• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan sevgilinin yalvarması neden hoşuma gidiyor?

Türkçe bilmiyor mu da Arapça yazmış? Peki siz arapça biliyor musunuz? Belki başka bir şey yazıyordur, siz üstünüze alındınız :KK45: Hayatımda kimseye yalvarmadım bana yalvarılmasını da asla istemem. Yalvaran insan çok kötü bir hata yapmış demektir, çok büyük hatayı da affetmem.

Türkçe bilmiyor mu da Arapça yazmış? Peki siz arapça biliyor musunuz? Belki başka bir şey yazıyordur, siz üstünüze alındınız :KK45: Hayatımda kimseye yalvarmadım bana yalvarılmasını da asla istemem. Yalvaran insan çok kötü bir hata yapmış demektir, çok büyük hatayı da affetmem.

Arapça derken adımı açığa vermeyeyim :) anlaşılıyor işte. Haklısınız kesinlikle zaten yalvarıyor küçülmesi lazım gözümde ama hala değer veriyorum demekki seviniyorum :( inanın duygularımında anlayamıyorum tek bişeyden eminim ona asla umut vermedim

Tamam çoğu erkek hep Bi yedek ayarlar

sonradan düşündüm hayatını oturtmuş birileri aynı anda başkasıyla konuşmayacak kadar doymuş birisi daha makbuldür ama sosyal medya yüzünden çok zor sürekli birilerini buluyorlar

Üzücü açıkçası

Ne diyeceğimi bilmiyorum

Ben hep başkalarıyla konuşan kişiler tanıdım bir süreye kadar engel oldum ama eninde sonunda engelleyecek derecedeki üstünlüğümü kaybettim

Haklısınız kesinlikle

2 aylık ilişkisi biten adam neden ağlar ki
Kaç yaşında bu?
Burda okuyorum hep adam hem aldatıyor sonrada ağlıyor falan
Ağlayacak kadar seven adam aldatmaz nokta.

Ay ben ağladığını falan da düşünmüyorum kimsenin
Konu sahipleri abartıyor
En fazla 1-2 aramıştır
Ağlamak ne ya
Çocuk gibi
Erkekleri bilmesek yani. Kaçamak yaparken yakalandı diye özür dilerler, bir kamyon çiçek yığarlar, kapında yatarlar ama ağlamazlar.

2 aylık ilişkisi biten adam neden ağlar ki
Kaç yaşında bu?
Burda okuyorum hep adam hem aldatıyor sonrada ağlıyor falan
Ağlayacak kadar seven adam aldatmaz nokta.

Katılıyorum kesinlikle muhtemelen benim dişli çıkacağımı tahmin etmedi kadını da hayatımdan çıkarırım diye düşünüyodu. Zaten anladığım kadarıyla aralarındaki ilişki işte birbirlerini kullanmışlar gibi heralde iğrenç.

Arkadaşlar daha önce konu açmıştım aslında 2 aylık bi sevgililikü. Buluşmada kadının biri gece yarısı aramıştı sevgilimde kız arkadaşım var deyince peki yaşadıklarımız demişti. Sonra kadın beni arayıp bişey yaşamadık demişti. İnanmadım tabi. Sevgilim 1.5 gün yalvardı ağladı filan. Çok net çok kesin konuştum. Ölsemde affetmem asla kabul etmeyeceğim dedim. Bişey yaşamadım diyor tabi inanmadım. Ama neden yalvarması hoşuma gidiyor anlamıyorum. Heryerden engelli. Başka telefondan wp sine baktım adımı arap alfabesiyle profil resmi yapıp tanışma günümüzü yazıp kalp koymuş. Bunu görünce neden hoşuma gidiyor anlamıyorum. Net bi şekilde söylememe rağmen demekki umudu da var hala. uzun süredir ilişki yaşamadım bu yüzden mi kısa sürede bağlandım anlamıyorum. Kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum. Ne tavsiye edersiniz? keşke başkası çıksa karşıma :/
Ruhunuz bu ilgiden besleniyor olumsuz da olsa

Ay ben ağladığını falan da düşünmüyorum kimsenin
Konu sahipleri abartıyor
En fazla 1-2 aramıştır
Ağlamak ne ya
Çocuk gibi

Gelin size aramalarını göstereyim isterseniz yalancı durumuna koymuşsunuz bilmeden. 30 u geçkin kez aramış. Biraz da whatsapta var. Engelledim sonunda devam edecekti yoksa. Valla baya baya ağladı hüngür hüngür. Tek kalemde siliyosun söylediklerime inan diyor aptaldım bende.

Yahu neden yalan söyleyeyim neden gözyaşı bezleri yokmu hem de öyle bi ağladı ki.
Zorlamıştır o. 🙂 Hani bi inanış var ya, ağlayan erkeğe kadınlar dayanamazlar, çocuk gibi her istediklerini yaparlar diye. Öyle yani. 1 buçuk aylık bir ilişki bitti diye erkek ağlamaz. O kadar kolay bağlanmıyor erkek cinsi.

Zorlamıştır o. 🙂 Hani bi inanış var ya, ağlayan erkeğe kadınlar dayanamazlar, çocuk gibi her istediklerini yaparlar diye. Öyle yani. 1 buçuk aylık bir ilişki bitti diye erkek ağlamaz. O kadar kolay bağlanmıyor erkek cinsi.

Belkide bilemeyiz ben dik durdum hiç ağlamadım üzüldüğümü belli etmedim bunlarda etkilemiştir
Hüngür hüngür ağlarken dahi umurumda değilsin dedim açık kapı bırakmadım. Yarın bi gün karşıma gelip böyle demiştin demesin diye

Egodan dolayı hoşunuza gidiyor, normal.
Ama bağlanmak falan demeyin affetmeyi de düşünmeyin kendi hayrınıza.

Back
X