Aldatan şerefsizden intikam alma dersi nasıl olur?

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.360
83
Kızlar evlenmeden önce eşim beni aldatmış ancak bunu evlendikten sonra öğrendim. Üzerinden zaman geçti ayrılamadım hala beraberim pişmanmış vs gibi sözleri var şuan bir hatası yok ama canı yansın istiyorum köpekler gibi acı ceksin. Aldatmak gibi bir niyetim yok sadece canı acısın yeter. Ne yapılabilir? Nasıl hayatını zehir ederşm?

Bence bu saatten sonrasına bakmalısınız. İntikam acı çektirmek bana göre değil. Siz evlenmeden önce yapmış bir hata pişman olması önemli olan. Kocanıza hayatı zehir etmek demek kendinizede eziyet etmek demek. Eğer en ufak bir yönelmesi daha olursa o zaman direk ayrılacağınızı söyleyin. O an öğrenmediğinizden dolayı birşey diyemiyorum. Evlisiniz birde. Üzerine sünger çekip bundan sonrasına bakın

Hiç bir zaman intikam iyi bir seçenek değildir
Onun için değil kendiniz için
Unutamıyorsanız bırakın gitsin
Şuan icin bırakmam söz konusu değil. İş bulmam lazım ama ciğeri sönsün acıdan istiyorum. Hayatımda ilk defa sinir krizi geçirdim sayesinde. Bu yaptıkları kar kalmasın yanına

Ay onlara tüy dökücü de kar etmez gider Saç ektirirler :) valla artık merhametim yok seviyor musun dersen ondan bile emin değilim. Gideceğim iş bulmayı bekliyorum ailemin yanına dönmem. O süreçte tabiri caizse ağzına etmek istiyorum. Gözüme baka baka yalan söyledi ve beni kandırıp evlendi. Bilsem zaten evlenmezdim. Şimdi tek istediğim şey canını yakmak. Ahlaksızlık yapacak biri değilim o yüzden akıl istiyorum bırakıp geçmişse sünger çekemiyorum

İğrenç. Neden böyle saçma bir şey yapmış ki?

Fik
İyi de nasıl canını yakacağınızı biz nerden bilelim ki? Ayrılmıyorsanız kurcalamayın.
Eşinizin neyden canı yanar neyden yanmaz siz bilirsiniz biz nerden bilelim?
Fikir verin diyorum zaten sizden başka bir beklentim yok

Evlendikten sonra bunu öğrendiyseniz evlilik iptal etme hakkınız var onu kullanın en güzel intikam bu olur sensizlik dön evine hiç evlenmemiş gibi devam et hayatına böyle biriyle geçirdiğin dklar günler boş gelmiyor mu hayatından gidiyor

Size de bulaştırırsa? Boşanın

Hastalık virüs olarak var zaten sadece siğil gibi belirgin değil. Çok pişmanmış ama affetmeyeceğim sadece işe girmeyi bekliyorum ailemin yanına dönmeyecegim o yüzden boşanmadım henüz

Cidden böyle birşey var mı

İtiraf etmek zorunda kaldı bir taraflarında sivilce gibi siğiller çıkınca

inşallah size bulaştırmamıştır.
affettim diyorsunuz ama affedememişsiniz zira affetmiş olsanız intikam duygunuzun olmaması gerekir.
affetmek konuyu kapatıp unutmak yok saymakla olur. sürekli beyninizi meşgul eden plan yaptıran durum affedilmiş olmaz.

Affetmedim ki sadece mecburiyetten sustum. Zamanımı bekliyorum gitmek icin. Sevgi saygı komple bitti. Evliliğim devam etse bile sadece görünürde. Boşanacağım ama gitmeden önce son darbeyi vurmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…