- Konu Sahibi baharesintisi
-
True arkadasim beni anlamayacagini biliyodum . Cok klasik olucak ama askta gurur yokmus ciddende.. Bana opmek dendiginde onun dudaklari aklima geliyosa,benim icin bakmak demek onun gozleriyse,dokunmak demek onun elleri olmussa nasil unuturum onu soyler misin? Kendimden cok sevmisim ki gururum kalmamis bende istemezdim boyle biri olmayi ama boyleyim..
Çok doğru, ben seni ASLA anlayamam!True arkadasim beni anlamayacagini biliyodum . Cok klasik olucak ama askta gurur yokmus ciddende.. Bana opmek dendiginde onun dudaklari aklima geliyosa,benim icin bakmak demek onun gozleriyse,dokunmak demek onun elleri olmussa nasil unuturum onu soyler misin? Kendimden cok sevmisim ki gururum kalmamis bende istemezdim boyle biri olmayi ama boyleyim..
Arkadasim inanmiyorum ayni benim yasadigim hayati yasiyosun resmen aile olarak ta sevgili olarak ta..bi fark var sadece sevgilim beni hala sevmiyor en azindan seni seviyomus.. Bence madem cok ilgili seviyo diyosun ona guven seni istemese baskalarini istese giderdi zaten.. Ya ben napayimm benden ayrilmak istiyo ne kufurler etti ben yinede birakmiyorum birakamiyorum onsuz yemek icmek anlamsiz geliyo ..beni bi kez aldatti ama ayrilmak icin aldattigini soyluyo" aldattim yemin ederim"diyebilmek icin aldattim ama halada ayrilmadin filan dedi..simdi son kez denemeye karar verdik ama beni sevmiyo gozu disarda bunu bile bile nasil devam edicem nasil kendime eskisi gibi baglicam bi fikrim yok( konunu isgal etmis olmak istemem canim ama konu acamadim korkudan burdaki arkadaslar hemen ayril durma dicekler cunku ayrilamiyorum ki bunu kimse anlamiyo benden baska ( zamaninda ben sogudum ayrilsam mi diye konu actigim sevgilime kopek gibi asigim ve beni sevmiyo simdi napicam ben?? Bana yardim edin nolur
baharesintisi, sen aşacaksın bu durumu.. çünkü durumun farkındasın.. ikiye bölünmüşsün şuanda.. yapman gerekeni biliyorsun ama uygulamaya geçmede sıkıntı çekiyorsun.. eğer inançlıysan bol bol dua et.. "beni hayatta seven tek insan o" diyoruz.. ama gerçekten seven bi insan başkalarıyla flört edemez, içi almaz.. sen yaptın mı mesela ? ben yaptım mı ? yapmadık çünkü içimiz onların aşkıyla doluydu.. bizdik gerçekten ve hakkıyla seven.. şu hastalıklı halimizle bizdik severken eksiksiz ve dosdoğru seven.. şimdi düşün lütfen .. hangimiz "sağlıksız" aslında.. ? biz mi yoksa onlar mı ? En fazla 3 ay çekiyorsun o yalnızlığın acısını.. sonra öyle bi güçleniyorsun ki.. hatta sonrasında neden ilk ihanetinde terk etmemişim ki diyeceksin.. Şu sözün altına imzamı atarım mesela ben .. keşke gitmeseydi 5 senem boşuna..
"Varlığın kadar ve sandığım kadar öldürmedi beni yalnızlık. Keşke diyorum, keşke ve keşke, Tutmasaydım seni, hiçbir gidişinde!"
Emre Gökçe.
True arkadas umarim aslada basina gelmezde beni hic anlayamazsin..Benimkisi beni aldatti dedim ama bi turistle opustu bi gunluktu yani tamam buna asla dayanilmaz kabul edilemez ama eski sevgiliye geri donme baska kiza asik olma gibi bi durum olmadigi icin affetmek istiyorum onu biliyorum gurursuzluk yinede ama soz gecmiyo beynime .. Baharesintisi sana guclu ol demekten baska destek olamiyorum cunku ayakta kalmanin yolunu bilsem kendim ayrilicam senin icin uzgunum(
True arkadas umarim aslada basina gelmezde beni hic anlayamazsin..Benimkisi beni aldatti dedim ama bi turistle opustu bi gunluktu yani tamam buna asla dayanilmaz kabul edilemez ama eski sevgiliye geri donme baska kiza asik olma gibi bi durum olmadigi icin affetmek istiyorum onu biliyorum gurursuzluk yinede ama soz gecmiyo beynime .. Baharesintisi sana guclu ol demekten baska destek olamiyorum cunku ayakta kalmanin yolunu bilsem kendim ayrilicam senin icin uzgunum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?