Duyulması sorun değil az buçuk bilirsinizz evli kızı var hemen boşanırlarr belkide karısıda beni suçlar sende yeşil ışık görmese yazmadı kocam derse ben ne yaparım inanın suçlu değilim delillerim var ama bazen de suçlu gösteriyorlar ya suçsuzu ondan korkuyorumm
daha ilk taciz mesajında mesajı silmek ya da o sapıkla muhatap olmak yerine anında eşime okuturdum..
eşler arasında hiçbir şey,özellikle de böyle şeyler gizli kalmamalı..
bu arada konu başlığı "aldatan kuzen kocası" da uygun değil bana göre konuya .
kuzen kocası aldatan ise siz de aldatan diger sahıs oluyorsunuz bu durumdadikkatinizden kaçtı sanırım
Mesajı sildim ama kopyalayıp çıkarttım kağıdaa eşime sölemek istemiyorum bi delilik yapar diye ben adama baya saydım ama dediğiniz gibi sen umut verdin oldu adı oysa ben kaç kere engelledim bu seferde telime mesaj atıp durdu ben de ne istiyon ya bende ayıp ddim ikimizin konuşması yakışı kalmaz dedim yazma bana bir daha dedim oda düşüncesini söyledi ramazanda gelmişerdi bizde yanlarına gittik gözgöze gelmişiz bir kere aşık olmuş hemen ama sonra inkar etti tabii ben seni denedim falan diyerekk
hanım efendi bu ilk zaten başka olmadı kii nerden çıkardınız anlamdım engellediğimde bilmiyodum sadece napıyosun falan yazıyordu bende iş yerinde old için yazma dedim işim var dedim oda yazınca engelledim ama engellediğimde art niyetli old bilmiyodumm
Herkese teşekkür ama hala konuda eksik b,işeyler var diyenler var eksik old anladığınıza göre eksik olan kısmı söyleyinde öğrenelim tabiki eşime söylemek öncelikli fikrimdi annemle paylaştım eşim çok delidir ne yapacağını kestiremiyorumm korkum sadece buyüzden eşim güvenir bana güvenmese neden çalıştırsın kii işte burdakiler ön yargılı diğerlerininde öyle olmasından korkuyorumm
Herkese teşekkür ama hala konuda eksik b,işeyler var diyenler var eksik old anladığınıza göre eksik olan kısmı söyleyinde öğrenelim tabiki eşime söylemek öncelikli fikrimdi annemle paylaştım eşim çok delidir ne yapacağını kestiremiyorumm korkum sadece buyüzden eşim güvenir bana güvenmese neden çalıştırsın kii işte burdakiler ön yargılı diğerlerininde öyle olmasından korkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?