- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet işte benimde en cok zoruma giden buu.sevdiği halde aldatması.ben hiç kimsenin sevgisini bu denli hissetmedim.diorum ya herseye ragmen yanımda oldu vazgecmedi benden hiç.sevmese ne bileyim herhangi bi zorlukda cekse gitse dicem tamam zaten sevmiodu ama biz iyisiyle kötüsüyle 2.5 yıl beraber yasadık.bide ben o arada babamı kaybettim.tek sığınağım o oldu en zor günlerimde.ve bu şekilde körü körü bağlandım.sevgim daha çok arttı.ama aldatışı üstüne yetmior gibi benden gili actığı face oradaki kızlar ne biliim daha cok mahvoldum ben.nefesim kesildi günlerce.zaten sevmese benim hiç umurumda olmazdıkı sevmior der cıkardım işin içinden ama sevdiği için işte bu beni yakıor.ve en son bana basakla evlencem(en yakın arkadasım)demesi beni öldürdü...Erkeklerin aldatması aslında çok normal. Her ne kadar feminist arkadaşlarımız kızsa da erkekte ilkel atalarımızdan gelen soyunu devam ettirme içgüdüsü halen mevcut. Yani ne kadar çok eşle çiftleşirse o kadar soyunu devam ettirme şansı artar. Ve bunu bazen tamamen iç güdüsel olarak yapar. Ama zamanla insan sosyal bir varlık haline geldikçe bu güdüler baskılanmış... Tabii ki tek neden bu değil... Mesela kendine güveni olmayan erkek ALDATIR... Kişiliğini tam geliştirememiş erkek ALDATIR... Sevmeyen erkek ALDATIR. Ama bunların en kötüsü sevdiği halde aldatan erkektir. Bir erkek bir kadını çok sevdiği halde aldatabiliyorsa zaten o adamdan hayır gelmez arkadaşım. Sevmeyen adama yine bir şekilde "sevmiyordu da aldattı" dersin. Ama severken aldatan adamın kendi sevgisine saygısı yoktur herşeyden önce.
Ha bu arada sen bakma burada hep bir ağızdan asla affetmeyiz dememize. İnsan başına gelmedikçe asla bilemez ne yapacağını. Benim başıma geldi ben ordan biliyorum:))) Ben herşeyi silip öğrendiğim an açıklama yapmasını bile kabul etmeden gittim. Hiç pişman olmadım. Şu an bambaşka biriyle çok güzel bir birlikteliğim var. İlk öğrendiğim an saniyenin onda biri süre içinde benim de aklımdan "Şimdi ben ne yapıcam, ya başka biri çıkmazsa karşıma, acaba bende mi bir eksiklik vardı, bundan sonra hayatım nasıl olacak, tek başıma ayaklarımın üstünde nasır dururum" gibi bir milyon soru geçti. Ama o saniyenin onda biri kadar süreden sonra kendime olan saygım ağır bastı. Bastım tekmeyi. Dediğim gibi hiç pişman değilim. Yine olsa asla tereddüt etmem. Çünkü öğrendim ki şu hayatta insanın kendisine olan saygısından daha önemli birşey yok. Çünkü öğrendim ki ben eksik olduğum için aldatılmadım, aldatan eksik olduğu için aldattı....
Aslında çok boyutlu bir durum.. Affetmek ayrı, ilişkiyi devam ettirmek ayrı bana göre..
Aldatıldım ve her şey bitti.. Affedip her şeyi unutmayı çok isterdim ama olmuyor.. geri dönmem zaten mümkün değil de affedip geçmişin yükünden kurtulmayı isterdim.. O bile olmuyor..
Sevgi konusunda da Sevgim beni bağlar,karşımdakini değil.. Severim,öfkeme nefretime rağmen severim ama bağrıma taş basar giderim ki gittim.![]()
Allah kimseye yaşatmasın...
Seven insan aldatmaz bana göre yok oyalanma yok farklı hevesler aklım karıştı gözüm kaydı yok öyle şeyler gerçekten seviyorsan deger veriyorsan aldatamazsın bu kadar:112:Kendinizi koyun bir yerine yan gözle birine bakıyormusunuz neden bakmıyorsunuz çünkü sevgi tamamen içinizde degilmi demekki onda birşeyler eksik :114:Büyük konuşmak istemem ama affetmek tekrar güvenmeyide gerektirir tekrar güvenebilirmisiniz aklınızda binbir sorular istisnalar hariçtir ama yapan bir daha yapar diye bir söz var yani ben o adamı affetsem dünyasını karartırım her an tetikte kıskanç psikopat bile olabilirimkarşımdaki buna sabredebilirmi çok zor
![]()
yorumları okumadan yazıyorum: ASLA...
o kadar kati ve kesinim ki bu konuda, 2,5 yıllık ciddi bir beraberlikten sonra iki günlük bir ayrılık içinde hemen başka bir kızla şehir dışına giden eski erkek arkadaşımla iletişimimi sırf bu yüzden bitirdim. ve 2,5 yılımı düşündüğümde bu yıllar gözüme bile görünmüyor. o kadar bitti gözümde...
katlanmaz bence bıkar.erkeklerin öle cok sabrı yok ne yazık ki..ama zamanı geriye almayı cok isterdim.herseyden cok.o kadar güzel günlerimiz oldu ki..ne bilimm içim acıyla dolu sadece(
sevgi herşeyi affedebilir mi?birini cok ama cok sevseydiniz o sizi aldatmıs oldugu halde affeder miydiniz yine sevmeye devam eder miydiniz?
bizimde 2.5 yıldı.erkekler böle işte biri olmasa hemen dierini secerlerr.aldatmadan ne farkı varki buda aldatma gibi aynı..
sevgi herşeyi affedebilir mi?birini cok ama cok sevseydiniz o sizi aldatmıs oldugu halde affeder miydiniz yine sevmeye devam eder miydiniz?
affedilecek şeyler var affı olmayan şeyler var,mesela ben düğünüme 15 gün kala ayrıldım nişanlımdan çünkü beraber eşyalarını dizdiğimiz evde eski sevgilisyle gördüm bu affedilir mi ? erkekler çok acımasız fazla güvenmeyin...
tabi ki aldatma. her ne kadar kendisi fiziksel ve duygusal bir şey yaşamadığını, ve bunun da aldatmaya girmeyeceğini iddia etse de ayrılıktan hemen sonra o kızla şehir dışına gezmeye gitmesi benim için aldatmadır. nokta yani.
ya zaten onun dısında insanı incitecek affetmeyecek kadar büyük ne olabilirki?aldatma ve yalan dışında herşeyi affedebilirim diye düşünüyorum.
yine de büyük konuşmamak lazım
peki onun sizi sevdiğini hissediyor muydunuz?bu çocuk beni harbiden sevio diebilior muydunuz?
hissetmesem 2,5 sene beraber olmazdım zaten. tabi ki hissediyordum. en katlanılmayacak durumlarda yanımda oldu. hiç bırakmadı ben onu zilyon kere bıraktım mesela. benim için işini bile kaybetmeyi patronları karşısına almayı göze aldı. ama 2,5 sene sonunda arkadaşım dediği bir kız yüzünden bizi parçaladı attı arkasına bakmadı. o kızı istemediğimi defalarca kere söyledim, ama iki günlük kızı bana tercih etti. eh bu durumda ben de bakmıyorum tabi ki arkama.