Guzel kadınlar aldatır cunku erkekler guzel kadınların once peşlerinden koşar elde etmek ıcın canlarını dişlerine takarlar elde ettıkte. Sonrada gözleri dışarıya kaçar. Cunku guzel kadın elde edilmiştir ve kadında derkı benım pesımden cok koştu benı ölümüne seviyor ve cok güzelim asla başkasına bakamaz. Araştırmalara bakarsanız guzel kadınlar çirkin kadınlarla aldatılıyor cunku çirkin kadın erkeğe yapışıyor geysası oluyor kaba tabirle. bu şekilde aldatılma her zaman oldugu ıcın guzel kadın bunu hazmedebılırse affetsın. Guzel kadınım benı aldata aldata çirkin bıseyle aldattı bunu kolayca sindiren bayan varsa affeder. Sevgi herşey demek değildir. Sevgılıyken aldatma affedilmez olsa nolur olmasa nolur. Evlıyken aldatma hazmetmeye baglı. Bıraz geniş mide ister yada zorunluluk (ekonomik bagımsızlık olmaması aile baskısı vs)
Kendi dusunceme gelirsem sevgılıyken nısanlıma tek bir cümle dedım. Benı aodatabılırsın serbestsın ancak aldattığın gun benı kaybetmiş olursun. Kaybetmeyi göze aldığın gun ben zaten senin ıcın bıtmısımdır dedım. Su an nısanlıyım hala aynı şeyi dıorum evliykende diyeceğim.
Arkadaşım sevgi geçer biter yıne seversın ama devam edersen o acı içini yer hazımsızlık seni bitirir. ...
Sen bilirsin...
ilk cümlenizde '' güzel kadınlar aldatır'' yazmışsınız ama sanırım ''aldatılır'' yazmak istemişsiniz okunduğu ilk anda yanlış anlaşılıyor