Aldatan sevgilinin muhteşem dönüşü

Unutmazsın tabii... kendinden çok sevmişsin ki aynen kendinle ilgili birşey yok ortada. bu tarz bir evlilikten yeni çıkan biri olarak bağımlı ilişki sürdürenlere nacizane tavsiyem şudur. Siz eğer önce kendinizi sevmez ve bu insanlara birey olduğunuzu hissettirip saygı duydurtmazsanız ,onlar için sadece kullanılacak eş sevgili vb ne derseniz deyin sıfatınız o. siz bu tarz duyguları hissederken onlar etrafta fink atıp kız avlıyorlarsa evdeki her an bekleyen sazan,salak vb..(onların tabiri ile söylüyorum) olmayın. Kendine değer vermeyi denemelisin. yukarıda arkadaşın dediği gibi bazen yalnızlığın güzelliğini anlarsan tekrar bağlanamayabilirsin. Unutmayınız ki kaçan kovalanır.Siz şimdilik size değer vermeyen .............insanların peşinden koşun bakalım bir gün başka aldatmayla geri dönmeyecek şekilde gidince ben nerde yanlış yaptım diyor insan. Yanlışınızı umarım anlatabilmişimdir. önemli olan sizsiniz o değil. Sana değer veren sen onu silsende seni bulur korkmayın kaybetmekten. Kaybettiysen de zaten senin olmamamıştır ki....

Birini gerçekten ne zaman sevmiş olursun biliyo musun? "Ayakların yere bastığında"
Bana kalırsa kalbinle/beyin ortak olup aynı adam için güne mutlu uyanıyosa gerçek aşk vardır.

Senin yaşadığın sadece "hastalıklı bi'ilişki", sonunda mutluluk okadar uzak ki.

Emin ol şu sitede 1000 kişiye sor 1000 kişiden 999u "onsuz nefes alamayacakmışım gibi geliyor" cümlesini kurar, bu hissi tek yaşayan sen değilsin o yüzden bu kadar dramatikleştirme şu durumu. Lütfen önce kendini sev, sen seni sevmezsen kimse sana değer vermez.

Çok doğru, ben seni ASLA anlayamam!

Seninkisi sadece takinti.
Otur kagida defalarca yaz " ben dunyadaki en degerli insanim" diye.
Belki kendine gelirsin.

baharesintisi, sen aşacaksın bu durumu.. çünkü durumun farkındasın.. ikiye bölünmüşsün şuanda.. yapman gerekeni biliyorsun ama uygulamaya geçmede sıkıntı çekiyorsun.. eğer inançlıysan bol bol dua et.. "beni hayatta seven tek insan o" diyoruz.. ama gerçekten seven bi insan başkalarıyla flört edemez, içi almaz.. sen yaptın mı mesela ? ben yaptım mı ? yapmadık çünkü içimiz onların aşkıyla doluydu.. bizdik gerçekten ve hakkıyla seven.. şu hastalıklı halimizle bizdik severken eksiksiz ve dosdoğru seven.. şimdi düşün lütfen .. hangimiz "sağlıksız" aslında.. ? biz mi yoksa onlar mı ? En fazla 3 ay çekiyorsun o yalnızlığın acısını.. sonra öyle bi güçleniyorsun ki.. hatta sonrasında neden ilk ihanetinde terk etmemişim ki diyeceksin.. Şu sözün altına imzamı atarım mesela ben .. keşke gitmeseydi 5 senem boşuna..

"Varlığın kadar ve sandığım kadar öldürmedi beni yalnızlık. Keşke diyorum, keşke ve keşke, Tutmasaydım seni, hiçbir gidişinde!"

Emre Gökçe.

Canim ben gecen yil bu zamanlar bi konu acmistim ilgi gostermedigim sevgilim baska birisiyle gorusmustu ben de elimdekinin degerini kaybedince anladim diye aglamis dovunup durmustum sonra burdaki arkadaslarim da sagolsun bana yardimci oldular.oturdum dusundum ya ben bu adami sevmiyordum ki gitti baskasiyla oldu sirf benim yerime baskasini secti diye ne agliyorum.kendi kenfime bosver cani cehenneme dedim onu da aradim dedim sana mutluluklar dilerim beni rahatsiz etme dedim.ben bunu der demez daha aksami aradi ben seni seviyorum bir daha boyle seyler yasamayalim dedi ben de kabul etmedim sonucta o kizdan ayrildi bir yildir en az 100 kere barismak istemistir ama ben istemiyorum yani canim arkadasim lutfen seni aldatana sans verme yine aldatilirsin sana soyleyeyim simdiden.ayrica kacan kovalanir bunu unutma.

