• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan exin evlenmeme ragmen bana ulaşmaya çalışması

jinquinzel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
77
38
3
24
Kızlar merhaba biraz uzun olacak ama lutfen okuyun.
4-5 yıl once bir senelik ilişkim vardı ben unıdeyken. Pandemı donemınde tanısmıstık bir yıl konuştuk ve okullar acılınca da bulustuk. O ogrencı degıldi. Tanıstıgımız donem psikolojisi çok kotuydu, meslegı cok stresliydi ve bana hep bana cok iyi geldin vs diyordu. İlk sevgilimdi onun sevgisine çok inanıp güveniyordum. Beni sürekli manipüle etmiş meğer. Ancak bulusmalarımızda telefonunu asla masaya koymuyordu. 3. Bulusmada falan arkadası aradı kiminlesin falan dedi bu da asla benim ismimi vermedi arkadaslarının da beni tanımasına ragmen. Neyse şüphelendim asla sevmem telefon saklanmasını ver sen şu telefonu bakalım dedim aldım. Alır almaz instadan bir kız aradı nerdesin ne zaman bulusucaz dıye de mesaj atmış. Şok geçirdim başımdan aşagı kaynar sular döküldü resmen. Telefonuna bakmaya devam ettim ve bunun gibi bir sürü öesaj yakaladım kızlar . Kızların attıgı fotolara kadar gordum ve inanın midem bulandı. Neyse yasımın da vermiş oldugu küçüklükle(20) aglayarak kalktım o gun o masadan. Yolda giderken de peşimden geldi bu sırada gozunun onunde her yerden engelledim. Peşimden gelme meydan dayagı attırırım sapık diye bagırarak dedim ve peşimden gelmeyi bıraktı. Her şey de burda başladı ben bir hafta kadar agladım üzüldüm. Bir gun ınstagram hesabını stalklarken bir de ne goreyım? Meyhanede bir kızla rakı içiyorlar videosunu atmıs storısıne. O saatten sonra aglamayı bıraktım şükürler ettim Allaha beni kurtardıgı için. İçim öyle bir soğudu ki . Neyse bu süreçte bana sürekli ulaşmaya çalıştı facebook hesabıma kadar bulup mesajlar atmış. Sürekli farklı numaralardan aradı falan asla hiçbir cevap vermedim. kısa bir süre sonra ben şu anki eşimle tanıştım. Eşimle bulustugumuzda Allahın işi ya şehir küçük bir kafede karşılaştık bununla. Arkadasıyla oturuyordu. Masa değiştirip beni gorebilecegi bir yere gectı ve o gun agladıgını gordum. Ama asla umursamadım ve eşimin elinden tutup çıktım oradan. Daha sonra arkadaslarıma mesaj atmaya basladı. Yıne manıpule edıcı mesajlar ama asla cevap bile vermedim. Bir sürü fake ınstagram hesabı actı hepsını engelledım.
En son gecen sene yazdı bana. Numarasını degıstırmıs. Seni unutamıyorum ben seni çok sevdim gibi şeyler yazmıştı. Sana soyle cevap vereyim deyip eşimle en güzel nişan fotografımızı attım ona. Mutluluklar diledi. Sana istesem de yazamam artık dedi. Ben de yeni numarasını da engelledim. Bitti sanıyordum ama kısa zaman once instagramdan seni çok özledim hala bir milim kıpırdamadın kalbimdeki yerinden yazmış. İki üç gün sonra da sensiz yaşamak bile gelmiyor artık içimden yazmış. Onun yazıp yazmadıgını bilmiyorum ama baska kimse olamaz. İstek kısmına düşmüş geç gördüm ama çok tedirgin oldum. Bu şahısa karşı daha ne yapmalıyım bir sey yapmam gerekir mi sizce daha ? Eşimin haberi yok hemen sildim mesajları. Görse asla sakin karşılamaz. Gider bulur onu her nerdeyse. Bende hiçbir etkisi olmadı ama eşimin haberi olmalı mı sizce? Ne zaman yeni hesap açıp yazacagı belli olmuyor ve eşimle telefon şifrelerimiz aynı. Saklarsam ve kendisi gorurse de çok üzülür ve bana guvenı sarsılır. Sizce ne yapmalıyım ?

