Aldatan Erkek

Merhaba sevgili kk üyeleri. Ben erkek sayısının çok olduğu bir şirkette çalışıyorum. İş gereği her gün bir başkasıyla çalışıyorum , binevi onları denetliyorum diyebiliriz. Benim derdim şu , neredeyse çalıştığım evli erkeklerin %80 i karısını aldatıyor ve neredeyse hepsi eşine yalan söylüyor. Üstelik bunda yanlış hiçbir şey görmüyorlar. Mesela bir tanesinin eşi hamile ve düzenli olarak karısını aldatıyor. Ama eşine de o kadar ilgili ki , sürekli arıyor güzel sözler söylüyor. Bide diyor ki dünyadaki tüm kadınlar bi yana eşim bi yana , ama erkek milleti işte falan diyor.Eminim eşine sorsanız benim eşim beni asla aldatmaz der. Bide kadıncağız hamile , gelmiş arkadaşlarına diyor ki çok kilo aldı bi tiksinti geldi bana. Benim kafama takılan soru şu , acaba gerçekten her erkek aldatır mı ? Yani acaba hepimiz aldatılıyoruz da biz mi konduramıyoruz? Ya da hepsi böyle az değer veriyor da çaktırmıyor mu acaba
Bence her erkek aldatir. Aldatmak illa sevgili olmak yatmak anlaminda degil bana gore. Bi baska kadini dusunmesi bile aldatmaktir. Ama cokta umursamayin boyle seyleri ya hersey bizim icin. Aldatiliyorsa bir kadin. Kadin kotu oldugu icin cirkin oldugu icin ya da cekilmez oldugu icin degildir. Kiminin imtihani kiminin bedduasidir. Kiminin baskalarini yargilama sonucu olur. O yuzden bir gun esimin aldattigini ogrensem. Bakin aldatsa demiyorum aldattigini ogrensem cunku bilemiyoruz belkide suan bile aldatiliyoruzdur. O yuzden aldatildigmi ogrensem cokta dokunmaz bana. Her serde hyr vardir isyan edemeyiz etmemeliyiz. Esinizi sevin ama guvenmeyin. Bir gun hepimizin karsilasabilecegi birsey bu. Babana bile guven me diye bir soz var. Eee o zaman elin ogluna nasil guvenelim.. benim kocam asla yapmaz bana tapar deli gibi asik dediginiz zaman bir gun aldatilmayla karsi karsiya gelindigimzde tepe taklak oluruz yerle bir oluruz kendimiz zarar goruruz manen. Hersey icin tedbirli temkinli olmak lazim hem akil saglimiz icin hemde ruh sagligimiz icin.. oyle surekli kime yazdin buna niye baktin şununla neden konustun diye didiklemek yerine hayattan zevk almaya bakin. Didiklemek onlarin bizleri aldatmasini engellemicek yapicak olan her sekilde her turlu yapar. Basimiza gelicekse engelleyemeyiz ve eger aldatiliyorsak illaki birgun onumuze cikar hicbir sey gizli sakli kalmaz.. o yuzden arastirip su zamanimizi zindan etmeye gerek yok. Anin tadini cikartin mutlu olun🤙🏻

burda bunları okudukça güvendiğim eşime bile aklıma sorular geliyor :( adam evden işe işten eve geliyor evde telefonu bile çok ellemez ama yinede insanın aklını çeliyor bunlar

Benim de erkeklere olan güvenim yok olup gitmek üzere. Etraftan çok duyuyoruz bu aldatma olaylarını, kaldı ki sadece erkekler değil artık kadınlar da aldatmaya başladı eşlerini.
Böyle bir dünyada yaşıyoruz artık sanırım. 😞

Aldatan insanın kendisine saygısı yoktur herşeyden önce...Eşinin gözünün içine baka baka o şekilde nasıl yalan söylüyorlar aklım almıyor.

konuyu okuyunca tek kas havada kocamı şoyle bir suzdüm. bura bir degisik yapti beni 😒

Hamile eş (ben) ve ilgili, sürekli arayan koca (eşim) kısmı bana da bir evliliğimi sorgulatmadı değil şu an 🤯😄 tek güvencem eşimi denetleyen kadın bir amirinin olmaması şu an için. Bir kadın müdürü var fakat onunla da çok sık iletişim kurmuyor, öncelikli bağlı olduğu başka amirleri var neyse kii (yani inşallah öyledir, bilemedim şu an 🤯)

