Aldatan sevgiliyi affetmek bir seçim midir?

Bu bir seçimdir. Herkes gibi düşünüp, herkes gibi karar vermek zorunda değilsiniz.
Hayat sizin hayatınız.
Kimse size neden diyemez.
 
Bir kez yapan ikinciyi de yapıyor yüz verirsen üçüncüyü de yapıyor.Bu tamamen affedilmeye alışmış insanların yüzsüzlüğü ile alakalı.Çok benzer bi aldatılma hikayemiz var.Ben de burada konusunu açtım.Onun üzerine affedip bir daha aldatıldım :) Demek istediğimi anlamışsındır umarım.Lütfen kendini sev, saygı duy.Sen yapmassan başkası hiç yapmaz.
 
Ayrildik. Bir sure yazip yalvarmaya devam etti. Acik ve net sekilde bir daha onu hayatimda gormek istemedigimi soyledim. Sonra da her yerden engelledim. Hala fake hesaplardan falan yaziyor ama nafile. Cevaplayan yok :-)
İraden ve sen... süpersiniz. Emin ol çok mutlu olacaksın. Gelişmeler olursa yaz lütfen.
 
Adam hem aldatmis hem de adi bir yalamcı. Neymis arkadasinin zorula konusmus
Yalana bak. Kafasina silah mi dayamislar. Birilerinin zoruyla konusan oyle seyler yasabilir mi? Yalan soylemesi de var, ki yalan en kotu seylerden biri. Hangi soyledigi dogru o zaman?
Aldatma da karakter bozuklugudur. Adamin karakter bozuklugu var. Aldatan hep aldatir. Sen iki sene oncekini simdi yakalamissin, yakalayamadiklarin da vardir kesin.
 
Işi siz kurmussunuz siz zaten her seyi kendiniz yurutuyorsunuz o biraz süs gibi kalmis yaninizda, zorlansaniz da kendi basiniza halledersiniz diye düşündüm komple def edin ne yaparsa yapsin
Ayrilmak istememesi düzeni bozulmasin diye neden çünkü kurulu bir ev/düzen/iliski var, işi de sizin sayenizde var eee neden bunlardan feragat etsin ki? Ama sizi sevmiyor, size kalpten bagli degil, arkanizdan is çevirip bunu gizleyebilecek kadar icten pazarlıkli biri. Valla kapinin önüne koymakla iyi yapmissiniz, isterse sabah aksam kapinizi asindirsin, gece gündüz ağlasin hic yuz vermeyin bir kere affettiginizde işi daha da piskinlige vurur. Sizin ona ihtiyacınız yok ama onun size ihtiyacı var, yalvarmalar bu yüzden.
 
Aldattığını kabul edip bunu konuşabilseydi, inandırıcı bir şekilde iç dökebilseydi, ve ona aşık olsaydınız bir şeyleri belki düşünebilir, konuşabilirdiniz ama anlattıklarınıza bakarak karşınızda sizi sevgili olarak değil de anne olarak gören biri var.
Keşke "kendi kanatlarınızın altında" çekip çevirmeye bu kadar el atmasaydınız, önce kendisi bir dik durmayı öğrenseydi. Hani dediniz ya 1+0 pislikten yaşanmayan bir ev... 30 m2 evi düzenleyemeyen adam beni sevgili olarak cezbeder mi? Anaç duygularımı kaldırabilir duruma göre ama işte bu erkek diyemem ben. Aslan yattığı yerden belli olur.
Bir de maalesef besle yedir içir, yıka ütüle giydir, yok. Olmuyor. Her yaş döneminin öncelikli bir talebi, beklentisi oluyor. Adam patatesli böreğini yeyip yine o "seve seve bayılt beni aşkım" diyebilen hatunun yanına gidiyor :sinirli:
 
Aldattığını kabul edip bunu konuşabilseydi, inandırıcı bir şekilde iç dökebilseydi, ve ona aşık olsaydınız bir şeyleri belki düşünebilir, konuşabilirdiniz ama anlattıklarınıza bakarak karşınızda sizi sevgili olarak değil de anne olarak gören biri var.
Keşke "kendi kanatlarınızın altında" çekip çevirmeye bu kadar el atmasaydınız, önce kendisi bir dik durmayı öğrenseydi. Hani dediniz ya 1+0 pislikten yaşanmayan bir ev... 30 m2 evi düzenleyemeyen adam beni sevgili olarak cezbeder mi? Anaç duygularımı kaldırabilir duruma göre ama işte bu erkek diyemem ben. Aslan yattığı yerden belli olur.
Bir de maalesef besle yedir içir, yıka ütüle giydir, yok. Olmuyor. Her yaş döneminin öncelikli bir talebi, beklentisi oluyor. Adam patatesli böreğini yeyip yine o "seve seve bayılt beni aşkım" diyebilen hatunun yanına gidiyor :sinirli:
Cok guzel anlatmissiniz gercekten. Tam bir besle kargayi oysun gozunu durumu. Zaten o olaydan sonra bir araya gelmedik. Soguk kanliligimi kullanip duygularimla degil mantigimla harekete gectim. Kendisini hayatimda gormek istemedigimi net bir sekilde soyledim. Artik istedigi kisiyle bayiltmali sevisme ayinleri duzenleyebilir:-)
 
