- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Canım benim.yazdiklarini.okuunca çok.duygulandım rabbim.seni çok.mutlu etsin inşallah karşıma bir an önce tertemiz seni mutlu eden seninde ona asıl olduğun biri çıkar hayırlısıyla evlenirsiniz... ama bak ... ama bak merhametli rabbimiz boyle yazmışsa alin yazını sakin isyan etme emin ol senin için hayırlı olan buymuş... biz bilemeyiz rabbimiz bilir... ve Allah hayır yaratirda biz olaylara şer bakıyoruz... su anda bende bi.imtihandan geçiyorum isyan ettiğim zamanlar oluyor ama sonra.düşünüyorum hayırlısı gerçketen buymuş
İnşallah kabul.olur ederim tabi nursegul çok iyi niyetli birisin ... inşallah dunyadada ahirettedir bunun karşılığını alirsin
Ben de aşağı yukarı aynıyım. Gelinlikçiye almaktan vazgeçtim dedim, hatun halime acıyıp kaporamı geri verdi.
Canım kardeşim bence sen başkasından hoşlanıcam diye kendine inat et ben öyle yaptım. Kendi kendime başkasını sevip mutlu olmaya karar verdim. Sen de öyle yap bence. Sevemem deme karşıma tatlı biri çıktı ben hoşlandım mesela. Ben başka birinden hoşlanmayı başardım çünkü dünyadaki sevebileceğim tek herif o değil ya milyarlarca insan var. Eminim senin de seveceğin 2. bir kişi vardır.
Uzun süren ilişkim ardından Aldatildim hemde söze bi hafta kala.soz elbisemi dolabimin en güzel yerinde sakladım.ben en büyük mutluluğu mu o söz elbisesini alırken söz yüzükleri mızı beğenir ken yaşadım.20 haziran 2012 den beri mutsuzluk umutsuzluk hayalsizlik gelecek kaygısı korku. .. hayatta benim payıma bunlar düştühergün bana çok heyecanlıyım sözümüz e az kaldı diyen adam gözlerimin içini okuyan adam bana seni haketmek için ne yaptım diyen adam sözümüz e bi hafta kala sana ısınama dım seni Sevemem bi halt yedim gidiyorum unut beni dedi herseyi unut istemiyorum seni sesini yüzünü görmek istemiyorum diye mesaj attı 5 yıl sadece bi mesaja degermis resmen yalvar dım konuşalım dedim Hayır dedi hiç birşey ortada yokken.meger bi kızla görüşmeye başlamış filan... hatta onunla evlendi aynı şehirde yaşamak ağır geldi tercih yaptım şimdi uzak bi şehire atandım bile bile yaptım ailemden herkesten uzaklaştı m.ev tuttum içini döşüyorum ama çok çok ağrima gidiyor ben elimden telli duvaklı onun kollarında evimize gitmeyi hayal ederken şimdi yalnız bi şehire geldim.o evlendi mutlu çok mutlu (annemin akrabası olmasi sebebiyle haberlerini alıyorum maalesef ki duymak istemiyorum amainsanlar cçok acımasız illaki bana mutluluğunu anlatıyorlar ve ben hep bi mutluluk maskesi ile umrumda değilmiş gibi davranmak tan yoruldum güçlü olmaktan tek başıma savaşmak tan bıktım.evime eşya alırken onunla beraber eşya baktığımız kurduğumuz hayaller geliyor.simdi baba olacakmış ne güzel bana derdi ki bizim kızımız olsun senin gibi tertemiz olsun çocuk çok severim derdi hatta beraber çocuk mağazaların a bakardik eğlenir dik mutluluk onun hakkiymis evlendi çocuğu olacak mutlu ve ben yine tek başıma yollarda yım diyorum ki Allahım ben kimden ne ahi aldım kime ne yaptım. Bu dünya mutsuz edenlerin dünyası mı? Ne kadar o dönem ah etsemde onun kötü haberini almak istemem mutsuzluguna da üzülürüm ama ben hayatta sevmekten başka bişey yapmadım fedakâr tavırlarımin suclusuyum. Çok gulerim herkes guleryuzlulugum den bahseder insanlar sever ama yalnız ken hep Ağlıyorum canım yanıyor ben 3yildir aşamadim bu ihaneti hayal kırıklığını şimdi yeni bi hayatım var hayalim olmayan mutsuzluk den beslenen bi hayat içten içe çürüyorum.disarda mutlu insanları mutlu etmeyi görev edindiğim bi hayat ailem bile durumumdan habersiz hiç kimse bilmiyor belki buraya yazınca rahatlarim. Birazcık olsun içimde cogalan beni gün gün öldüren bu zehri kusabilirim.beni affedin edenin bulduğu dünya burası mı gerçekten ve uzulenler in yürekten sevenlerin mutlu olma hakkı yok mu? Ne olur dua edin sol yanım biraz hafiflesin[/QUOTE
Allahından bulsun.İyki evlenmeden çıkmış yüzü.Allah beterinden sakınsın.İnşallah iyki gitmiş diyebileğin günler gelir.İnşallah seni hakeden birini bulursun.Onunda mutlulugu fazla sürmez zaten bukadar ah almısken.Önüne bak unut gitsin.Çok çabuk mutlu olman dileğiyle..
Rabbim yardimcin olsun herseyin ilaci zaman diyuolar ya bence o yalan herseyin ilaci nasip kismet kader sana guluyorsa bu gunde mutlu olrsun ama gulmuyorsa 20 senede gecse yine ayni yerdesin ben yasadiklarimla bunu anladim
Haklısın artık bende denemeli yim. Senin adına ne güzel Allah hayırlı daimi kilsin inşallah.iyi niyetli insanlarla karşılaşırız inşallah
Nursegül sen bu herifi boşver. Bırak cehennem olsun. Bu adam yüzünden yeterince üzülmüşsün, hayatını mahvetmesine de izin verme. Bu adama sebep evlenip barklanamamak yalnız ölmek istiyor musun? Bu adama o zevki verme.
Senin kadar düzgün, içten seven insan şu devirde bulunmuyor. Sen kalbini aç çevrene , aşkı dile.
Ne 2.si ya yeterli görmek iste birsuru insan var dışardaBen de aşağı yukarı aynıyım. Gelinlikçiye almaktan vazgeçtim dedim, hatun halime acıyıp kaporamı geri verdi.
Canım kardeşim bence sen başkasından hoşlanıcam diye kendine inat et ben öyle yaptım. Kendi kendime başkasını sevip mutlu olmaya karar verdim. Sen de öyle yap bence. Sevemem deme karşıma tatlı biri çıktı ben hoşlandım mesela. Ben başka birinden hoşlanmayı başardım çünkü dünyadaki sevebileceğim tek herif o değil ya milyarlarca insan var. Eminim senin de seveceğin 2. bir kişi vardır.
Allah sana kötülük yapanın cezasını verirken, bazen senin görmeni istemez. insansın sonuçta egona yenilip oh olsun dersin de, içine fitne eklenir diye.
bazen de süreci uzatır, sana unutturur, ona ise yıllar sonra toplu bir ceza verir.
kimin neyi ne kadar hak ettiğini sen bilemezsin. bilme ki düşman gibi pusuda bekleme.
sen sadece iyi insan olma mücadeleni arttır.
sabır sadece sabret. eğer sana haksızlık yaptıysa, mutlaka bedelini öder.
afedersin şerefsizmiş boşver sen onu iyiki yolun başında olmuş o karakterdeki bi insan siz evlendikten sonrada bunu yapıp senden boşanıp daha fazla acı verebilirdi Allah kurtarmış.daha karşına çok kişi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?