- 20 Ocak 2018
- 1.098
- 1.360
- 83
Bence unut.
Ayni evin icinde daha fazla dusman olmaya gerek yok.
Demiyorum ama beceremiyorum. Hayatım boyunca unutamam gibi geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence unut.
Ayni evin icinde daha fazla dusman olmaya gerek yok.
Unutamazsin haklisinDemiyorum ama beceremiyorum. Hayatım boyunca unutamam gibi geliyor
Bende seni aldatmıştım de iki gün acı ceksin sonra şaka yaptım de ne biliyim :)Kızlar evlenmeden önce eşim beni aldatmış ancak bunu evlendikten sonra öğrendim. Üzerinden zaman geçti ayrılamadım hala beraberim pişmanmış vs gibi sözleri var şuan bir hatası yok ama canı yansın istiyorum köpekler gibi acı ceksin. Aldatmak gibi bir niyetim yok sadece canı acısın yeter. Ne yapılabilir? Nasıl hayatını zehir ederşm?
Ev arkadaşı ama iyi bir ev arkadaşı olun.
O da iyiliğinize kansın.
Maddi-manevi sömürün.
Bütün makyaj malzemelerinizi, gardrobunuzu yenileyin. Kendinize bir güzel ayakkabılar çantalar alın. Hatta işini gereği gidecek olduğunuzu bir kurs dalan varsa onun da parasını ödetin.
Kenara koyabildiğiniz kadar para koyun
İş bulunca, takı mücevher altın ne bulursanız alın ve terk edin.
Ya aklindan at yoluna bak ya da bosan baska yolu yok hatta psikologa git istersen atlatmak icin sonucta kolay bi durum degil... Intikam almaya calismak surekli bahsini acmak evliligini yipratir evliligin suresinde gozlemle eger suan hatasi yoksa kapat konuyu zaten kapatmazsan evde huzur kalmaz ve sonunda bosanirsiniz bende benzer seyleri yasadim bizim 1000tane bosanma sebebimiz var bitanesi de buydu...
İtiraf etmek zorunda kaldı bir taraflarında sivilce gibi siğiller çıkınca
O zaman çok da uzak bir zaman değil.yeni olay bu boşanin intikam falan hikaye ha kısasa kısas istiyorsan aldatıcaksınİtiraf etmek zorunda kaldı bir taraflarında sivilce gibi siğiller çıkınca
Siz boşandınız mı Peki
Ama o sana da geçer . Eski olduğuna emin misin kaç yıllık evlisin ?İtiraf etmek zorunda kaldı bir taraflarında sivilce gibi siğiller çıkınca
Kızlar evlenmeden önce eşim beni aldatmış ancak bunu evlendikten sonra öğrendim. Üzerinden zaman geçti ayrılamadım hala beraberim pişmanmış vs gibi sözleri var şuan bir hatası yok ama canı yansın istiyorum köpekler gibi acı ceksin. Aldatmak gibi bir niyetim yok sadece canı acısın yeter. Ne yapılabilir? Nasıl hayatını zehir ederşm?
insan sevdiği kişinin canının acımasını ister mi? hele ki hayatı zehir etmek.... eğer affedemiyorsanız onu bırakın! intikam hiçbir zaman doğru bir seçenek değildir... ona bir ders vermek mi istiyorsunuz affetmeyin... size bu yanlışın ne hissettirdiğini anlatın... kırıldığınızı, üzüldüğünüzü , içinizde neleri sorguladığınızdan bahsedin ona... sizi ne kadar üzdüğünü bilse emin olun pişmanlığın ve kaybetme korkusunun alasını yaşar... Tabi sizi seviyorsa... intikam; kin, nefret, öç ,hırs gibi duyguları barındırır bunlar insani duygular olmamalı siz her zaman iyi duygular besleyin gerçekte ne yaşıyorsanız olduğu gibi anlatın emin olun entirikalardan daha çabuk başarı getiricektir size...Kızlar evlenmeden önce eşim beni aldatmış ancak bunu evlendikten sonra öğrendim. Üzerinden zaman geçti ayrılamadım hala beraberim pişmanmış vs gibi sözleri var şuan bir hatası yok ama canı yansın istiyorum köpekler gibi acı ceksin. Aldatmak gibi bir niyetim yok sadece canı acısın yeter. Ne yapılabilir? Nasıl hayatını zehir ederşm?