Aldatılan bayanlar okusun lütfen

distancee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
351
0
canlarım benim annem babam tarafından defalarca aldatıldı.burda okuduğum her aldatılma hikayesinde kendi ailemden bir şeyler buldum.mailim gelen bu yazı umarım birilerinin içini rahatlatır

Aldatmak





Tanım olarak, iki kişi arasındaki birlikte, taraflardan birinin 3.kişi ile yaşanan; duygusal ,fiziksel eylemler ve söylemlerdir. Aldatılma için somut göstergeler; yazılar, temaslar,ifadeler ve davranışlardır. Eğer somut göstergeler yok ve sadece hissediş var ise bu sadakatsizlik olup aldatmanın doğasını gösterir.

Aldatmanın psikososyal dinamikleri arasında, aşırı yüceltilmiş karşı cins ve buna ulaşamamanın verdiği acizlik duygusu olabilmektedir. Genelde bayanlar tarafından tercih edilmeyen biri evlendikten sonra tercih edildiğinde bilinç altındaki duygular depreşir ve elde etme düşüncesi harekete geçer.

Aynı zamanda kadına değer vermeyen, çok sık sevgili değiştiren birinin de aldatması bir oyun ve heyecandan başka anlam taşımaz.

Aldatmanın nedenleri üzerine kafa yormuş olsak da belirtmeden önce şunu belirtmeliyim: hiçbir ayrılık nedenin kabul görür yanı yoktur. Yani kişinin neden yaptığının kabul edilebilirliği tartışılmaz olmaktadır.



Eşin cazibesini yitirmesi.
Hamilelik veya hastalıklı bir dönem
Sık görüşememek ve mesafe
30 yaş sendromu ve 40”lı yaşlara girerken (bu dönemler varlığını,duygularını ve bedenini gözden geçirme sürecinin yoğun olduğu dönemdir.
cinsel sorunlar
ilişkide iletişim sorunları
Çocuğun doğumu ile ilginin çocuğa yönelmesi ile değersizlik duygusu yaşamak.
Şiddet görmek
intikam
Yeni bir başlangıç yapmak ve kendilik değerini test etmek için aldatmak(halen ilgi çekici miyim, arzu ediliyor muyum ?)
Son madde olarak tekrar belirtmek gerekir ki neden olabilir ama kabul görülmez.
Aldatmak, evliliklerin bitiminde en çok ilk üç madde arasında bulunmaktadır. Aldatma olayını doğru göremeyen ve süreci doğru sürdüremeyen tarafların % 75 ,i ayrılmış veya boşanmıştır. (Z.Sungur) Aldatma sonrası, ilk öğrenilmek istenen “neden yaptı” sorusudur. Aslında herkes yaşadığı ve yaşattığı travmanın gerçek nedenini bulmak-bilmek ister. Kişi de bazen nedenini bilmeden aldatır. Ta ki derin sorgulamalar veya danışman desteği ile bunu bulana kadar. İşte sorun,nedeni bulurken aldatılanın nedeni, kendine mal etmemesidir. Neden ne olursa olsun aldatılan kişi, suçluluk içinde değildir.



Aldatılan Kişinin Durumu ve Yaşadıkları

ü Aldatılacak kadar basit miyim?

ü Demek ki hak ettim

ü Kocamı kazanmak için artık her dediğini yapmalıyım

ü Aptalım

ü Bana bunu yapanı affetmem.

ü Ben de onu aldatacağım

ü Depresyona girmek

ü Güvensizliğin yarattığı düşünceler ile , her şeyden şüphe etmek. Eşinin her şeyini bilmek istemek- incelemek.

ü Bütün erkekler/kadınlar ayın önyargısı ile tavrını genelleştirmek

ü Yaşadığı acıyı azaltmak adına rast gele yada normalde istemeyeceği biriyle cinsellik/duygusallık yaşamak

ü Boşluk,yalnızlık ve çaresizlik duygularını yaşamak

ü Ailesine yakınlaşmak



Aldatılan kişi, kendisine yapılan olayı ,içselleştirerek kendisinden kaynaklandığını düşünür. Ama yapılan araştırmaların sonucunda da % 100 aldatmanın nedeni bulunamamıştır. Yukarıdaki nedenler ise ihtimallerdir. Aldatılan kişi, kayıp ve ölüm travmasına benzeyen travma yaşar. Bu nedenle ağır ve destek isteyen bir süreçtir.Nasıl davranmalı kısmı ise az sonra

Aldatan Kişinin Durumu ve Yaşadıkları

v Suçludur.

v Kendine inanamaz.

v Kendini savunamaz. Bu nedenle bu konuların açılmasından korkar-gerilir.

v Eşine suçluluk duygusundan dolayı devamlı taviz verir

v Utangaçtır. Başka insanların bilmesinden kaygılanır.kaygı ve depresyon görülebilir.

v Umutsuzdur. Bu evlilik artık toparlanamaz. Mahvettim gibi..

v Bir an önce sürecin normalleşmesini ister.

v Hep açıklama yapmaktan bıkmıştır.

