Aldatan eski nişanlim intikam vakti ama eşine uzuluyorum

Akrep burcusun sanırım

Bence hiç uğraşma abla sen kurtulduguna şükret ve onu Allaha havale et çünkü öyle insanlar için uğraşmaya hiç değmez Allah verir onun cezasını

Ya iyi hoşta kadinin bilmeye hakki yokmu böyle bir şeyi? Uzmek adina intikam adina olmasa bile birileri bunu bildigi halde gizlese burdaki hemcinslerim ne hissederdi?

2 sene önceki mevzuyu alevlendirmenin manası yok, sizi aradığı dönemde göndermiş olsaydınız neyse de şimdi üstünden çok zaman geçmiş.

Ben çok farklı düşündüm o kadının iyiliği için kadına ses kaydını atmalisin..
Nasıl biriyle evli olduğunu gorsun belki onunda kandiriyor

Zaten biraktim bide unutabilsem cok iyi olacak insan duşunmeden edemiyor acidan ölsün istiyo insan ne neyse Allah buyuk

Ya iyi hoşta kadinin bilmeye hakki yokmu böyle bir şeyi? Uzmek adina intikam adina olmasa bile birileri bunu bildigi halde gizlese burdaki hemcinslerim ne hissederdi?
Ne farkeder ki...bilse boşanma kararı mı alcak.. Belki de bile bile lades dedi.. Cok iğrendim adamdan yalnız.. Bu azgın adam kac kadının hayatını söndürdü belki de... Bi sizi kandırmış bi onu.. Burda o erkek suçlu...

Sorma inan erkekleri anlamak mumkun degil hassas noktam olduğu için burda aldatma konularini okuyorum yasadiğim halde başkalarinin yasadiklarina inanamiyorum ama nasil yapabiliyolar demiyorum cunku cok şukur biz inancli ve ahlakli insanlariz onlari anlamamiz imkansiz Allah islah etsin ne diyelim

Ben çok farklı düşündüm o kadının iyiliği için kadına ses kaydını atmalisin..
Nasıl biriyle evli olduğunu gorsun belki onunda kandiriyor
Bilemiyoruz ki nasil birisi benden degil boşver başka bi vesileyle ogrenir inanki gercekler bi sekilde ortaya cikiyo

Büyüklük sizde kalsın,
Ortada bir yuva var sonuçta. Hadi sevgili olsa, yap gitsin denir de, yuva yıkılması bilemedim :/

Erkek suçlu zaten ama ne bileyim cevremde boyle bir olay olsa sanirim ben saklamazdim karsi tarafin bunu bilmesi gerektigini dusunurdum. Sonradan verecegi tepki onun gururuna kalmis artikm

Intikami gec ... Bir yandan soylememen gerekiyor, diger bir yandan da o kadinin yerinde olsam bilmek isterdim diye dusunuyorum.

Eğer sizi o kadınla aldattıysa onun da bilmeye hakkı var, ki zaten yuva yıkanın yuvası olmazsa sizin de yıkacağınız bir yuva olmaz. Bence atın gitsin yoksa o herif o kadına daha neler yapar. Eğer başka biriyle de aldatıyorsa kadın hemen öğrenmiş olur. inşallah sonucu sizin için mutlu olur

gönder eşine. rezil bir herifle daha da beraber olmak isterse kendi bileceği iş. senden çıkmış olsn

sakin boyle birsey yapma döner dolaşır seni bulur karı koca arayı düzeltir sonra is sana döner dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…