- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türkçe bilmiyor mu da Arapça yazmış? Peki siz arapça biliyor musunuz? Belki başka bir şey yazıyordur, siz üstünüze alındınızHayatımda kimseye yalvarmadım bana yalvarılmasını da asla istemem. Yalvaran insan çok kötü bir hata yapmış demektir, çok büyük hatayı da affetmem.
Tamam çoğu erkek hep Bi yedek ayarlar
sonradan düşündüm hayatını oturtmuş birileri aynı anda başkasıyla konuşmayacak kadar doymuş birisi daha makbuldür ama sosyal medya yüzünden çok zor sürekli birilerini buluyorlar
Üzücü açıkçası
Ne diyeceğimi bilmiyorum
Ben hep başkalarıyla konuşan kişiler tanıdım bir süreye kadar engel oldum ama eninde sonunda engelleyecek derecedeki üstünlüğümü kaybettim
amaaan boşver 2 aylık adam, erken gördün gerçek yüzünü ne güzel şanslısın
Timsah gözyaşları kiiii zaten.2 aylık ilişkisi biten adam neden ağlar ki
Kaç yaşında bu?
Burda okuyorum hep adam hem aldatıyor sonrada ağlıyor falan
Ağlayacak kadar seven adam aldatmaz nokta.
Ay ben ağladığını falan da düşünmüyorum kimseninTimsah gözyaşları kiiii zaten.
Erkekleri bilmesek yani. Kaçamak yaparken yakalandı diye özür dilerler, bir kamyon çiçek yığarlar, kapında yatarlar ama ağlamazlar.Ay ben ağladığını falan da düşünmüyorum kimsenin
Konu sahipleri abartıyor
En fazla 1-2 aramıştır
Ağlamak ne ya
Çocuk gibi
2 aylık ilişkisi biten adam neden ağlar ki
Kaç yaşında bu?
Burda okuyorum hep adam hem aldatıyor sonrada ağlıyor falan
Ağlayacak kadar seven adam aldatmaz nokta.
Ruhunuz bu ilgiden besleniyor olumsuz da olsaArkadaşlar daha önce konu açmıştım aslında 2 aylık bi sevgililikü. Buluşmada kadının biri gece yarısı aramıştı sevgilimde kız arkadaşım var deyince peki yaşadıklarımız demişti. Sonra kadın beni arayıp bişey yaşamadık demişti. İnanmadım tabi. Sevgilim 1.5 gün yalvardı ağladı filan. Çok net çok kesin konuştum. Ölsemde affetmem asla kabul etmeyeceğim dedim. Bişey yaşamadım diyor tabi inanmadım. Ama neden yalvarması hoşuma gidiyor anlamıyorum. Heryerden engelli. Başka telefondan wp sine baktım adımı arap alfabesiyle profil resmi yapıp tanışma günümüzü yazıp kalp koymuş. Bunu görünce neden hoşuma gidiyor anlamıyorum. Net bi şekilde söylememe rağmen demekki umudu da var hala. uzun süredir ilişki yaşamadım bu yüzden mi kısa sürede bağlandım anlamıyorum. Kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum. Ne tavsiye edersiniz? keşke başkası çıksa karşıma :/
Ay ben ağladığını falan da düşünmüyorum kimsenin
Konu sahipleri abartıyor
En fazla 1-2 aramıştır
Ağlamak ne ya
Çocuk gibi
Erkekleri bilmesek yani. Kaçamak yaparken yakalandı diye özür dilerler, bir kamyon çiçek yığarlar, kapında yatarlar ama ağlamazlar.
Arkadas ergen miadımı arap alfabesiyle profil resmi yapıp tanışma günümüzü yazıp kalp koymuş
Zorlamıştır o.Yahu neden yalan söyleyeyim neden gözyaşı bezleri yokmu hem de öyle bi ağladı ki.
Timsah gözyaşları kiiii zaten.
İlk defa mıdem kaldırmaz dıyıp ayrılan bırını gordum, helal.
EGO dıyelım ona biz. Zamanla gecer.
Zorlamıştır o.Hani bi inanış var ya, ağlayan erkeğe kadınlar dayanamazlar, çocuk gibi her istediklerini yaparlar diye. Öyle yani. 1 buçuk aylık bir ilişki bitti diye erkek ağlamaz. O kadar kolay bağlanmıyor erkek cinsi.