Aldatan Erkek

Allahım işte böyle konuları okuyunca o kadar kötü oluyorum ki

Bir söz duymuştum ne kadar doğru bilmem ama, "evlenmeden önce kadınlar aldatır, evlendikten sonra erkekler bir nevi intikam alır." diye. Maalesef bence biraz doğru.

Kimse kimseyi aldatamaz herkez kendını aldatır. Varsın kendilerini akıllı sanıp avunsunlar. Bu zihniyeti tasıyan erkekler sadece Zavallı...

Çogu kadının cok zeki olduğu dusunuyorum...
Ama erkeklerin değil...
Erkekler bobürlenmeyi ve yalan soylemeyi sevdiğini dusunuyorum %80i aldattığını söyler ama sadece belli bi kısmı karısını aldatabilir bence. Öyle kolay değil o işler. Aynı evde yasadigin, senin donunu dahi yikayan kadını aldatmak.
Ben ayda 2-3 defa gördüğüm sevgilimi aldaticaginida, aldattığı günü de, aldattıktan sonra ki kendi içinde yaşadığı vicdanı da tek tek gün gün hissettim. Zekayı geçtim bizim sezgilerimiz hiç bi erkekte yok.

Siz gorev geregi onlari denetliyorsunuz peki ama onlar bunlari nasil anlatabiliyor? Ne munasebet yani?
Aldatmanin kadini erkegi yok,emin olun erkekler ne kadar aldatiyorsa kadinlar da o kadar aldatiyor. Yogurtcu bayramla yatan bir erkek degildi misal,kadindi olayi ille denetleyecekseniz boyle degerlendirmenizi oneririm. Bir de yaninizda bu laubalilikle konusanlari uyarin bence

Her erkek aldatır. Hepsi, istisnasız. Ama öncelikle aldatma tanımınıza ne giriyor o önemli. Başka bir kadına o niyetle mesaj atar aldatmış olur, sokakta görür bı kadın şöyle güzelce bakar aldatmış olur, başka birisini inceler- süzer aldatmış olur, Instagramda orda burda stalklar aldatmış olur, flört eder aldatmış olur, sarılır öpüşür koklaşır aldatmış olur, olay yatağa gider yine aldatmış olur. Her erkek aldatır arkadaş. Haa sorsan hiçbiri bunu aldatma kabul etmez. AS LA kabul etmezler. Çünkü onlar için aldatmak, gülünün üstüne gül koklamak yalnızca aynı yatağa girmek demek. Ama aynısını kendilerine yapmaya kalktığınız zaman ah pardon hatta bunun bahsi geçtiğinde bile siz aldatmış olursunuz. Resmen bu konuda çok sinirliydim buraya da içimi dökmüş oldum. Bugün de rahatladık, çok şükür.

Haberinizin olmamasi nasil mümkün degik biraz acar misiniz?gercekten merak ettim örnegin , esim benden habersiz bi yere bile gitmez ve bana olan sevgilisinden de eminim ama bu kadar kesin hicbizaman konusamam diye dusunuyorum

Allah korusun bu tarz erkeklerden de kadınlardan da herkesi. Karakterle, kişilikle, inançla ve yapıyla alakalı diye düşünüyorum. Allah’tan korkmayan, yalan söyleyen ve bundan vicdan azabı duymayan kişi her şeyi yapabilir. Karşısındaki kim olursa olsun kendisinde bitiyor her şey. Öz saygısı, ahlaki değerleri olmayan biri aldatmakta da, yalan söylemekte de sakınca görmez. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.

Haberinizin olmamasi nasil mümkün degik biraz acar misiniz?gercekten merak ettim örnegin , esim benden habersiz bi yere bile gitmez ve bana olan sevgilisinden de eminim ama bu kadar kesin hicbizaman konusamam diye dusunuyorum

Anlatinca birileri linçleyecek beni ve eşimi ama neyse.

Haberim olur dememin sebebi baskicilik degil. Bizim belli bir rutinimiz var ve bu rutinde aldatmasi oldukça zor, o yuzden anlarim dedim.