4-5 yıl once bir senelik ilişkim vardı ben unıdeyken. Pandemı donemınde tanısmıstık bir yıl konuştuk ve okullar acılınca da bulustuk. O ogrencı degıldi. Tanıstıgımız donem psikolojisi çok kotuydu, meslegı cok stresliydi ve bana hep bana cok iyi geldin vs diyordu. İlk sevgilimdi onun sevgisine çok inanıp güveniyordum. Beni sürekli manipüle etmiş meğer. Ancak bulusmalarımızda telefonunu asla masaya koymuyordu. 3. Bulusmada falan arkadası aradı kiminlesin falan dedi bu da asla benim ismimi vermedi arkadaslarının da beni tanımasına ragmen. Neyse şüphelendim asla sevmem telefon saklanmasını ver sen şu telefonu bakalım dedim aldım. Alır almaz instadan bir kız aradı nerdesin ne zaman bulusucaz dıye de mesaj atmış. Şok geçirdim başımdan aşagı kaynar sular döküldü resmen. Telefonuna bakmaya devam ettim ve bunun gibi bir sürü öesaj yakaladım kızlar . Kızların attıgı fotolara kadar gordum ve inanın midem bulandı. Neyse yasımın da vermiş oldugu küçüklükle(20) aglayarak kalktım o gun o masadan. Yolda giderken de peşimden geldi bu sırada gozunun onunde her yerden engelledim. Peşimden gelme meydan dayagı attırırım sapık diye bagırarak dedim ve peşimden gelmeyi bıraktı. Her şey de burda başladı ben bir hafta kadar agladım üzüldüm. Bir gun ınstagram hesabını stalklarken bir de ne goreyım? Meyhanede bir kızla rakı içiyorlar videosunu atmıs storısıne. O saatten sonra aglamayı bıraktım şükürler ettim Allaha beni kurtardıgı için. İçim öyle bir soğudu ki . Neyse bu süreçte bana sürekli ulaşmaya çalıştı facebook hesabıma kadar bulup mesajlar atmış. Sürekli farklı numaralardan aradı falan asla hiçbir cevap vermedim. kısa bir süre sonra ben şu anki eşimle tanıştım. Eşimle bulustugumuzda Allahın işi ya şehir küçük bir kafede karşılaştık bununla. Arkadasıyla oturuyordu. Masa değiştirip beni gorebilecegi bir yere gectı ve o gun agladıgını gordum. Ama asla umursamadım ve eşimin elinden tutup çıktım oradan. Daha sonra arkadaslarıma mesaj atmaya basladı. Yıne manıpule edıcı mesajlar ama asla cevap bile vermedim. Bir sürü fake ınstagram hesabı actı hepsını engelledım.
En son gecen sene yazdı bana. Numarasını degıstırmıs. Seni unutamıyorum ben seni çok sevdim gibi şeyler yazmıştı. Sana soyle cevap vereyim deyip eşimle en güzel nişan fotografımızı attım ona. Mutluluklar diledi. Sana istesem de yazamam artık dedi. Ben de yeni numarasını da engelledim. Bitti sanıyordum ama kısa zaman once instagramdan seni çok özledim hala bir milim kıpırdamadın kalbimdeki yerinden yazmış. İki üç gün sonra da sensiz yaşamak bile gelmiyor artık içimden yazmış. Onun yazıp yazmadıgını bilmiyorum ama baska kimse olamaz. İstek kısmına düşmüş geç gördüm ama çok tedirgin oldum. Bu şahısa karşı daha ne yapmalıyım bir sey yapmam gerekir mi sizce daha ? Eşimin haberi yok hemen sildim mesajları. Görse asla sakin karşılamaz. Gider bulur onu her nerdeyse. Bende hiçbir etkisi olmadı ama eşimin haberi olmalı mı sizce? Ne zaman yeni hesap açıp yazacagı belli olmuyor ve eşimle telefon şifrelerimiz aynı. Saklarsam ve kendisi gorurse de çok üzülür ve bana guvenı sarsılır. Sizce ne yapmalıyım ?
Bu denli takıntılı birini benim şahsi fikrim kesinlikle anlatın eşinize durumu. Evli olduğunuzu bile bile seneler geçmesine rağmen yazabiliyor. Eşinize denk gelip mecbur kalıp anlatmanızdan iyi olur usulünce sizin anlatmanız.

