- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
sacmalama lütfen ne demek alcaltmak. adam seni aldatmış. yerin dibine girmesi gereken o, her iki manada da.
arama zaten tek bir mesaj at. geri donerse de cevap dahi verme üstüne toprak atsinlar arkadaşın
yok ben öğrendiğimi duyuncaki ses tonunu merak ediyorum . direk aryacağım yarın olsun bi
Bir daha onu hic gormeyeceksen icinde ne varsa dok ama bor sans veririm diyosan agzindan cikan hersey onun hatasini bastirmasin; )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen daha iyi bilirsin tabi. ne zamandir beraberdiniz?
bencede kaybedecek bişeyim yok . sabah olsada arasam diye bekliyorum . içimiçimi yiyo . ama umarım yanlış yapmıyorumdur . kendimi alçatmıyorumdur onun gözünde
işte bunu de. yada mesaj at..tabii ki söyle icin içini yiyeceğine zten bitmis kaybedecek neyin var? suskunluğum asaletimden tribine girme sakin yok oyle dunya. "3-4 ay önce sen o kizin koynundayken gitmem lazimmis, ama olsun bu da saglamasi oldu. şükürler olsun bugünume" filan diyebilirsin.
kızar bugün sevgilimden ayrıldım . çok olaylı olmasada kırıcı şeyler söyledik birbirimze . ayrılma nedenimizde çok komik çok saçma . neyse esas sorun şu ben tamamen tesadüf sonucu sevgilimin beni 3 4 ay önce bi kızla aldattığını öğrendim . tek gecelik bişey . ve şok oldum . herkes yapar ama benim sevgilim asla yapmaz derdim hep. hala inanamıyorum . birbirmizin üzerinde o kdar emeğimiz geçti . nasıl yaptı bana bunu ve okdar zaman nasıl yüzüme bakabildi hiçbişey olmamış gibi ?
şimdi ben ne yapayım ? gidip hesabını soryaım mı bu yaptığının ? ayrıldık diye seni ilgilendirmez falan derse ne diyeceğim peki ?son bi kaç saattir eski sevgilim oldu ama hiç bişey söylemeden duramicam . çok kötüyüm kızlar ya daha ayrılığın şokunu üzerimden atamamışken şimdi bide aldatıldığımı öğrendim . ne yapayım ben şimdi ??
kızar bugün sevgilimden ayrıldım . çok olaylı olmasada kırıcı şeyler söyledik birbirimze . ayrılma nedenimizde çok komik çok saçma . neyse esas sorun şu ben tamamen tesadüf sonucu sevgilimin beni 3 4 ay önce bi kızla aldattığını öğrendim . tek gecelik bişey . ve şok oldum . herkes yapar ama benim sevgilim asla yapmaz derdim hep. hala inanamıyorum . birbirmizin üzerinde o kdar emeğimiz geçti . nasıl yaptı bana bunu ve okdar zaman nasıl yüzüme bakabildi hiçbişey olmamış gibi ?
şimdi ben ne yapayım ? gidip hesabını soryaım mı bu yaptığının ? ayrıldık diye seni ilgilendirmez falan derse ne diyeceğim peki ?son bi kaç saattir eski sevgilim oldu ama hiç bişey söylemeden duramicam . çok kötüyüm kızlar ya daha ayrılığın şokunu üzerimden atamamışken şimdi bide aldatıldığımı öğrendim . ne yapayım ben şimdi ??
hakettiiği şey tam olarak bu aslında .
malum yerlerinden tavana asilmali.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?