Sonuçta aldatiyorsa o kişiyle mutlaka iletişim kurmak, buluşmak zorunda biyerde.
Eşim bensiz gezmez, arkadas goruşmelerimize de birlikte gideriz. İkimizin ayri ayri bir sosyal ortami yok pek. Ben nadiren kiz arkadaslarla yalniz buluşurum ama hepsi başka şehirde o yuzden nadir olur bu.
İş yerinde iş uzasa nadiren, yine de beni arar sık sık.
Eşim benden önce uyur her zaman, ben calismiyorum geç yatarim, beni uyutup evde gizlice konuşmasi da mumkun degil.

Beni aldatmasinin tek yolu mesai saatleri içerisindeyken olabilir ama calistigi yerde
öyle bisey yapamaz.
İş için sehir disinda bulundugu zamanlar bile gece kamera acarak uyuruz. Otele geçer geçmez yine arar zaten.

vay namusizler:)

Fazla ic icesiniz ama sikayetci degilsiniz ikinizde galiba guzel bi evlilik ama herkesin esi böyle yapamaz ya . Esinizn kıymetinj bilin

Fazla ic icesiniz ama sikayetci degilsiniz ikinizde galiba guzel bi evlilik ama herkesin esi böyle yapamaz ya . Esinizn kıymetinj bilin

Evet banyoda bile kapi kapatmayan, hatta biri banyoyu kullaniyorsa oteki muhabbet etmeye gelebilir fazla iç içe tipleriniz. Bu rutinde aldatabiliyorsa baya azimli derim.

Yok sikayetci degilim yeni evliyken bokunu cikarip markete bile yalniz gitmiyordu "yalniz gideceksem niye evlendik" diye. Artik 6 yil olacak tek basina markete gonderebiliyorum.
Ben de seviyorum suan ki rutinimizi tesekkurler

MasaAllah diyelim baska diyecek bsy bulamadm . Ama ben korkarim ya esimle bu kadar takilmaktan. Cünkü biz fazla ic ice olunca genelde bi sure sonra soğukluk hissediyorum ben nedense. Kendime ait ozel vakitlerimin olmasi bana daha iyi geliyoo

MasaAllah diyelim baska diyecek bsy bulamadm . Ama ben korkarim ya esimle bu kadar takilmaktan. Cünkü biz fazla ic ice olunca genelde bi sure sonra soğukluk hissediyorum ben nedense. Kendime ait ozel vakitlerimin olmasi bana daha iyi geliyoo

Herkesin ilişkisinin dinamikleri farkli oluyor tabi ki, en iyisi şudur diye birsey yok yeter ki iki tarafta halinden memnun olsun.

Ben bir arkadaşımın çalışma ortamında denk gelmiştim böyle bir mevzuya. Müdür ve yardımcısı aldatıyor karılarını. Ve birlikte alem yapıyorlardı. Müdür karısına pislik davranıyor ama yardımcısı olacak herif prenses gibi el üstünde tutuyodu. Yemin ederim dünyada tek erkek kalsalar suratına bakmazsın. Ruslar muslar ohoyt.

Bence her erkek aldatmaz ama şu var, ben babama bile güvenmem. Aman benim kocam yapmaz düşüncesinde olmadım hiç bir zaman, ama yaparsa kesin anlarım, oyarım adamı.

Bu anlattığınız durum benim firmada da var. Evli erkekler karılarını aldatıyor. Üstelik evli kadınlar evli erkeklerle ilişki yaşıyor. Bunu çok normal görüyorlar. Evliliginde mutsuzum diyorlar. Hep bı gerekçeleri var. Bunları duydukça midem bulanıyor. Kımseye de güvenim kalmadı. Üstelik bazıları karısını aldattığını anlatıyor. Bunu da anlamak mümkün değil. Böyle ortamda çalışmak da zor. İşin garip tarafı karısını aldattigi kişiyi de aldatıyor.

Bu genellemelere hiç katılmıyorum her kadın bir olmadığı gibi her erkekte bir değil. Biri dese ki kadınlar cok guzel yemek yapar ama belki ben yapamiyorum yada erkekler cok iyi tadilat isinden anlar belki benim esim anlamiyor. Aldatmakta böyle iste belki yapiyor belki yapmiyor bilemeyiz ama tek bildigim yapanlar olduğu kadar yapmayanlarda var. Herkes karaktersiz değil herkes abazada değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…