- 13 Haziran 2015
- 5.901
- 19.465
- 248
Gecmiste kaldi artik kurcalamak manasiz olurBelki de ölümüne inkar ediyor keşke telefon hesap dökümünü isteseydim zaten çıkardı piyasaya net bir şekilde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmiste kaldi artik kurcalamak manasiz olurBelki de ölümüne inkar ediyor keşke telefon hesap dökümünü isteseydim zaten çıkardı piyasaya net bir şekilde
Gecmiste kaldi artik kurcalamak manasiz olur
Ben olsam aldatan sevgilinin helvasını çoktan yemiştim (mecazi anlamda)
Hayat çok kıymetli ve kısa.Birilerinin sizi üzmesine ya da yıpratmasına fırsat vermemeniz gerekir.
Sizi üzdü mü? O kişi sizin için öldü kabul edin.
Mutlu olsun ama sizden uzakta olsun.
Nedir bu eziyet hali
Ayrıca Dünya sadece bu adamdan ibaret değil.Çok haklısınız ya ne güzel yazmışsınız.
Ayrıca Dünya sadece bu adamdan ibaret değil.
Birlikte doğmadınız ya.
Biri gider biri gelir.
O rotasını çoktan başka yöne çevirmiş.
Ağlayıp yalvarıp ne diyor?
Seni sevdiğini mi söylüyor?
YALAN
Hiç uğraşma.Yalan tabi seven şunu yaşatır mı. Bi de gelmiş diyorki ben telefonu kapatabilirdim saklayabilirdim ama korkum yok olaya bak. Kadın ne diyor bu ne diyor. Şeytan diyor konuşma hesap dökümünü iste hadi bakalım ıspatla
Hiç uğraşma.
İspatlamak falan zaman kaybı.
Kalbin kırıldı.Bir dönem yalvarması hoşuna gidebilir.Bu çok doğal.
Ama başta dediğim gibi.
O artık senin için öldü.
Seni bunca zaman üzdü.Daha fazlasına izin verme
Aynı şekilde her hatasında yere ayaklarıma kapanıp hüngür hüngür ağlayıp yalvaran, çiçekler mücevherler alan ama hatalarını tekrarlamaktan da usanmayan bir sevgilim vardı. Tam bitiriyorum kafamda, uzaklaşıyorum vs. ama öyle bir geliyor ve o kadar inançlı o kadar aşk dolu ki her seferinde bi süre sonra kanıyorum, böyle böyle evlendik. Şuan boşanıyorum.
Defalarca dönebilir, çok aşık olabilir bilemeyiz ama karakterinde ciddi bozukluklar var o kesin. Çünkü yukarıda yazmışlar ayrılınca ağlayıp mahvolup bir ayda yedi kilo verecek kadar seven insan aldatmaz, aldatmamalı. Bi bozukluk var ve mide bulandırıyor. Tuhaf bişeyler var yani o ilişkide. Sana yanlış yapamaz seni seven insan. Ve karakter sahibi olan birisi yeni ilişkiye başlarken sana değer veriyosa eski otları çöpleri temizler öyle gelir, çünkü yeni temiz güzel ilişkisine zarar gelmesini istemez ve buna izin vermez.
Çook haklısınız ne güzel yazmışsınızz
Sizinde mi aldatıyordu sevgiliniz?