Genel düşünce aldatan kişinin bu durumdan büyük zevk aldığı düşüncesi olsa aslında ,olay yaşanırken bir çatışma ve mutsuzluk hakimdir. Çünkü başına gelmesini istemediği bir şeyi yapmaktadır. Bu nedenle aldatma ortaya çıkarken aldatan kişinin de ruh halinin sağlıklı olmadığını unutmamalıyız.

ÖNERİLER VE YOL HARİTASI

Aldatan eşin yalansız bir şekilde olayı anlatması ve tüm sorumluluğu üzerine alması.
Aldatma anlatırken varsa yaşanan cinselliğin detaylarına girilmemesi ve aldatılan tarafın bunda ısrar etmemesi gerekir. Çünkü anlatılması halinde zihinde senaryolaştırma ve filmleştirme ile sorunun çözümü zorlaşır.
Olayın başında;
-ayrılmak,kararsızlık veya ilişkiye devam kararlarından birini vermeden önce, önce olayı öğrenmeye çalışın. İstediğiniz kararı yine verebilirsiniz.

Sorunun çözümüne, anlaşılmasına ve olağan sürece geçene kadar aldatılan tarafın onayı ve rızası olmadan cinselliğin yaşanmaması
Soruları sorarken, ne zaman başladı,neden bitirmedin, cinsellik var mı, duygusallık var mı,tehdit edici bir durum var mı, önlem alınması gereken bir durum var mı? Soruları ağırlıklı kullanılmalıdır.
Aldatan kişi 3.kişinin iletişim ve adres bilgilerini vermemelidir.
Eğer aldatıldıysanız,

eşinizle duygusal,cinsel ve paylaşım bağlarını konuşun. Bunları olay netlik kazanana kadar devam etmeyeceğini ortaklaşa kararlaştırın.
Devamlı sorgulamak yerine zaman dilimi belirleyin.
Bütün detayları öğrenmeye çalışmayın.
Sizin bunu fark edememeniz beceriksizliğiniz değil, güvenmenizin göstergesi olduğunu unutmayın.
Evliliğinizi ve kendinizi suçlamak yerine, bunun bir evlilik sorunu ve eşinizin tutumu olduğunu unutmayın.
Kendinizi başkasıyla kıyaslamayın.
Benden güzel olsaydı gam yemem demeyin. Sizden güzel olsaydı daha üzülürdünüz.
Eşinizi devamlı kontrol etmeyin. Maillerini telini cüzdanın karıştırmayın. Bu ilişkinize yapıcı bir katkıda bulunmaz.
Eğer iletişimle sorunu çözemiyorsanız karşılıklı anlaşarak birbirinize mektup yazın.
Eşinizin aldatmasına onu aldatarak cevap vermeyin. Size sadece suçluluk hissettir. Sonraki zaman diliminde bu davranışınız sizi hep rahatsız eder.
Olayın hemen ertesinde hiç bir şey olmamış gibi davranmak yerine, baş başa uzun zaman dilimi içinde olayın detaylı konuşulması,
Aldatılan eşin olayı tam öğrenmeden herkese açmaması ve bu olaydan dolayı eşine karşı alınacak tavır ve tepkileri hesaplaması.
Çocuklara anlatırken, aldatan tarafı suçlamak ve cezalandırmak olarak değil, durum hakkında bilgilendirmek olarak açıklanması.. Aslında çocuklara anlatırken uzman desteği önemlidir.
Yine çocuklara anlatırsa şayet; eşlerin aynı şeyleri söylemeleri veya beraber söylemeleri önerilir.
Çok acı bir süreçti fakat geride kaldı diyebilmek. (M.Sungur ). Kabullenmeyi gurursuzluk ve çaresizlik olarak değil, güçlü olabilmek olarak da düşünmeliyiz.


