Şuan icin bırakmam söz konusu değil. İş bulmam lazım ama ciğeri sönsün acıdan istiyorum. Hayatımda ilk defa sinir krizi geçirdim sayesinde. Bu yaptıkları kar kalmasın yanınaHiç bir zaman intikam iyi bir seçenek değildir
Onun için değil kendiniz için
Unutamıyorsanız bırakın gitsin
Ya bunu nasıl öğrendin aldattım mı seni dedi?Şuan icin bırakmam söz konusu değil. İş bulmam lazım ama ciğeri sönsün acıdan istiyorum. Hayatımda ilk defa sinir krizi geçirdim sayesinde. Bu yaptıkları kar kalmasın yanına
Ya bunu nasıl öğrendin aldattım mı seni dedi?
Bakın hiçbir haksızlık kar kalmaz yanımızaİtiraf etmek zorunda kaldı bir taraflarında sivilce gibi siğiller çıkınca
Ya işte böyle Allah sağlık derdine düşürünce itiraf edivermiş. Allah’ın sopası yok !İtiraf etmek zorunda kaldı bir taraflarında sivilce gibi siğiller çıkınca
İğrenç. Neden böyle saçma bir şey yapmış ki?İnanmayacaksın ama annem bir keresinde bol bol su içip duru olan ç*işiyle babamın atletine işeyip kurutmuş sonra onu giydirip işe göndermiş babam bütün gün ne kokuyor lan böyle diye diye sidik kokusuyla gezmiş
Size de bulaştırırsa? Boşanınİtiraf etmek zorunda kaldı bir taraflarında sivilce gibi siğiller çıkınca
Fikir verin diyorum zaten sizden başka bir beklentim yokİyi de nasıl canını yakacağınızı biz nerden bilelim ki? Ayrılmıyorsanız kurcalamayın.
Eşinizin neyden canı yanar neyden yanmaz siz bilirsiniz biz nerden bilelim?
Evlendikten sonra bunu öğrendiyseniz evlilik iptal etme hakkınız var onu kullanın en güzel intikam bu olur sensizlik dön evine hiç evlenmemiş gibi devam et hayatına böyle biriyle geçirdiğin dklar günler boş gelmiyor mu hayatından gidiyorKızlar evlenmeden önce eşim beni aldatmış ancak bunu evlendikten sonra öğrendim. Üzerinden zaman geçti ayrılamadım hala beraberim pişmanmış vs gibi sözleri var şuan bir hatası yok ama canı yansın istiyorum köpekler gibi acı ceksin. Aldatmak gibi bir niyetim yok sadece canı acısın yeter. Ne yapılabilir? Nasıl hayatını zehir ederşm?
Size de bulaştırırsa? Boşanın
Evlendikten sonra bunu öğrendiyseniz evlilik iptal etme hakkınız var onu kullanın en güzel intikam bu olur sensizlik dön evine hiç evlenmemiş gibi devam et hayatına böyle biriyle geçirdiğin dklar günler boş gelmiyor mu hayatından gidiyor
İtiraf etmek zorunda kaldı bir taraflarında sivilce gibi siğiller çıkınca
inşallah size bulaştırmamıştır.
affettim diyorsunuz ama affedememişsiniz zira affetmiş olsanız intikam duygunuzun olmaması gerekir.
affetmek konuyu kapatıp unutmak yok saymakla olur. sürekli beyninizi meşgul eden plan yaptıran durum affedilmiş olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?