Son düzenleme:
Ben eşimden asla gizlemezdim ama sakin kalınacak bir durumda değil açıkçası ,enine boyuna düşünüp karar verin .Karşıdakinin çok afedersiniz ne kadar pislik olduğunu gösteriyor bu mesajlar.Evli kadına mesaj atmak ne demek ya.Püühhh kalıbına onun.

ben esime anlatırdım ya. ama ben gğn içinde kaç kez tuvalete çıktığımı da esime anlatıyorum jfjfj

ama yani yarın öbür gün bir sey olsa esiniz sizi saklamakla suçlayabilir. kaldı ki sizin bir kabahatiniz yoksa saklama gereği de duymazsınız. esinize söyleyip sikayetci olun kişiden.

Kesinlikle önce eşinize anlatın asıl bilmemesi yanlış bana göre. Sonradan başkasından duysa size kızar bu sefer iş büyür. Böyle sapıklar yüzünden ilişkinizi mahvetmeyin. Eski sevgiliniz şizofren bir sapık. Aldatmayı normalleştirmiş bir manyak. Gerekirse uzaklaştırma kararı çıkartmaya çalışın. Zaten size gelen mesajları şikayet ederseniz kim olduğunu tespit ederler. Eşinizle birlikte çözüm arayın ki kendisi konuşsa bile korkar en azından çekinir diye düşünüyorum. Kavga etmeden de çözülebilir. İşin içine polisin gireceğini de duyarsa bence vazgeçer.

ben esime anlatırdım ya. ama ben gğn içinde kaç kez tuvalete çıktığımı da esime anlatıyorum jfjfj

ama yani yarın öbür gün bir sey olsa esiniz sizi saklamakla suçlayabilir. kaldı ki sizin bir kabahatiniz yoksa saklama gereği de duymazsınız. esinize söyleyip sikayetci olun kişiden.
Cidden ben de içimde tutamazdım en saçma şeyleri bile anlatırdım herhalde kaldı ki böyle ciddi durumları saklayamam gizlenecek bir durum yok ki aksine tam bu noktada eşine ihtiyacın var.

Ben sizin yerinizde olsam önce siler engeller önlem alırdım sonra yine bir yerden yazarsa direk eşimle paylaşırdım artık şuç duyurusu ,uyarı bilmem artık ne gerekiyorsa yapardım

Ben sizin yerinizde olsam önce siler engeller önlem alırdım sonra yine bir yerden yazarsa direk eşimle paylaşırdım artık şuç duyurusu ,uyarı bilmem artık ne gerekiyorsa yapardım
Banada önce irtibatı kesmeyi sağladıktan sonra kocasına söylemesi mantıklı geldi çünkü erkeklerin öfkesi çok riskli oluyor o anda karşı tarafa ulaşıp buluşmaya kalkabilir fakat tüm işlemler sonrası tekrarı olursa söylemek daha mantıklı gibi geldi

Eşimle ilk tanıştığımızda bana ve arkadaslarıma attığı mesajları gosterip durumu açıklamıştım. Aşırı bir tepki vermişti çok sinirlenmişti. Başka hiç onu öyle görmedim. Arkadaşlarımla birlikte zar zor sakinleştirmiştik. Yeni sevgiliyken bile öyle bir tepkş verdi şu an evliyiz bi de çok korkuyorum tepkisinden. Gecen sene nişandan sonra yazdıklarını soylerdım aslında ama eşim ameliyat olmuştu bir de bu gerizakalıya kafası takılsın istemeidm. ((Ha bir de bana geçen sene yazdığında yazmadan birkaç gün beni aramıştı 3-4 kez. Ama asla konusmamıstı ben de numarayı tanımadıgım için açmıştım. (Aynı zamanda iş teşefonu olarak da kullanıyorum keşke aklıma gelseydi başka numara almak) ) Hiç lüzumu bile olmayan, gereksiz biri yüzünden canımızı sıkamam diye düşünmüştüm. Ama şu an yazmaya devam ediyor ve eşim nişandan sonra da yazdgını duyarsa neden söylemedin diye daha cok kızacak bana. Telefon numaramı iş telefonu olarak da kullandıgım için şu an değiştirmem meslegime zarar verebilir ama instagramdan söylediğiniz ayarı yaptım. Teşekkür ederim herkese 🫶🏻

