aldatan sevgililiye ne yapmalı

sacmalama lütfen ne demek alcaltmak. adam seni aldatmış. yerin dibine girmesi gereken o, her iki manada da.

arama zaten tek bir mesaj at. geri donerse de cevap dahi verme üstüne toprak atsinlar arkadaşın

yok ben öğrendiğimi duyuncaki ses tonunu merak ediyorum . direk aryacağım yarın olsun bi

Bir daha onu hic gormeyeceksen icinde ne varsa dok ama bor sans veririm diyosan agzindan cikan hersey onun hatasini bastirmasin; )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir daha onu hic gormeyeceksen icinde ne varsa dok ama bor sans veririm diyosan agzindan cikan hersey onun hatasini bastirmasin; )

malesef aynı okulda hatta sınıfta olduğumuz için onu 2 yıl boyunca göreceiğim . ama bi şans daha vermeyi kesinlikle düşünmüyorum ki onunda benden son şans isteyeceğinide sanmıyorum .. ne de olsa eski sevgili olduk biz

Ne kadar cok tepki verirsen ona ne kadar deger verdigini gosterirsin bunuda o biliyo...oyuzden soyledim en dogrusu onu yok saymak gebersin sende kendini gormediginde

çok sinir bozucu bi durum gerçekten ama yerinizde olsaydım
ayrıldığım sevgilimden bunun hesabını sormak yerine geleceğime
bakarım ne hali varsa görsün şimdiden sonra neden uğraşayım ki
üstelik bu durum ondan nefret etmenizi sağlar unutmak kolaylaşır

bencede kaybedecek bişeyim yok . sabah olsada arasam diye bekliyorum . içimiçimi yiyo . ama umarım yanlış yapmıyorumdur . kendimi alçatmıyorumdur onun gözünde

ara arkadaşım içinde kalmasın boylelerı bundan anlar
ögrendiğini bilsin de utansın biraz sonra da hıc arayıp sormazsın ararsa da açmazsın o kendı kendını yer

Benim anlamadığım buna vereceği tepki için nasıl plan yapar insan? Herhalde duyduğunda kan beynine sıçrar ve söyleyeceğini doğaçlama yazar. Zamanı da düşünmez diye düşünüyorum. Hem ne demek ya ayrıldık sen karışamazsın? Farkında mısın seninle çıkarken yapmış bunu. Seni ilgilendirmeyip o tek gecelik ilişki geçirdiği kızı mı ilgilendirecek?

işte bunu de. yada mesaj at..

dur bir sakin ol

öncelikle aynen beklediğin cevabı alırsın
ayrıldık zaten kızım sanane dediği anda da
daha çok hırslanırsın
madem çok yeni bir ayrılık bu
bırak bakalım
bence yarın öbürgün birkez daha konuşmak isteyecektir

işte o zaman patlatırsın içindeki bombayı

Kıçına tekmeyi basmalı
Ki zaten yapmışsın bacım, napacaksın başka?
Kocan olsa mahkemede rezil et derdim de sevgilin yani
Bunun için bir yasa yok

geçmiş olsun ayrıldıktan sonra değil ayrılırken bunu söylemen lazımdı ozaman ağzını açıp tek bir söz söyelemezdi şimdi söylesen de bir fayda etmez bana kalırsa zamanını bekle gün gelir o içindekini ona söylersin

Ben olsam "gerçekten benden iyiki ayrılmışsın ki senin gibi bir aptalla hayatımı daha fazla zindan etmemişim.
Şimdi 3 ay önce aldattığın o kıza git (hatta ismini biliyorsan kızın ismini yaz) sana da öyle bir ilişki yakışır
Beni senden kurtardığına ne kadar teşekkür etsem azdır:) "
Yaz gönder kesinlikle neden yaptın niçin yaptın deme

Bi sevgilim vardı aldattı beni
Benden ayrılmadan kızla flört etmiş benden ayrıldıktan 2 gün sonra flört ettiği kızla sözlendi
Düşün ne haldeydim
bu habire sen çirkinsin bu güzel, sen esmersin yeni sözlüm sarışın, renkli gözlü diyordu ben nasıl ağlıyordum.
Ayrıldıktan 5 gün sonra benim liseden beri beğendiğim çocuk teklif etti kabul ettim
Bana eski sevgilim mesaj atıyordu arada nispet için bende yazdım sevgilim var yazma artık bana naparsan yap
Facede ilişki durumumu herkese açık yaptım eski sevgilim de gördü aradı hemen
Nasıl yaptın bana 5 gün oldu ayrılalı o kadar çabuk mu unuttun dedi
Sanki kendi beni aldatan kişi değilmiş gibi
Bende sanane arama beni artık dedim sonra o kızda onu aldattı bana çirkin diyen adam sonra peşimden 3 sene koştu kabul etmedim tabi.

Demem o ki erkekler çabuk unutulmayı hazmedemiyor takmamış gibi yukarıdaki mesajı at.
neden niçin hiç mi sevmedin vs deme
Unutmuş gibi yap üzgün paylaşımlar yapma bak nasıl deliriyor.

Kendi haline bırak hicbir sey söyleme. Zaten ilişkinin sonlarına dogru aldatıyor erkeklerin büyük kısmı, kız hosuna giderse sonrasında türlü bahanelerle seni uzaklastırıyorlar. Sen sonradan ögreniyorsun eninde sonunda. Sen aldatmayan, seven, içten biriymişsin ki Allah onu senden uzaklastırmıs. O az kısımdan biri gelecek sana er ya da gec ve sen onu daha cok seveceksin. Güzel bir hayatın olacak. Böyle düsün.

Senin ahın da onda kalmaz merak etme. Ömür boyu ondan ona ondan ona gider, bi hevesle evlense bile b.k gibi bir evlilige dönüsür o. Sen dogru bildiginden sasma, icin rahat olsun, içten ol, her seyinle sev sadece.

aaradım bugün dayanamadım. sordum doğru mu diye ? o da hayır ben seni aldatmadım hiç falan dedi. bende ozaman bu duydularım ne dedim . oda sana hesap vermek zorunda mıyım inanmıyosan inanma dedi .bişey diyemedim bende kapadım telefonu . arkadaşlaıylaydı çok eğleniyo gibiydi . kahkalahar falan geliyodu arkadan. ben burda üzülürken ağlarken ne yapıcam diye düşünürken onda üzüntünün bi gramı yok . hiç mi üzlmüuyo hiç mi düşünmüyo beni anlamadım ki. bu erkeklerin hepsimi böyle yoksa sadece benim etrafımdakiler mi

Ayrılma nedeniniz sizi aldatması mı ? Yoksa sizi aldattığını başka bir sebepten ötürü ayrıldıktan sonra mı öğrendiniz ?
Her ne olursa olsun eğer emek verdiğiniz ciddi bir ilişki ise, giderdim onu yerin dibine sokacak, vicdan azabından öldürecek bir konuşma yapardım.
Böyle bilip de susmak çok zordur ve size eziyet, içinizdekileri ona bir şekilde dökün bence nefretinizi kusun, sonra da çıkarın o kişiyi hayatınızdan düşünmeyin bile.. Allah ıslah etsin böylelerini.. Tiksiniyorum bu cibiliyetteki erkeklerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…