ALDATAN SEVGİLİNİN SONU!!

Bu kız içinde çok seviyorum abi yaaa demiş. Arkadaşlardan halla halla zamanında o kız (benim içinde) ayni şeyi söylüyordun demişler. Benden hevesini aldı. Ama jiz mezun olup gitti yürür mu ki ilişkileri? Aralarında 16 -17 saat var otobusle
Ayran gönüllüler nolacak. O arada baskalarina yazdığını kız anlamassa cepte tutar nolacak. Seni aldattimi onla sonradanmi bulmuş canim?

Ayran gönüllüler nolacak. O arada baskalarina yazdığını kız anlamassa cepte tutar nolacak. Seni aldattimi onla sonradanmi bulmuş canim?

şöyle oldu ilk ben ayrıldım 4 ay önce. aradan 2 ay geçti beni tekrar geri kazanmak için hiç bir hamle yapmadı. şöyle ki keyfimden bitirmedim ilgisizdi buluştugumuzda bile elinde telefonla ilgileniyordu sürekli. bana kaba davranıp bağırıyor aglatıyordu. ben de dayanamadım ayrıldım. neyse efendim u sürede buluşmalar görüşmeler oldu kıza teklif etmeden 1 ay kadar önce ağlayarak ben hala seni seviyorum dedi. sonra ben bi kere ilgimi kestim işe gittik beraber sacıma dokundu orda ben tekrar duygusallaştım. bana diyordu ki ne istersen öyle yapalım. ben de diyordum ki bu sadece bnim istememle olacak birşey değil. kısacası kendisi beni tekrar kazanmak için bi hamle yapmadı bana beni sevdiğini söyledikten sonra ağlarak o kıza duygularını açmış. kız başta kabul etmemiş. ama şimdi birlikteler. ben bu surede çok mesaj attım rahatsız ettim herşeyimle oynadın duygularımla onurumla namusum şerefimle dedim..

ama benim düşüncem bu kızı görünce beni terk etti. kız çok hanım hanımmış namazında niyazında hiç erkek arkadaşı olmamış. benimde olmamıştı böyle bir kızdım. ama kendisi öyle biri değil. bana ... ol git dedi hemde defalarcaa..

İnşallah kalmıyordur yanlarına canım ben de merak ediyorum. Benim aldatma değil ama benden ayrıldıktan 3 ay sonra başkasıyla çıktı. Sonra bi başkasıyla. Bakıyorum mutluluk pozlarına baya baya mutlular. Ama inşallah yaptıklarını yaşamadan ölmez hiçbiri.
aynısını yaşıyorum 2 ay önce ağlayarak beni sevdiğini söyledi 1 ay sonra da başkasına teklif etti. Şimdi birlikteler. Hiç pişman oldu mu

ama benim düşüncem bu kızı görünce beni terk etti. kız çok hanım hanımmış namazında niyazında hiç erkek arkadaşı olmamış. benimde olmamıştı böyle bir kızdım. ama kendisi öyle biri değil. bana ... ol git dedi hemde defalarcaa..
O s.r.f.z in de suan evlendigi karisi namazinda niyazinda basortulu.Allah bilir ustune titriyordur bu serserinin.Dort ayagi ustune dustu kendini cekecek birine dustu yine.:KK43:
Bense yalniz artik..Daha da kimse olmaz.

O s.r.f.z in de suan evlendigi karisi namazinda niyazinda basortulu.Allah bilir ustune titriyordur bu serserinin.Dort ayagi ustune dustu kendini cekecek birine dustu yine.:KK43:
Bense yalniz artik..Daha da kimse olmaz.
üzülmeyin Allah büyük herşeyin bir zamanı var. Ben hazmedemedim bu olanları. çünkü adamdan ben ayrıldım beni üzüyor diye. bukız için ne demiş biliyor musun bak daha 15 20 gündür birlikte yada değiller bu kız hiç onun gibi ağzımı yoklamıyor ne desem tamam diyor. Benim için ağzımı yokluyordu demiş..

