Mesajı sildim ama kopyalayıp çıkarttım kağıdaa eşime sölemek istemiyorum bi delilik yapar diye ben adama baya saydım ama dediğiniz gibi sen umut verdin oldu adı oysa ben kaç kere engelledim bu seferde telime mesaj atıp durdu ben de ne istiyon ya bende ayıp ddim ikimizin konuşması yakışı kalmaz dedim yazma bana bir daha dedim oda düşüncesini söyledi ramazanda gelmişerdi bizde yanlarına gittik gözgöze gelmişiz bir kere aşık olmuş hemen ama sonra inkar etti tabii ben seni denedim falan diyerekk
benim de aklıma bu ihtimal geldi acaba hesabını biri çaldı da o mu yazdı bunları ? Daha önceden de böyle sapıkça birkaç bakış ya da davranışına rastgeldin mi hiç bu adamın ?
hanım efendi bu ilk zaten başka olmadı kii nerden çıkardınız anlamdım engellediğimde bilmiyodum sadece napıyosun falan yazıyordu bende iş yerinde old için yazma dedim işim var dedim oda yazınca engelledim ama engellediğimde art niyetli old bilmiyodumm
ooo ilk değilmiş
biz burdan şok olurken sizin rahat olmanız bundan demek
daha ilk teşebüsünde eşinize söylemeniz lazımdı, çocuk gibi engelledim sonra engeli kaldırdım da ne demek ? Engeli kaldırmanız bile bence karşı tarafın yüz bulmasına sebep elbette..
Bir de telefonunuza mesajlar gönderebiliyor sizden cevaplar alabiliyor maşallah
Bekleyin siz bekleyin hala..
Mesajı sildim ama kopyalayıp çıkarttım kağıdaa eşime sölemek istemiyorum bi delilik yapar diye ben adama baya saydım ama dediğiniz gibi sen umut verdin oldu adı oysa ben kaç kere engelledim bu seferde telime mesaj atıp durdu ben de ne istiyon ya bende ayıp ddim ikimizin konuşması yakışı kalmaz dedim yazma bana bir daha dedim oda düşüncesini söyledi ramazanda gelmişerdi bizde yanlarına gittik gözgöze gelmişiz bir kere aşık olmuş hemen ama sonra inkar etti tabii ben seni denedim falan diyerekk
hiç gelmedim aksına harika bir kocadır beklemezdim kesinliklee
hiç gelmedim aksına harika bir kocadır beklemezdim kesinliklee
Duyulması sorun değil az buçuk bilirsinizz evli kızı var hemen boşanırlarr belkide karısıda beni suçlar sende yeşil ışık görmese yazmadı kocam derse ben ne yaparım inanın suçlu değilim delillerim var ama bazen de suçlu gösteriyorlar ya suçsuzu ondan korkuyorumm
[sıze=3]elinde güçlü delillerin varsa kimse seni suçlu göstermez arkadaşım asıl susarsan o zaman suçlu olursun eşin sana derse niye bana başta söylemedin derse ne yaparsın o zaman[/sıze]
Duyulması sorun değil az buçuk bilirsinizz evli kızı var hemen boşanırlarr belkide karısıda beni suçlar sende yeşil ışık görmese yazmadı kocam derse ben ne yaparım inanın suçlu değilim delillerim var ama bazen de suçlu gösteriyorlar ya suçsuzu ondan korkuyorumm
Bu konuda eksik, yazılmayan bir şeyler var sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?