Aldatan kuzen kocası

YusNes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.704
8
156
Sivas
Evett arkadaşlar kuzenimin kocası bana faceden beni uzun zamandır beğendiğini ve benimle ilişkiye firmek istediğini açıkça yazdıı ben evliyim birde oğlum varr kuzenimde benle aynı yaş ve biz bacı gibiyizdir ne yapacağımı şaşırdım tabiki azarladım ve sildimm hemenn ama kuzenime söylemelimiyim ne yapmalıyım bilemedimm konuyuda doğru yeremi açtım onuda bilmiyorumm

Ben olsam direk eşime o yazdığı şeyleri gösterirdim öyle şey mi olurmuş adamda ki sapıklığa bak ya.Eşin zaten adama ne yapıcağını bilir şikayetmi eder ne yapar sen karışma bence eşin halletsin kuzeninede söyle ben olsam o sapığı rezil ederdim...

Bence o adamdan uzak dur kuzeninede hiç bişey söyleme adam kuzenini kandırabilir sen kötü olursun

aynı fikirdeyim

yuh

afedersin ama öküze bak ya

kuzene söylemeli misin bilmiyorum ama eşin biliyor mu bunu?

kuzene söyle diyeceğim ama ya adam inkar ederse,sana iftira atarsa..face de duruyor mu msjları falan? böyle şeyler çok yaşanıyor.ve bizim toplumumuzda maalesef hemen kadına yakıştırmalar yapıştırılıyor..bi bakmışsın adam sütten çıkma ak kaşık oluvermiş!

en önce yapacağın şey o adamdan da kuzeninden de uzak durmak olsun.asla bir araya gelme,görüşme.yavaş yavaş uzaklaş.

Hadi sapık olduğundan düşünebildi de

Nasıl söyleyebildi bu ne cürret

Kıyamet alameti bunlar Eşinize söyleyin haddini bildirsin o sapığa.. Yoksa siz olmasanız diğer akrabalarınıza sarar..

Polemiğe neden olmak değil niyetim ama. Profilinize baktığımda şu anda orgazm olamama nedenlerini okuyorsunuz.
Başınıza gelen feci birşey. Kendimi sizin yerinize koydum da böyle birşey yaşasam çılgına dönerdim. Dturup da orgazm olamama nedenlerini okumazdım.
Biz sizden daha çok etkilendik sanırım bu olaydan.

İnanamıyorum çok ayıp, çok rezil bir durum.
Anlamadığım nokta birden bire mi oldu? Buna nasıl cesaret eder?

Umarım eşinize göstermişsinizdir mesajları..

Bence eşinize söylemelisiniz,aynı zamanda kuzeninize de.

hesabı ele geçirilmiş olabilir mi acaba?

günaydın arkadaşım adamın yaptıgı düpedüz sapıklık ama mesajlarını silmeseydin elinde kantını olurdu ve önce eşinle bu durumu paylaş ama adamın attıgı mesajları silmemissindir inşallah eger kuzenine söylemek istersen elinde kanıtın olurdu eger mesajları silmissen ve kuzenine söylersen sana inanmayabilir

Son düzenleme:
biraz samimiyeti abarttığını düşünüyorum kuzeninin kocasıyla, yoksa durup dururken buna cesaret edemezdi, belki eşinin seninle fazla ilgilenmediğinden dert yanın vs. bilmiyorum günahını almak istemem, ancak bunu kesinlikle kuzenine ve kocana söylemelisin. seninle yapmaz başkasıyla yapar, bunu gizlemek haksızlıktır bence.

bu guncel bır olaymı? :26:

Esıne soylemelısın kesınlıkle !!!

Çok karışık bir durum... Eşine söylemelisin tabii ki ama yazdıklarını kuzenine de göstermelisin.
Bu durum burada kalmamalı.

hesabı ele geçirilmiş olabilir mi acaba?

benim de aklıma bu ihtimal geldi acaba hesabını biri çaldı da o mu yazdı bunları ? daha önceden de böyle sapıkça birkaç bakış ya da davranışına rastgeldin mi hiç bu adamın ?

Dünyanın çivisi çıkmış iyice.
Yapman gereken mesajları eşine göstermek.
Tabi silmediysen.

saolun hanımefendi siz herkese çiöek mi veriyosuznuz samimi old nerden çıkardınız ne cüret yaa buu

Mesajı sildim ama kopyalayıp çıkarttım kağıdaa eşime sölemek istemiyorum bi delilik yapar diye ben adama baya saydım ama dediğiniz gibi sen umut verdin oldu adı oysa ben kaç kere engelledim bu seferde telime mesaj atıp durdu ben de ne istiyon ya bende ayıp ddim ikimizin konuşması yakışı kalmaz dedim yazma bana bir daha dedim oda düşüncesini söyledi ramazanda gelmişerdi bizde yanlarına gittik gözgöze gelmişiz bir kere aşık olmuş hemen ama sonra inkar etti tabii ben seni denedim falan diyerekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…