Aldatan sevgilim pişman oldu sürünüyor arkadaşlar😂😂

damlacannnnn06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
40
24
3
Daha öncesinde sormuştum hep size ve mesajla söyledim aldattığını öğrendiğimi.Arıyordu engelliyordum sonra annesinden aramaya mesaj atmaya başladı sandığın gibi değil vs vs ordan da engelledim.Sonra arkadaşlarından ulaşmaya çalışıyor🤣🤣Oh olsun kızlarrr aslaaa affetmekk yok aşırı mutluyum pişmanlığından dolayı :) :)

Daha öncesinde sormuştum hep size ve mesajla söyledim aldattığını öğrendiğimi.Arıyordu engelliyordum sonra annesinden aramaya mesaj atmaya başladı sandığın gibi değil vs vs ordan da engelledim.Sonra arkadaşlarından ulaşmaya çalışıyor🤣🤣Oh olsun kızlarrr aslaaa affetmekk yok aşırı mutluyum pişmanlığından dolayı :) :)
Yaşadığınız durum için üzgünüm ama en iyisini yapıyorsunuz. Yine de pişman olmasından mutluysanız hala umursadığınızı gösteriyor...

Umarım ben benimkinin de pişmanlığını görürüm 🙏🏻

Umarım ben benimkinin de pişmanlığını görürüm 🙏🏻
Sizinkinde aldatma yoktu sanki. Aldatan erkek pişman olunca bi insanın içi soğuyor ama o sürünme halinden sonra ben bunu mu sevmişim diye iyice gözden düşüyor:) zaten karakterli erkek o sürünecek duruma düşürmez kendisini

Ben de mutlu oldum ama sakın affetmeyin . Hani olur Allah şaşırtmasın diye söylemek istedim. Çünkü bu ahlaki bi durum onun ahlakı buna elveriyorsa tekrar elverir.

Back
X