Aldatan eski eş kişisi problemleri..

Bazı acılar vardır ki kalpte derin iz bırakır...Hele bu kalp kadın kalbi ise...Yanık izinin en ağırını düşün, gün gelir acımaz ama her baktığında ordadır, her baktığında bilirsin ki bi zamanlar çok acımıştı ve izi ondan kaldı ..Hiçbir merhem o yanık izini hiç olmamış gibi yapamaz...

Bazı acılar vardır ki boşa değildir...Hayat sana ders verir...Belki çok fedakardın, belki çok eziktin, belki eşini ihmal ettin, belki baştan yanlıştı vs vs...Hayat senin bırakman gereken kişiyi bırakmadığında gelir elinden alır, olması gereken olmuştur...Önemli olan alınan dersle hayata devam etmektir ...Amma velakin sen aynı kişiyi tekrar hayatına sokarsan o iyileşmiş yanık üzerindeki incelmiş deriyi yine kanatırsın ama bu sefer daha fazla acır...Önceden eskide kalmış bir iz iken bu sefer daha da kanatılmış ve büyümüş haliyle hiç bakamazsın o yaraya....

Yıllarca emek verdiğin, uğruna pekçok fedakarlıklar ettiğin, kendi isteklerinden vazgeçtiğin, donunu yıkadığın, ailesinin hertürlü şeyine katlandığın, sevdiğin ama gönlünü yıkıp ta gideni, sonra orayla arası bozulunca geçici süre seni yara bandı yapmak isteyeni kabul etme...

Sen bilirsin

Kadınlar ayrıldıktan sonra acı çekermiş erkekler ise özgürlük sarhoşu olup kendilerini hafiflemiş hissederlermiş. Zamanla kadın acısını küllendirirken erkeğin de kafasına dank etmeye başlarmış. Yanı kadınlar duygusal olarak normal zamanda normal duygular yaşarken ayrılık acısı erkeğe zamanla koyarmış. Belli ki sizin için de aynısı geçerli olmuş. Siz zamanla acılarınızı hafifletirken eski eşinize ayrılığın acısı yeni yeni koymuş. En iyisini siz bilirsiniz. Biz ne desek boş. Yalnız aldatan bir adamın vicdanında ve karakterinde sorun olduğunu düşünüyorum. Denemek istiyorsanız da yeni bir sayfa açıp eski konuları gündeme getirmemeniz gerekiyor. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...

Kadınlar her zaman içinde her şeyin güzel olacağına olan inançlarını korurlar o yüzden en ufak bi ışık görseler onu güneş sanarlar.
Aklı başında olan her erkek aldatmanin sonunun ne olacağını bilir. Yine de hemen karar vermeyin onsuz hayatınıza tamamen odaklanin. Eğer bu sancılı süreci atlattıktan sonra hala sizi istiyorsa hala çabalıyorsa bir şans verin ama hemen öyle nikah masasına yeniden oturmayin yeniden flört etmeye başlayabilirsiniz Zaten o süreçte yeniden kendisi olur . Kritik nokta sancılı süreci atlattiginda yuvasını kurtarma derdinde olmayabilir o zamanda demekki onun için sadece alışkanlık seviyesindehmissinjz. Demek istediğim madem bosanmissiniz affetmek için acele etmeyin biraz ölçün biçin o da biraz çaba sarf etsin ama baktınız bundan ne köy olur ne kasaba yol verin gitsin.

Her ışığı güneş sanmayin hanımlar

Sevseydi aldatmazdi zaten oyle degil mi? Sevdigi icin gelmedi. Boslukta oldugu icin geldi. Hayatinda biri olsaydi gelir miydi? Cocugunuz umurunda olsaydi aldatir miydi? Ha bir de belki donunu yikatacak birini bulamadi o yuzden geldi. Hic degilse eskiden yemegim yapiliyordu donum yikaniyordu dedi belki de. Kesinlikle ugrunuza öldüğü icin gelmedi. Ikinci kez ayni hataya dusmek artik hata degil secim oluyor malesef.

