- Konu Sahibi Sizdenimmm
-
Emin ol seni unutmuştur aklına gelmiş aramıştr seni sevdgnı bildigi için evlilik den sklınca saga sola sarmaya başlamışAynen suçlu sen olursun başkasından bulur melasını mazlumun ahı yerde kalmaz
Aslinda size durust olucam aradiginda sesini duyunca bi kotu oldum ama inanin tepkimi koydum ustelik cok ozledigim haldeHırsına yenik düşme yuva yıkma. Bir daha rahatsız ederse öyle konuş bence
Can yakmak için evlenme gez toz eğlen mutlu ol onu unut artık aşık olcan biri çıkar bak illaki karşınaVerir demi yani insallah . Bana en son emin misin bak bana bişey olmaz sen kizsin falan dedi ve ben hala bekarim evlenip canini yakmak istiyorum
Üç ayda sıkılir mi diyicem dee yani doyumsuz birisi valla haklisiniz bide gecenin ikisi hormonal de olabilir diye duşundumEmin ol seni unutmuştur aklına gelmiş aramıştr seni sevdgnı bildigi için evlilik den sklınca saga sola sarmaya başlamış
Verir demi yani insallah . Bana en son emin misin bak bana bişey olmaz sen kizsin falan dedi ve ben hala bekarim evlenip canini yakmak istiyorum
İnsan cocukluk hislerini masum duygularını özler onu değil sizdede öyle olmuştur anıları özlersınız sadeceAslinda size durust olucam aradiginda sesini duyunca bi kotu oldum ama inanin tepkimi koydum ustelik cok ozledigim halde
Aslında yapacağın şeyi çok hakeden bir erkek ama boşver.Kizlar iki sene once beni güyya deli gibj seven nişanlimin beni aldattigini oğrendim ve ayrildim evlendi ve evliliginin üçüncü ayinda beni aradi unutamadim sadece seni sevdim falan bendr ses kaydi yaptim eşine atmakla tehdit ettim konu kapandi. Bi yandan intikam firsati diyorum bi yandan yuva yikan olmak istemiyorum ama mutlu olsun istemiyorum ne diyosunz
Ayy ne guzel konustunuz insallah sagolunCan yakmak için evlenme gez toz eğlen mutlu ol onu unut artık aşık olcan biri çıkar bak illaki karşına
Evet unutmak icin cok ugrasiyorum ama olmuyo ama insallah zamanlaİnsan cocukluk hislerini masum duygularını özler onu değil sizdede öyle olmuştur anıları özlersınız sadece
Canim anlıyorum seni. Sevmissin. Bi an noluyor durumu da olmuştur. Seni tebrik ederim. Tepkini ortaya koymussun. Hem şükret bak Allah seni kimden kurtarmış. Senin kurtuldugun başkasının sınavı olmuş. Onunla asla muhattap olmaAslinda size durust olucam aradiginda sesini duyunca bi kotu oldum ama inanin tepkimi koydum ustelik cok ozledigim halde
İnsanın eski sevdikleri geceleri aklına gelir düşünür hormonal sanmıyorum inanın hormonal olsa sizi aramaz eşiyle işini görürÜç ayda sıkılir mi diyicem dee yani doyumsuz birisi valla haklisiniz bide gecenin ikisi hormonal de olabilir diye duşundum
İcimi okuyosun da inan korkuyo insan olan bana olursa diyeNasıl bir pislikle evli olduğunu öğrenmeli bence, ben gönderirdim. Hem kadına iyilik yapardım hem de hırsımı alırdım.
Unutursun bende 5 yıllık sevdgmı unuttum sende unutun emin ol hatta tiksnrsın nefret bile etmen aklına dahi gelmezEvet unutmak icin cok ugrasiyorum ama olmuyo ama insallah zamanla
Allah nasip etmesin kendim yasadigim şeyi bi başkasi yaşasin istemem hem o kizda illa ogrenecek sebebi ben olmayayimCanim anlıyorum seni. Sevmissin. Bi an noluyor durumu da olmuştur. Seni tebrik ederim. Tepkini ortaya koymussun. Hem şükret bak Allah seni kimden kurtarmış. Senin kurtuldugun başkasının sınavı olmuş. Onunla asla muhattap olma
Seni ailene rezil eder boşver değmez gerçekten bende zamında aldatldm şimdi iyikide aldatmış bitmiş diyorumİcimi okuyosun da inan korkuyo insan olan bana olursa diye
Ay insallah umut oldun insallah sende cok mutlu olursun beş yil dile kolayUnutursun bende 5 yıllık sevdgmı unuttum sende unutun emin ol hatta tiksnrsın nefret bile etmen aklına dahi gelmez
Hiç birşey olmaz merak etmeyin . Karısı büyük ihtimalle affeder zaten. Ama siz ortaya bir füze atmış olursunuz . Aldatan erkeğe acımıyorum herşeyi hakediyorlar.İcimi okuyosun da inan korkuyo insan olan bana olursa diye
Çok mutluyum evliyım cocuk istiyorum ilk sevdgm ilk çocukluğumdu ama olmadı iyikide olmamışAy insallah umut oldun insallah sende cok mutlu olursun beş yil dile kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?