Aldatan sevgilinin muhteşem dönüşü

baharesintisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
169
11
46
İstanbul
Merhaba arkadaslar benim erkek arkadasım beni aldattı.Başka kızlarla defalarca yazışmalarını yakaladım daha önceleri her defasında affettim .evet belki hata ettim.ama şimdi içinden çıkılmayacak bi durumdayım .ona cok bağlı olduğum için terkedemedim.takıntılı aşığım .yalnız kalma korkusu var.ailem küçüklükten beri cok itip kaktı kardeşlerimi beni.şimdi daha iyi anlıyorum o kadar yanlış eğitmişlerki biZi .annem sevgisini hiç göstermedi.en kötü günümde bile candan bi kızım deyip sarılmadı hiç..öpmedi bi kere.ne de sırtımı sıvazladı.ne de canım dedi .resmi bi ilişkimiz oldu hep.bayramlarda annemin elini öperdik. Oda yanağımızı öperdi okadar.kızım nederdin var demedi bi gün saçlarımı okşamadı.ne de babam.parayı esirgemediler ama .yinede ailem onlar benim seviyorum tabi ama bende güvensizlik ve yalnızlık korkusu sAyelerinde oldu.geriye dönüp baktığımda neler var daha .demek istediğime gelince bu ortamda bir adamdan ilgi ve şefkat görmek beni ona itti adeta ona doğru çekildim .yılların şefkatSizliğini o verdi .sevmesi beni okşaması kendimi ona ait hissetmeme sebeb oldu.bi sıkıntımda yanımda oldu .beni sevdiğini söyledi.bunlar bana yetti.ama bu süre zarfında başkalarına da mavi boncuk dağıttı.bi çok kişiyle yazışmasını gördüm Facebook da.hemde ileri derecede sözler sarfetmişti.cinsel mevzulara bile girip birbirlerini arzulamışlardı.bunu çok kez yakaladım.sonra özür diledi affettim .affetmek zorunda gibi hissediyorum kendimi çünkü önsuz olamıyorum.daha önceden de aşık oldum ama hiç bu kadar sevmemiştim .özellikle son 3aydırcok iyi davranıyor Facebook sifresi bile verdi.bwni cok seviyor sürekli arıyor.küstümde ilgileniyor eskisi gibi arkasını dönüp gitmiyor .güzel sözler söylüyor.eskiden hiç söylemediği kadar.evlenmeyi cok isyor .vermezlerse nikah yapalım diyor.bir dediğim iki olmuyor.beni aldatan o ilgisiz adam gitti yerine muhteşem biri geldi..aileme konuyu actım ailem Alevi oldukları için redetti.babam görüşürsen seni de onu da öldürürüm dedi.ve erkek arkadasıma canı çıksın allah onun canını alsın diye beddua etti .o gün cok aglAdım .dua ettim. Cok allaha ona bişey olmasın diye.evlenirsem ailem beni yaşatmaz.evlenmezsem ben takıntılı rahatsıZım kızlar hiç normal değilim.bana erkek arkadasım defol git ve bir cok küfürler söylediğinde bile ,eski zamanlarda,ben terketmiyordum hayır seni bırakamam diyordum.aglıyordum.evet belki Halime şaşırıyorsunuz ama ben psikolojik olarak berbat durumdayım .karsımada düzgün biri çıkmadı hep dua etmiştim halbuki.şimdi beni cok seven inanılmaz derecede değişen birini bırakayım mı ailem istemiyor diye.onsuz da yapamam .zaten psikolojim iyi değil .ailem zaten ayrı bi dertler.neyapayım kızlar ,(

Ailenin tutumu hoş değilmiş sevgi şefkat görmemişsin okey ama erkek arkadaşın seni defalarca aldatmış. Artık ona güveniyor musun kesinlikle değişti bir daha beni aldatmaz diyebiliyor musun? Bu bir kere olsa belki insandır hata yapar dersin ama benim gördüğüm sen evlendiğinde daha ilgisiz daha sevgisiz kalıcaksın cnm. Sevgilinin değiştiğine inanıyorsan bile 3 aydan daha uzun zmn ver ona. İyice davranışlarını gözlemle.

