- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
- Konu Sahibi sarisinprenses
hiç aldatılmadım heralde bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo hemde oyle muthis acili sonlari oluyor ki can yakan yanar neticede hic mutlu olani gormedim aldatip da oyle yada boyleKızlar Merhaba,
Heran burnumun diregi sizliyor, heran aklimin orasinda bekliyor sanki hic gitmiyecek gibi bu aci.Biran nefret ederken biran deli gibi ozlemek.
Sizce aldatanlarindasonunda canı yanarmi tam yaktığı yerden
Bildiğiniz böyle hikayeler varsa paylasirmisiniz.nefes almak hersey çok bos geliyor.Aci cektirenler ne zaman cezasını cekecek![]()
Kac yil gecti ben devam edemiyorum baskasiyla olmuyo mutluluk hakkim bitmis gibi ama daha hic olamadimki.....Ooo hemde oyle muthis acili sonlari oluyor ki can yakan yanar neticede hic mutlu olani gormedim aldatip da oyle yada boyle
Yani??Başlık, Kuran'ı yırtan kızın sonu!!! gibi olmuş.
Aynı ben.Aynı durumdayız galibaKac yil gecti ben devam edemiyorum baskasiyla olmuyo mutluluk hakkim bitmis gibi ama daha hic olamadimki.....
Sen kaç yaşındayım canım? İlk kez sevdim bu kadar.oyüzden içimde kaldı yasayamadiklarim heralde diyorumAynı ben.Aynı durumdayız galiba
Amin canım inşallah Allah büyüktür. ...hayatımda ilk defa yaşamak istemedim. uzunca bi sure hemde.o mutlu sandı hep orası ayrı. Onuda sindirememis laf sokmusUmarım hickimsenin yanina kalmiyordur ve bizim canimizi yakanlarin yaktiklari yerden yandiklarini goruruz...
Kızlar Merhaba,
Heran burnumun diregi sizliyor, heran aklimin orasinda bekliyor sanki hic gitmiyecek gibi bu aci.Biran nefret ederken biran deli gibi ozlemek.
Bildiğiniz böyle hikayeler varsa paylasirmisiniz.nefes almak hersey çok bos geliyor.Aci cektirenler ne zaman cezasını cekecek![]()
Öyle yapıyorum zaten üstünden çok zaman geçti ilk zamanlar gibi değilim. ..kendime odaklandigim halde başkasına birsey hissedemiyorum mutlu olamıyorum. Yine birsey gördüğümde onu hatırlatıyor. Eskisi kadar nefret etmiyorum demekki iyilesiyorum. Herkes ilk ayrılığına başkası olmayacak gibi der ya 2 yıl geçtikten sonra hala bunu demek beni gerçekten korkutuyoAcı çekip çekmemeleri umrunda olmadığı zaman iyileşeceksin. Şu durumda onların da aynılarını yaşaması sana hiçbir şey vermez. Kendi mutluluğuna odaklan. Mutluluğua başka yerlerde başka insanlarda başka insanlarının mutsuzluklarında arama.
15 bnm 2 yıl sürdü işk sevgilimdi aradan 1-2 yıl geçti şuan konuştuğum dahi birisi yokSen kaç yaşındayım canım? İlk kez sevdim bu kadar.oyüzden içimde kaldı yasayamadiklarim heralde diyorum
Canım bende istiyorum birinin canını yanmasını çünkü o benim canimi gercekten cok fazla yaktı... iyi niyetler genelde harcaniyor ve insanlar senin daha once onun icin ne kadar hassas davrandigini dahi takmadan yakiyor canini... inşallah Allah canimizi yakanlarin canini gozlerimiz onunde yakar ve biz de goruruz... herkes hakettigini ve yasattigini yasar insallah canım sen üzme kendini...Amin c
Amin canım inşallah Allah büyüktür. ...hayatımda ilk defa yaşamak istemedim. uzunca bi sure hemde.o mutlu sandı hep orası ayrı. Onuda sindirememis laf sokmus
İlahi makamda, en ufak bir iyiliğin de, zerre kadar kötülüğün de karşılıksız olmadığını bilirseniz, rahat olursunuz. Aldatan elbette karşılığını bulur. Ama siz göremeyebilirsiniz. O yüzden yalnızca Allah'a havale edin. O neylerse güzel eylerKızlar Merhaba,
Kac yil gecti ben devam edemiyorum baskasiyla olmuyo mutluluk hakkim bitmis gibi ama daha hic olamadimki.....
Aynı ben.Aynı durumdayız galiba
Ben şuan iyiyim.Hayatınızı ne kadar etkiliyor bu? Terapi almayı düşündünüz mü? Bu kadar yıl sonra hala bir noktada takılı olmak çok doğru değil.
Buna inaniyorum zaten...sorun onu dusunmesemde hayatıma baskasini alamamam hayatı kacirdigimi hissetmemİlahi makamda, en ufak bir iyiliğin de, zerre kadar kötülüğün de karşılıksız olmadığını bilirseniz, rahat olursunuz. Aldatan elbette karşılığını bulur. Ama siz göremeyebilirsiniz. O yüzden yalnızca Allah'a havale edin. O neylerse güzel eyler
İnşallah kalmıyordur yanlarına canım ben de merak ediyorum. Benim aldatma değil ama benden ayrıldıktan 3 ay sonra başkasıyla çıktı. Sonra bi başkasıyla. Bakıyorum mutluluk pozlarına baya baya mutlular. Ama inşallah yaptıklarını yaşamadan ölmez hiçbiri.