Eşinize söyleyin en azından haberi olsun

eşim nişandan sonra da yazdgını duyarsa neden söylemedin diye daha cok kızacak bana.
Niye kızsın, sizin ne suçunuz var🤷‍♀️ dikkate değer biri olmadığı için engelledim üzerinde de durmadım ama artık yaptığı suça giriyor, o yüzden sana söylemek seninle paylaşmak istedim, bu saplantılı adam hakkında suç duyurusunda bulunmak istiyorum diyeceksiniz eşinize.
Bence eşinize söyleyin bilsin.

Bana yeterince gözünü korkutmamışsınız gibi geldi siz de yeterince korkmuyorsunuz sanki eşinizin öğrenmesinden? Bilmiyorum okuduğum konudan aldığım enerji bu oldu. Sana şöyle cevap vereyim deyip nişan fotoğrafı niye atıyorsunuz ki? Defol git beni rahatsız edip durma ben evliyim eşim duyarsa hic iyi olmaz, bir mesaj daha atarsan zaten seni şikayet edeceğim taciz ediyor diye gibi şeyler diyebilirdiniz. Kör ölmüş badem gözlü olmuş. Tamamen egosu yüzünden yapıyor bunları ve utanmadan bir de rahatsız ediyor sapık gibi.

Üstte yazılan Instagram ayarlarını yapın ekli olmayan kimse mesaj atamasin, isteklere bile düşmeyecek şekilde ayarlar var. Telefon numarasıni da engelleyin sms vs de atamaz. Yabancı numaraları da açmayın. Hala baş edemiyorsaniz tabii ki eşiniz bilmeli elinizden geleni yapmış olacaksınız

Erkekler eldeki değil de, her zaman daldaki kuşu daha çok severler.

Gerçekten sevseydi, sevgili olduğunuz dönemde değer verirdi zaten. Aldatmazdı çünkü gözü sizden başkasını “göremezdi”.

Hal böyleyken bu olayın sevgi değil hırs olduğunu düşünüyorum. Bir de sahiden seven kişi evlenmiş diyerek acısını içinde yaşar. Ulaşıp huzursuzluk vermesinin sevgi ile alakası olmadığı çok net.

Vazgeçecektir, birini bulsun da..

..neyse yaa yine bir sürü şey yazdım yine sildim.
Bu mevzuyu bu kadar ayrıntıları ile buraya taşıman da ilginç.
Keşke şöyle bir cevap vereyim diyip nişan fotosu atmasaydın.

Eşini en iyi sen tanırsın vereceği tepkiden korkuyorsun fakat sen gizlemeye devam ettikçe ya karşı taraf daha ileriye giderse ve bir gün eşin bunu öğrenirse nasıl bir savunma yapacaksın.

Öte yandan son yıllarda çıkan haberleri görüyoruz ya eşin bu durumu öğrendiğinde başı belaya girecek şekilde bir mevzu yaparsa ne olacak.
İki ucu necasetli değnek.

Bana yeterince gözünü korkutmamışsınız gibi geldi siz de yeterince korkmuyorsunuz sanki eşinizin öğrenmesinden? Bilmiyorum okuduğum konudan aldığım enerji bu oldu. Sana şöyle cevap vereyim deyip nişan fotoğrafı niye atıyorsunuz ki? Defol git beni rahatsız edip durma ben evliyim eşim duyarsa hic iyi olmaz, bir mesaj daha atarsan zaten seni şikayet edeceğim taciz ediyor diye gibi şeyler diyebilirdiniz. Kör ölmüş badem gözlü olmuş. Tamamen egosu yüzünden yapıyor bunları ve utanmadan bir de rahatsız ediyor sapık gibi.

