Aldatanlar mutlu sevenler Üzgün bana ağır bu hayat

Canım benim.yazdiklarini.okuunca çok.duygulandım rabbim.seni çok.mutlu etsin inşallah karşıma bir an önce tertemiz seni mutlu eden seninde ona asıl olduğun biri çıkar hayırlısıyla evlenirsiniz... ama bak ... ama bak merhametli rabbimiz boyle yazmışsa alin yazını sakin isyan etme emin ol senin için hayırlı olan buymuş... biz bilemeyiz rabbimiz bilir... ve Allah hayır yaratirda biz olaylara şer bakıyoruz... su anda bende bi.imtihandan geçiyorum isyan ettiğim zamanlar oluyor ama sonra.düşünüyorum hayırlısı gerçketen buymuş

Allaha siginmak tan başka bi çarem yok zaten inancım olmasaydı bu sınav dan sağ cikmazdim. ÇOK teşekkür ler iyi dileklerin için. Sanırım hamilelik gebelerin duası kabul olur banada dua eder misin

İnşallah kabul.olur ederim tabi nursegul çok iyi niyetli birisin ... inşallah dunyadada ahirettedir bunun karşılığını alirsin

Ben de aşağı yukarı aynıyım. Gelinlikçiye almaktan vazgeçtim dedim, hatun halime acıyıp kaporamı geri verdi.

Canım kardeşim bence sen başkasından hoşlanıcam diye kendine inat et ben öyle yaptım. Kendi kendime başkasını sevip mutlu olmaya karar verdim. Sen de öyle yap bence. Sevemem deme karşıma tatlı biri çıktı ben hoşlandım mesela. Ben başka birinden hoşlanmayı başardım çünkü dünyadaki sevebileceğim tek herif o değil ya milyarlarca insan var. Eminim senin de seveceğin 2. bir kişi vardır.

Haklısın artık bende denemeli yim. Senin adına ne güzel Allah hayırlı daimi kilsin inşallah.iyi niyetli insanlarla karşılaşırız inşallah

Rabbim yardimcin olsun herseyin ilaci zaman diyuolar ya bence o yalan herseyin ilaci nasip kismet kader sana guluyorsa bu gunde mutlu olrsun ama gulmuyorsa 20 senede gecse yine ayni yerdesin ben yasadiklarimla bunu anladim

A

Haklısın artık bende denemeli yim. Senin adına ne güzel Allah hayırlı daimi kilsin inşallah.iyi niyetli insanlarla karşılaşırız inşallah

Nursegül sen bu herifi boşver. Bırak cehennem olsun. Bu adam yüzünden yeterince üzülmüşsün, hayatını mahvetmesine de izin verme. Bu adama sebep evlenip barklanamamak yalnız ölmek istiyor musun? Bu adama o zevki verme.

Senin kadar düzgün, içten seven insan şu devirde bulunmuyor. Sen kalbini aç çevrene , aşkı dile.

Sağolasın arkadaşım dün kendimi çok gereksiz hiç hissediyordum bugün çok şükür iyiyim.sayenizde kendime geldim hepinize çok teşekkür ederim.dedigin gibi olacak.aslinda zamanla şunu anlıyorsun kişiye olan aşk güven değilde aşka olan güven inanç zedeleniyor kişinin yaptigiyla hayaller kırılıyor .Allah karşımıza güzel umutlu hayaller kurdurcak insanlar cikarsin

g

Allah sana kötülük yapanın cezasını verirken, bazen senin görmeni istemez. insansın sonuçta egona yenilip oh olsun dersin de, içine fitne eklenir diye.
bazen de süreci uzatır, sana unutturur, ona ise yıllar sonra toplu bir ceza verir.
kimin neyi ne kadar hak ettiğini sen bilemezsin. bilme ki düşman gibi pusuda bekleme.
sen sadece iyi insan olma mücadeleni arttır.

sabır sadece sabret. eğer sana haksızlık yaptıysa, mutlaka bedelini öder.

Ne 2.si ya yeterli görmek iste birsuru insan var dışarda

afedersin şerefsizmiş boşver sen onu iyiki yolun başında olmuş o karakterdeki bi insan siz evlendikten sonrada bunu yapıp senden boşanıp daha fazla acı verebilirdi Allah kurtarmış.daha karşına çok kişi çıkar

evlendikten sonra başkası ile birlikte olsaydı daha can yakıcı bi durum olurdu sizin için hele bir de çocuk eklenseydi..
şimdilik mutlu mesutlar ama yıllar neyi getirir hiç belli olmaz, inanın şer gibi görünen olaylar biraz zaman sonra hayır olduğunu gösteriyo,ben yaşadım mesela birkaç olayda bunu sizin yaşadığınız olay da böyle bence. Allah içinize huzur versin iç huzur çok önemli ben hep bunun için dua ederim

Bence boyle bir adamdan,is ciddiye binmeden ayrildiginiza sukredip, evde parti falan verin.. Ne bileyim bi fakir sevindirin,bi sadaka verin...

Ya evlendikten sonra boyle birsey olsaydi... Ve aen suan cocuk bekliyor olsaydin... Emin ol,bu adiligi yapan bir adam esine de acimaz.

Kendi dünyana dön artık bi ben ne yapıyorum de bi düşün. O adam gelse hata etmişm tekrar başlayalm dese kabul edecek kapasite var sende. Herkes hayatını yaşıyor. Sende kendi hayatını yaşa. Böyle şeyler düşnmek yerine kime şans vereyim die düşün nasıl kendimi dha geliştirebilrm die düşün. Sana o adamın haberini veren insanlarada tepkini göster BANANE de ve bi gülücük at

Ah dertli kuzucuklar..
Zaten duygusal bi dönemdeyim, , konuyu okuyunca daha tuhaf oldum..

Konu sahibi arkadaşım yazından naiflik, içtenlik akıyor..Allah en kısa zmanda acılarını dindirsin.Dışarıya gülen yüzün içten de gülsün.Seni hak eden adam gibi adamı bul inşaallah..Yeniden sev ve eskiyi hatırladığında ne kızgınlık ne üzüntü hisset.Mutlu ol mutlu et...

MissCherryBlossom@ , dertligelin@ , beni ayrıca duygulandırdınız, Allah bundan sonraki hayatınızda düzgün insanlarla karşılaştırsın sizi..Birgün hakkettiğiniz hayatı yaşayacaksınız buna inanın,umudunuzu kaybetmeyin..

Aşkım kapismak güzel ifade etmiş. Sağolasın sende tekrar anımsattı ğın için.

Kendisinin ifadesi dir " ben şerefsizim" demişti. Haklısın Allah belki daha beterin den korudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…