Aldatan hatasını anlamış mıdır ne yapmalıyım ?

Diğer kadınla barışana kadar ya da yeni birini bulana kadar boşta kalmamak için güzel numara , hala buna kananlar var mı ya demiyorum baya tutan bi numara çünkü, aldatıp pişman olma değil ki söz konusu baya bir yıl gününü gün etmiş adam tekmeyi yemese hiç de pişman değilmiş

artık boyle konulaar gorunce ımdat dıye bagırasım gelıyor
arkadaslar neden boyle yapıyorsunuz
ahlakı kısılıgı serefı namusu aklı mantıgı sevgısı olan ınsan aldatır mı
teyzenız aldatsa ve gerı donse kabul edılecek mıydı
kadınlar nıye kendılerını sevıp deger vermıyor onurlu davranmıyor ya
dusunsenıze sızı aldatan adamın gozunde degerınızı bır hıcsınız bosta kalmıs derdı o yemek yapanı temızlık yapanı vardı duzenı bozulacak tabı
kazayla en sevdıgı vazoyu kırmadı adam nesını telafı edecek şerefın telafısı mı olurmus ?

Adam kadında aradığını bulamamış kimbilir belki onuda başkasıyla aldattı şimdide pişkin pişkin sizesariyor vicdani olan karısına kazık atacağına önce insan gibi boşanır sonra kime gitmek istiyorsanız ona gider daha da bu terbiyesiz i affederseniz demekki kendinize hiç saygınız yok insan yediği kazıkları unutmamalı

Ben şahsen bir kere aldatsam bir daha yaparim nasıl olsa affeden var derim yani...

Herşey gözünün önünde olmus aldatilmis bosanmis bir kadin neden affediyor ki.
onu affetse kendini affedemez teyzeniz iki gun sonra barisir bi daha aldatir daha iyisini bulunca.. cepte goruyor demek ki teyzenizi
Degil bir sans daha kapimin onune gelecek cesareti bile vermem

illa affedekcesiniz de 4 gün inanmak için kısa bir süre değil mi ?
yani affedeceğiniz belli ondan sordum.

hayır bu affedilecek bir aldatma değil.
Adam sıcağı sıcağına af dileseydi ve o kadından vazgeçseydi affedilebilirdi ama adam teyzenizden vazgeçmiş bayağı ve onu teyzenizden çok sevdiğine inanmış.
Şimdi de boşta kaldığı için geri dönüyor. Pislikten kurtulduğuna sevinsin. Bu pişmanlık değil. Bu kadar üzüntüye mutlu olamazlar. Teyzen de unutamaz zaten kendisine yaşatılanları.

affederim tabi ki tek erkek o olduğu için dunyada.
siz gerçek misiniz ya? butun arkadaş çevreniz aldatıldığınızı biliyor, diyecekler kadın ne gurursuzmuş araya başka kadın girdi sonra geri döndu diye?
aynısını sen yapsaydın 1 adamla 1 yıl boyunca onu aldatıp her naneyi yapsaydın sonra ayrılıp pişman olup geri dönmek isteseydin o ne yapardı?
fool me once shame on you, fool me twice shame on me demişler.

bu arada benim gururum herşeyin önunde olduğu için aşktan meşkten ve butun hislerimden öndedir, ben duşunmezdim bile, butun hanımefendiliğimle s....i çekerdim, gebersin umurumda olmazdı.

hep derım yalan soylemek dayak aldatmak bunlar domıno tası gıbı bırı yıkıldı mı gerısını getıren konular. ben bı kere yapan kısının daha yapmayacagına ınanmam.. gununu gun edıp ben senı sevmıyom falan cekıp gıdebılıyosa cıdden sevmıyordur. ınsan ıkı kısıyı aynı anda sevemez. sevmemıs de senı.. ee elın kadını da kahrını cekcek degıl ya para suyunu cekmıstır .. gezıp tozası vardır.. kaybetcek bıseyı de yoktur hayatını yasamayı secınce bu kaldı mı sımdı senın sevkatıne muhtac kapında... yaanı demek ıstedıgım aldıgı hedıyelerı de boyle topaklayın :)) cok kotu seyler dusundum de yazamam... karakterıstıktır bazı seyler basına gelmeden atıp tutma der kımısı ama dıyorum cok net aldatan koca bı baskasına dokunan koca ask yokmus bılmem ne zevk ıcın mıs vız tırıs meselesı ona sarılamam... ona guvenemem.. onla aynı yatakta uyuyamam.. cehennem gıbı bısey bu.... allah esırgesın bu acıyı kendıne yasatma.. ha dersen kı unuturum ben olanları . o zamn ne dıyebılırız kı..

Sizi altadıp, aldattığı kadın için sizi boşayıp, bir seneden fazla onunla ilişki yaşadıktan sonra, muhtemelen kadın ona tekmeyi basması nedeniyle boşta kalan adamın sözüne inanacak, hala bir umut olduğunu düşünecek kadar safsanız, bence o adamı affedin en azından adam gidip başkalarının başını yakmasın.

Kabul ette tekrar aldatsın müstahak size

At gibi giden it gibi döner. Ne zaman ayrılmış adam sevgilisinden? Teyzen affederse bu adam birinin peşine takılıp yine gidecek, tekmeyi yiyince yine dönecek. Böyle devri daim yapıp duracak.

HAYIR . Hatasını anlasaydı hata yaptıktan hemen sonra anlardı, ilişki yaşamış o kişiyle sadece aradığını bulamamış bir de cazibesini kaybetmiştir tabi evli olmayınca aldatırken yaşadığı kalp çarpıntısı gitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…