Tekrar yapmayacak diye bi guvencin var mi? Bana kalirsa ailenin sozunden cikma tamam sevgi gostermediler etmediler diyosun bu onlarin hatasi ama ne olursa olsun bu senin onlarin evladi oldugu gercegini degistirmez ve hic bi ana baba evladinin kotulugunu istemez. Eger ailene sirt donersen tekrar aldatti diyelim kime gideceksin? Kim senin arkanda duracak? Iyi dusun bunlari...

Son düzenleme:
Bu çocukla evlenirsen aileni tam anlamıyla karşına almış olacaksın anlaşılan. Şimdi diyelim ki evlendiniz, bir süre sonra bu çocuk (hepimiz bunu çok iyi biliyoruz, boşuna Polyannacılık oynamayalım) seni elinden gelen şekilde, artık internetten olur, telefonda olur, yüzyüze olur her fırsatta aldatacak. Çünkü zaten sen adamın seni aldatmasını defalarca mazur görerek, karşındakinin bu hareketlerini meşrulaştırmışsın. Sonra sen bir çekeceksin, iki çekeceksin sineye... Çocuğun olacak, bir bakacaksın ki kocan çocuğunuza rağmen böyle devam ediyor o zaman (o da belki) gözün açılacak. Ailenin evine dönmek isteyeceksin, destek isteyeceksin ama onu da bulamayacaksın çünkü ailen bu evliliğe zaten en başından karşı geldiğini hatırlatacak. Ayrıca genelde bu kadar çok aldatan, "zampara" erkekler karılarını çalıştırmazlar. Çünkü sen onun evdeki karısısın, ama sokaklar bir "playboy"un oyun alanı, sen onun oyun alanına girmemelisin onların zihniyetine göre.

Sözün özü, sen ilk önce kendini sevmeyi öğren. Sonra öyle biri çıksın ki karşına, sadece seni sevsin. Kimseye yan gözle bakamasın çünkü aklında hep sen ol.

evlilikten önce sizin belirttiğiniz piskoloji kısmını bir halletmeniz lazım bence belki bu evlilik kararını da o piskolojiyle veriyorsunuz? diyelim ki aileden habersiz nikah yaptınız ya sonra? ya yine eskisi gibi olursa o zaman ailenize de yüzünüz olmaz .. arkadaşların dediği gibi zamana yayın 5 ay 6 ay merak etmeyin gerçekten seven insan 7 yılda bekliyor 10 yılda burda çok okuduk bunu ... kaybetme korkunuz olmasın yani, o süreçte sizde destek alın,belkide o istese de siz istemeyeceksiniz? ailenize gelince , mezhepten ötürü takındıkları tavır,bela okumak vs hoş değilsiz sevdiğinize iyice güvendiğinizde ve piskolojik destekte aldığınızda hala aynı evlilik kararını sürdürürseniz o zaman daha kararlı çıkarsınız karşılarına

Arkadasim inanmiyorum ayni benim yasadigim hayati yasiyosun resmen aile olarak ta sevgili olarak ta..bi fark var sadece sevgilim beni hala sevmiyor en azindan seni seviyomus.. Bence madem cok ilgili seviyo diyosun ona guven seni istemese baskalarini istese giderdi zaten.. Ya ben napayimm benden ayrilmak istiyo ne kufurler etti ben yinede birakmiyorum birakamiyorum onsuz yemek icmek anlamsiz geliyo ..beni bi kez aldatti ama ayrilmak icin aldattigini soyluyo" aldattim yemin ederim"diyebilmek icin aldattim ama halada ayrilmadin filan dedi..simdi son kez denemeye karar verdik ama beni sevmiyo gozu disarda bunu bile bile nasil devam edicem nasil kendime eskisi gibi baglicam bi fikrim yok( konunu isgal etmis olmak istemem canim ama konu acamadim korkudan burdaki arkadaslar hemen ayril durma dicekler cunku ayrilamiyorum ki bunu kimse anlamiyo benden baska( zamaninda ben sogudum ayrilsam mi diye konu actigim sevgilime kopek gibi asigim ve beni sevmiyo simdi napicam ben?? Bana yardim edin nolur

