- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
- Konu Sahibi Sizdenimmm
-
Beni yanliş anlamişsiniz benim intikam almak istediğim kişi eski nişanlim yapmama sebebim zaten eşi o kizin asla mutsuz olmasini istemem inanin . beni aldattiği kizla evlenseydi ne derseniz diyin belki yanliş ama yapardim cunku hayatimi insanlara olan guven duygumu kaybettimEvliliğin ilk üç ayı. Yani en problemli dönemler, uyum süreci. Adam şeref yoksunu belli. Lâkin böyle bir şey üzerinden egonuzu tatmin etmeyin. Sizi gerçekten sevdiğinden değil; şeref ve haysiyet eksikliği ile evlilikteki problemlerden dolayı size sarmıştır.
Not: Ben olsam bilmek isterdim ama bir hemcinsim bunu intikam duygusu ile bana aktarsaydı daha fazla incinirdim.
Eden bulur Allah havale et ve böyle birşey yapma lütfen intikam için hiç günahı olmayan birinin hayatını yıkma adımı atmak vicdanını çürütür bunu kendin içinde yapma canımKizlar iki sene once beni güyya deli gibj seven nişanlimin beni aldattigini oğrendim ve ayrildim evlendi ve evliliginin üçüncü ayinda beni aradi unutamadim sadece seni sevdim falan bendr ses kaydi yaptim eşine atmakla tehdit ettim konu kapandi. Bi yandan intikam firsati diyorum bi yandan yuva yikan olmak istemiyorum ama mutlu olsun istemiyorum ne diyosunz
Yok canım yanlış anlamadım. Empati kurarak cevap attım zaten. Çoğumuz böyle bir durumda kalsak intikam almak isteriz ama maalesef o intikam duygusu başkalarını da incitebilir. Eski nişanlından intikam almak isterken, başka bir kadının canını yakabilirsin. Kendisini aşağılanmış hissedebilir. Dediğim gibi ben bilmek isterdim. Fakat, belli ki karşıdaki pisliğin çamuru sana sıçrayacak. İnce ele, ince doku, iyi düşün. Umarım yeniden seversin ve seni gerçekten sevecek biri hayatına girer.Beni yanliş anlamişsiniz benim intikam almak istediğim kişi eski nişanlim yapmama sebebim zaten eşi o kizin asla mutsuz olmasini istemem inanin . beni aldattiği kizla evlenseydi ne derseniz diyin belki yanliş ama yapardim cunku hayatimi insanlara olan guven duygumu kaybettim
İlk gunden beri Allah a havale ediyorum cok sagol aynen yapmiyicam o kizin gunahi ne sonuctaEden bulur Allah havale et ve böyle birşey yapma lütfen intikam için hiç günahı olmayan birinin hayatını yıkma adımı atmak vicdanını çürütür bunu kendin içinde yapma canım
Hem onun hem senin canım vicdan öyle birşey ki uyutmaz zindan eder hayatı.Böylesi çok daha iyi olacak senin için içinde kalan kin ve öfkeyide bırak gitsin.İlk gunden beri Allah a havale ediyorum cok sagol aynen yapmiyicam o kizin gunahi ne sonucta
İnsallah cok sagol guzel duan için seninde hep yuzun gülsün . dediğin gibi olan kıza olacak o karaktersiz belkide sallamayacak sanki ders mi aliyo baksana bana yapyi ayrildi gitti evlendi maalesef olan kadinlara oluyo erkekler hep bi yolunu bulup devam ediyolarYok canım yanlış anlamadım. Empati kurarak cevap attım zaten. Çoğumuz böyle bir durumda kalsak intikam almak isteriz ama maalesef o intikam duygusu başkalarını da incitebilir. Eski nişanlından intikam almak isterken, başka bir kadının canını yakabilirsin. Kendisini aşağılanmış hissedebilir. Dediğim gibi ben bilmek isterdim. Fakat, belli ki karşıdaki pisliğin çamuru sana sıçrayacak. İnce ele, ince doku, iyi düşün. Umarım yeniden seversin ve seni gerçekten sevecek biri hayatına girer.
Haklisin canimmm vicdanli insanlariz hakkatrn ondan bunlar geliyo başimiza Allah sorsun hem ne demişler " Kork o mahkemeden ki hakimin kendisi şahittir "Hem onun hem senin canım vicdan öyle birşey ki uyutmaz zindan eder hayatı.Böylesi çok daha iyi olacak senin için içinde kalan kin ve öfkeyide bırak gitsin.