Merhaba. Ne kadar şanslısınız. Ev, iş, aile herşeyiniz var. Bunlara sahip olamayıp ayrılan ya da ayrılamayan okadar insan var ki. Daha yolun başındasınız. Kadınlar aldatılmayı da affedebilir. Ama erkekler işte. Bunu tekrar yaparsa sizin için daha geç, daha zor, saha zararlı çıkabileceğiniz bir durumda olabilirsiniz. Şimdiki gibi kolay karar veremeyebilirsiniz. Bu size hayat dersi olsun en azından. Karşı cinsle çok ortak iş yapmamak gibi. Gerçi siz akıllı bir insansınız belli. Kendi işiniz ve herşey sizin üzerinizde. Birde herşeyi onun üzerine yapabilirdiniz. Tek zararınız duygularınızın incinmesi ve önümüzdeki günlerde biraz yoğunluk. Yoğunluk sizi biraz bunlardan uzaklaştıracaktır. Önünüze bakın. Ne kadar şanslı olduğunuzu görün. Bunu bu kadar erken görmenizin mutlaka bir sebebi vardır. Gelecek zamanda bunu anlayacaksınız ve iyi ki böyle bir karar verdim diyeceksiniz inanıyorum. Her gecenin ardından güneş doğar. Size hayatta bool şans. Geçmiş olsun.
 
Terkedin gidin çok net, nasıl bu kadar kesin konuşuyorsunuz derseniz sıralayayım:
1) O size aldattığını itiraf etmedi, siz buldunuz, bulmasanız sizinle güle oynaya evlenecekti. Üstelik kadına o adım atmış.
2) Artık evlenmek ve ilerisine adım atmak istiyorsunuz, yıllarca adamın keyfi beklenmeyecek.
3) Sevgililik süresi uzadıkça maddi bağımlılıklar artmış ve daha kötüsü bunun da o çok iyi farkında.
4) Pişman olduğuna dair hiçbir emare yok, hayır ağlaşmak sayılmaz kaybetme korkusu o, ilk tepkisini hatırlayın.

Eğer olur da “affederseniz”.... bunu aldatmak için açık çek olarak görecektir. Siz yeni başlangıç yaptım derken o “Benimle daha sevgiliyken ortak iş var diye ayrılamadı evlenirken tüm kızlarla çıkarım birşey yapamaz” diye düşünecektir.

Gerçekten pişman olsa, ciddi adımlar atsa uzmanla görüğün diyeceğim de şu noktada acilen ilişkiyi koparmanız gerekiyor yoksa sizi de bataklığa sürükleyecek.
 
Is icin ilk adimlari ben attim musterileri hep ben bagladim cunku kendisi o kadar kazma ki eline alip telefonu musteriyle konusup ikna etmez bile. Ancak su an yapilip teslim edilecek cok fazla is var elimizde bir de yeni yil dolayisiyla birkac gun dinlenelim demistik yil icinde cok fazla calistik. Ancak her sey benim ustume tum yasal prosedurler bana ait yani.

O halde sen niye gidiyorsun? Sen çalisip o niye bu durumdan nemalansin? O evden çekip gitsin. Sen ayni isi yapmaya devam et. Aldatan o, ama düzeni bozulan niye sen olasin ki? Bir sekilde altindan kalkarsin. Kalkamazsan bile gerekirse baska ise girersen. En son çarede tekrar annenlere gitmek olur. Ama ne olursa olsun bu adamdan ayril.

Aldatma sekli bile igrenç ya. Sana yalan söyleyip, o kiza sst diye sesleniyor. Bu kadar kiro olay olamaz. Ailem biliyor felan hiçbirseyi düsünme. Evlenirsen bile bile lades demis olursun.
 
Yakin zamanda degil ancak 2019 yilinin nisan ayinda aldatildigimi dun sabah ogrendim. O zamanlar kullandigi telefonu kirilmisti ve yaptirmamisti baska bir telefon almisti onu kullaniyordu. 1 hafta once kullandigi telefonu da kirilinca eski telefonunu yaptirdi kullanmaya basladi. Normalde hic huyum degildir ancak dun dustan ciktim azicik yatayim dedim seytan durttu su telefona bi bakayim dedim.

