Olabilir neden olmasın bazen bir saat bile olabilir2 gunde ne sevgisi ya.
İki günde unutamayacağı ne yaşatmış olabilirsiniz ki?Olabilir neden olmasın bazen bir saat bile olabilir
Orası bana kalsın ama var bişiler.Evet ben çok bağlandım sevdim hattaİki günde unutamayacağı ne yaşatmış olabilirsiniz ki?
Yani yanlış anlamayın,özelinizi sormuyorum.
Diyorum ki siz mi çok bağlandınız.
Biliyorum hatta bi konu yüzünden geçen msj attı çok kötü tersledim şimdi gelse siktiri çekerim ona ama sırf gelsin diye..Merhaba,
Bence adam ulaşılmazı seviyor. İtilip kakılmayı seviyor heralde. O yüzden siz ilgisini çekmemiş olabilirsiniz baksanıza 2 günde bile bu kadar bağlanmışsınız illaki o da bu ilgiyi anlamıştır. Yani bence biraz uzaklaşırsanız zoru oynarsanız daha kıymetli olabilirsiniz.
Ben 21 o 27Yaşlar kaç acaba?
Canm 2 günde ne aşkı Allah aşkına tanımıyorsun kiBen 21 o 27
Sende inandın, öyle mi?4 yıllık sonu aldatılma ile biten bir ilişkisi olmuş
Tanıyorum eminim tanımasam dahi bu artık hiçbirşeyi değiştirmez ki bağlandım bikere ben sadece bana yol gösterin istiyorumCanm 2 günde ne aşkı Allah aşkına tanımıyorsun ki
Neye tam olarak?Sende inandın, öyle mi?
Aldatma olayınaNeye tam olarak?
Bunu aramızda daha hiçbişi yokken söylemişti evet doğru kızın msjlarını da gördüm aldattım vs temalıAldatma olayına
ok.Bunu aramızda daha hiçbişi yokken söylemişti evet doğru kızın msjlarını da gördüm aldattım vs temalı
Bu şekilde çok zarar görürsünTanıyorum eminim tanımasam dahi bu artık hiçbirşeyi değiştirmez ki bağlandım bikere ben sadece bana yol gösterin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?