- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi Sizdenimmm
-
Herkes hakettiğini yaşamalı bence. Kimse yaptığını yanına kâr sayıp keyfinde aleminde yaşamamalı.Ooo senin yapman iyi olmuş haketmişler Allah sana kendi intikamini alma firsati vermiş kalp temizliğinden bence
Degil mi aynen yanlarina kâr kalmasin hepsinin ve bizde gorelim insallah . Aldattigi kizlarda bulsun belasini kii bence seninkinin evliliği bitmiş guven bitimce gerisi boş mutsuzluktam ölüyodur rahat ol senHerkes hakettiğini yaşamalı bence. Kimse yaptığını yanına kâr sayıp keyfinde aleminde yaşamamalı.
Bilemedim kiKizlar iki sene once beni güyya deli gibj seven nişanlimin beni aldattigini oğrendim ve ayrildim evlendi ve evliliginin üçüncü ayinda beni aradi unutamadim sadece seni sevdim falan bendr ses kaydi yaptim eşine atmakla tehdit ettim konu kapandi. Bi yandan intikam firsati diyorum bi yandan yuva yikan olmak istemiyorum ama mutlu olsun istemiyorum ne diyosunz
Boşandılar sonunda zaten. Kimsenin ahi kimsede kalmıyor görmüş oldum. Merak etme sen de göreceksin elbet. İlâhi adalet denen bir olay var ki kimse nasibini almadan hayatına devam edemiyor.Degil mi aynen yanlarina kâr kalmasin hepsinin ve bizde gorelim insallah . Aldattigi kizlarda bulsun belasini kii bence seninkinin evliliği bitmiş guven bitimce gerisi boş mutsuzluktam ölüyodur rahat ol sen
O kadın zaten üzülecek ama senden olmasın bırak. Intikama gerek yok ki Allah in sevdigi kuluymussun o kadının yerinde olabilrsin şu an. Kurtuldugun icin şükret ve bırakKizlar iki sene once beni güyya deli gibj seven nişanlimin beni aldattigini oğrendim ve ayrildim evlendi ve evliliginin üçüncü ayinda beni aradi unutamadim sadece seni sevdim falan bendr ses kaydi yaptim eşine atmakla tehdit ettim konu kapandi. Bi yandan intikam firsati diyorum bi yandan yuva yikan olmak istemiyorum ama mutlu olsun istemiyorum ne diyosunz
Birinin boşanma davasında ikinci kadın olarak adını geçirmek istiyorsan hiç durma. Bak tatlım canın yanmış yakmak istiyorsun ama bu olay gene seni üzmekten başka bir işe yaramaz gönderdiğinde iki ihtimal olur kadın boşanma davası açar boşanma nedenleri sen olursun. Bu durum duyulur milletin ağzına laf olursun kimseye inandıramazdın suçsuzluğuna mesaj atmadığına adın çıkar. İkinci ihtimal kadın boşanmaz kocası ikna eder bir şekilde bu seferde milletin yuvasını yıkmaya çalışan kıskanç kötü kalpli eski nişanlı olursun kadın aldatılmanın acısını senden çıkarır. Sağda solda hakkında konuşur gene adın çıkar. Burası Türkiye mazinin ve can acının olduğu bir adamla ilgili böyle birşey yaparsan her türlü sana patlar bu olay. Yani durduk yere başını belaya sokma derim.
Herkes böyle bir şey yapmak ister. Ama sakin olun mantıklı düşünün derim. Eşine atarsanız mevzu uzar başın ağrır. Daha çok bulaşır sana. Uzak durun derimKizlar iki sene once beni güyya deli gibj seven nişanlimin beni aldattigini oğrendim ve ayrildim evlendi ve evliliginin üçüncü ayinda beni aradi unutamadim sadece seni sevdim falan bendr ses kaydi yaptim eşine atmakla tehdit ettim konu kapandi. Bi yandan intikam firsati diyorum bi yandan yuva yikan olmak istemiyorum ama mutlu olsun istemiyorum ne diyosunz
İnsallah bi gun unutucam ama yok karsr verdim zaten atmycm burda yazan herkkess cokk hakli olan yine bana olabilittekrar arayıp rahatsız etmiyorsa neden suyu bulandırıyorsunuz? Kadının ne suçu var.
Sizde unutun bence artık olanları.
Aynen zaten bi gun hakettigini yasayacakboşver hiç atma hadi adam herşeyi hakediyor ama kadının günahı yok herşeyden habersiz belki mutlu sanıyor kendini benim kendi fikrin o kadının günahına hiç girmeyin adamıda allaha havale edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?