Gorduklerim karsisinda basimdan asagi kaynar sular dokuldu. O zamanlar 2 haftaligina ailemi gorucem diye baska sehire gitmisti. Ancak beyimiz surekli disarida sabah kahvaltidan sonra disari bir cikiyor eve gecenin 3unde giriyor. Ariyorum disarida hep. Sen ailenin yanina onlari gormeye gidiyorsun ancak annenle babanla vakit gecirmiyorsun dedigimde de surekli gecistiriliyorum. O 2 haftalik donemde zaten benimle iletisimi de minimuma dusmustu. Dondugune biz her seye kaldigimiz yerden devam ettik. (Su an iliskimizin 4. Yilindayiz.)

Gel gelelim telefonda gorduklerime; kizin tekini ismiyle bile kaydetmemis ben anlamiyim. Ilkten kiza ssst yaziyor ancak ilk mesaji attigi zaman benimle birlikte henuz ailesinin yanina gitmemis, gitmeden 1 hafta onc3 falan. Sanirim bu planlanmis bir aldatma. Kiza surekli alayim mi seni yazmis. Kiz da gel al yazmis. Sonra geldigin gibi hemen beni optun yazmis benimki cilvelesmisler falan. Donus yolunda da keske benimle gelseydin sen de seni sevise sevise bayiltirdim otelde kalirdik demis. Kizin numarasini da ariyorum dunden beri ancak numaraya ulasilamiyor.

Sabah kavga dovus uyandirdim benim serefsizi. Bu gorduklerim ne dedim zirvalamaya basladi. Yok arkadasinin zoruyla konusmus, arkadasina yapmakmis asil amaci. Afedersiniz ama ben de siz bu kadar serefsiz misiniz ilk once sen yapacagini yapacaktin kizla sonra o mu dedim. Basladi aglamaya. Hic yuz vermedim direk yatak odasina gittim esyalarini bavulun icine doldurdum bavulu kapinin onune attim onu da kapi disari attim. Dunden beri surekli beni ariyor. Ben gelicem geri biz seninle bi duzen kurduk yapma etme ben senin ustune gul koklamam klasik muhabbetleri yapiyor benimle. Eve geri gelmek icin surekli diretiyor dunden beri. Zaten iki uc sokak otemizde oturan bi arkadasinin evindeymis.

Simdi sorum su; ben bu adamla artik duygusal bir sey dusunemiyorum. Hatta evden cikip ailemin yanina donmeyi dusunuyorum ancak pandemi derken bu surec oldukca uzayabilir. En onemlisi de bizim ortak bir isimiz var. Belki aptal diyebilirsiniz bana ancak 4 yil icinde kurmus oldugumuz bu duzeni bozmak oldukca zor geliyor bana. Kendimi bildim bileli ayaklarimin uzerinde duruyorum ve simdi ailemin yanina donmek istemiyorum. Ancak artik o serefsizle ayni yatakta yatma ihtimali bile icimi disimi allak bullak ediyor. Siz olsaniz ne yapardiniz? Aldatan kisi bir daha aldatir mi? Cok ani bir karar mi verdim sonucta uzerinden neredeyse 2 yil gecmis? Isimiz ne olucak ben tum bu isleri tek basima yurutemem gibime geliyor? Bu yaz nisan gibi bir sey dusunuyorduk esya aliyorduk ancak simdi her seyi onun yuzunden yikiyoruz. Ancak acabalarla yasamak istemiyorum cunku henuz daha cok gencim.
2 yıl önce olmuşta ozamanda birlikteymişsiniz siz ilişki içindeyken aldatmış yani dolayısıyla bi yapan bi daha kesinlikle yapar bence
 
bu kişinin kendisi ile alakalı bi durum mesela beni aldatanı ben affetmem cunku unutamam guvensizlik şüphe takıntı ooo zehir olur kendmi biliyorum. hem kafamda bir suru sey dolanır bu benım bildiğim ya bilmediğim sürekli kurcalar dururum .. bu yuzden yapan bir daha yapar bu kozu ona yasatmam 2.defa...
 
Yakin zamanda degil ancak 2019 yilinin nisan ayinda aldatildigimi dun sabah ogrendim. O zamanlar kullandigi telefonu kirilmisti ve yaptirmamisti baska bir telefon almisti onu kullaniyordu. 1 hafta once kullandigi telefonu da kirilinca eski telefonunu yaptirdi kullanmaya basladi. Normalde hic huyum degildir ancak dun dustan ciktim azicik yatayim dedim seytan durttu su telefona bi bakayim dedim.

