Aldatan kuzen kocası

elindeki delillerini göster mesajları vs. o zaman seni suçlayamazlar anlıyorum seni çekinmen korkman normal ama bu sapığın daha ileri gitmeyeceğini nereden biliyorsun Allah korusun sana bişey yapmaya kalkarsa ? sakın korkma artık kocan sana mı inanacak elin herifine mi ? eğer sana inanmıyacaksa seni suçlayacaksa zaten boşa o kocayı gitsin

Eşine söylemeyi geciktirirsen yeşil ışık yakmış olacaksın evet.
Zaten rahatsız olan anında paylaşır eşiyle.
Buraya konu açıp vakit kaybetmek yerine eşine aç konuyu.
Buraya konu açtın.Merak ettim ne tür cevaplar bekledin.
Eşine söyleme sakın dememizi beklemedin heralde.
Kk bayanları son derece mantıklı yerine göre hareket eden bayanlardır şekerim.
Asla bişey kaçmaz bizden.

daha ilk taciz mesajında mesajı silmek ya da o sapıkla muhatap olmak yerine anında eşime okuturdum..

eşler arasında hiçbir şey,özellikle de böyle şeyler gizli kalmamalı..

pes vallahii bu ne yahuu adamdaki cesarete bak senn ...

hiç mi aklına gelmiyor bu kadın gider eşine söyler rezil olurum diye..

şayet mesajları, facedeki yazışmalarınız falan duruyosa sizin haklı oldugunuz eşinizde anlar ona haddini bildirsin..,

kuzeninizede anlatın onada gösterin en yakınındaki birine bunu yapan bence çoktann eşini aldatmıştır bile..

kuzeninize yazık güvendiği kocasının ne mal oldugunu anlasın...

bence sizin korkmanızı gerektirecek birşey yokk delilleriniz var sonuçta size iftira falanda atamazz pislik herifff

bu arada konu başlığı "aldatan kuzen kocası" da uygun değil bana göre konuya .

kuzen kocası aldatan ise siz de aldatan diger sahıs oluyorsunuz bu durumda
dikkatinizden kaçtı sanırım

Baştan silmeyip eşinize göstermeniz gerekiyordu bence de. Bir değil iki değilmiş.... Yani asıl eşinizden sakladığınız için, şimdi eşinize söyleseniz ne olcak?

Ben eşime söylerdim kesinlikle.
Hatta hiçbirşeyi silmez kuzenime de söylerdim.
Bacı gibiyiz diyorsun kuzenle, benim de öyle bir kuzenim var, başıma böylesi birşey gelse, o delilleri saklardım kuzene gider, kuzen üzülmeni istemem ama bu adamdan sana koca olmaz der, delilleri gösterirdim.

O zaman kimse sen yeşil ışık yaktın diyemezdi zaten.

Ama eşler arasında niye böyle şeyler saklanır anlam veremiyorum. O zaman evliliğin anlamı nedir?

bu arada konu başlığı "aldatan kuzen kocası" da uygun değil bana göre konuya .

kuzen kocası aldatan ise siz de aldatan diger sahıs oluyorsunuz bu durumda
dikkatinizden kaçtı sanırım

Katılıyorum...
Kocandan saklamakla aldatmaya ortaklık yapmış oluyorsun.

biz kadınlar böyle pıstıkça korkak davrandıkça bu ş......lerin ekmeğine yağ sürüyoruz resmen!

konu sahibi adım çıkar diye eşine bile anlatamamış ki eşi en güvendiği insan olmalı..

kocan bu durumu bilmeli adam seni rahatsız etmeye devam edebilir eşin öğrendiğinde seni de suçlayabilir.çok riskli bir durum kocana mutlaka anlatmalısın
bu arada ne pislik biriymiş nasıl böyle birşeye cesaret edebilmişduyulur karım öğrenir gibi korkusu yok sanırım

Bu kadar kişi eşinize söylemeniz yönünde hemfikir

Ama siz hala diyemem edemem diyorsunuz

Bu kadar sessiz kalmanız çok tuhaf.. Hemde elinizde kanıtlar varken..

Ben sinir olurum ve ona haddini bildirmeden de sinirim geçmez örneğin.. Eşimle paylaşırım şok olmuş bi vaziyette.. Neler yapacağımızı konuşuruz..