Aldattıysanız;

Aldatma olayını olduğu gibi anlatın ve tüm sorumluluğu üzerinize alın.
Aldatmanızı,eşinize mal edecek nedenlere dayandırmayın.
Sessiz kalmak yerine, sorulara açık ve samimi cevaplar verin.
Evliliğiniz/ilişkiniz hakkında net konuşun.
Sürecin iyileşmesi adına her şey yapmaya hazır olduğunuzu ona bildirin.
Eşinizin size güvenmemesine saygı gösterin. Hemen güvenmesini beklemeyin.
Aniden sevgi göstergelerinde bulunmayın. İnandırıcı değildir.
Mümkün olduğunca, aynı evde yaşamaya devam etmek, çocukların sorumlulukları, ev işleri, cinsellik gibi konularda baskı yapmayın ve eşinizle uzlaşın.
Benden ayrılamaz ne de olsa demeyin. Size muhtaç olduğunu düşünerek olayı ört bas etmeyin. Aksi taktirde intikam duygusunu perçinlersiniz.
o Eğer eşi gerçekten pişman olmuşsa, kadın da 'aramızdaki sevgi bağını artırmak için ne yapmalıyım?' diye düşünmeli. İnsan değerli bir şey kaybettiği zaman onu hemen unutmaz, tekrar bulmaya çalışır. Evlilik de böyle. Aldatan eş, yere düşen mücevher gibidir. Mücevheri yere düştü diye çöpe atmak yerine, yerden alıp temizlemekte fayda var. Ancak kadın, aldatan eşini affederken, ona mutlaka 'bir daha yaparsan sonuçları evliliğimiz için kötü olacak' mesajını vermeli. Çünkü aldatan erkeğin hemen affedilmesi, hiçbir şey olmamış gibi davranılması; onun bu olayı 'bir şey olmadı' şeklinde yorumlamasına ve aynı hatayı tekrarlamasına neden olur. (N.Tarhan)



Aldatmalar travma etkisi yaratır. Ama ilginç olan şudur ki, bazen aldatma olayından sonra evliliklerin daha sağlıklı yürümeye başladığı, bağlılık duygusunun arttığı, sorunların bu tip travmadan sonra netleşip çözüm için ortak hareket edildiği tespit edilmiştir.

Aldatma, sadece kötü evliliklerde olmaz. Dediğim gibi aldatılma ,sizin dışınızdaki nedenlerden de olabilir size dayandırılmış da olabilir. Ama aldatılan kişi ilişkisini veya evliliğini bitireceği gibi, devam da ettirebilir. Her aldatma boşanmayla bitmiyor.

Aldatılmanın sosyal boyutuna kısaca bakarsak, erkekler arasında pekiştirilen, övünülen,bir güç ve beceri göstergesi olarak kabul edilen bir davranış olması, aldatmayı nicel olarak destekler.sanal aldatmayı aldatmadan saymalıyız bu çerçevede. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğrencilerinin gerçekleştirdiği, 'Evlilik ve Sadakat' konulu araştırma, sanal flört ve sanal seksin, en yaygın aldatma biçimi haline geldiğini doğruluyor. Hatta kimi zaman hayatlarına sadece renk katmak için cinsel tatmini internette arayanlar, fiziksel bir temas söz konusu olmadığından, bu yaşananların aldatma ya da sadakatsizlik olmadığını düşünüyor.

Ayrıca, bayanlar içinde ise aldatma, yeni heyecan ve kendini kanıtlama olarak algılanmaktadır. Genç sevgili yapmak, duygusal boşluğunu doldurmak, halen beğenildiğini test etmek de sosyal anlamda desteklenen göstergelerdir.
 
ben herzaman suna inanirim erkekler heyecan,uckur davasi,karaktersizlikleri yuzunden aldatir bir kadini sevmese bile onla ayni yataga girebilir gece oldumu gayet rahat evine donup eski hayatina adapte olabilir dengesiz saygisiz kisilik yoksunudurlar kadinlarda actiklari yaralari anlamadiklari gibi birde af edilmek beklerler ama ayni sey baslarina geldiginde asarlar keserler namus abidesi oluverirler kisaca erkek aldatir tipine kisiligine bakmadan ona yesil isik yakan herkeze kelebek gibi ucusuverirler bu arada evdeki bakimli guzel hamarat egitimli vs vs olsa bile erkek yine aldatir gen meselesi sanirim
 
bir çoğunun kadın yada erkek,kendini test etme ve onaylanma güdüsü ile bu yola eğilimi olduğunun kanısındayım ..
hala beğeniliyor muyu?,
beni hala arzu edecek birileri varmı?,benim için heyecen yaşayan olacak mı?
hala eskisi kadar güçlü ve çekici miyim? arayışlarının ardındaki kompleklerini savunma mekanizması ile giriştikleri ve onurlarını hatta özbenliklerini de yitiridikleri bir aldanış karmaşası...
 
nedeni ne olursa aldatmanın ne hafifleticibir nedeni ne de hafifletici cezası var..
ben de aldatıldım..o süreç o kadar kötü ki..sürekli kendini yargılama..yıpratma..
ne gerek var aldatmaya...bitmişse bitmiştir..
erkeksen eğer çıkarsın karşıma ya arkadaşım olmuyor bitti dersinn.
ne hakkın senin benim onurum ve sağlığımla oynamaya..
kimsin sen ya...
yapılan bir araştırma aldatan erkeklerin %60 oranının eşine/sevgilisine yakalandığını gösteriyor
aynı araştırma aldatan kadınların sadece ve sadece %10 oranının eşine/sevgilisine yakalandığını gösteriyor..
Bu ne demek?????? KADINLAR APTAL DEĞİL::
EĞER YAPARSA ASLANLAR GİBİ YAPAR..
Ama bir TÜRK Kadını ve annesiyiz...YAPMAYIN ERKEKLER::ZORLAMAYIN BİZİ..
turkbayragi
 
Aldatmanın bir keresi yoktur..