tüm sorunlarının farkındasın...aileni,erkek arkadaşını ve kendini tahlil edebiliyorsun.demek ki dedigin kadar saplantılı degilsin sadece korkuyorsun...

Bir psikolaga git derim...ve tek kalemde o ilişkiyi bitir.facebook tan kız arzulayan adamdan eş olmaz...

Mezhep farklılıgına ailelerin yaklaşımı tepkiliyse ömür boyu huzur bulamayacaksınız demektir.

Ve hiç bir erkek yüz seksen derece değişmez.gerisini kendin ölç biç...

ailen sana kötü davranmış üzülmüşsün
ama aynı kötülüğü sen kendine yapıyosun o adamı hala severek
bi kez aldatan devamlı aldatır çünkü seni kaybetme korkusu yok
napar eder seni yine inandırır
bence bunu kendine daha fazla yakıştırma ve bitir o ilişkiyi
Rabbim inşallah karşına hayırlı birini çıkarır

ya seni çok iyi anlıyorum.ben de normal olmayangillerdenim.sevdiğim zaman ayrılmak bana zulüm geliyor.resmen fobi var.ya da bağımlılık.bu bir kişilik bozukluğu mudur nedir anlamadım gitti.sendeki fobiler bende de var.bi de yaş ilerledikçe iyice arttı azalacağı yere.daha aklıselim olacağım yere iyice anormalleştim.kendimi övmüş olucam ama güzel,eğitimli,temiz kalpli,kültürlü ve zeki biri olduğum halde böyle durumlar yaşadığım için kendimden utanıyorum.mantık dışı olan herşeye rağmen takıntı yapıyorum.şu anda da öyle bir durumun ortasındayım yine.sonuçta zorla da olsa ayrılıyorum.çünkü bu mantık dışı şeylerin sonu gelmiyor.yani bir türlü bitmiyor.ben bitiremesem de bir vesileyle zorla da olsa söke söke o ilişki bitiyor.ve acı çektiğimle kalıyorum.bakalım sen ne yapacaksın?

Benimki takıntılı aşk .bitirmeyi denedim bitiremedim.ölüm gibi geliyor nefes bile alamıyormusum gibi geliyor ağlıyorum sürekli.ne işe gidiyorum ne üniversiteye .depresyondan Can'ın bile yapmak istemiyor .ailem yanımda değil zaten arkadaslarım iliskimi onaylamıyor .ayrıl diyenler,bekle diyenler var.yalnızlığa mı gömüleyim iyice ayrılıp ta.kafayı yerim .şimdi zaten cok iyi bana karşı.ama diken üstündekim ya yine yaparsa...benim durumumda olanlar beni iyi anlar .

İnsanda biraz"GURUR"olur,pesssssss.

Sevmekte bi yere kadar,hemcinslerimin geldiği şu hale bak yaaa!! GURUR yaa biraz GURUR..bu adamların resmen neyse yazmıcam pessss pess pess

Ayrilmayangiller.. Bir zamanlar bende sizin gibi olmanin kiyisindan kosesinden dondum. Ewet 1 ay fln, tabi kisiye gore degisir, feci aci cekersiniz, depresyonu dibine kadar yasar, geceleri aglamaktan nefesiniz kesilir ewet.