Yanlış hatırlamıyorsam sizi hamileyken aldatmıştı ve sürekli inkar edip sizi zor durumda bırakmıştı.

Aldatılarak boşandım eski eşim defalarca yalvardı ve yalvarıyor aynı cümleler aynı kelimeler ...ama İnan bana çok düşündüm geriye dönemem dönen hiç yaşanmamış saymıyor ve adamlar tekrar aldatıp ikinci bir tokat mutlaka atıyor çünkü onun fıtratı bu akrebe sokma diyebilir miyiz

İnsan birlikte olduğu insanı niye aldatır. Aldatmak gerçekten zahmetli bir iş. Bir sürü yalan söyleyeceksin, sevgilini karınla aranın kötu olduğuna ikna edeceksin hatta onu daha çok sevdiğinı ispat edeceksin vs. Bu kadar zahmetlere giren biri muhtemelen bazı duygular yaşıyordu size yalan söylerken veya iki kadın tarafından istenirken sevilirsin artık motivasyonu neydi bilemeyeceğim. Siz hiç sordunuz mu niye sizi aldatmış niye başka kadın veya kadınları sizinle olan ilişkisine ortak etmiş? Neyse tekrar bir araya geldiğinizde kuvvetle muhtemel sizi yine aldatır. Çocuğunuzda varmış aslında tekrar bir araya gelmeniz onun için iyi bir şey gibi gözükse de tekrar boşanma durumunuz olursa o nasıl hisseder? Sizin ve çocuğunuz için en hayırlısı olsun

Cam kırıldı paramparça oldu başında beklemek neye yarar, aldatıldınız asla unutamazsınız o yüzden asla devam edilmemesi bir daha birlikte olunmaması taraftarıyım. Allah göstermesin, önünüze bakın.

Belki cok pismandir, belki birdaha aldatmaz. Ama gecmisi unutmak cok zor.

Burdan dönerseniz eğer işler eskisinden de kötü olabilir herşeyi affedebilirim ama aldatma asla !!
Bir daha yapmayaacagi garanti olsa bile ki sanmıyorum bi defa yapması bile yeterli bnce Bn aldatilsam karşımdaki kişiyi asla kabul edemem başka bi kadina dokunduysa benimleyken bn asla onunla olamam

Aldatan erkekler icin evdeki karısı kolay lokma elinin altında ki istediğinde ihtiyaç gidereceği biri bnce bni aldatan biri bana başka gözle bakmıyordur sadece ihtiyaçtır bnce

Hanı o aldatılıyor mıyum konusunda zaten yıllarva aldatılmısım kadınada dava acmak ıstıyorum demıstınız. Sız kadına dava axtınızmı acaba kadınla birlik olup ne bıleyım davayı gerı cekmenız ıcın vs ugrasıyor olmasınlar tab ıeskı konunuza gore yorum yaptım. Kadına dava actınzmı acmadıbzmı bılmıyorum

O halti yerken bunu hakkettigini dusunerek yapan bi yuzsuzu dusun.Koynuna yalanlar la giren evladinin rizkini baskasiyla fink atmak icin harcayan sonra don evladinin yuzune bak aynaya bak ben bunu hak etcek ne yaptim de.Sonra kocaman bi nefes al sukur bunlari haketcek hic bisey yapmadigim icin vede tekmeyi basip onu kopek ettigim icin de.Daha ne ugruna kole olcak insanlar cikar karsina onun pislik karakterine mi kaldin.Bu dunyaya bi daha gelmiycez omrunu acabalarla tuketmeye degmez.

Ruhunuzu iyileştirip özgür bırakacak kadar affedin o adamı..bir daha aynı şeyleri yaşatacağı potansiyeller yaratacak kadar değil.

Aynı acıları tekrar yaşamak istiyosan affet ve sen bana kalırsa affedeceksinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…