice kılık kıyafetinizin detayına girmişsiniz.Benim sizin ifadenizde yanlış bulduğum aldatma gibi çirkin bir konuda açık kapalı diye genelleme yapmanıZ. Ve yine konuyu gene açıklığa da getirmişsnz pes doğrusu evet anladık kaynınızı aldatan eltisi olan yada aldatan eltisini kabul etmeyen açık bir kadınsınız. !Benim kilik kiyafetimi kv elti elestirirse bende iyi ki mutaassipsiniz derim tabikide. bu eltiyi kabul ediyosan benim acikligimi dar pantalonumu elestiremezsin
Eltin olunca hayat, böyle 18. ve 19. yüzyılda geçen İngiliz romanları gibi entrikalı oluyor demek ki.
Acilen elti edinmek istiyorum.
cv nizi bırakın biz sizi arayacağız![]()
Çok doğru tespitkiskanc elti olayi iftiraya kadar goturur o yuzden tovbe edin derim
Artık bu sözlere hiç ama hiç kanmıyorum. Bu sitede kaç kişi bana aynı sözü verdi. Geri dönüş sıfır.
İngiliz romanlarına devam.
iyi den bize ne bundan. Bunu kabul eden adam da cok masum degildir bana gore. Tencere kapak.karakteri hakkında bilgiverir bunlar ve böyle bir kadın aile içine de sokulmamalı kötü örnek bence
bnsoruyu yanlış anlamışım, yorumun tamamen haklı vedoğruiyi den bize ne bundan. Bunu kabul eden adam da cok masum degildir bana gore. Tencere kapak.
Adamin anne babasi bile ses cikarmadiktan sonra eltiye laf dusecegini hic sanmiyorum.
Ha ben olsam bende konusmam muhattap olmam. Ama gerisi beni ilgilendirmez.
Kuzenim var 28 yaşında tohtor olur mu
Gerçi eltin olmayacak ama benim gibi mükemmel bir gorumceye sahip olacaksın![]()