Ammmmmaaaaaa 2.ay.. O esaretten kurtuldugunuzu hissettiginiz, aklinizin basiniza dank ettigi, kus gibi hissettiginiz o an var ya..

Beni terkettigi icin simdi allahima binlerce sukrediyorum. Bana hayatimi yeniden bagislamis meger..

Yalnizca biraz cesaret. Disarda sizi gercekten sevecek insanlar var, korkmayin kimse yalniz kalmiyo.. Kendinize bu hayati reva gormeyin..

Evet.. ayrıl ve yalnızlığa gömül o kadar korkulacak şey değil şu "yalnızlık" ... Ben yapabildiysem herkes yapar !

Ortada muhteşem bir şey yok.

Sevgiliniz ailenize karşı savunabileceğiniz biri hiç değil.

Çözüm belli, eğer o çözümü kabullenmiyorsanız üzgünüm sonuç da belli.

Bak arkadaşım bende de bağımlı kişilik bozukluğu vardı.. Ben de baba sevgisinden yoksun büyüdüm.. bu yüzden her saçımı okşayan erkeğe senelerce bağlı kaldım hatta bağımlısı oldum.. şanslıydım karşıma çok da kötü insanlar çıkmadı.. babamdan görmediğim sevgiyi şefkati sevgililerimde gördüm.. 19 yaşında evlenmeye kalktım.. düğünüme bi kaç ay kala attım nişanı.. artık dayanılmayacak boyuta gelmişti kıskançlıkları ve baskıları.. ayrılabildim yani.. ama neler çektim gel de bana sor.. antidepresanlarla atlattım o ayrılık dönemini.. sonra tekrar aşık oldum.. 5 sene çook yoğun bir ilişki yaşadım.. birbirimizin her şeyi olmuştuk.. sonra aradaki saygıyı yitirdik.. bana karşı zerre saygısı kalmamıştı.. biliyordu zaafım olduğunu.. gidemeyeceğimi biliyordu ve bunu çook iyi kullandı.. hiç gidemedim gerçekten de.. bi kaç kez silkinip ayrılsam da çok uzun süreli kararlılık gösteremedim ve ona hep yenildim.. hep.. bu hep böyle sürecek sandım.. en sonunda bir de aramıza bir başkasını sokunca sindiremedim.. nasıl başardım bilmiyorum ama onu terk edebildim.. ve bu sefer hiçbir yalvarışına yenik düşmedim.. tek korkum yalnızlıktı.. intiharı düşünecek noktaya gelmiştim.. etimi koparıyorlardı sanki.. ilk kez böyle dipsiz bir kuyuya düşmüştüm.. senelerdir ilk kez yalnızdım.. sabahların hiçbir anlamı yoktu artık.. uğruna yaşayabileceğim bir aşk yoktu.. boğuluyordum bu yalnızlıkta.. sonra yazdım.. sayfalarca yazdım.. gece gündüz eve kapandım ve yazdım.. bu arada tam 17 kilo kaybettim.. yazdım.. haykırıyordum yazarak.. tam iki kez avcumu ilaçla doldurdum.. bitmişti. yaşanacak hiçbir şey kalmamıştı artık.. öldürecektim bu yalnız bu zavallı bu insansız bu sevgisiz insanı.. sonra.. birden kendimi keşfetmeye başladım.. sevginin aslında bana dair özüme dair bişey olduğunu fark ettim.. özgürlüğümü keşfettim sonra.. o kaçtığım kabus olarak gördüğüm yalnızlık gözüme o kadar çekici o kadar içine dalınası bir şey olarak gelmeye başladı ki.. kitaplara saldırdım.. kitapçılara dalıp saatlerce kitap seçiyordum.. şiirlere daldım.. sabahlara kadar şiir okuyordum.. müziklere daldım.. evrensel müzikleri keşfe çıktım.. dostlarıma yöneldim.. dostlukların bazen aşktan kıymetli olduğunu keşfettim.. ailemle yeniden tanıştım.. onları oldukları gibi sevmeye çaliştim ve başardım.. kardeşlerimle sonsuz bir bağ kurdum aramda.. ama yalnızlığım.. hala gözümde bir azizedir o şuan denizdeyim.. sahile inip tek başıma maviliklere dalıyorum.. zaten ana rahmine tek başına düşüyor ve o mezara tek başımıza giriyoruz.. korkma yalnızlıktan.. başta çok ürkütücü ama sonra sonsuz cazibeli.. ben şimdi yalnızlığımın bağımlısı oldum.. Sevgilim var evet.. ama ona bağımlı değilim.. bağlıyım kimseye dönüp bakmam ama onsuz da yaşarım.. bunu o da bilir.. çok sağlıklı böylesi.. çok verimli.. yalnızlığımı bireyselliğimi besleyen her şeye her insana sonsuz saygım var.. diğer türlüsüne imkan yok artık.. bi silkelen ve dal derim.. yoksa kendini hiçbir zaman affedemezsin.. sırf yalnız kalmamak için ihaneti sindirişini asla hazmedemezsin..