Zaten herkese çok sıcakkanlı bir tip değilimdir.. Kuzenlerimin eşleri belki numaramı bile bilmez.. Bi durum olursa kuzenim beni arar, müsait misin gibisinden kendisi sorar.. Kuzenimin eşi numaramı bilse bile bana SMS filan atamaz Hadi attı diyelim, hemde sizin ki gibi ise o dakika pişman ederim..

Hiçbirşey,hele bu tarz şeyler asla gizli kalmaz
bence bi şekilde öğrenmeden sen söyle eşine yada ailene,sonra çok geç kalma herşey için...

Herkese teşekkür ama hala konuda eksik b,işeyler var diyenler var eksik old anladığınıza göre eksik olan kısmı söyleyinde öğrenelim tabiki eşime söylemek öncelikli fikrimdi annemle paylaştım eşim çok delidir ne yapacağını kestiremiyorumm korkum sadece buyüzden eşim güvenir bana güvenmese neden çalıştırsın kii işte burdakiler ön yargılı diğerlerininde öyle olmasından korkuyorumm

adam ilk görüşte aşık olmuş ama faceden falan ilişkiye girmek istediğini belirtmiş ne kadar aşık olduğu belli amacı da belli.eğer kesin kanıtların varsa herkes bilmeli bunu,sessiz kaldıkça daha çok çirkinleşir artık ne kadar çirkinleşebilirse.en azından tehdit et eşimi arıyorum şimdi herşeyi anlatıcam yazdıkların duruyo diye.
bir de öyle bir toplumda yaşıyoruz ki böyle bir durumda hemen kadının mutlaka bir suçu vardır diye düşünüyoruz hepimiz,kadından cesaret almıştır falan diye.bu yüzden de kimseye açıklanmıyor.
ama kesin tavrınızı koymalısınız ki adam da yüz bulmasın....şimdi bir şey dicem ama......bu erkekler ne kadar şey düşkünü yaa....tek dertleri bir avuç ........ tövbe tövbeeee

AH CANIM YAA keske zamanında esıne soyleseydın..bnce hemen soylemelısın bu durumu..

Bir terslik var...
İçiniz de hiç rahat değil.. siz de...

Burada doğruyu olduğu gibi anlatmayın bence... Tepkiyle karşılaşabilirsiniz. Benim ima ettiğim doğru, adamla aranızda bir şeyler geçtiği falan değil... Kesinlikle geçmediğine de adım gibi eminim.. Ama göz yumulmuş... bir kaç kere engellenilmiş ama sonra o engel kaldırılmış (?) nedense... Mesajlar atıp durması... Kendi başınıza hareket etmeye çalışmanız... Kast ettiğim birinin size "aşık" olma fikri zararsız gelmiş olabilir... ya aslında ben konuyu açmayayım, çok yanlış anlaşılacağım tarafınızdan... Böyle konular kelimelere dökmeye gelmez.. Siz benim ne kast ettiğimi çok iyi bileceksiniz zaten...

Sadece bir terslik var...
Bence eşinize söyleyin, münasip bir dille.... "Göz yummanın" da telafisi yok çünkü... "Kendim birşeyler yapmaya çalıştım" demek de kurtarmayacak sizi.. bunu biliyorsunuz...
Saklamanızın nedeni de bu... Bir şeyler oldukça ters gitmiş....
Suçlanmaktan korkuyorsunuz...
Korkmayın, siz bir şey yapmadınız... En azından fiilen...

Evet söylemeliyim herkese teşekkürler herkeseee canlarımm çoğunuz beni suçlasınızdaa

yok elinde delillerin var buna rağmen ön yargılı olacaklarsa olsunlar bu adam sana kötü bişey yapmaya kalkarsa ne olacak o zaman elalemin ne düşündüğünğn hiç önemi kalmayacak Allah korusun. kayınpederin vs. var mı önce onunla paylaşsan ya da onun yanında eşine söylesen ? hani olur da eşin kalkıp bişey yapmaya kalkarsa engel olur

kim önyargılı?? burada insanlar sana öneri sunmak,yardımcı olmak için zaman harcıyor..senin için yapıyoruz bunu..lafa bak..

ne dememizi isterdin? ya eşin bir şekilde öğrenirse bunu,biz seni düşünüyoruz.

iyi madem,eşine söyleme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…