Aldatan eski nişanlim intikam vakti ama eşine uzuluyorum

Emin ol seni unutmuştur aklına gelmiş aramıştr seni sevdgnı bildigi için evlilik den sklınca saga sola sarmaya başlamış
Üç ayda sıkılir mi diyicem dee yani doyumsuz birisi valla haklisiniz bide gecenin ikisi hormonal de olabilir diye duşundum

Verir demi yani insallah . Bana en son emin misin bak bana bişey olmaz sen kizsin falan dedi ve ben hala bekarim evlenip canini yakmak istiyorum

Boşverin böyle kötü düşünceleri, can yakmak yakışmaz size, siz her zaman Allah’a havale edin, emin olun o da bu dünyada çeker cezasını.. Uğraşmayın bile, haklıyken haksız olmayın

Aslında yapacağın şeyi çok hakeden bir erkek ama boşver.

Aslinda size durust olucam aradiginda sesini duyunca bi kotu oldum ama inanin tepkimi koydum ustelik cok ozledigim halde
Canim anlıyorum seni. Sevmissin. Bi an noluyor durumu da olmuştur. Seni tebrik ederim. Tepkini ortaya koymussun. Hem şükret bak Allah seni kimden kurtarmış. Senin kurtuldugun başkasının sınavı olmuş. Onunla asla muhattap olma

Allah nasip etmesin kendim yasadigim şeyi bi başkasi yaşasin istemem hem o kizda illa ogrenecek sebebi ben olmayayim

Başına dert olabilir ya da eşine bir kötülük yapabilir. bu korku ona yeter. Bulaşma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…