Aldatan hatasını anlamış mıdır ne yapmalıyım ?

holyowl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
839
1.151
333
Bu konuyu teyzem adına açtım.
Merhabalar .. ben 34 yaşında bir kadınım. 4 yıllık bir ilişki sonucu evlilik yaptım 32 yaşında fakat aldatmayla sonuçlandı. Boşandım. Uzun süre bunu aşmaya çalıştım gerçekten çok zor zamanlardı. Çünkü gözümün önünde yaşandı her şey boşanma sonrasında da onların mutluluklarını izledim. Ortak arkadaşlardan haber aldım. Benden bir özür bile dilemedi. Sanki önemsiz bir çaputmuşum gibi beni hayatından çıkardı.
Ve şimdi 1 yıl sonra bana geri döndü. Ayrılmışlar. Çok pişman olduğunu beni unutamadığını, hatasını telafi edeceğini söylüyor. 4 gündür kapımda. Evime hediyeler yolluyor barışmak için.
Siz olsanız affedebilir misiniz? Gerçekten beni seviyor olabilir mi hala? Kıymetimi anlamış olabilir mi?

bi insan malesef değişmez ama sen ne istiyorsan o olsun. çünkü keşkelerle yaşama ölüm denen bişey var barışmadığın için pişman olma ama dikkat et bırak peşinden koşsun

Boşta kalmış dönmüş başka açıklaması olamaz.
Aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak istemiyorsanız yol verin gitsin. Hem sizde böylece intikamınızı almış olursunuz.

Sizden özür bile dilememiş, herşeyi gözünüze sokmuş, sonra o kişiden ayrılınca gidecek başka kapısı olmadığı için size gelmiş birini, kendinize birazcik saygıniz varsa affetmezsiniz.

Son düzenleme:
Size örnek vereyim. Benim üstkattaki komsum esini bebekleri 9 aylikken is yerinden bir kadinla aldatti. Esine (daha gecen sene evlendiler) "ben seni artik sevmiyorum, ayrilmak istiyorum" dedi ve onu ve bebegini evden gönderdi. Onu yerine sevgilisi eve tasindi. Bi baktik adam kadindan ayrilmis tekrar esi ile barismaya calisiyor. Adam bunu pismam oldugundan degil, sevgilisinin baska bir adamdan hamile olma ihtimali oldugu icin, yapiyor. Esi ona tekrar bir sans verdi (sanirim cocuk icin), ama kadini nerde görsem hep üzgün ve mutsuz görünüyor. Aslinda oda esinin gercekten pisman olmadigini bal gibi de biliyor. Siz illaha ikinci kere yasamak istiyorum diyorsaniz buyrun. Ama siz aci cekerken, o diger kadinla yatip kalkip gününü gün ediyordu. O zamanlari düsünün. Ha o hediyelerini insallah geri cevirdiniz

Teyzenize deyin ki; Güvendiği dağlara karlar yağdığında en güzel yöntem dağ ile karı baş başa bırakmaktır. Karşılığı da gün gelip o dağdaki karlar eridiğinde başka dağdan selam yollamaktır.

boşanma sonrasında da onların mutluluklarını izledim. Ortak arkadaşlardan haber aldım. Benden bir özür bile dilemedi.
Ben burdan sinir oldum gerçekten affetmek bir seçenek mi sizin için. Nasıl kabul etmeyi düşünürsünüz. Aldatmış, boşamış, gezmiş dolaşmış gelmiş . 1 yıl sonra gelen özür ve hediyeler unutturur mu olanları.

Ben olsam affetmem. Yani bundan sonra bana sadik kalsa bile, bu aldatma olayini aklimdan cikartamazdim. Üstelik ben insanlarin degisecegine hic inanmiyorum. Sizi sevseydi kesinkle aldatmazdi. Sizi sevmeyen biriyle neden Hayatiniza devam etmeyi düsünüyorsunuz. Sizin Hayatiniz bu kadar degersizmi?

Erkekler iyice rayindan ciktilar artik! Eskiden aldatan erkek yakalaninca, karisindan özürler diler evliligini devam ettirmeye calisirdi. Simdi bosanip, diger kadin ile evlenip, ondan tekmeyi yiyince mi eski karılarından ozur dilemeye baslamislar??Pes diyorum baska bisey diyemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…