- 2 Nisan 2020
- 22
- 25
- 3
- 29
- Konu Sahibi ballicolek
-
Is arkadaslarinizin ozel hayatından önce, hangi cesaretle bunları sizin yanınızda konuştuklarını sorgulayın derim.
Arkadaş ortamı gibi bir ortamımız var. Konuşulanların yanı sıra mesela arabada bi yere gidiyoruz. Telefonu da arabanın ortasına takıyor. Tam radyodan müzik değiştiricem mesela bi kızdan mesaj geliyor. Akşam kaçta geleceksin diye , 10 dk sonra eşini arıyor akşam arabanın bilmem nesini yaptırıcam diye
Bugün ne dedikodu konusu yaptı burası...Merhaba sevgili kk üyeleri. Ben erkek sayısının çok olduğu bir şirkette çalışıyorum. İş gereği her gün bir başkasıyla çalışıyorum , binevi onları denetliyorum diyebiliriz. Benim derdim şu , neredeyse çalıştığım evli erkeklerin %80 i karısını aldatıyor ve neredeyse hepsi eşine yalan söylüyor. Üstelik bunda yanlış hiçbir şey görmüyorlar. Mesela bir tanesinin eşi hamile ve düzenli olarak karısını aldatıyor. Ama eşine de o kadar ilgili ki , sürekli arıyor güzel sözler söylüyor. Bide diyor ki dünyadaki tüm kadınlar bi yana eşim bi yana , ama erkek milleti işte falan diyor.Eminim eşine sorsanız benim eşim beni asla aldatmaz der. Bide kadıncağız hamile , gelmiş arkadaşlarına diyor ki çok kilo aldı bi tiksinti geldi bana. Benim kafama takılan soru şu , acaba gerçekten her erkek aldatır mı ? Yani acaba hepimiz aldatılıyoruz da biz mi konduramıyoruz? Ya da hepsi böyle az değer veriyor da çaktırmıyor mu acaba
Kesinlikle katılmadığım önerme
Aynı hesapta benim iş yerimdeki kız sevgilisi askerdeyken kimlerle çıktı durdu, ne olaylar yaşadı. Çocuk askerden döndü, şimdi yine beraber.
Ben de diyim ki; tüm kizlar sevgilisi askerdeyken adama boynuzu takıyor.
İnsan var, insan var.
Herkes kendine yakışanı yapar
Bu nasıl bi iş yeri bu nasıl bir iş ortamı...eminmisinz orasının bi iş yeri oldugundanMerhaba sevgili kk üyeleri. Ben erkek sayısının çok olduğu bir şirkette çalışıyorum. İş gereği her gün bir başkasıyla çalışıyorum , binevi onları denetliyorum diyebiliriz. Benim derdim şu , neredeyse çalıştığım evli erkeklerin %80 i karısını aldatıyor ve neredeyse hepsi eşine yalan söylüyor. Üstelik bunda yanlış hiçbir şey görmüyorlar. Mesela bir tanesinin eşi hamile ve düzenli olarak karısını aldatıyor. Ama eşine de o kadar ilgili ki , sürekli arıyor güzel sözler söylüyor. Bide diyor ki dünyadaki tüm kadınlar bi yana eşim bi yana , ama erkek milleti işte falan diyor.Eminim eşine sorsanız benim eşim beni asla aldatmaz der. Bide kadıncağız hamile , gelmiş arkadaşlarına diyor ki çok kilo aldı bi tiksinti geldi bana. Benim kafama takılan soru şu , acaba gerçekten her erkek aldatır mı ? Yani acaba hepimiz aldatılıyoruz da biz mi konduramıyoruz? Ya da hepsi böyle az değer veriyor da çaktırmıyor mu acaba
Aynen öyle.Kadinlar da gayet aldatiyor ama kolay kolay milletin agzina laf vermiyorlar. Erkeklerin uzerinde toplum baskisi olmadigi için çok umursamiyorlar ve erkek arkadaslari arasinda anlatmaktan veya duyulmasindan bir kadin kadar cekinmiyorlar ama kadinlar arkadas ortaminda dahi kolay kolay "kocami aldatiyorum hah hihi" şeklinde muhabbetini ceviremiyor sonra saniyorlar ki sadece erkekler aldatiyor.
Nasil butun kadinlar aldatmiyorsa, butun erkekler de aldatmiyor.
Aynen öyle.
Benim (malesef) ev arkadaşım vardı. Aynı anda 4 erkeği idare ediyordu. Hepsi şehir dışından
Hatta Doğumgününde 3ü sürpriz yapmaya geldi eve. Film gibi, birbirlerini saat farkıyla kaçırdılar,denk gelmediler.
Ve daha neler neler...
Üstelik bu arkadaşım inanılmaz ev kızı modundaydi. Konuşması, halı tavrı, facede paylaştıkları... Biz aynı eve çıkmadan önce doğru düzgün görmediği bir uzak mesade ilişkisi için gozyasi dökerdi, ben de duygusal, naif, tek eşli, normal bir kız sanmıştım.
Ama evin içine girince...
Yani neler neler var ama reklamını yapmadıkları icin kimse bilmiyor.
İnsanları böyle genellemek çok saçma. Aldatan kadin da var erkek de.
Umarım aldatan herkesi sevgilisi/karısı da aldatıyordur. Boynuz taktım zannederken boynuzlu boynuzlu geziyorlardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?