Aldatan eski nişanlim intikam vakti ama eşine uzuluyorum

Seni ailene rezil eder boşver değmez gerçekten bende zamında aldatldm şimdi iyikide aldatmış bitmiş diyorum
[/QU
Nişanlı falan olsaydı hiç durma derdim ama şimdi bilemedim ya. Aklım gönder diyor ama kadına da üzüldüm.
Yok yok en iyisi bulaşmamak kalbimden gecen gondermem ama başima iâ acarim bide kiz bana ahh ederse fena yani

Hiç bir şey yapmayın derim, böylesi bir adam sizi sevdiği halde aldattıysa şuanki eşini bir gün mutlaka aldatacaktır. Eşi de elbet yakalayacak onu bir gün.

Siz hiç bulaşıp da sinirlerinizi yıpratmayın.

Ayy kizlar cok sagolun yazan herkese cok tesekkurler ortak kararimiz yapmiyorum o zaman. Valla hem gozum korktu hemde dediginjz gibi gercek er geç ortaya cikar Allah soracak ben sebep olmayim

Ayrırsan bu defa sana bileylenecek senle uğraşacak.Ses kaydı elinizde bulunsun tehdit edersiniz.Aramasını da istemiyorsanız numaranızı değiştirin bu kadar basit

Bende söyle düşünüyorum örneğin size sizi arayıp unutamadığını söyleyen bir insan belki de başka heyecan peşine de düşebilir aynı durumda siz olun ve sizden habersiz eşiniz boyle birsey yapsın bunu bilmenin dizimde hakkınız olduğunu düşünmez misiniz o Kadında yazık degil mi o kişi de karakter olsa zaten sizi aramazdı o karaktere sahip olmayan insan o kızın basını da yakabilir bence arayıp eşine o mesajı dinletin boyle bir şey gizlenecek bir durum degil

Ay

Aynenn Allah indan bulsun hepsi
Ben de aldatıldım zamanında, terkettim. Sonra adam kendi nikahında düğününde sapık gibi sürekli beni arayıp mesaj atıyordu. Bende beni aldattığı yani karısı olacak kişiyi aradım herşeyi anlattım birbirlerine girdiler.

Ayrırsan bu defa sana bileylenecek senle uğraşacak.Ses kaydı elinizde bulunsun tehdit edersiniz.Aramasını da istemiyorsanız numaranızı değiştirin bu kadar basit
Ben arayacagini hic tahmin etmiyodum o yuzden hic degistirmedim ama yani onun icin numarami bile degistirmek istemiyorum ya da bilmem belkidr yanlis ama arayacak mi diye merak ettigimdendir ama dediginizi yapicam tekrar olursa

Ohaa yaa bi de duğununde yaa inan anlamak cok anlamsiz . aslinda biliyo musun inkar edi
Sana bisey yapmadi mi peki

Ben olsam atardım evli iken sana yapan başkasına da yapar elbet.

Allah indan bulsun sizdeki ses kaydı ile sizi rahatsız etmez onun rahatını kullanın bence karismayin hiç bir şeye

Ohaa yaa bi de duğununde yaa inan anlamak cok anlamsiz . aslinda biliyo musun inkar edi

Sana bisey yapmadi mi peki
Adam düğünümüze birkaç ay kala bu kadını hamile bıraktı, kadın beni arayıp anlattı. Üstelik evleneceğimizi de biliyordu. Ben de aynısını ona yaptım. Adam bana bişey yapamadı ailemden korkuyordu çünkü

Evli olmasalardi inan yapmiştim ama yuva yikmak ürkutucu geliyo kii bence baskalarida vsrsa illa kokusu cikiyo. Bide erkekler aptal hemen yakalanjyolar insallah benden uzak Allah soracak inaniyorum
U

Ooo senin yapman iyi olmuş haketmişler Allah sana kendi intikamini alma firsati vermiş kalp temizliğinden bence

Böyle birsey yapmanıza gerek yok. Canınız yandı diye kendi cinsinizden birini üzmeyin. Adam , adam değilse zaten illa bir yerde free verir . Sizden dolayı olmasın derim ben..
Aklin yolu bir aynen yoksa ne farkim kalacak

Allah indan bulsun sizdeki ses kaydı ile sizi rahatsız etmez onun rahatını kullanın bence karismayin hiç bir şeye
Aslinda evlenmeden once bir kere arasa belki barisirdik demek ki Allah korumuş yoksa yani rahatsiz etmedi ama kalbime yenilip ahlaksizlik yapmak istemedim evli olmasa ozledigimi herseyi anlatirdim ama bana yapilani asla bi baskasina yapmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…