- 12 Nisan 2020
- 353
- 256
- 18
- 29
- Konu Sahibi ballicolek
-
Allahım işte böyle konuları okuyunca o kadar kötü oluyorum kiMerhaba sevgili kk üyeleri. Ben erkek sayısının çok olduğu bir şirkette çalışıyorum. İş gereği her gün bir başkasıyla çalışıyorum , binevi onları denetliyorum diyebiliriz. Benim derdim şu , neredeyse çalıştığım evli erkeklerin %80 i karısını aldatıyor ve neredeyse hepsi eşine yalan söylüyor. Üstelik bunda yanlış hiçbir şey görmüyorlar. Mesela bir tanesinin eşi hamile ve düzenli olarak karısını aldatıyor. Ama eşine de o kadar ilgili ki , sürekli arıyor güzel sözler söylüyor. Bide diyor ki dünyadaki tüm kadınlar bi yana eşim bi yana , ama erkek milleti işte falan diyor.Eminim eşine sorsanız benim eşim beni asla aldatmaz der. Bide kadıncağız hamile , gelmiş arkadaşlarına diyor ki çok kilo aldı bi tiksinti geldi bana. Benim kafama takılan soru şu , acaba gerçekten her erkek aldatır mı ? Yani acaba hepimiz aldatılıyoruz da biz mi konduramıyoruz? Ya da hepsi böyle az değer veriyor da çaktırmıyor mu acaba
Haberinizin olmamasi nasil mümkün degik biraz acar misiniz?gercekten merak ettimErkeklerin bulunduğu ortamda ben de calişmiştim daha önce ama hiç kim aldatiyor, düzenli mi aldatiyor bilgim olmadi. Karisinin kilosunu vs iş arkadaşina anlatan da duymadim hayatimda.
En fazla "sadece cocuk için evlendim ben" diyen adamlari duydum.
Elbette aldatan erkekler var, kadinlar da aldatiyor.
Eşimin haberim olmadan beni aldatabileceğini dusunmuyorum o yuzden hiç oyle bir suphem ve korkum yok. Aldatmaz demiyorum ama haberim olmamasi mumkun degil.
Haberinizin olmamasi nasil mümkün degik biraz acar misiniz?gercekten merak ettimörnegin , esim benden habersiz bi yere bile gitmez ve bana olan sevgilisinden de eminim ama bu kadar kesin hicbizaman konusamam diye dusunuyorum
vay namusizler:)Merhaba sevgili kk üyeleri. Ben erkek sayısının çok olduğu bir şirkette çalışıyorum. İş gereği her gün bir başkasıyla çalışıyorum , binevi onları denetliyorum diyebiliriz. Benim derdim şu , neredeyse çalıştığım evli erkeklerin %80 i karısını aldatıyor ve neredeyse hepsi eşine yalan söylüyor. Üstelik bunda yanlış hiçbir şey görmüyorlar. Mesela bir tanesinin eşi hamile ve düzenli olarak karısını aldatıyor. Ama eşine de o kadar ilgili ki , sürekli arıyor güzel sözler söylüyor. Bide diyor ki dünyadaki tüm kadınlar bi yana eşim bi yana , ama erkek milleti işte falan diyor.Eminim eşine sorsanız benim eşim beni asla aldatmaz der. Bide kadıncağız hamile , gelmiş arkadaşlarına diyor ki çok kilo aldı bi tiksinti geldi bana. Benim kafama takılan soru şu , acaba gerçekten her erkek aldatır mı ? Yani acaba hepimiz aldatılıyoruz da biz mi konduramıyoruz? Ya da hepsi böyle az değer veriyor da çaktırmıyor mu acaba
Fazla ic icesiniz ama sikayetci degilsiniz ikinizde galiba guzel bi evlilikAnlatinca birileri linçleyecek beni ve eşimi ama neyse.
Haberim olur dememin sebebi baskicilik degil. Bizim belli bir rutinimiz var ve bu rutinde aldatmasi oldukça zor, o yuzden anlarim dedim.
Sonuçta aldatiyorsa o kişiyle mutlaka iletişim kurmak, buluşmak zorunda biyerde.
Eşim bensiz gezmez, arkadas goruşmelerimize de birlikte gideriz. İkimizin ayri ayri bir sosyal ortami yok pek. Ben nadiren kiz arkadaslarla yalniz buluşurum ama hepsi başka şehirde o yuzden nadir olur bu.
İş yerinde iş uzasa nadiren, yine de beni arar sık sık.
Eşim benden önce uyur her zaman, ben calismiyorum geç yatarim, beni uyutup evde gizlice konuşmasi da mumkun degil.
Beni aldatmasinin tek yolu mesai saatleri içerisindeyken olabilir ama calistigi yerde
öyle bisey yapamaz.
İş için sehir disinda bulundugu zamanlar bile gece kamera acarak uyuruz. Otele geçer geçmez yine arar zaten.
Fazla ic icesiniz ama sikayetci degilsiniz ikinizde galiba guzel bi evlilikama herkesin esi böyle yapamaz ya . Esinizn kıymetinj bilin
MasaAllah diyelim baska diyecek bsy bulamadm . Ama ben korkarim ya esimle bu kadar takilmaktan. Cünkü biz fazla ic ice olunca genelde bi sure sonra soğukluk hissediyorum ben nedense. Kendime ait ozel vakitlerimin olmasi bana daha iyi geliyooEvet banyoda bile kapi kapatmayan, hatta biri banyoyu kullaniyorsa oteki muhabbet etmeye gelebilir fazla iç içe tipleriniz.Bu rutinde aldatabiliyorsa baya azimli derim.
Yok sikayetci degilim yeni evliyken bokunu cikarip markete bile yalniz gitmiyordu "yalniz gideceksem niye evlendik" diye.Artik 6 yil olacak tek basina markete gonderebiliyorum.
Ben de seviyorum suan ki rutinimizi tesekkurler
MasaAllah diyelim baska diyecek bsy bulamadm . Ama ben korkarim ya esimle bu kadar takilmaktan. Cünkü biz fazla ic ice olunca genelde bi sure sonra soğukluk hissediyorum ben nedense. Kendime ait ozel vakitlerimin olmasi bana daha iyi geliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?