• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan exin evlenmeme ragmen bana ulaşmaya çalışması

Arkadaşlarının tellefonundan ne zaman konuştu. Mevzu tehlikeli boyuta gidiyor. Yarın bir gün eşin öğrendiğinde adam çıkıp derse ki arkadaşlarının telefonundan benimle konuşuyordu diye. Sen caydırmak amaçlı yapmış olabilirsin ama ya başka türlü anlatırsa ne yapacaksın.

Eşinize söylemeniz lazım, adam bildiğiniz manyak yıllardır yazdığına göre. Bir saha yazarsa devam ederse şikayetçi olacağınızı söyleyin, devam ederse olun da.
Sürekli eşim çok kızar korkuyorum diyip durmuşsunuz, eşiniz de eskisinden hallice değilse size abartı bir tepki vermemeli.

Arkadaşlarının tellefonundan ne zaman konuştu. Mevzu tehlikeli boyuta gidiyor. Yarın bir gün eşin öğrendiğinde adam çıkıp derse ki arkadaşlarının telefonundan benimle konuşuyordu diye. Sen caydırmak amaçlı yapmış olabilirsin ama ya başka türlü anlatırsa ne yapacaksın.
İlk zamanlar ya çok oldu . Arkadaslarım da şahit yani ne dediğime. Kendilerine atılan mesajları da onlarla beraberken gostermiştik. Uzun zamandır ben asla iletişime gecmeaine izin vermedim benimle. Net bi şekilde ilk baslarda artık olamayacagımızı kendisini affetmeyecegımı belırttım demek istiyorum yani

Esinizin tepkisinden korktugunuz icin hic bir sey yapmayin bir mal yuzunden basi derde girmesin hic gormemis gibi yapin ayarlardan ekli olmayanlar mesaj atamasin yapin olurda israrla ulasmaya calisirsa esinize ozaman soylersiniz sikayet edersiniz beraber

İlk zamanlar ya çok oldu . Arkadaslarım da şahit yani ne dediğime. Kendilerine atılan mesajları da onlarla beraberken gostermiştik. Uzun zamandır ben asla iletişime gecmeaine izin vermedim benimle. Net bi şekilde ilk baslarda artık olamayacagımızı kendisini affetmeyecegımı belırttım demek istiyorum yani
Anladım kuzu o zaman arkadaşların da dediği gibi alabileceğin tüm önlemleri al. İnsta kullanmadığım için bir şey diyemem. Fakat sana ulaşım yollarının hepsini engelle. Hatta sosyal medya senin için hayati bir mesele değilse bir süre ara ver.
Umarım düze çıkarsın bu konuda.

Eşinizle bu konuyu enine boyuna konuşun. Hatta sorularına cevap verin, aklında acaba bırakmayın. Çünkü karşınızdaki normal biri değil.

Telefon değiştirmek, sosyal medya hesapları kapatmak falan kesin çözüm değil. Böyleleri sapık, ruh hastası oluyor. Kafaya takarsa eşinizi bulur karşısına da çıkar, evinizi bulur kapıya da dikilir.

Gerekirse hukuki yollara da başvurusunuz. Ablama(o dönem bekardık) takıntı geliştiren biri sürekli böyle rahatsız ediyordu. Babama anlattık hakkında suç duyurusunda bulunduk. Sonra ailesi davayı çekelim diye özür falan diledi. Meğerse pisliğin kendi dayısının kızına sözlü ve fiziksel tacizden bir davası daha varmış. İnatla çekmedik, hatta dayıyı bulup şahitlik bile yaptık. Ceza da aldı sapık herif.

O yüzden eşinizin mutlaka haberi olmalı.

Sevgisinden yapsa da benim tabrkm değişmez burada sevgisinden mi hırsından mı yapıyor diye tartışmıypruz ki? Tek korkum eşimin tepkisi.
Sorduğunuz soru çok net de..

Karanlıkta kalan konu hakkında yazmak istedim ben.

Şimdi, söyle deriz eşinizi tanımayız. Tepkisini bilemeyiz. İnsanların tepkileri aynı değil. Eşinizi en iyi siz bilirsiniz. Ben söylerdim ama işte konu benim eşim değil.

Back
X