Allah kolaylık versin arkadasımOlanı anlatıyorum ben abartım nerde? Aldattığınu kabul etmiyor asla yem attım doğruyu anlatırsan barışıcam diye hayır aldatmadım diyor sevse böyle bişeyde yaşatmazdı. Kadın güya o gün mesaj atmış mesajı gördüm müsaitsen konuşmak istiyorum diyor sadece sonra aramış açmamış bu onu da gördüm sonra da gece arıyor işte. Ben istesem gündüzden engellerdim telefonu kapatırdım ama aramda bişey yok diyor da gel de inan. Benden önce kesin bişeyler olmuşta benleyken ki kısmı bilemiyorum artık
Allah kolaylık versin arkadasım
Benim istemediğim biriyle mesajlaştığını görmüştüm, aşkım canımlı değildi arkadaşçaydı ama olmaması gereken biriydi. Sonra özürler diledi hiçbir iletişimim kalmadı vs. yeminler etti, evlenme teklif etti ben kabul etmedim. O yüzüğü kaç sefer zorla vermeye çalıştı istemedim geri götürdü vs. Sonra baktım adam oluyor gibi, benden vazgeçmiyor, iletişimi kalmamış gibi görünüyor vs. Yüzüğü almadım ama devam ettik bi şekilde. Evlendikten sonra beni o kişiyle aldattığını öğrendim. Başka saçmalıkları da oldu tabi de uzun konular bunlar. Güvensizliği bi kere hissettirirse bi insan, bi daha asla inanmamak lazım. İstediği kadar mükemmel dönsün, istediği kadar nazik olsun jestler yapsın asla kanmamak lazım.
Arkadaşlarımla ailemle vs tanıştırınca herkes bu adam sana sırılsıklam aşık bakarken dalıp gidiyor diyodu. Noldu sonra? Aldatmış işte. Herkese çok nazik, güleryüzlü kibar davranırdı. Ama sinirlendiğinde ne kadar korkunç biri olduğunu sadece ben gördüm evlendikten sonra aynı evde yaşarken. Sevgiliyken 1 kere bile ayrılalım demeyen bana ölüp biten adam evlenince ilk kavgada boşanıyoruz dedi, hem de aldattığını yakaladığım zaman söyledi bunu kendi kabahatiydi yani. Sonra her kavgada önce boşanalım diyip sonra olağanüstü jestler, aileme pişman tavırlar, bana aşık tavırlar vs ile kandırdı beni. Artık anladım asla adam olmayacağını.
millet 1 tane bulamıyo sen bulmuşsunda bunuyon tek açıklama buArkadaşlar daha önce konu açmıştım aslında 2 aylık bi sevgililikü. Buluşmada kadının biri gece yarısı aramıştı sevgilimde kız arkadaşım var deyince peki yaşadıklarımız demişti. Sonra kadın beni arayıp bişey yaşamadık demişti. İnanmadım tabi. Sevgilim 1.5 gün yalvardı ağladı filan. Çok net çok kesin konuştum. Ölsemde affetmem asla kabul etmeyeceğim dedim. Bişey yaşamadım diyor tabi inanmadım. Ama neden yalvarması hoşuma gidiyor anlamıyorum. Heryerden engelli. Başka telefondan wp sine baktım adımı arap alfabesiyle profil resmi yapıp tanışma günümüzü yazıp kalp koymuş. Bunu görünce neden hoşuma gidiyor anlamıyorum. Net bi şekilde söylememe rağmen demekki umudu da var hala. uzun süredir ilişki yaşamadım bu yüzden mi kısa sürede bağlandım anlamıyorum. Kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum. Ne tavsiye edersiniz? keşke başkası çıksa karşıma :/
millet 1 tane bulamıyo sen bulmuşsunda bunuyon tek açıklama bu
Yok ağlıyorlar,yalvarıyorlar hatta diz çöken,ayaklara kapanan tipler bile var.Ha kanıpta affedersen yine aldatıyorlar.Tamamen şovcu bunlarAy ben ağladığını falan da düşünmüyorum kimsenin
Konu sahipleri abartıyor
En fazla 1-2 aramıştır
Ağlamak ne ya
Çocuk gibi
Yok ağlıyorlar,yalvarıyorlar hatta diz çöken,ayaklara kapanan tipler bile var.Ha kanıpta affedersen yine aldatıyorlar.Tamamen şovcu bunlar
Muhattap bile olma.Konuşmaya devam edersen seni bir şekilde ikna edecek palavracı,manipulatör.Tek amacı şov,sen geri döndükten bir kaç ay sonra tekrar aldatacağından emin olabilirsinAynen o modda hüngür hüngür ağlıyor. Yem attım doğruyu anlatırsan bir şansımız olabilir diye ıı senden önce birşey olmadı diye yeminler yeminler.![]()