• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan sevgilinin yalvarması neden hoşuma gidiyor?

Arkadaşlar daha önce konu açmıştım aslında 2 aylık bi sevgililikü. Buluşmada kadının biri gece yarısı aramıştı sevgilimde kız arkadaşım var deyince peki yaşadıklarımız demişti. Sonra kadın beni arayıp bişey yaşamadık demişti. İnanmadım tabi. Sevgilim 1.5 gün yalvardı ağladı filan. Çok net çok kesin konuştum. Ölsemde affetmem asla kabul etmeyeceğim dedim. Bişey yaşamadım diyor tabi inanmadım. Ama neden yalvarması hoşuma gidiyor anlamıyorum. Heryerden engelli. Başka telefondan wp sine baktım adımı arap alfabesiyle profil resmi yapıp tanışma günümüzü yazıp kalp koymuş. Bunu görünce neden hoşuma gidiyor anlamıyorum. Net bi şekilde söylememe rağmen demekki umudu da var hala. uzun süredir ilişki yaşamadım bu yüzden mi kısa sürede bağlandım anlamıyorum. Kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum. Ne tavsiye edersiniz? keşke başkası çıksa karşıma :/
Tam playboy

Gelin size aramalarını göstereyim isterseniz yalancı durumuna koymuşsunuz bilmeden. 30 u geçkin kez aramış. Biraz da whatsapta var. Engelledim sonunda devam edecekti yoksa. Valla baya baya ağladı hüngür hüngür. Tek kalemde siliyosun söylediklerime inan diyor aptaldım bende.
Canım madem çok sevdi niye aldattı?
Seven adamın gözü senden başkasını görmez
Helede 2 aylık daha yeni bir ilişki
Yalancı değilde abarttığınızı düşünüyorum bu tip konularda Buda benim fikrim

Arkadaşlar daha önce konu açmıştım aslında 2 aylık bi sevgililikü. Buluşmada kadının biri gece yarısı aramıştı sevgilimde kız arkadaşım var deyince peki yaşadıklarımız demişti. Sonra kadın beni arayıp bişey yaşamadık demişti. İnanmadım tabi. Sevgilim 1.5 gün yalvardı ağladı filan. Çok net çok kesin konuştum. Ölsemde affetmem asla kabul etmeyeceğim dedim. Bişey yaşamadım diyor tabi inanmadım. Ama neden yalvarması hoşuma gidiyor anlamıyorum. Heryerden engelli. Başka telefondan wp sine baktım adımı arap alfabesiyle profil resmi yapıp tanışma günümüzü yazıp kalp koymuş. Bunu görünce neden hoşuma gidiyor anlamıyorum. Net bi şekilde söylememe rağmen demekki umudu da var hala. uzun süredir ilişki yaşamadım bu yüzden mi kısa sürede bağlandım anlamıyorum. Kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum. Ne tavsiye edersiniz? keşke başkası çıksa karşıma :/

Neden hoşunuza gitmesin ki benim bile gitti:p

Niye Arap harfiyle yazmış Türkçeye gıran mı girmiş.

Canım madem çok sevdi niye aldattı?
Seven adamın gözü senden başkasını görmez
Helede 2 aylık daha yeni bir ilişki
Yalancı değilde abarttığınızı düşünüyorum bu tip konularda Buda benim fikrim

Olanı anlatıyorum ben abartım nerde? Aldattığınu kabul etmiyor asla yem attım doğruyu anlatırsan barışıcam diye hayır aldatmadım diyor sevse böyle bişeyde yaşatmazdı. Kadın güya o gün mesaj atmış mesajı gördüm müsaitsen konuşmak istiyorum diyor sadece sonra aramış açmamış bu onu da gördüm sonra da gece arıyor işte. Ben istesem gündüzden engellerdim telefonu kapatırdım ama aramda bişey yok diyor da gel de inan. Benden önce kesin bişeyler olmuşta benleyken ki kısmı bilemiyorum artık

Siz başkasıyla görüp bitti sanmışsınız. Oda tekrar böyle şeyler yapınca sizden vazgeçmediğini görüp mutlu olmuşsunuz.

Hangi don ?olayi

Baska kizlara yonelmistir bile kendini onu dusunmemeye odakla ego yapma (ondan.hosuna gidiyor )zira ilkeldir kendisi ,engellediginin pesine dusmek gereksiz

Hangi don ?olayi

Baska kizlara yonelmistir bile kendini onu dusunmemeye odakla ego yapma (ondan.hosuna gidiyor )zira ilkeldir kendisi ,engellediginin pesine dusmek gereksiz

Belki de ölümüne inkar ediyor keşke telefon hesap dökümünü isteseydim zaten çıkardı piyasaya net bir şekilde

2 aylık sevgili, 1,5 gün yalvarma🙄🙄
Zaman birimleriniz bir bana komik gelmiyordur inşallah 😬😬
Bu kadar ciddiye almayın herşeyi, önünüze bakın lütfen

2 aylık sevgili, 1,5 gün yalvarma🙄🙄
Zaman birimleriniz bir bana komik gelmiyordur inşallah 😬😬
Bu kadar ciddiye almayın herşeyi, önünüze bakın lütfen

gelebilir tabi yalvarma kısmı devam etti biraz daha yani zaman kısa üzüntü az olmak zorunda diye bir kural mı var? Ben onun benden çok üzüldüğünü düşünüyorum hatta benim bu kadar cengaver olacağımı tahmin edemedi

Back
X