Bu kiz da ne dese tmm diyormus.Hirsimdan catliyorum afedersin.Gecen ruyamda gordum onla evleniyordum.Gelinlik giymisim.O gunden beri yine dusunur oldum olmaz olasicayi.

Bu kiz da ne dese tmm diyormus.Hirsimdan catliyorum afedersin.Gecen ruyamda gordum onla evleniyordum.Gelinlik giymisim.O gunden beri yine dusunur oldum olmaz olasicayi.
rabbim artık unuttursun ne diyeyim kız uzakta olmasa görürdü gerçek yüzünü de. Rabbimin vardır bi bildiği.. Ne diyelim biz göremiyoruz bilemiyoruz

bütün mesajları baştan sona okudum.26 sayfayıda.burada bir çok konu açtım.en son açtığım konuda da anlatmak istediklerim pek anlaşılmadı.yalnız bu konuda yazılanları okudukça ahaa dedim anlatmak istediklerim içinde bulunduğum durumu ifade ediyorlar.okuldaki sevgilimin beni aldattığı resmiyet kazanmadı.bilmiyorum yapmıştır belkide.çok ağlamıştım.çaba göstermiştim.neyse yıllarca görüşmedik.sonra hellallik istedi.affetmiştttim.tamam dedim konuştuk arkadaşça.sonra ayy bana hala aşık mısın dedi.beni bi daha arama dedim.ama çok kötü oldum.sonra toplamda 13-14 sene en son görüşmemizden 8-10 sene sonra gene aradı.:-))tabii bende her eşy sakinlemiş.kendimi toplamışım.gene onu affedebilişim.gene helallik falan filan.konuşmalarımızın içeriğini yazacam yalnız.sinirden ellerim uyuştu birden.o derece.yalnız bana kendimi gene kaptırdı onu söyliğim.sonra ne oldu.benim için çok değerlisin.yalnız evliğim.haha haa ha yani.o zaman evli gibi davransaydın.böylede oluyor bunuda yazmak istedim.kimsenin üzülmesi ya da pişman olması için zaman harcamayın.önünüze bakın.sonra kaybettiklerinizede üzülmeyin.

rabbim artık unuttursun ne diyeyim kız uzakta olmasa görürdü gerçek yüzünü de. Rabbimin vardır bi bildiği.. Ne diyelim biz göremiyoruz bilemiyoruz
Bizimki yakindi goremedi.Yakindski daha sansli bence.Seninki biter gibi hissettim suan nedense..

Bizimki yakindi goremedi.Yakindski daha sansli bence.Seninki biter gibi hissettim suan nedense..
ilişkileri mi biter? Bugün psikologa gittim manik depresif başlangıcı dedi tüm belirtileri taşıyorum. Allah'im bir yol göstersin artık bana psikoloji diye birşey kalmadı bende. Sürekli kurup duruyorum kafamda. Yorgun düştüm. Dua edin arkadaşlar..

Ben çoktan yok ettim ama acısı gecmiyor işte kalıyo orda biyerde
Ne zaman hatirlasam yine gözlerim dolar hemen. Bide baskasini bekliyorlar ya onu gerçekten sevişmismi yani diyorum benim sevilcek biseyim yok milletmi kiymetli

Yahu hakikaten bizim sevilecek bişey imiz mi yok ya...demekki ben komple bir mahlukatım kizlar ..sorun ne biliyor musunuz. ..değer verdiğimizi gösteriyoruz. ..cepte diyorlar

Bende aklımdan çıkaramıyorum.mümkün değil.beddua asla etmedim.başka çare bırakmadı.bunca sene sonra bulduysa zaten mutsuzdurda neyse.bu arada herkese dua ediyorum.

Aynen canim aman aman ben antideprasanla duruyorum daha da Allahıma bıraktım elbet Allahim gösterecek hepimize

Back
X