Bize burada onlara orada :) Ve içimi ferahlatan birşey söyledin benim kin öfke bile koşarak gittiHaklisin canimmm vicdanli insanlariz hakkatrn ondan bunlar geliyo başimiza Allah sorsun hem ne demişler " Kork o mahkemeden ki hakimin kendisi şahittir "
Bize burada onlara orada :) Ve içimi ferahlatan birşey söyledin benim kin öfke bile koşarak gitti
Ay yok kız benim normal sinir öfke kaynanaya falan onlarda uçtu gitti az önce) ayy faydali olduysam ne mutlu sende de mi aldatilma oldu nolur olmasin ya
Ayyy çok şukurrr . onlar kucuk mevzular diyicemde herkesin derdi kendine biricik salla valla gamsiz insan yaşıyo kendimizi yipratiyoz anca sinirlenince hareketli biseyler aç oyna bi cikolata tmmdirAy yok kız benim normal sinir öfke kaynanaya falan onlarda uçtu gitti az önceAllah korusunduuuuu
Ama canimcimmm baksana haklilar burasi turkiye yine madur ben ve benim gibiler oluyor beni duşunduklerinden bilsem bisey olmayacak isterdim huzursuz olsun yuvasi yikilsin ama kiz suçsuz . valla erkeklerden sogudum inanki iyileri tenzih ediyorum ama geneli doyumsuz bencill
Aynen sanki namus sadece kadina has bişey erkeğe gelince kaçamak ya da ufak bi hata . bazi şeylerin hatasi olmaz huyduro ve de geçmez hiç aldatti diye kocasini öldürenkadin duymadik ama erkek ohooo saymakla bitmez toplum olarak biz veriyoruz bu hakki onlara hiçte duzelecek gibi değil neyseki ilahi adalet var sıkma canınıBir sürü kadın da "kocamı bir kere yakaladım affettim, iki kere yakaladım, üç kere, beş kere, on kere yakaladım ama affettim şimdi pişmanım, boşanıyorum" diye de konu açıyor ama. Sen suçsuz da olsan bu tür şeylerde adın geçip önyargıyla yaklaşılırsın, kadınlara taciz -tecavüz edildiğinde bile illa bir-iki dangalak çıkıp kadına da suç bulmuyor mu, görüyoruz. Kadın aldatılır, gider ikinci kadına tekme tokat girişir ama kocasını koynuna alır.
Sizi anlıyorum, aynı durumu yaşadım çünkü de, yok bulaşmam, başkasının hakkını savunacağım derken olan bana olur bu toplumda.
Aynen öyle saldım zaten görüşmeyince sinir de olmuyorumAyyy çok şukurrr . onlar kucuk mevzular diyicemde herkesin derdi kendine biricik salla valla gamsiz insan yaşıyo kendimizi yipratiyoz anca sinirlenince hareketli biseyler aç oyna bi cikolata tmmdir)
Evli biri olarak soyluyorum esim birine boyle bisey yapsa ogrenmek isterdim kadin kadinin yaninda olmali bence ustelik ses kaydi diyosunuz kadinin isine yararKizlar iki sene once beni güyya deli gibj seven nişanlimin beni aldattigini oğrendim ve ayrildim evlendi ve evliliginin üçüncü ayinda beni aradi unutamadim sadece seni sevdim falan bendr ses kaydi yaptim eşine atmakla tehdit ettim konu kapandi. Bi yandan intikam firsati diyorum bi yandan yuva yikan olmak istemiyorum ama mutlu olsun istemiyorum ne diyosunz
Bende isterdim ama herkes bu kadar guçlu olamiyo eger ayrilamayacaksa inanin resmen cehennem ben nişanliyken ogrenmesem belkide evlenince cok zor olursuEvli biri olarak soyluyorum esim birine boyle bisey yapsa ogrenmek isterdim kadin kadinin yaninda olmali bence ustelik ses kaydi diyosunuz kadinin isine yarar
Sormadınızmı sadece sizi sevdiyse neden evlendi başkasiylaKizlar iki sene once beni güyya deli gibj seven nişanlimin beni aldattigini oğrendim ve ayrildim evlendi ve evliliginin üçüncü ayinda beni aradi unutamadim sadece seni sevdim falan bendr ses kaydi yaptim eşine atmakla tehdit ettim konu kapandi. Bi yandan intikam firsati diyorum bi yandan yuva yikan olmak istemiyorum ama mutlu olsun istemiyorum ne diyosunz
Dünyada bi erkek o mu kaldı yapmayın Allah askına...o kadının yerinde siz olsanız peki...Kizlar iki sene once beni güyya deli gibj seven nişanlimin beni aldattigini oğrendim ve ayrildim evlendi ve evliliginin üçüncü ayinda beni aradi unutamadim sadece seni sevdim falan bendr ses kaydi yaptim eşine atmakla tehdit ettim konu kapandi. Bi yandan intikam firsati diyorum bi yandan yuva yikan olmak istemiyorum ama mutlu olsun istemiyorum ne diyosunz
Bende isterdim ama herkes bu kadar guçlu olamiyo eger ayrilamayacaksa inanin resmen cehennem ben nişanliyken ogrenmesem belkide evlenince cok zor olursu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?