- 25 Eylül 2018
- 120
- 50
- 18
- 35
- Konu Sahibi Sizdenimmm
-
Sizin adiniza üzüldüm ama şöyle düşünüp rahatlayin sizin sabrettiğiniz sıkınti birgun mukafat olarak size donecek ustelik dini yondende Allah kotu eşe karşi yapilan sabra cennet vaadediyor. Asla kendinizi yargilamayin ben yaptim cunku kendimizi yipratiyoruz karakteri boyle diyin kabullenin Allah ic huzur versin insallah size bi an oncebenzer durum basıma geldi evliyim üstelik bu tarz kişiler adam olmuyor bence boşverin değmez
Eşim yapmadı böyle bir şeyi. Benim eski sevgilim mesaj yazdı. Üstelik evli bende cevap yazmadım. İnstagram profilimi değiştirdim eşimle düğün fotografımı koydum. Çok güzel kapak olduSizin adiniza üzüldüm ama şöyle düşünüp rahatlayin sizin sabrettiğiniz sıkınti birgun mukafat olarak size donecek ustelik dini yondende Allah kotu eşe karşi yapilan sabra cennet vaadediyor. Asla kendinizi yargilamayin ben yaptim cunku kendimizi yipratiyoruz karakteri boyle diyin kabullenin Allah ic huzur versin insallah size bi an once
Esiniz boyle birsey yapsa bilmek ister miydiniz, sahsen ben bilmek isterdim..Kizlar iki sene once beni güyya deli gibj seven nişanlimin beni aldattigini oğrendim ve ayrildim evlendi ve evliliginin üçüncü ayinda beni aradi unutamadim sadece seni sevdim falan bendr ses kaydi yaptim eşine atmakla tehdit ettim konu kapandi. Bi yandan intikam firsati diyorum bi yandan yuva yikan olmak istemiyorum ama mutlu olsun istemiyorum ne diyosunz
Senin açından bakacak olursak kesinlikle at derim bir de eşinin yerinde olsam doğruları bilmek isterdim bilmeye hakkı var benceKizlar iki sene once beni güyya deli gibj seven nişanlimin beni aldattigini oğrendim ve ayrildim evlendi ve evliliginin üçüncü ayinda beni aradi unutamadim sadece seni sevdim falan bendr ses kaydi yaptim eşine atmakla tehdit ettim konu kapandi. Bi yandan intikam firsati diyorum bi yandan yuva yikan olmak istemiyorum ama mutlu olsun istemiyorum ne diyosunz
Kizlar iki sene once beni güyya deli gibj seven nişanlimin beni aldattigini oğrendim ve ayrildim evlendi ve evliliginin üçüncü ayinda beni aradi unutamadim sadece seni sevdim falan bendr ses kaydi yaptim eşine atmakla tehdit ettim konu kapandi. Bi yandan intikam firsati diyorum bi yandan yuva yikan olmak istemiyorum ama mutlu olsun istemiyorum ne diyosunz
Sagolsun yorum yazan arkadaslarda genelde ayni fikirde aynen insallah bi an once unuturum aklima.bile gelmezBence asla bulaşma bırak mutlaka o evlilik bitecektir zaten sebebi olma boşver hayatına bak.!
Bak hep pişman oldugunda huylu huyundan vazgecmez bunu getir aklina hem inan affetsen yapardi ama daha dikkatli olurdu sadece evliliginde de mutlu olmuyo boyle insanlar doyumsuz cunku saf sevgi nedir bilmiyolar bende de ayni duygu var evlenip mutlu oldugumu gorsun istiyorum ama duan o yönde olmasin insallah ben sen ve bizim gibiler oyle mutlu olurki aklimiza bile gelmezlerÇok şükür nişan olmadan bitti gerçekten, nişan olsa bu kadar net durabilir miydim emin değilim çünkü seviyordum da. Bence de gerçek sevgi değil ama yanımda iken kalp atışlarını duyabiliyordum bir insan nasıl bu kadar rol yapar bilemiyorum. Uzun süre iyi ki bıraktım bir kere yapan hep yapar dedim ama zaman zaman pişman olmuyor da değilim, bunu da ilk defa itiraf ediyorum. Evet doğru olanı yaptım ama o evlendi 3 sene oldu ben hala bekarım, ondan sonra tanıştığım kişide çok daha fazla çektirdi bana. Onunlayken keşke ayrılmasaydım evlenince düzelirdi dedim baya kendi kendime.
