- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi HakimeHNMMM
-
Sadece erkekte mi var bel altı devreler kadının da arzuları yokmu amaCevap basit beyin yerine bel alti devreye girince aldatma eylemi olusuyor.
İlginç bi yaklaşım sekli saygı duyuyorum tabi ama kadinlar ,kızlar bu kadar sirnasik rahat olmasaydı genel olarak söylüyorum tüm hemcinslerim için, erkekler yüz bulamayacağını bilse yinede teşebbüs edermiydi?Erkek olsun kadin olsun
Aldatanin ikinci bir sansi yoktur
Ve evet suc erkektedir, hemcinslerimi suclamam, kocam inanip gitmeyeydi derim her zaman
bir kere fıtrat denen bir oldu var. hem erkeği hem kadını dokuzda dokuz suçlu ilan etmek insafsızlık olur. kadınlar daha sadıktır daha az aldatır. çünkü kadın fıtratı cinselliğe erkek kadar düşkün değildir. kendini frenlemesi daha kolaydır. aklını oyalayacak şeyler bulması daha mümkündür. şimdi senin tanıdığın erkekler sapıksa biz ne yapalım diye koşuşmasın kimse ve elini vicdanına koyup kabul etsin. kadınların bu konuda iradeleri daha kuvvetliyken evli bir erkekle olan kadın erkekten daha suçludur. erkek masum değil şerefsizin önde gidenidir. ama bu, erkeğin cinselliğe, değişikliğe, yeni bir kadına olan düşkünğünün kadından daha yüksek olduğu gerçeğini değiştirmez.
ben ülkemizdeki aldatmaların büyük çoğunluğunun kendini prenses sanan kadınlar ve odun gibi yetiştirilen erkeklerden kaynaklandığını düşünüyorum. yani aile yapımız sağlıklı evlilik yürütmeye uygun işlemiyor. örf adet saygı anane.. eyvallah. ama cinsellik ve onu yönetmek konusunda, kadın ve kıymeti; erkek ve görevleri hakkında bilinçli değiliz ve öyle yetiştirilmiyoruz.
Cevap basit beyin yerine bel alti devreye girince aldatma eylemi olusuyor.
İlginç bi yaklaşım sekli saygı duyuyorum tabi ama kadinlar ,kızlar bu kadar sirnasik rahat olmasaydı genel olarak söylüyorum tüm hemcinslerim için, erkekler yüz bulamayacağını bilse yinede teşebbüs edermiydi?
Ailede yetiştirilme kısmına kesinlikle katılıyorum. Kızına kapa bacaklarını oğluna göster oğlum pipini zihniyeti insanlığı bizi buralara taşıyor. Fakat bu fıtrat olarak erkek aldatmaya meyillidir kısmında şüpheliyim kadının 7nefsi olduğu söylenir hatta bunun üstüne şeytan kadını görünce ayağa kalkar efendimiz der vs.hikayeler anlatilir erkek ben erkgim diledigimi yaparım düşüncesinden ötürü daha kolay aldatiyor olamazmibir kere fıtrat denen bir oldu var. hem erkeği hem kadını dokuzda dokuz suçlu ilan etmek insafsızlık olur. kadınlar daha sadıktır daha az aldatır. çünkü kadın fıtratı cinselliğe erkek kadar düşkün değildir. kendini frenlemesi daha kolaydır. aklını oyalayacak şeyler bulması daha mümkündür. şimdi senin tanıdığın erkekler sapıksa biz ne yapalım diye koşuşmasın kimse ve elini vicdanına koyup kabul etsin. kadınların bu konuda iradeleri daha kuvvetliyken evli bir erkekle olan kadın erkekten daha az suçludur. erkek masum değil şerefsizin önde gidenidir. ama bu, erkeğin cinselliğe, değişikliğe, yeni bir kadına olan düşkünğünün kadından daha yüksek olduğu gerçeğini değiştirmez.
ben ülkemizdeki aldatmaların büyük çoğunluğunun kendini prenses sanan kadınlar ve odun gibi yetiştirilen erkeklerden kaynaklandığını düşünüyorum. yani aile yapımız sağlıklı evlilik yürütmeye uygun işlemiyor. örf adet saygı anane.. eyvallah. ama cinsellik ve onu yönetmek konusunda, kadın ve kıymeti; erkek ve görevleri hakkında bilinçli değiliz ve öyle yetiştirilmiyoruz.
Ailede yetiştirilme kısmına kesinlikle katılıyorum. Kızına kapa bacaklarını oğluna göster oğlum pipini zihniyeti insanlığı bizi buralara taşıyor. Fakat bu fıtrat olarak erkek aldatmaya meyillidir kısmında şüpheliyim kadının 7nefsi olduğu söylenir hatta bunun üstüne şeytan kadını görünce ayağa kalkar efendimiz der vs.hikayeler anlatilir erkek ben erkgim diledigimi yaparım düşüncesinden ötürü daha kolay aldatiyor olamazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?