burcu_01 COK haklısın teşekkür ederim yazın için burada bana yardımcı olan HERKESE teşekkür ederim .Yalnızlık bana öcü gibi geliyor aslında okuduğumda ne kadar da haklısınız .ben de biliyorum.onun beni haketmediğini.bende biliyorum ileride ah edeceğimi..ama kaçıyorum hep bu düşüncelerden.kaçıyorum yalnızlıktan ..o kadar korkunç ve ürkütücü geliyor ki bana.hayatımda biri elimi tuttu.sacımı okşadı.bana sarıldı ve yanımda olduğunu hissettirdi .şimdi onun da elini bırakmak ..zor geliyor..hiçbirşeyden şu çektiğim acılardan kaçamadığım kadar onsuzluktan kaçtım,yalnızlıktan kaçtım..yüzleşemiyorum .korkuyorum..bu süreçte yanımda olacak bana sarılacak birine ihtiyacım var.hasta ruhuma eziyet gibi geliyor yalnızlık.ciddi fobim var..paramda yok ki gidip psikoloğa görüneyim.saatlik 200 300 tl istiyolar zaten..ben öğrenciyim .ailemden uzaktayım..psikyatriye gitmiştim gecen yıl 2 yıl ilaç kullandım..ama geçmedi .yani ilaç benim bünyemde yalnızlık korkusunu ,yılların sıkıntılarını gideremez tabi..salaklaştırdı beni iyice ilaçlar..uyku ve uyanıklık hali arasında ne yaptığımı bilmez haldeydim...

Canım defalarca aldattı demişsin; şöyle bi söz var ''bir şeyin bir defa olması ikinci kez olacağı anlamına gelmez, ama iki kez olmuşsa üçüncü kez mutlaka olacaktır.'' bunun sonu yok. seni az çok anlıyorum ama, ailenin olmadığı evlilikten hayır gelmediğine defalarca şahid oldum. Hem içine kurt düşürmek istemem ama çok iyi davranmakta bir aldatma belirtisi bence... :18:

şu video biraz şüphelendirdi beni 02:04 den başlatırsanız daha yararlı olur:

Aldatıldığınızı Nasıl Anlar ve İntikam Alırsınız? - Sarı Mikrofon - YouTube

inşallah yoktur böyle bir şey

Son düzenleme:
True arkadasim beni anlamayacagini biliyodum . Cok klasik olucak ama askta gurur yokmus ciddende.. Bana opmek dendiginde onun dudaklari aklima geliyosa,benim icin bakmak demek onun gozleriyse,dokunmak demek onun elleri olmussa nasil unuturum onu soyler misin? Kendimden cok sevmisim ki gururum kalmamis bende istemezdim boyle biri olmayi ama boyleyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…