- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi HakimeHNMMM
-
Genç kızlar, genç kadınlar sırnaşık mı? Tanık olduğunuz tüm aldatma mevzuları sırnaşık kadınlardan mı oluyor, ilginç?İlginç bi yaklaşım sekli saygı duyuyorum tabi ama kadinlar ,kızlar bu kadar sirnasik rahat olmasaydı genel olarak söylüyorum tüm hemcinslerim için, erkekler yüz bulamayacağını bilse yinede teşebbüs edermiydi?
Ailede yetiştirilme kısmına kesinlikle katılıyorum. Kızına kapa bacaklarını oğluna göster oğlum pipini zihniyeti insanlığı bizi buralara taşıyor. Fakat bu fıtrat olarak erkek aldatmaya meyillidir kısmında şüpheliyim kadının 7nefsi olduğu söylenir hatta bunun üstüne şeytan kadını görünce ayağa kalkar efendimiz der vs.hikayeler anlatilir erkek ben erkgim diledigimi yaparım düşüncesinden ötürü daha kolay aldatiyor olamazmi
İlginç bi yaklaşım sekli saygı duyuyorum tabi ama kadinlar ,kızlar bu kadar sirnasik rahat olmasaydı genel olarak söylüyorum tüm hemcinslerim için, erkekler yüz bulamayacağını bilse yinede teşebbüs edermiydi?
aldatan erkekler sonuçta bunu erkeklerle yapmıyor. lütfen kendimizi kandırmayalım.
aldatan erkek kadar onunla bu işe ortak olan kadınları suçu da var. burada bile bir sürü konu açan bayan oldu, sevdiğim erkek evli diye..
o yüzden, evet erkeklerin böyle bir potansiyeli var ve ilk adım atan her zaman daha suçludur. ancak atılan yanlış adıma cevap veren kadınlar da suçludur.
o yüzden ben aldatma olayının erkeklerin ahlaksızlıkları ile ilgili değil de, ahlaksız insanlarla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Sizin duruşun sağlam olduğu için iste kendiniz soylemissiniz sizden yüz bulamadı bi baskasinda şansını deneyecektir bende diyorum ki kadınlar belli olarak toplumda algıya mi sebep olduk yani genel söylüyorum herşeyi kabul edebikirsinjz bugün tv dizilerinde dahi böyle lanse ediliyor kadınlar sanki basit yaratıklar iki gulusmeye çiçek böceğe tavlanir biraz caba gostermeme bakar fikrini mi oluşturduk toplum olarak ki günlük hayatta da var böyle kadınlar o gulussun egosu sissin gerisi sorun degilGenç kızlar, genç kadınlar sırnaşık mı? Tanık olduğunuz tüm aldatma mevzuları sırnaşık kadınlardan mı oluyor, ilginç?
Benim rastladıklarımsa daha çok karımı artık sevmiyorum, artık sadece kağıt üzerinde evliyiz diyen, yalancı erkekler yüzünden oluyor ilginç
Kaldı ki bugüne kadar bana da sırnaşan pek çok erkek oldu ama ben hiçbiriyle yatmadım, mesela.
Benim mi uçkurum sağlam, aldatan erkeklerin mi gevşek
Ya kiz bekardir sirnasir karsisindaki erkegin evli ya da bekar olduguna bakmiyordur birsey diyemeM he ben olsam bakmaz miyim adam evli mi bekar mi bakarim tabiiİlginç bi yaklaşım sekli saygı duyuyorum tabi ama kadinlar ,kızlar bu kadar sirnasik rahat olmasaydı genel olarak söylüyorum tüm hemcinslerim için, erkekler yüz bulamayacağını bilse yinede teşebbüs edermiydi?
Genelde erkekler yuz bulamayacaklarini bilince yanasmiyorlardir herhaldeİlginç bi yaklaşım sekli saygı duyuyorum tabi ama kadinlar ,kızlar bu kadar sirnasik rahat olmasaydı genel olarak söylüyorum tüm hemcinslerim için, erkekler yüz bulamayacağını bilse yinede teşebbüs edermiydi?
Başlık erkekler döksün içini diyor,içimizde erkekler de mi var yahu
Bence aldatmadaki asıl sorun, kadınların tavırlarında değil, erkeklerinkinde. Önceki konuda da anlaşamadığımız buydu.Sizin duruşun sağlam olduğu için iste kendiniz soylemissiniz sizden yüz bulamadı bi baskasinda şansını deneyecektir bende diyorum ki kadınlar belli olarak toplumda algıya mi sebep olduk yani genel söylüyorum herşeyi kabul edebikirsinjz bugün tv dizilerinde dahi böyle lanse ediliyor kadınlar sanki basit yaratıklar iki gulusmeye çiçek böceğe tavlanir biraz caba gostermeme bakar fikrini mi oluşturduk toplum olarak ki günlük hayatta da var böyle kadınlar o gulussun egosu sissin gerisi sorun degil
İçimizdeki casusları mı ortaya çıkaracaksın,güzel taktik ama yazacaklarını sanmamdetaylara takilma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?