- 24 Eylül 2013
- 9.845
- 32.220
- 748
- Konu Sahibi turuncubalo0n
-
Siz de haklısınız. Ben eski eşimin gizlice aldığı telefonu ilk bulduğumda hemen kavga çıkardım. Kendi telefonundan girip Facebook ü falan kapatmıştı o hızla. Ama yine de bir sürü pisliği kalmıştı. İnsan şok oluyor yakıştıramadıpı için. Çok üzgünüm ama kimse iyi niyetle o programı indirmezKesinlikle dediğiniz gibi yapıp ve fake hesap açıp takip etmeliydim hesabı ama o an bilmiyorum panik midir sinir midir sildim direk programı üstelik hesaptan çıkış yaparak tam bir fiyasko bu hareketim farkındayım ve üzgünüm eğer böyle bir şey yapıyorsa oradan biriyle cinsel amaclı konusması bile benim icin aldatmadır ve mesajlasmasını yakalarsam o zaman biter benim için.
Yani insan yüzleşmek istemez ya o yüzden dedim korkmayın tabii ki asla. Burada mutlaka bilen deneyen vardır. Bi ara eski sevgilim uzaktan telefonuma yüklemeye çalıştığını söylediginde araştırmistim casus yazılım diye arayınca en Googleda en üstte çıkan bi site var myspi mi neydi m ile başlayan bir şey. Onda 1 hafta ücretsiz deneme versiyonu vardı ama telefon elinizde olması gerekiyordu. Öyle imkanınız var sizin mutlaka yapın ne var ne yok dökülsün önünüze. Bir şey yapmadıysa da yapma niyeti var gibiSonucundan ben korkmuyorum ama eğer bir şeyler yaparsa o korksun bence! Söylediğiniz programı araştırayım teşekkürler.
Anladım ama o konuda bi program olup izlemesi zor . Eşinizde çok saftirik değildir yazıştığı mesajları silmeyecek kadar . O yüzden mantıklı olanı çalyırmadan benim dediğim yöntemle izlemek ama eşiniz sonuçta kendisini siz daha iyi tanırsınız .Nereye gittiğinden önce konuşmalarını yakalarsam nereye gittiğiyle uğraşmak istemiyorum esasen yani hiiiiçç kendimi o manada yormak istemiyorum o yüzden birazda. İşteyim deyip nereye gittiğini değil acaba vardiyalı çalışıyor ya bir gün gececiyim deyip mi gidecekti diye tahminde bulundum ama gitmesi için önce konuşması gerek tabii o yüzden öyle söyledim size de :)
O tarz uygululamarda ki mesajlaşmayı görebileceğin bir program yok. Ama hangi mail ile o uygulamayı indirdi ise o mail ve şifresini biliyorsan kendi tel o uygulamayı indirip onun mail adresi ile grip bekabilirsin mesajlarina takip te edebilirsin. Burada en önemlisi mailini ve birde şifresini bilmen gerek.Hatta mail ile bir çok şeyi takip edebilirsin mail adresine girip bütün dokümanları çıkarabilirsin tel kaydettiği sildiği bütün video ve resimleri görebilirsin. Sana lazım olan sadece bu.Nereye gittiğinden önce konuşmalarını yakalarsam nereye gittiğiyle uğraşmak istemiyorum esasen yani hiiiiçç kendimi o manada yormak istemiyorum o yüzden birazda. İşteyim deyip nereye gittiğini değil acaba vardiyalı çalışıyor ya bir gün gececiyim deyip mi gidecekti diye tahminde bulundum ama gitmesi için önce konuşması gerek tabii o yüzden öyle söyledim size de :)
O tarz uygululamarda ki mesajlaşmayı görebileceğin bir program yok. Ama hangi mail ile o uygulamayı indirdi ise o mail ve şifresini biliyorsan kendi tel o uygulamayı indirip onun mail adresi ile grip bekabilirsin mesajlarina takip te edebilirsin. Burada en önemlisi mailini ve birde şifresini bilmen gerek.Hatta mail ile bir çok şeyi takip edebilirsin mail adresine girip bütün dokümanları çıkarabilirsin tel kaydettiği sildiği bütün video ve resimleri görebilirsin. Sana lazım olan sadece bu.
İyi yapmışsın silmekle bu ufak bi uyarı olsun, anlayana.Eğer sana hesap sorarsa sırf neden sildin vs gibi anla ki kafasında zaten bitmis bu evlilik.
Rica ederim. Birde mail adresinden tel indirip sildiği bütün uygulamaları, İnternet üzeri yaptığı alışverişi, ses kayıtı açıksa ses kaydını, haritası açıksa gittiği yerleri kısacası A'dan Z'ye herşeyi görebilirsin.Çok teşekkürler
Yani insan yüzleşmek istemez ya o yüzden dedim korkmayın tabii ki asla. Burada mutlaka bilen deneyen vardır. Bi ara eski sevgilim uzaktan telefonuma yüklemeye çalıştığını söylediginde araştırmistim casus yazılım diye arayınca en Googleda en üstte çıkan bi site var myspi mi neydi m ile başlayan bir şey. Onda 1 hafta ücretsiz deneme versiyonu vardı ama telefon elinizde olması gerekiyordu. Öyle imkanınız var sizin mutlaka yapın ne var ne yok dökülsün önünüze. Bir şey yapmadıysa da yapma niyeti var gibi
Siz de haklısınız. Ben eski eşimin gizlice aldığı telefonu ilk bulduğumda hemen kavga çıkardım. Kendi telefonundan girip Facebook ü falan kapatmıştı o hızla. Ama yine de bir sürü pisliği kalmıştı. İnsan şok oluyor yakıştıramadıpı için. Çok üzgünüm ama kimse iyi niyetle o programı indirmez
Insallah dicem ama ortada gibi bi cok sey. Ben olsam tazesiyle sorardim hesabini. 1 bucuk senede doydun mu. Yada neyin eksik kaldi bu haltlari yiyosun diye. Baktin yuzsuz yuzsuz bagirip cagirmaya mi meyil etti. Kaba tabirle sktiri ceker kovardim. Bazisinin akli biseyleri kaybetmedikce yerine gelmiyo
Fırsatını bulamıyordur yapmayan asla asla yapmaz diyenler yargılananların eşleri daha cok aldatiyor ama elle tutulur bir delil değil ki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?