Bu insandan hayır gelmez arkadaslar ,geçmişte şüphelendiğim görüştüğü bir arkadaşı vardı .dün gece yeni bir bomba daha geldi.o kızdan mesaj gelmiş telefonuna.yelefonunu karıştırırken gördüm.kız arama konuşmuşsanız falan yazmış.ne bu dedim niye konuşmuyormuş ne oldu ki aranızda .didikledikçe çıktı hersey .kızla ben varken görüşmüş sevgilisi olduğunu düşünüyor kız .şimdi de diyor ki bana .senle aramız iyi değildi limoniydi.o yüzden görüştüm bi kaç kere.var mı böle bişey ya.kendime saygımı yitirdim ailemi yitirdim bana yaptığına bak şunun ..

Evet asmak zorundayım ben affettikte tepeme çıktı ama her terkettiğimde arıyor eve geliyor sürekli bana ulaşıp beni ikna ediyor ben de sakak değilim ama ikna olmak istiyorum inanmak istiyorum ve kabul ediyorum salak durumuna düşüyorum artık yeter
Defolsun gitsin hayatımdan kızlar arasa acımam yardım edin yalnız bırakmayın ben sürekli yazıcım burdan ..

Çoğu aile canımlı cicimli büyütmüyor çocuklarını.Çünkü onlar da öyle büyümemişler.Ama bu ailenin çocuklarını sevmediği anlamına gelmez.Eksikleri vardır,yanlışları vardır,tutumları hatalıdır ama aile ailedir.Seni en çok düşünendir.
Ailenle ilgili sorunların varken neden bir de sorunlu bir ilişkiyi sürdüresin ki? Sana ilgili davranması,face şifresini vermesi onun güvenirliğini kanıtlar mı?Bazı erkekler böyledir.Senin varlığın,bazı davranışların,veya senle vakit geçirmek onu mutlu ediyordur.Ama diğer taraftan başka çiçeklerde dolaşmakta hoşuna gidiyordur.Sana gösterdiği o dönüşler ilgiler,seni,daha soğrusu sen de yaşadığı hoşuna giden şeyleri kaybetmemek içindir.

Ne diye çekiyorsun.Sen bu dünyaya bir daha gelecek misin? Şu an kısa süreli yaşayacağın ayrılık acısından korkarken,ömür yaşayacağın acılarla sıkıntılarla nasıl başa çıkacaksın.Psikolojim bozuk,aileden ilgisizlik gördüm vb. bahanelerin ardından çık ve layık olduğun hayatı kendine armağan et.

Yaz canım.. sürekli yaz buraya dök içini.. ben de çok yazdım zamanında.. çok güç aldım hemcinslerimden.. o kadar iyi anlıyorum ki seni. yeni bi vukuatı daha olmuş sanırım.. kalbinin nasıl sıkıştığını, nefes alamadiğini hissettiğini anlayabiliyorum.. isimlerimiz farklı ama hikayelerimiz o kadar aynı ki... ben de hep güvenmek istedim.. hep anlamaya çaliştim.. hep hazmetmeye çaliştim.. ama ol-mu-yor !!! aşk da kirleniyor bir süre sonra.. sen onu affettikçe kendini affedemeyeceksin, kendine düşman olacaksın.. bi kere tamamen karalı ol ve kopar tüm bağını.. gitsin ne yapiyorsa kimle konuşuyorsa kimi ariyorsa senden uzakta yapsın.. öyle çok daha az acıyacak canın.. senden çıkmış çıkışmış olacak..

True arkadas umarim aslada basina gelmezde beni hic anlayamazsin..Benimkisi beni aldatti dedim ama bi turistle opustu bi gunluktu yani tamam buna asla dayanilmaz kabul edilemez ama eski sevgiliye geri donme baska kiza asik olma gibi bi durum olmadigi icin affetmek istiyorum onu biliyorum gurursuzluk yinede ama soz gecmiyo beynime .. Baharesintisi sana guclu ol demekten baska destek olamiyorum cunku ayakta kalmanin yolunu bilsem kendim ayrilicam senin icin uzgunum (

Hmmmm öyle desene canım benim..turistle öpüştüyse sorun yok bencede.ayyy umarım başıma gelmez çoğu konuları anlayamıyorum zaten canım benim

sana takıntılı aşk konusunda ve yalnız kalma korkusunda benziyoruz
banada sevgilim küfürler etti defol git dedi sonra bende ona ettim ama kopamadım yinede seni seviyorum dedim küfürleri sevdiğinden ettiğini düşündüm hala öyle düşünüyorum bazıları bana kendini kandırıyorsun diyebilir ama işte
bende kopamıyorum kopmam gerektiğine rağmen

aldatıyormuş ama seni demekki kişilik olarak sadık değil evlenseniz yine aynı şeyi yapabileceğini düşünüyorum

sana küfür eden defol git diyen defalarca aldatan biriyle mi evleneceksin? eğer evlenmeyi düşünüyorsan sürekli aldatılmayı şimdiden kabullen sonradan buraya konu açma evlendim aldatılıyorum neden böyle oldu diye. bile bile lades de yani şimdiden

Saol canım destekleriniz için .bıgün aradı acmadım.ama gündüz aradı.aksam aramadı hiç .off kendime hakim olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…