Aldatan hatasını anlamış mıdır ne yapmalıyım ?

Hala düşünüyor kadın, acaba pişman mı adam diye. İnsanın erkek olası geliyor valla.

Yani şimdi biz barış desek o kadını sana tercih etmesini unutup devam edebilecek misin?

Saçmalama lütfen, hayır bir de bunu ciddi ciddi düşünmeye başlamışsın. Hadi canım başka kapıya diyeceksin.

Onu affedersen çul çaput gibi bile görmeyecek seni. Adamda onur gurur olmadığı için sende de yok mantığında.

Kürkçü dükkanına geri dönüş migdeniz varsa okadqr geniş kabul edersiniz .

tekrar barışıp tekrar aynı şekilde aldatılmak istiyorsanız ve sizinde dediğiniz gibi tekrar hayatın dan bir çaputmuş gibi çıkartılmak istiyorsanız barışın tekrar gücünüz varmı bunları yaşamaya yapmayın....

Hayır asla
Hiçbirşeyini kabul etme
Onla mutlu olsaydı sana geri dönmeyecekti
Defol der yoluma bakardım büyük bir keyifle

Pişman da olmuş olabilir ama önemi yok
Seni bu kadar değersiz hissettiren bir adamla sonun yok !
Bunu kendine yapma
Herkes yaptığı hatanın bedelini ödeyecek yok öyle
O kadın onu bıraktı diye geri dönmüş yüzsüz arsız

Oooo bunun hiç ar damarıda yokmuş. O zaman iyi aynı eve alır bir dahakine. Bir ona git bir buna git uğraşmaz
O da riskli geçen bir haber vardı adam, karisi ve sevgilisi aynı evde yaşıyor. Sırayı şaşırınca sevgili kıskançlık krizine girip adamı öldürüyor. Şu dünyada neler oluyor.

Bidaha o "zor gunlerdi" diye tabir ettiginiz gunleri yasamak istiyosaniz affedin (!)

Soyliceklerim bu kadar

İnsanlar kendini kandırmaya ne meraklı. Affedin gitsin, 2021 model boynuz hediye eder ne olacak?

Mesajlara cevap verilmeyecekse konu açıp fikir istemenin ne önemi var anlamıyorum.

O da riskli geçen bir haber vardı adam, karisi ve sevgilisi aynı evde yaşıyor. Sırayı şaşırınca sevgili kıskançlık krizine girip adamı öldürüyor. Şu dünyada neler oluyor.

Bende onu düşünüp yazmıştım. Şimdi anlamış oldum o haberdeki aynı evde yaşama durumunun nasıl o hale geldiğini.

Muhtemelen evlediği kadınıda aldattı , sen bu kadar zaman sonra afedersen ohh benden iyisi yok. Rahat rahat hayatimi yaşarım senide her şekilde sömürürüm . Sende yersen demiş adam sana. Muhtemelen sende seven alcakgonullu sakin yaradilislisin tamamdir yani. Pençeni göster. Onun çocukluk tranvaları Senin mutsuzluğun olmqk zorunda değil. Gıt hayatina devam et. Muhtemelende etmemissin ki kendinde bunu sorabilecdk özgüveni bulabilmiş meymenetsiz ceyarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…