Aldatan eski nişanlim intikam vakti ama eşine uzuluyorum

Sagolun gönül ister surundurmek ama işte hem korku hem acabalar en guzeli bulasmamak ;-)

benzer durum basıma geldi evliyim üstelik bu tarz kişiler adam olmuyor bence boşverin değmez

benzer durum basıma geldi evliyim üstelik bu tarz kişiler adam olmuyor bence boşverin değmez
Sizin adiniza üzüldüm ama şöyle düşünüp rahatlayin sizin sabrettiğiniz sıkınti birgun mukafat olarak size donecek ustelik dini yondende Allah kotu eşe karşi yapilan sabra cennet vaadediyor. Asla kendinizi yargilamayin ben yaptim cunku kendimizi yipratiyoruz karakteri boyle diyin kabullenin Allah ic huzur versin insallah size bi an once

Eşim yapmadı böyle bir şeyi. Benim eski sevgilim mesaj yazdı. Üstelik evli bende cevap yazmadım. İnstagram profilimi değiştirdim eşimle düğün fotografımı koydum. Çok güzel kapak oldu

Esiniz boyle birsey yapsa bilmek ister miydiniz, sahsen ben bilmek isterdim..

Senin açından bakacak olursak kesinlikle at derim bir de eşinin yerinde olsam doğruları bilmek isterdim bilmeye hakkı var bence

Böyle konuları okuyunca umut oluyor bana. Evlilik yolunda ilerlediğim kişi beni aldatarak terketti ve aldattığı kızla evlendi. Yıllar geçti acısı hayal kırıklığı geçmedi... ama böyle konularla görüyorum ki adamların huyu değişmiyor aldatan yine aldatıyor ve inş ilahi adalet tecelli ediyor. Konu sahibi bence de eşine haber vermemen en doğru karar. O zaten belasını bulmuş. Pisliği senin üzerine de sıçramasın

Bence asla bulaşma bırak mutlaka o evlilik bitecektir zaten sebebi olma boşver hayatına bak.!

Bak hep pişman oldugunda huylu huyundan vazgecmez bunu getir aklina hem inan affetsen yapardi ama daha dikkatli olurdu sadece evliliginde de mutlu olmuyo boyle insanlar doyumsuz cunku saf sevgi nedir bilmiyolar bende de ayni duygu var evlenip mutlu oldugumu gorsun istiyorum ama duan o yönde olmasin insallah ben sen ve bizim gibiler oyle mutlu olurki aklimiza bile gelmezler

Eşim yapmadı böyle bir şeyi. Benim eski sevgilim mesaj yazdı. Üstelik evli bende cevap yazmadım. İnstagram profilimi değiştirdim eşimle düğün fotografımı koydum. Çok güzel kapak oldu
Ayy rahatladim Allah korusun sizi ohh iyi olmuş

Canlarim hepinizin yazdiklarini okudum herkese cevap yazamasamda ilginize cok teskkurler yogunluklu karar yapmamam yönünde yap diyenler kizmasin bana daha kotu olma durumu var cunku . Eski nisanlim ve onun gibileri Allah a havale ediyorum evli olup bu sıkıntinin icinde olanlara da Allah yardim etsin çeken bilir cok yipratiyo. Aldatmaya sebep olan kadinlarinda umarim başlarina gelir en guzel ceza bence bu .. Ayy ulusa sesleniş gibi oldu ) cok sagolun cok iyi geldi

Bu adam bu kadını her türlü boynuzlar. Söyle bence cocuk falan olmadan sutlasın

Bu adam bu kadını her türlü boynuzlar. Söyle bence cocuk falan olmadan sutlasın
Yapuyodur inanki saf bi kiz degilim normalde ama o kadar ilgi gosteriyoki bunaltiyo insan yapacagina ihtimal bile vermiyo boyle olunca ama gel gör ki yapti bana insallah cok geç olmadan kiz da görür gercek yuzunu sinsiligini

Yok canim evlendigi kizla degil baska bi kizla evlenmiş gorucu usulu . zaten aldattigi kizla evlenseydi ve beni arasaydi burda intikam aldim kizlar diye konu açardim ) ayy cumlesi bile mutlu etti

Seninki daha zor bi durum ama inan iflah olmuyolar esine de yaoacaktir umarim cok mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…