Aldatan şerefsizden intikam alma dersi nasıl olur?

Ev arkadaşı ama iyi bir ev arkadaşı olun.
O da iyiliğinize kansın.
Maddi-manevi sömürün.
Bütün makyaj malzemelerinizi, gardrobunuzu yenileyin. Kendinize bir güzel ayakkabılar çantalar alın. Hatta işini gereği gidecek olduğunuzu bir kurs dalan varsa onun da parasını ödetin.
Kenara koyabildiğiniz kadar para koyun
İş bulunca, takı mücevher altın ne bulursanız alın ve terk edin.

Kızlar evlenmeden önce eşim beni aldatmış ancak bunu evlendikten sonra öğrendim. Üzerinden zaman geçti ayrılamadım hala beraberim pişmanmış vs gibi sözleri var şuan bir hatası yok ama canı yansın istiyorum köpekler gibi acı ceksin. Aldatmak gibi bir niyetim yok sadece canı acısın yeter. Ne yapılabilir? Nasıl hayatını zehir ederşm?
Bende seni aldatmıştım de iki gün acı ceksin sonra şaka yaptım de ne biliyim :)

Ya aklindan at yoluna bak ya da bosan baska yolu yok hatta psikologa git istersen atlatmak icin sonucta kolay bi durum degil... Intikam almaya calismak surekli bahsini acmak evliligini yipratir evliligin suresinde gozlemle eger suan hatasi yoksa kapat konuyu zaten kapatmazsan evde huzur kalmaz ve sonunda bosanirsiniz bende benzer seyleri yasadim bizim 1000tane bosanma sebebimiz var bitanesi de buydu...

Ev arkadaşı ama iyi bir ev arkadaşı olun.
O da iyiliğinize kansın.
Maddi-manevi sömürün.
Bütün makyaj malzemelerinizi, gardrobunuzu yenileyin. Kendinize bir güzel ayakkabılar çantalar alın. Hatta işini gereği gidecek olduğunuzu bir kurs dalan varsa onun da parasını ödetin.
Kenara koyabildiğiniz kadar para koyun
İş bulunca, takı mücevher altın ne bulursanız alın ve terk edin.

Çok mantikli boyle kadinlari seviyorum:KK200:

Ya aklindan at yoluna bak ya da bosan baska yolu yok hatta psikologa git istersen atlatmak icin sonucta kolay bi durum degil... Intikam almaya calismak surekli bahsini acmak evliligini yipratir evliligin suresinde gozlemle eger suan hatasi yoksa kapat konuyu zaten kapatmazsan evde huzur kalmaz ve sonunda bosanirsiniz bende benzer seyleri yasadim bizim 1000tane bosanma sebebimiz var bitanesi de buydu...

Siz boşandınız mı Peki

İtiraf etmek zorunda kaldı bir taraflarında sivilce gibi siğiller çıkınca

İlahi adaletle cezasını çekmiş herhalde ehehe. Şaka bir yana ayrılmayacaksanız ne yapılabilir ki yani adam yapmış yanına da kar kalmış. Bu saatten sonra canını yaksan ne yakmasan ne? Eziyet yani sürekli böyle yaşamak. Ya boşanın ya da bu durum yaşanmamış gibi davranın.

Evlilikten önce ne demek eğer sevgılıyken dıyorsanız kımse sevgılıyken aldatıldıgı için evlılıgını yıkmaz sanmıyorum ama hastalık yenı çıkmış bu adam sızı evlıyken aldatmış olmasın detaylı ogrendınızmı

Tahlil sonuçlarını değiştir. Aids olduğunu ve çok kısa ömrünün kaldığını düşünsün :KK62:

Dünyada insanın içini en kemiren şey şüphedir. Elbette aldatmayacaksınız ama aldatma şüphesi verin. Kıyı köşe telefonunuza baksin boş vaktinizde ne yaptığınızı kollasın. Arama geçmişinizi silin, mesajların hepsini silin temiz kalsın vs diye uyduruk zaten şüphe başlar kafayı yer

Esiniz evlenmeden önce sizi aldatmış ama şuan eminim cok pişmandır. Serefsiz kelimesi biraz fazla olmadı mi ? Yani geçmişe sürekli donerseniz hic bir zaman mutlu olamazsınız. Onunuze bakin . Şimdiki çok önemli. Eğer şuan bir hatası yoksa ortada şerefsiz kelimesini hakedecek birşey göremiyorum.

Birkaç günlüğüne o evden ayrıl. O adam etrafında olmazsa daha sağlıklı düşünebilirsin.

Kızlar evlenmeden önce eşim beni aldatmış ancak bunu evlendikten sonra öğrendim. Üzerinden zaman geçti ayrılamadım hala beraberim pişmanmış vs gibi sözleri var şuan bir hatası yok ama canı yansın istiyorum köpekler gibi acı ceksin. Aldatmak gibi bir niyetim yok sadece canı acısın yeter. Ne yapılabilir? Nasıl hayatını zehir ederşm?

zehir etmek istediğiniz hayatı paylaşıyosunuz ama dikkatinizi çekerim...

aşırı gereksiz.

Aldatmanın iki şekilde intikamı var.
Ya ayrılacaksınız ya da siz de aldatarak misilleme yapacaksınız.
İki seçeneğin de önünü kesmişsiniz ama başka intikam yok malesef.

insan sevdiği kişinin canının acımasını ister mi? hele ki hayatı zehir etmek.... eğer affedemiyorsanız onu bırakın! intikam hiçbir zaman doğru bir seçenek değildir... ona bir ders vermek mi istiyorsunuz affetmeyin... size bu yanlışın ne hissettirdiğini anlatın... kırıldığınızı, üzüldüğünüzü , içinizde neleri sorguladığınızdan bahsedin ona... sizi ne kadar üzdüğünü bilse emin olun pişmanlığın ve kaybetme korkusunun alasını yaşar... Tabi sizi seviyorsa... intikam; kin, nefret, öç ,hırs gibi duyguları barındırır bunlar insani duygular olmamalı siz her zaman iyi duygular besleyin gerçekte ne yaşıyorsanız olduğu gibi anlatın emin olun entirikalardan daha çabuk başarı getiricektir size...

bence boyle bırseye kalkısma yanlıs olur
bıkere en basta aldatanla evlenmemek lazım
evlendıkden sonra ogrenmıssın bosan demekde zor
ama bosanmayacaksan surdurdugun bır ılıskıde boyle seylere gırmek sadece yıpratıcı olur
ondan ders almaz en cok sen uzulursun yıne

affedemıyorsan ayrıl
yada yuzune vurma gercekden affet

karar senın

Back
X