Aldatan erkekler...

O affettirme boşluğunu devre arasi gibi görüyorlar. Takım ruhunu tekrar düzeltince 2. yarıya başliyor karaktersizler.

Boylari devrilesiceler niye edebiyle oturmaz da ahlaksızlık peşinde koşarlar ki iğrenç. Kadınlar da ne yapacaklarını bilemiyor. Hele çoluk çocuk varsa. Hem kendini yenilmiş hem de çaresiz hissediyor. En güçlü kadın için bile çok zor olmalı.

Karısını sevdiğinden değil. Düzenini bozmak istemiyordur. Sevgilisiyle düzen kurmak kolay olsa belki de ona gider.

Eşini kaybetmekten korktuğu için perişan olacak adam zaten o işlere kalkışmazdı,korktuğu şey düzen,itibar,para kaybı falansa bilmem..
Yani ben bu haltı yiyip,yakalanınca ağlayıp zırlayıp derbedere bağlayan erkeklere zerre inanmıyorum.

Karısını sevdiğinden değil. Düzenini bozmak istemiyordur. Sevgilisiyle düzen kurmak kolay olsa belki de ona gider.

Maddi durumu iyi olanlar onu yapiyor ayrilip sevgiliyle duzen kuruyor olmayanlar devam ediyor.

Zannetmeyin ki herkesin yaptigi bazi seyler edepten hayir parasizliktan.

Maddi durumu iyi olsa neler yaparlar belki, sinanmadigi konuda bir insana iyi demek yanlis.

benim lisedeki sevgilim de aldatıyordu,tecrübeliyim cnm gerçekten bırakılamıyor...şimdi benim kocişim yapmaz ama yaparsa da 2 çocuk var diğeri yolda,bir şekilde idare ederim cnm bencillik kötü tabii

herif yatsa kalksa daha mantıklı en azından ihtiyaçtan yaptı dersin de (olumlu karşıladığım sanılmasın ironi yapıyorum) bu mesajlaşma sevdası nedir erkeklerdeki ben çözemiyorum. aşırı özgüven düşüklüğü mü, ilgi eksikliği mi, manasız şımarıklık mı nedir mübarek.. ellerine bir zıkkım da geçmiyor yazış dur.. bir de adam gibi yaptıklarının da arkasında duramıyorlar. topuyla şerefsizlik başka bir şey değil.
ben affedilecek bir taraf göremiyorum ama arkadaşın da affedecek ise bence kimseye anlatıp kendini rezil etmesin. kabul ediyorsa kendi içinde kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…