Sizde kolay ayrılmamışsınızdır eminim, haklı gerekçeleriniz vardır, en güzeli arkada bırak geçmişi yoksa bugünü de engelliyor bir şekilde.
yap hiç bir b.k yapamazayy oyle geciyo insanin icinden ama işte bende o yuzden buraya yazdim bazen sonunu duşunmek lazim yoksa inan cook rahatlardim yapsam
Ayy rahatladimEşim yapmadı böyle bir şeyi. Benim eski sevgilim mesaj yazdı. Üstelik evli bende cevap yazmadım. İnstagram profilimi değiştirdim eşimle düğün fotografımı koydum. Çok güzel kapak oldu
Bu adam bu kadını her türlü boynuzlar. Söyle bence cocuk falan olmadan sutlasınKizlar iki sene once beni güyya deli gibj seven nişanlimin beni aldattigini oğrendim ve ayrildim evlendi ve evliliginin üçüncü ayinda beni aradi unutamadim sadece seni sevdim falan bendr ses kaydi yaptim eşine atmakla tehdit ettim konu kapandi. Bi yandan intikam firsati diyorum bi yandan yuva yikan olmak istemiyorum ama mutlu olsun istemiyorum ne diyosunz
Yapuyodur inanki saf bi kiz degilim normalde ama o kadar ilgi gosteriyoki bunaltiyo insan yapacagina ihtimal bile vermiyo boyle olunca ama gel gör ki yapti bana insallah cok geç olmadan kiz da görür gercek yuzunu sinsiliginiBu adam bu kadını her türlü boynuzlar. Söyle bence cocuk falan olmadan sutlasın
Yaparsa artik sana gelirim kalmaya bizimkiler ogrenirse barındirmaz amayap hiç bir b.k yapamaz
Yok canim evlendigi kizla degil baska bi kizla evlenmiş gorucu usulu . zaten aldattigi kizla evlenseydi ve beni arasaydi burda intikam aldim kizlar diye konu açardimTehdit etmişsiniz bu eski nişanlınızı korkutmaya yetmistir. Bidaha aramaya cesaret edemez. Ama eşinin bir suçu yok bence aynı travmayı hiç tanımadığınız bir kadına yaşatmayın derim. (Bu ara da kadını tanımadığınızı varsaydim ama evlendiği kadınla mı aldattı sizi?)
Seninki daha zor bi durum ama inan iflah olmuyolar esine de yaoacaktir umarim cok mutlu olursunBöyle konuları okuyunca umut oluyor bana. Evlilik yolunda ilerlediğim kişi beni aldatarak terketti ve aldattığı kızla evlendi. Yıllar geçti acısı hayal kırıklığı geçmedi... ama böyle konularla görüyorum ki adamların huyu değişmiyor aldatan yine aldatıyor ve inş ilahi adalet tecelli ediyor. Konu sahibi bence de eşine haber vermemen en doğru karar. O zaten belasını bulmuş. Pisliği senin üzerine de sıçramasın
O zaman hiç uğraşma derim. Allah'ından bulsun.Yok canim evlendigi kizla degil baska bi kizla evlenmiş gorucu usulu . zaten aldattigi kizla evlenseydi ve beni arasaydi burda intikam aldim kizlar diye konu açardim) ayy cumlesi bile mutlu etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?