- 16 Mart 2019
- 308
- 175
- 23
- 26
- Konu Sahibi Sizdenimmm
-
Akrep burcusun sanırımKizlar iki sene once beni güyya deli gibj seven nişanlimin beni aldattigini oğrendim ve ayrildim evlendi ve evliliginin üçüncü ayinda beni aradi unutamadim sadece seni sevdim falan bendr ses kaydi yaptim eşine atmakla tehdit ettim konu kapandi. Bi yandan intikam firsati diyorum bi yandan yuva yikan olmak istemiyorum ama mutlu olsun istemiyorum ne diyosunz
Bence hiç uğraşma abla sen kurtulduguna şükret ve onu Allaha havale et çünkü öyle insanlar için uğraşmaya hiç değmez Allah verir onun cezasınıKizlar iki sene once beni güyya deli gibj seven nişanlimin beni aldattigini oğrendim ve ayrildim evlendi ve evliliginin üçüncü ayinda beni aradi unutamadim sadece seni sevdim falan bendr ses kaydi yaptim eşine atmakla tehdit ettim konu kapandi. Bi yandan intikam firsati diyorum bi yandan yuva yikan olmak istemiyorum ama mutlu olsun istemiyorum ne diyosunz
Sormaya ne gerek var tabiki yalan dilin kemiği yok kiSormadınızmı sadece sizi sevdiyse neden evlendi başkasiyla
Yok ikizler burcuyum maalesrfAkrep burcusun sanırım
Zaten biraktim bide unutabilsem cok iyi olacak insan duşunmeden edemiyor acidan ölsün istiyo insan ne neyse Allah buyukBence bu bakış açınız doğru. Kadın tanıdığınız bir kişi olsa bildirme sorumluluğunuz olabilir.
Ancak hiç tanımadığınız, nasıl tepki vereceğini bilmediğiniz bir kişi. Dolayısıyla kadını düşünerek onu bilgilendirmenin kendisine iyilik mi kötülük mü olacağını da bilmiyorsunuz. Karışmamak en doğrusu olur.
Adamı mutsuz etmek ise hiç uğraşmamanız gereken bir konu bence. Zaten sağlam pabuç olmadığını tekrar tekrar göstermiş. Allahından bulsun. Sadece fazladan başınızı ağrıtmış olursunuz. İntikam almanız bile egosunu okşayabilir. Hala benimle uğraşıyor vs gibi.
Kendi hallerine bırakın derim. Hayırlı geceler.
Valla aslinda o kadinin yerinde olmamada ramak kalmişti neyseki Allah korudu sanirimDünyada bi erkek o mu kaldı yapmayın Allah askına...o kadının yerinde siz olsanız peki...
Ne farkeder ki...bilse boşanma kararı mı alcak.. Belki de bile bile lades dedi.. Cok iğrendim adamdan yalnız.. Bu azgın adam kac kadının hayatını söndürdü belki de... Bi sizi kandırmış bi onu.. Burda o erkek suçlu...Ya iyi hoşta kadinin bilmeye hakki yokmu böyle bir şeyi? Uzmek adina intikam adina olmasa bile birileri bunu bildigi halde gizlese burdaki hemcinslerim ne hissederdi?
Sorma inan erkekleri anlamak mumkun degil hassas noktam olduğu için burda aldatma konularini okuyorum yasadiğim halde başkalarinin yasadiklarina inanamiyorum ama nasil yapabiliyolar demiyorum cunku cok şukur biz inancli ve ahlakli insanlariz onlari anlamamiz imkansiz Allah islah etsin ne diyelimNe farkeder ki...bilse boşanma kararı mı alcak.. Belki de bile bile lades dedi.. Cok iğrendim adamdan yalnız.. Bu azgın adam kac kadının hayatını söndürdü belki de... Bi sizi kandırmış bi onu.. Burda o erkek suçlu...
Bilemiyoruz ki nasil birisi benden degil boşver başka bi vesileyle ogrenir inanki gercekler bi sekilde ortaya cikiyoBen çok farklı düşündüm o kadının iyiliği için kadına ses kaydını atmalisin..
Nasıl biriyle evli olduğunu gorsun belki onunda kandiriyor
Vazgectim zaten Allah sorsun artik2 sene önceki mevzuyu alevlendirmenin manası yok, sizi aradığı dönemde göndermiş olsaydınız neyse de şimdi üstünden çok zaman geçmiş.
Büyüklük sizde kalsın,Kizlar iki sene once beni güyya deli gibj seven nişanlimin beni aldattigini oğrendim ve ayrildim evlendi ve evliliginin üçüncü ayinda beni aradi unutamadim sadece seni sevdim falan bendr ses kaydi yaptim eşine atmakla tehdit ettim konu kapandi. Bi yandan intikam firsati diyorum bi yandan yuva yikan olmak istemiyorum ama mutlu olsun istemiyorum ne diyosunz
Erkek suçlu zaten ama ne bileyim cevremde boyle bir olay olsa sanirim ben saklamazdim karsi tarafin bunu bilmesi gerektigini dusunurdum. Sonradan verecegi tepki onun gururuna kalmis artikmNe farkeder ki...bilse boşanma kararı mı alcak.. Belki de bile bile lades dedi.. Cok iğrendim adamdan yalnız.. Bu azgın adam kac kadının hayatını söndürdü belki de... Bi sizi kandırmış bi onu.. Burda o erkek suçlu...
Intikami gec ... Bir yandan soylememen gerekiyor, diger bir yandan da o kadinin yerinde olsam bilmek isterdim diye dusunuyorum.Kizlar iki sene once beni güyya deli gibj seven nişanlimin beni aldattigini oğrendim ve ayrildim evlendi ve evliliginin üçüncü ayinda beni aradi unutamadim sadece seni sevdim falan bendr ses kaydi yaptim eşine atmakla tehdit ettim konu kapandi. Bi yandan intikam firsati diyorum bi yandan yuva yikan olmak istemiyorum ama mutlu olsun istemiyorum ne diyosunz
sakin boyle birsey yapma döner dolaşır seni bulur karı koca arayı düzeltir sonra is sana döner dikkatKizlar iki sene once beni güyya deli gibj seven nişanlimin beni aldattigini oğrendim ve ayrildim evlendi ve evliliginin üçüncü ayinda beni aradi unutamadim sadece seni sevdim falan bendr ses kaydi yaptim eşine atmakla tehdit ettim konu kapandi. Bi yandan intikam firsati diyorum bi yandan yuva yikan olmak istemiyorum ama mutlu olsun istemiyorum ne diyosunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?