- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.098
- 248
- Konu Sahibi turuncubalo0n
-
bunda üste cikabilecegi hic bir sey yok. Cikmaya calisirsa da yavuz hirsiz durumu olur...Doğru söylüyorsunuz ama şuan bir şey görmemişken yanii biriyle konuşurken ya da mesajlarını yakalasam tamam da şimdi sırf o programı indirmesi üstelik kendi adınıda yazmamış üste çıkacağı çok sebep var
Neden sildiniz ki bu programları? Elbette sizin gördüğünüzü anlayacak ve daha dikkatli olacaktır.
Ayrıca sırf siz farkettiniz diye devamını getirmese ortada sorun, kafanızda soru işareti kalmayacak mı?
Çocuğunuz değil ki sakıncalı uygulamaları silip yanlıştan koruyasınız.
ben de badoo ve baska kadınlara slm yazdigini bir de chatten biriyle buluşup konuştuğunu ögrendim ayrılma sebebi oldu
bunda üste cikabilecegi hic bir sey yok. Cikmaya calisirsa da yavuz hirsiz durumu olur...
Ayrilin demedim zaten, hayat sizin, eger aksam olduysa bu durum telefona bakmadiysa tekrar yükleyin ve hesao acin kendinize. Sadece belirli saatler o yokken yazarsiniz# olmadi gecici bir telefon alir ve aradan süre gecince yazisirsiniz, oncesinde hesabi bir süre kullanmaniz lazim. Gelistirin.Doğru söylüyorsunuz ama sırf ayrılıyorum senden çünkü bu programı indirmişsin demekte cok mantıklı değil gibi
Odamax herkeste yukludur , bende de yuklu , ne alaka yahu aldatmakla odamax arasindaki baglanti???
Tekrar yükle madem. Yeniden şifre girer ve devam eder.
Sildiğime bende çok pişman oldum ama anlık bir şey oldu inanın yani bilmiyorum keşke silmeseydim dediğiniz gibidevam etmese bile kesinlikle soru işareti kalacak aklımda haklısınız. Peki ben söylemeli miyim sizce? Ne yapmalıyım
Ayrilin demedim zaten, hayat sizin, eger aksam olduysa bu durum telefona bakmadiysa tekrar yükleyin ve hesao acin kendinize. Sadece belirli saatler o yokken yazarsiniz# olmadi gecici bir telefon alir ve aradan süre gecince yazisirsiniz, oncesinde hesabi bir süre kullanmaniz lazim. Gelistirin.
Appleda arkadas ekle bölümü var. Eşini arkadas ekle ve konumunu intenet acık oldugu ve sarzı bitmediği sürece görürsün. Biz kullanıyoruz eşimle çünkü bir kere kaza yaptı konumdan buldum nerede olduğunu. Nokta atış nerede oldugunu gösteriyo. Birde bir program daha var oda telefonunda naptıgını goruyosun aynı wifiden baglı oldugunda. Bizim okulda bi öğretmenin boş zamanlarında arka sokakları telden izliyo diye wifi şifresini kapattılar.
Bence bekleyin artık. Gözlemleyin biraz. Söyleseniz de elinize bir şey geçmez.
Bu arada uygulamaları bilmiyordum ben. Gayet normal, otel vs. arama uygulaması imiş arkadaşların dediğine göre. Sizin tatil planınızın olmaması kafanızı karıştırmış sanırım. O nedenle uyguladan nerelerde otel aradığını/bulduğunu tespit etmek eşinizin niyetinin ne olduğunu anlamanıza yarayabilirdi.
Scope nasıl bir şey bilmiyorum ama odamax, genelde günibirlik ilişkiler için de kullanılıyor. Yani kaçamak için güzel bir nokta. Adam scopedan tanışır, odamaxda buluşur. Eşiniz scope u yanınızda izlemediyse iş yerinde mi izliyordu? İş yerinde nasıl izleyebilir? Bence scope'dan profil açıp eşinize yazın hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?