- Konu Sahibi baharesintisi
-
merhaba arkadaslar benim erkek arkadasım beni aldattı.başka kızlarla defalarca yazışmalarını yakaladım daha önceleri her defasında affettim .evet belki hata ettim.ama şimdi içinden çıkılmayacak bi durumdayım .ona cok bağlı olduğum için terkedemedim.takıntılı aşığım .yalnız kalma korkusu var.ailem küçüklükten beri cok itip kaktı kardeşlerimi beni.şimdi daha iyi anlıyorum o kadar yanlış eğitmişlerki bizi .annem sevgisini hiç göstermedi.en kötü günümde bile candan bi kızım deyip sarılmadı hiç..öpmedi bi kere.ne de sırtımı sıvazladı.ne de canım dedi .resmi bi ilişkimiz oldu hep.bayramlarda annemin elini öperdik. Oda yanağımızı öperdi okadar.kızım nederdin var demedi bi gün saçlarımı okşamadı.ne de babam.parayı esirgemediler ama .yinede ailem onlar benim seviyorum tabi ama bende güvensizlik ve yalnızlık korkusu sayelerinde oldu.geriye dönüp baktığımda neler var daha .demek istediğime gelince bu ortamda bir adamdan ilgi ve şefkat görmek beni ona itti adeta ona doğru çekildim .yılların şefkatsizliğini o verdi .sevmesi beni okşaması kendimi ona ait hissetmeme sebeb oldu.bi sıkıntımda yanımda oldu .beni sevdiğini söyledi.bunlar bana yetti.ama bu süre zarfında başkalarına da mavi boncuk dağıttı.bi çok kişiyle yazışmasını gördüm facebook da.hemde ileri derecede sözler sarfetmişti.cinsel mevzulara bile girip birbirlerini arzulamışlardı.bunu çok kez yakaladım.sonra özür diledi affettim .affetmek zorunda gibi hissediyorum kendimi çünkü önsuz olamıyorum.daha önceden de aşık oldum ama hiç bu kadar sevmemiştim .özellikle son 3aydırcok iyi davranıyor facebook sifresi bile verdi.bwni cok seviyor sürekli arıyor.küstümde ilgileniyor eskisi gibi arkasını dönüp gitmiyor .güzel sözler söylüyor.eskiden hiç söylemediği kadar.evlenmeyi cok isyor .vermezlerse nikah yapalım diyor.bir dediğim iki olmuyor.beni aldatan o ilgisiz adam gitti yerine muhteşem biri geldi..aileme konuyu actım ailem alevi oldukları için redetti.babam görüşürsen seni de onu da öldürürüm dedi.ve erkek arkadasıma canı çıksın allah onun canını alsın diye beddua etti .o gün cok agladım .dua ettim. Cok allaha ona bişey olmasın diye.evlenirsem ailem beni yaşatmaz.evlenmezsem ben takıntılı rahatsızım kızlar hiç normal değilim.bana erkek arkadasım defol git ve bir cok küfürler söylediğinde bile ,eski zamanlarda,ben terketmiyordum hayır seni bırakamam diyordum.aglıyordum.evet belki halime şaşırıyorsunuz ama ben psikolojik olarak berbat durumdayım .karsımada düzgün biri çıkmadı hep dua etmiştim halbuki.şimdi beni cok seven inanılmaz derecede değişen birini bırakayım mı ailem istemiyor diye.onsuz da yapamam .zaten psikolojim iyi değil .ailem zaten ayrı bi dertler.neyapayım kızlar ,(
Arkadasim inanmiyorum ayni benim yasadigim hayati yasiyosun resmen aile olarak ta sevgili olarak ta..bi fark var sadece sevgilim beni hala sevmiyor en azindan seni seviyomus.. Bence madem cok ilgili seviyo diyosun ona guven seni istemese baskalarini istese giderdi zaten.. Ya ben napayimm benden ayrilmak istiyo ne kufurler etti ben yinede birakmiyorum birakamiyorum onsuz yemek icmek anlamsiz geliyo ..beni bi kez aldatti ama ayrilmak icin aldattigini soyluyo" aldattim yemin ederim"diyebilmek icin aldattim ama halada ayrilmadin filan dedi..simdi son kez denemeye karar verdik ama beni sevmiyo gozu disarda bunu bile bile nasil devam edicem nasil kendime eskisi gibi baglicam bi fikrim yok( konunu isgal etmis olmak istemem canim ama konu acamadim korkudan burdaki arkadaslar hemen ayril durma dicekler cunku ayrilamiyorum ki bunu kimse anlamiyo benden baska ( zamaninda ben sogudum ayrilsam mi diye konu actigim sevgilime kopek gibi asigim ve beni sevmiyo simdi napicam ben?? Bana yardim edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?