Çivi çiviyi söker canım şimdi hayata tutunma sırası sende geçmişle yaşayanın geleceği olmazmış bırak geçmişini ve yeni hayatına sarıl sıkı sıkı biri çıkıcak elbet seni hak ettiğin aşkla yüceltecek bukadar yas tıttuğun yeter çık kabuğundan cnm çık inan hayat onsuzda güzell DENEUzun süren ilişkim ardından Aldatildim hemde söze bi hafta kala.soz elbisemi dolabimin en güzel yerinde sakladım.ben en büyük mutluluğu mu o söz elbisesini alırken söz yüzükleri mızı beğenir ken yaşadım.20 haziran 2012 den beri mutsuzluk umutsuzluk hayalsizlik gelecek kaygısı korku. .. hayatta benim payıma bunlar düştühergün bana çok heyecanlıyım sözümüz e az kaldı diyen adam gözlerimin içini okuyan adam bana seni haketmek için ne yaptım diyen adam sözümüz e bi hafta kala sana ısınama dım seni Sevemem bi halt yedim gidiyorum unut beni dedi herseyi unut istemiyorum seni sesini yüzünü görmek istemiyorum diye mesaj attı 5 yıl sadece bi mesaja degermis resmen yalvar dım konuşalım dedim Hayır dedi hiç birşey ortada yokken.meger bi kızla görüşmeye başlamış filan... hatta onunla evlendi aynı şehirde yaşamak ağır geldi tercih yaptım şimdi uzak bi şehire atandım bile bile yaptım ailemden herkesten uzaklaştı m.ev tuttum içini döşüyorum ama çok çok ağrima gidiyor ben elimden telli duvaklı onun kollarında evimize gitmeyi hayal ederken şimdi yalnız bi şehire geldim.o evlendi mutlu çok mutlu (annemin akrabası olmasi sebebiyle haberlerini alıyorum maalesef ki duymak istemiyorum amainsanlar cçok acımasız illaki bana mutluluğunu anlatıyorlar ve ben hep bi mutluluk maskesi ile umrumda değilmiş gibi davranmak tan yoruldum güçlü olmaktan tek başıma savaşmak tan bıktım.evime eşya alırken onunla beraber eşya baktığımız kurduğumuz hayaller geliyor.simdi baba olacakmış ne güzel bana derdi ki bizim kızımız olsun senin gibi tertemiz olsun çocuk çok severim derdi hatta beraber çocuk mağazaların a bakardik eğlenir dik mutluluk onun hakkiymis evlendi çocuğu olacak mutlu ve ben yine tek başıma yollarda yım diyorum ki Allahım ben kimden ne ahi aldım kime ne yaptım. Bu dünya mutsuz edenlerin dünyası mı? Ne kadar o dönem ah etsemde onun kötü haberini almak istemem mutsuzluguna da üzülürüm ama ben hayatta sevmekten başka bişey yapmadım fedakâr tavırlarımin suclusuyum. Çok gulerim herkes guleryuzlulugum den bahseder insanlar sever ama yalnız ken hep Ağlıyorum canım yanıyor ben 3yildir aşamadim bu ihaneti hayal kırıklığını şimdi yeni bi hayatım var hayalim olmayan mutsuzluk den beslenen bi hayat içten içe çürüyorum.disarda mutlu insanları mutlu etmeyi görev edindiğim bi hayat ailem bile durumumdan habersiz hiç kimse bilmiyor belki buraya yazınca rahatlarim. Birazcık olsun içimde cogalan beni gün gün öldüren bu zehri kusabilirim.beni affedin edenin bulduğu dünya burası mı gerçekten ve uzulenler in yürekten sevenlerin mutlu olma hakkı yok mu? Ne olur dua edin sol yanım biraz hafiflesin
Ben de hep eden bulur diye bekledim bir süre sonra artık umrumda değil diyorsunCanı yanan sabretsin , can yakanda canının yanacagı günü beklesin.. Yani eden bulur.
Ben de hep eden bulur diye bekledim bir süre sonra artık umrumda değil diyorsun
Ama şu da bir gerçek başkasıyla çıkmadıktan sonra aklına hep gelir ben yara bandı yapmadım karşımdaki de yaralıydı benim durumumu da biliyordu sevdim gerçekten sonra ama kıskançlıklarıyla soğuttu beni
Allah yardımcınız olsun fakat ben anlayamadım söze az bi zaman kala nasıl başkasına gitti aileler buna ne tepki verdi ?
dışarıda koca avcısı kız çok maalesef inan ki okutup üfletenler bile var işin aslını iyice bi öğrenseydinBen nası olduğunu anlamadım ki nedensiz sebepsiz.annesiyle konuşuyorduk aradım geçicidir dedi polis idi.stes fazla dedi sen Ailene biraz ara verdik dedi. Sonra kızı öğrendim dahası face foto koymuş kız bievde bakıcı imiş annesi öğrenince aradı(6 ay sonra) oğlumu kurtar o....... yu almam dedi yani anlayacağınız oğlunu düşündü bende dedim asla aramam sormam bu saatten sonra sizin derdiniz başka. O güne dek beni aramaya n sormayan öğrenince aradı. Benim ailem zaten çok taraf değildi. Ama bu acı bana yetti.
Çivi çiviyi söker canım şimdi hayata tutunma sırası sende geçmişle yaşayanın geleceği olmazmış bırak geçmişini ve yeni hayatına sarıl sıkı sıkı biri çıkıcak elbet seni hak ettiğin aşkla yüceltecek bukadar yas tıttuğun yeter çık kabuğundan cnm çık inan hayat onsuzda güzell DENE
Burada da yorum yaparak seni kızdırmayacağım.Güvensizlik duymaktansa hiç olmaması daha iyi.
He bir de birazdan 'suç sizde' 'erkek değil mi yapar' zihniyetlerine hazır olun.
Zira ben dünden beri şok geçirmek üzereyim.
Burada da yorum yaparak seni kızdırmayacağım.
dışarıda koca avcısı kız çok maalesef inan ki okutup üfletenler bile var işin aslını iyice bi öğrenseydin
Güvensizlik duymaktansa hiç olmaması daha iyi.
He bir de birazdan 'suç sizde' 'erkek değil mi yapar' zihniyetlerine hazır olun.
Zira ben dünden beri şok geçirmek üzereyim.
Gün gelir devran döner, kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Herkes bir gün gerçekten hakettiklerini yaşar
Canı yanan sabretsin , can yakanda canının yanacagı günü beklesin.. Yani eden bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?