Üstte yazılan Instagram ayarlarını yapın ekli olmayan kimse mesaj atamasin, isteklere bile düşmeyecek şekilde ayarlar var. Telefon numarasıni da engelleyin sms vs de atamaz. Yabancı numaraları da açmayın. Hala baş edemiyorsaniz tabii ki eşiniz bilmeli elinizden geleni yapmış olacaksınız

Gerçekten sevseydi, sevgili olduğunuz dönemde değer verirdi zaten. Aldatmazdı çünkü gözü sizden başkasını “göremezdi”.

Hal böyleyken bu olayın sevgi değil hırs olduğunu düşünüyorum. Bir de sahiden seven kişi evlenmiş diyerek acısını içinde yaşar. Ulaşıp huzursuzluk vermesinin sevgi ile alakası olmadığı çok net.

Sevgisinden yapsa da benim tabrkm değişmez burada sevgisinden mi hırsından mı yapıyor diye tartışmıypruz ki? Tek korkum eşimin tepkisi.

..neyse yaa yine bir sürü şey yazdım yine sildim.
Bu mevzuyu bu kadar ayrıntıları ile buraya taşıman da ilginç.
Keşke şöyle bir cevap vereyim diyip nişan fotosu atmasaydın.

Eşini en iyi sen tanırsın vereceği tepkiden korkuyorsun fakat sen gizlemeye devam ettikçe ya karşı taraf daha ileriye giderse ve bir gün eşin bunu öğrenirse nasıl bir savunma yapacaksın.

Öte yandan son yıllarda çıkan haberleri görüyoruz ya eşin bu durumu öğrendiğinde başı belaya girecek şekilde bir mevzu yaparsa ne olacak.
İki ucu necasetli değnek.
En azından artık ümidini kessin diye atmıştım. Ben nişanlandım desem bile inanmayacaktı. Bana evliliği düşündüren kişi eşim çünkü kendisiyleyken asla evlilik düşünmüyordum. O yüzden inanmazdı asla. Olayı da detaylıca anlatmak istedim biraz iç dökme gibi biraz da daha net anlasılabilsin diye ama haklısınız. Sadece evlendim ama exim hala arıyor yazıyor deyip olası yanlış anlaşılmaları üzerime çekmek istemedim.

takıldı takıldı şimdi evlenmek istediği ,çevresinin evlen diye baskı yaptığı yaş geldi. E takıldıgı insanlarla olmadı ya da evlenmeye ıygun bulmadı her neyse . Erkeklerin iğrençliğini bilirsiniz..
şimdi baktı gordu ben evlendim mutluyum hala aptal aptal kapımda aglamaya devam ediyor.

Üstte yazılan Instagram ayarlarını yapın ekli olmayan kimse mesaj atamasin, isteklere bile düşmeyecek şekilde ayarlar var. Telefon numarasıni da engelleyin sms vs de atamaz. Yabancı numaraları da açmayın. Hala baş edemiyorsaniz tabii ki eşiniz bilmeli elinizden geleni

Daha önce arkadaslarıma meaaj attığında arkadaşlarımın sevgilileri kendisiyle konusmustu. Hem benim peşimi bıraksın hem de arkadaslarıma yazmasın diye. kendisine onunla görüşmek ıstemedıgımı net bir sekilde beklirten mesajlar attıgım da oldu ama yıllar önceydi. Arkadaslarımı aradıgında telefonu alıp kendim de dedim seninle asla gorusmem artık diye. Nişanlandıgımı bilsin diye attım mişan fotomuzu da ? Atöasam ve ben nişanlandım desem inanmazdı ki. Bir de bi daha beni rahatsız etme bana ulasmaya calısma artık yoluna bak gibi iki satır bi şey de yazdım. Eğitimsiz biri de değil. Tepkim de net. Alkolik oldugunu hatırlıyorum biraz acaba içip içip mi yazıyor inanın bilemedim. Ama hadi diyelim yazdı sabah gprup silerdi?

Back
X