Hamile eş (ben) ve ilgili, sürekli arayan koca (eşim) kısmı bana da bir evliliğimi sorgulatmadı değil şu an 🤯😄 tek güvencem eşimi denetleyen kadın bir amirinin olmaması şu an için. Bir kadın müdürü var fakat onunla da çok sık iletişim kurmuyor, öncelikli bağlı olduğu başka amirleri var neyse kii (yani inşallah öyledir, bilemedim şu an 🤯)
Allah yardimcin olsun o zaman 😁

Buralardaki konuları okudukça ben de her gün erkeklere nasıl güveneceğiz diyorum. Aldatılanların çoğu da lise aşkı, üni aşkı, 7-8 yıldır birlikte olan insanlar. Bana da evli, nişanlı arkadaşlarım buluşma teklif ediyor. Buluşma derken normal buluşma ama eşlerine söylemiyorlar. O zaman amaç ne? Gizli gizli niye buluşmak istiyorsun? Ben mesela eşlerini de tanıyorum, buluşsam, arkamdan neler derler. Mesela eşine diyor ki 'amelie08'yi yola kadar çıkarıcam arabayla, eşi tamam diyor, bana da 'senle şöyle bir turlayalım, kaybolalım'. İnsanın zihni kötü olmasın gerçekten. Kadınlar da yapıyordur elbet ama ben birine nasıl güvenirim bilemiyorum.

Bence her erkek aldatir. Aldatmak illa sevgili olmak yatmak anlaminda degil bana gore. Bi baska kadini dusunmesi bile aldatmaktir. Ama cokta umursamayin boyle seyleri ya hersey bizim icin. Aldatiliyorsa bir kadin. Kadin kotu oldugu icin cirkin oldugu icin ya da cekilmez oldugu icin degildir. Kiminin imtihani kiminin bedduasidir. Kiminin baskalarini yargilama sonucu olur. O yuzden bir gun esimin aldattigini ogrensem. Bakin aldatsa demiyorum aldattigini ogrensem cunku bilemiyoruz belkide suan bile aldatiliyoruzdur. O yuzden aldatildigmi ogrensem cokta dokunmaz bana. Her serde hyr vardir isyan edemeyiz etmemeliyiz. Esinizi sevin ama guvenmeyin. Bir gun hepimizin karsilasabilecegi birsey bu. Babana bile guven me diye bir soz var. Eee o zaman elin ogluna nasil guvenelim.. benim kocam asla yapmaz bana tapar deli gibi asik dediginiz zaman bir gun aldatilmayla karsi karsiya gelindigimzde tepe taklak oluruz yerle bir oluruz kendimiz zarar goruruz manen. Hersey icin tedbirli temkinli olmak lazim hem akil saglimiz icin hemde ruh sagligimiz icin.. oyle surekli kime yazdin buna niye baktin şununla neden konustun diye didiklemek yerine hayattan zevk almaya bakin. Didiklemek onlarin bizleri aldatmasini engellemicek yapicak olan her sekilde her turlu yapar. Basimiza gelicekse engelleyemeyiz ve eger aldatiliyorsak illaki birgun onumuze cikar hicbir sey gizli sakli kalmaz.. o yuzden arastirip su zamanimizi zindan etmeye gerek yok. Anin tadini cikartin mutlu olun🤙🏻
Ne güzel özetlemişsiniz sorgulamaktan kurcalamaktan o kadar yoruldum hiçbirşeyden mutlu olamıyorum yazınız ilaç gibi geldi

Ne güzel özetlemişsiniz sorgulamaktan kurcalamaktan o kadar yoruldum hiçbirşeyden mutlu olamıyorum yazınız ilaç gibi geldi
Suan hayatin tadini cikartmaya bakin. Ileride olursa boyle birsey ki umarim ki olmaz hicbir kadin ve hicbir erkek aldatilmayi aptal yerine konulmayi hak etmez. Ileride acarsiniz bi konu dertlesiriz👍🏻

Tesettürlü ve "sözde dindar" olduğunu belirtmeniz iyi olmuş!

Tesettürsüzler ve dindar olmayanların bunları rahatca yapabilir olduğuna kendi beyninizce ehliyet vermişseniz demek !

