Aldatan kuzen kocası

adama haddini bildirseydin
bu mjdan sonra eşinin ve sizin yüzünüze nasıl bakacak ,akraba olunca ister istemez bir yerde denk geleceksiniz bir şekilde duyulması lazım

Ooo ilk değilmiş

Biz burdan şok olurken sizin rahat olmanız bundan demek

Daha ilk teşebüsünde eşinize söylemeniz lazımdı, çocuk gibi engelledim sonra engeli kaldırdım da ne demek ? Engeli kaldırmanız bile bence karşı tarafın yüz bulmasına sebep elbette..

Bir de telefonunuza mesajlar gönderebiliyor SİZDEN CEVAPLAR ALABİLİYOR maşallah

Bekleyin siz bekleyin hala..

Son düzenleme:
benim de aklıma bu ihtimal geldi acaba hesabını biri çaldı da o mu yazdı bunları ? Daha önceden de böyle sapıkça birkaç bakış ya da davranışına rastgeldin mi hiç bu adamın ?

hiç gelmedim aksına harika bir kocadır beklemezdim kesinliklee

3. sayfa haberleri böyle oluyor işte.

Bak arkadaşım olay eski Türk filmlerine benzemesin, kadın iyi niyetle kocasından saklar ama koca sonradan öğrenir ve kadına inanmaz.

Bence sonuç ne olacaksa olsun eşine söyle, gidip adamı öldürecek hali yok ya

Son düzenleme:
hanım efendi bu ilk zaten başka olmadı kii nerden çıkardınız anlamdım engellediğimde bilmiyodum sadece napıyosun falan yazıyordu bende iş yerinde old için yazma dedim işim var dedim oda yazınca engelledim ama engellediğimde art niyetli old bilmiyodumm

bir an önce eşinize durumu anlatın telefonunuza attıgı mesajlar duruyordur umarım keşke siz adama hiç cevap yazmadan durumu eşinize anlatsaydınız asıl anlatmassanız ve bu durum duyulursa eşinizin size o zaman güveni kalmaz

bu adam en başından sizi rahatsız ediyorsa eşinize ve kuzeninize söylemeliydiniz. bu tacizi ilk değilmiş.adam sessiz kaldığınız içinde cesaret buluyordur .

hiç gelmedim aksına harika bir kocadır beklemezdim kesinliklee

kuzeninizin eşinin " harika bir koca" olduğunu siz nereden biliyorsunuz ki? ????

ayrıca siz hatayı en başında yapmışsınız ve hala bundan ders almamışsınız... eşime söyleyemem diyorsunuz yoksa sizin de korkularınız mı var yada başkası tarafından beğenilmek hoşunuza mı gitti ? yanlış anlamayın sakın ama biran böyle bir düsünce gecti aklımdan...

Allahım ne günlere geldik Ya Rabbim sen büyüksün.

Son düzenleme:
Duyulması sorun değil az buçuk bilirsinizz evli kızı var hemen boşanırlarr belkide karısıda beni suçlar sende yeşil ışık görmese yazmadı kocam derse ben ne yaparım inanın suçlu değilim delillerim var ama bazen de suçlu gösteriyorlar ya suçsuzu ondan korkuyorumm

Ya neden ben suçlanıyorum size cevap yazınca siz cevap vermiyomusunuz art niyetli old bilsem zaten hiç konuşmazdım hemen beni karalamışsınızz derdimi sölemekle hata yaptım çoğu yorum yapan sende de var bişeyler der gibi suçluyo sadecee

elinde güçlü delillerin varsa kimse seni suçlu göstermez arkadaşım asıl susarsan o zaman suçlu olursun eşin sana derse niye bana başta söylemedin derse ne yaparsın o zaman

[sıze=3]elinde güçlü delillerin varsa kimse seni suçlu göstermez arkadaşım asıl susarsan o zaman suçlu olursun eşin sana derse niye bana başta söylemedin derse ne yaparsın o zaman[/sıze]

tabiki var yazışmalardaa ben hiç bişey yazmadım

Bu konuda eksik, yazılmayan bir şeyler var sanki..

Boşansınlar sana ne ki bundan, kuzeninin kocası en yakındaki kadını taciz ediyor. Herşeyi geç, kuzeninin sırf evli kalması adına böyle bir adamla olmasına nasıl göz yumarsın ?

Seni taciz edenin, başka kadınlarla ilişkisi olmadığına nasıl emin olabilirsin?

bu kuzen kocası sana değil başkasına bu tacizi yapmış olsa kardeşin kadar sevdiğin kızı uyarmaz mıydın? yanında uyuduğu güvendiği adamın nasıl sapık ruhlu olduğunu anlamasını istemez miydin ?

elinde delillerin varsa niye hala sessiz kalıyorsun ki..

niye 3 maymunu oynamak zorunda hissediyorsun kendini arkadaşım sen de bir bayansın. sen ister miydin eşin başkasına böyle yapıyor ama habersiz kalmayı.

bugün sana yapıyor yarın başka tanıdığa yapmayacağı ne malum..

böyle uçkur düşkünü sapkınları niye barındıracaksın ki aile içinde...

kuzenini uyardıktan sonra gerisi onu ilgilendirir.bu adam bir yerde patlak verecektir. elinde kanıt var delil var

Sessiz olman şu an için büyük hata.
Eşine anlatman gerekir bu durumu.
Sonradan birşey olur öğrenirse onun için daha kötü olur.
Herşeyden öte kuzenin resmen oraya buraya yeltenen birisiyle evli en azından buna sessiz kalmamanız lazım ona yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…