Gorduklerim karsisinda basimdan asagi kaynar sular dokuldu. O zamanlar 2 haftaligina ailemi gorucem diye baska sehire gitmisti. Ancak beyimiz surekli disarida sabah kahvaltidan sonra disari bir cikiyor eve gecenin 3unde giriyor. Ariyorum disarida hep. Sen ailenin yanina onlari gormeye gidiyorsun ancak annenle babanla vakit gecirmiyorsun dedigimde de surekli gecistiriliyorum. O 2 haftalik donemde zaten benimle iletisimi de minimuma dusmustu. Dondugune biz her seye kaldigimiz yerden devam ettik. (Su an iliskimizin 4. Yilindayiz.)

Gel gelelim telefonda gorduklerime; kizin tekini ismiyle bile kaydetmemis ben anlamiyim. Ilkten kiza ssst yaziyor ancak ilk mesaji attigi zaman benimle birlikte henuz ailesinin yanina gitmemis, gitmeden 1 hafta onc3 falan. Sanirim bu planlanmis bir aldatma. Kiza surekli alayim mi seni yazmis. Kiz da gel al yazmis. Sonra geldigin gibi hemen beni optun yazmis benimki cilvelesmisler falan. Donus yolunda da keske benimle gelseydin sen de seni sevise sevise bayiltirdim otelde kalirdik demis. Kizin numarasini da ariyorum dunden beri ancak numaraya ulasilamiyor.

Sabah kavga dovus uyandirdim benim serefsizi. Bu gorduklerim ne dedim zirvalamaya basladi. Yok arkadasinin zoruyla konusmus, arkadasina yapmakmis asil amaci. Afedersiniz ama ben de siz bu kadar serefsiz misiniz ilk once sen yapacagini yapacaktin kizla sonra o mu dedim. Basladi aglamaya. Hic yuz vermedim direk yatak odasina gittim esyalarini bavulun icine doldurdum bavulu kapinin onune attim onu da kapi disari attim. Dunden beri surekli beni ariyor. Ben gelicem geri biz seninle bi duzen kurduk yapma etme ben senin ustune gul koklamam klasik muhabbetleri yapiyor benimle. Eve geri gelmek icin surekli diretiyor dunden beri. Zaten iki uc sokak otemizde oturan bi arkadasinin evindeymis.

Simdi sorum su; ben bu adamla artik duygusal bir sey dusunemiyorum. Hatta evden cikip ailemin yanina donmeyi dusunuyorum ancak pandemi derken bu surec oldukca uzayabilir. En onemlisi de bizim ortak bir isimiz var. Belki aptal diyebilirsiniz bana ancak 4 yil icinde kurmus oldugumuz bu duzeni bozmak oldukca zor geliyor bana. Kendimi bildim bileli ayaklarimin uzerinde duruyorum ve simdi ailemin yanina donmek istemiyorum. Ancak artik o serefsizle ayni yatakta yatma ihtimali bile icimi disimi allak bullak ediyor. Siz olsaniz ne yapardiniz? Aldatan kisi bir daha aldatir mi? Cok ani bir karar mi verdim sonucta uzerinden neredeyse 2 yil gecmis? Isimiz ne olucak ben tum bu isleri tek basima yurutemem gibime geliyor? Bu yaz nisan gibi bir sey dusunuyorduk esya aliyorduk ancak simdi her seyi onun yuzunden yikiyoruz. Ancak acabalarla yasamak istemiyorum cunku henuz daha cok gencim.
Bizim komşumuz ilk eşine şiddet uyguluyormuş. Ve kadın hamile iken kafasını duvara vura vura kadını öldürmüş. Ve kadın öldüğünde senin üzerine gül koklamam diye feryat figan ağlamış. Adam şuan evli 4 tane çocuğu var ve kızının ismini öldürdüğü eski eşinin ismini verdi. Anlayacağınız o laflar boş fasa fiso. (Anlattığım olay 20 küsür yıl önce yaşanmış ben annemden duydum. Adamın yüzünü her gördüğümde beddua ediyorum yazarkende beddua ediyorum tabii. )Diyeceğim o ki siz yolumuza bakın bu tür olayların ne başı vardır ne sonu.
 
Bizim komşumuz ilk eşine şiddet uyguluyormuş. Ve kadın hamile iken kafasını duvara vura vura kadını öldürmüş. Ve kadın öldüğünde senin üzerine gül koklamam diye feryat figan ağlamış. Adam şuan evli 4 tane çocuğu var ve kızının ismini öldürdüğü eski eşinin ismini verdi. Anlayacağınız o laflar boş fasa fiso. (Anlattığım olay 20 küsür yıl önce yaşanmış ben annemden duydum. Adamın yüzünü her gördüğümde beddua ediyorum yazarkende beddua ediyorum tabii. )Diyeceğim o ki siz yolumuza bakın bu tür olayların ne başı vardır ne sonu.
2.karısını dövmemiş mi? Bu adam cinayet işleyip nasıl dışarıda kalmış?
 
X