Hahahahahaha🤣🤣 arkadaşın yazdığı yoruma karşılık yaşadığım bir olayı anlattım ve okuduğunu anlayan her insan için gayet anlaşılır bir anlatım var. Yazdığım şeyleri bu kadar alakasız bir noktaya çekmek pek beyni olan insanın yapacağı bir şey değil.
Son yazdığınız o sacma cikariminiza ise sadece gülüyorum 🤣🤣

Hahahahahaha🤣🤣 arkadaşın yazdığı yoruma karşılık yaşadığım bir olayı anlattım ve okuduğunu anlayan her insan için gayet anlaşılır bir anlatım var. Yazdığım şeyleri bu kadar alakasız bir noktaya çekmek pek beyni olan insanın yapacağı bir şey değil.
Son yazdığınız o sacma cikariminiza ise sadece gülüyorum 🤣🤣

Her lafa gülene "gerzek "derler.

Gülünecek şey bulabilen gerzekliğe devam edebilir.

Beyin var beyin var...

Her lafa gülene "gerzek "derler.

Gülünecek şey bulabilen gerzekliğe devam edebilir.

Beyin var beyin var...

Her lafa değil okuduğunu anlayama potansiyeli olmayan cahil insanların alakasız konulara alakasız duyarlar kasıp saçma sapan yerlere çekerek o anlamadigi şeyi inatla savunmasına gülüyorum. Napayım senin gibi okudugunu anlayamayan avam bir insanı ciddiye alip ciddi cevap mi vereyim ? 🤣
Seni ciddi ciddi herhangi bir konuda tartisacak vizyonda goremedim ve hala anlamsiz cikisina gülüyorum 🤣🤣🤣

Her lafa değil okuduğunu anlayama potansiyeli olmayan cahil insanların alakasız konulara alakasız duyarlar kasıp saçma sapan yerlere çekerek o anlamadigi şeyi inatla savunmasına gülüyorum. Napayım senin gibi okudugunu anlayamayan avam bir insanı ciddiye alip ciddi cevap mi vereyim ? 🤣
Seni ciddi ciddi herhangi bir konuda tartisacak vizyonda goremedim ve hala anlamsiz cikisina gülüyorum 🤣🤣🤣

Avam?
Hayırdır sen lordlar kamarasından mısın?

Gerzekliğe devam demek ki...

Benim eski çalıştığım yerde ki erkeklerde aynen anlattığınız tiplerdendi. Evli ve 2 çocuklu birisi vardı sürekli facebooktan görüntülü kadınlarla konuşuyordu, sonra bir tanesinin çocuğu olmuyor karısının diyee onu aldattığını söylüyordu, bir tanesi evli ama işyerindeki bir kadın ile fingirdiyor hatta ona ev döşüyordu, bir tanesi yine evli bilmem kaç çocuğu var ama hergün daldan dalaydı ay iğrençlerdi ya pislik insanlar inşaAllah böyle olan kadın-erkek herkes bir gün layığını bulur !

burda bunları okudukça güvendiğim eşime bile aklıma sorular geliyor :KK43: adam evden işe işten eve geliyor evde telefonu bile çok ellemez ama yinede insanın aklını çeliyor bunlar
Sen yıne şüphe duyma ama ben farklı telefonu olup ısyerınde bırakan ve asla bu adam baska kadına bakmaz dıyen kısının aldattıgına sahıt oldum
Sanırım kemalım yapmaz dıye bısey yok artık
Genelde aldatılan kadınlarda eşlerine cok guvenenler

Sen yıne şüphe duyma ama ben farklı telefonu olup ısyerınde bırakan ve asla bu adam baska kadına bakmaz dıyen kısının aldattıgına sahıt oldum
Sanırım kemalım yapmaz dıye bısey yok artık
Genelde aldatılan kadınlarda eşlerine cok guvenenler
Cok sukur benim esim 2. Telefonuda evde duruyoe hatta simdi bile evde birakti ama yinese tedbiri elden birakmamak gerek

Dünya genelinde kadınlar daha çok aldatıyor aslında. Sadece türkiye gibi ülkelerde mutsuz olan kadınlar adım çıkar diye aldatmıyor erkekler de bu kaygı olmadığı "ben erkeğim elimin kiri" diye görüldükleri için aldatma oranı çok yüksek. Her erkek aldatmaz aldatmamak için cok güzel,mükemmel vs.. olmanıza gerek yok. Aldatıldığınız ya da bir yanlışı olduğu anda ayrılacağınızı bilen bir erkeğin aldatma oranı %20 falandır.

Back
X