Aldatılmak çok onur kırıcı.. ben kendi açımdan yorum yapacak olursam

Aldatılan kadın afederse... bir sonrakinede hazırlıklı olmalı..:bbo:



 
ben herzaman suna inanirim erkekler heyecan,uckur davasi,karaktersizlikleri yuzunden aldatir bir kadini sevmese bile onla ayni yataga girebilir gece oldumu gayet rahat evine donup eski hayatina adapte olabilir dengesiz saygisiz kisilik yoksunudurlar kadinlarda actiklari yaralari anlamadiklari gibi birde af edilmek beklerler ama ayni sey baslarina geldiginde asarlar keserler namus abidesi oluverirler kisaca erkek aldatir tipine kisiligine bakmadan ona yesil isik yakan herkeze kelebek gibi ucusuverirler bu arada evdeki bakimli guzel hamarat egitimli vs vs olsa bile erkek yine aldatir gen meselesi sanirim
bende bunu anlamıyorum , neden herkes aynı kefeye koyuluyor?
 
Eşin cazibesini yitirmesi.
Sık görüşememek ve mesafe
ilişkide iletişim sorunları

ben sevdiğim dediğim insanı 4 yıllık ilişkimizde bu sebeplerden dolayı 4.yılımıza 1 ay kala aldattım hata yaptım kabul edıyorum ama şuda var hayatımda ki insan göbekli kendine bakmayan gün geçtikçe çirkinleşen birisiydi.o dönemde askerde oldugu ıcın sık görüşemiyorduk ve telefonlarda bıle olsa aramızda bır mesafe sorunu vardı.sürekli herşeyden ötürü kavga çıkmaya başlamıştı.askerden geldi sorunlarımız daha da arttı ,artık benımle ılgılenmez olmuştu.bu 3 nedenden dolayı dışarda daha çok görüşebildiğim,iletişim sorunu yaşamadığım,kendıne bakan bırısı ıle onu aldattım .ve şunu anladım ki aldatmak aslında kişinin kendini aldatması ,ne yaparsan yap aldattığın kişiden çok kişi kendısı daha fazla acı çekiyor.kendine olan sevgini ,saygını kaybediyorsun,kendine bıle kendını savunamıyorsun ki karşındaki i,nsan sürekli açıklama bekliyor senden.utanıyorsun kendınden bıle utanıyorsun ben bunu nasıl yaptım 4 yılımı nasıl bu kadar değersiz kılabildim diye düşünüyorsun.eminim aldatan erkeklerde eğer çok sorumsuz ınsan değillerse bunu yaşıyorlardır.ve bence tek kelımeyle aldatan taraf süründürülmeli deyim yerındeyse köpek edilmelidir.çünkü bir hata yaptığını kişi farklı şekilde anlayamaz.ve kişinin o anda affedilmesi ya ben kendı içimde pişmanlık duyuyorum ama bak o benım onu aldatmamı kabul etti,birşey yapmadı benı sevıyor ben demekki ona hata yapmadım gereksiz suçluluk duyuyorum düşüncesine kişiyi itiyor.kişi bu duyguyu bu şekilde düşünmeye başladığında ise kıyamet kopuyor defalarca aldatabılme kapasitesine kişi gelebiliyor.
aldatılan taraf evet acı çekiyor belkıde mecbur oldugu için,belki gidemediği için,belkide çok sevdiği için affedıyor,kendı içerisinde yıkım yaşıyor.ben acizmiyim,neden bunu bana yaptı,ne hata yaptım dıye düşünüyor

ve şu bır gerçekki aldatan kişi bir gün gelipte o kişi yada eşini/sevgilisini her kimse aldattığı insan onun durumuna aldatırken birlikte olduğu kişi tarafından düşüyor.ettiğini iki kez bulmuş oluyor yani.
 
nuray bende sana ınanmıyorum asla aldatmayan erkeklerde var mesela benım babam annemi ilk günden daha fazla sevdiğine eminim.ve konuştuğumda nasıl baba dıye sorduğumda adamın haklı sebepleri var anneni ilk tanıdığımda annen güzel ve zeki bir kadındı.evlendik güzel zeki kadın bana aynı kendısı gıbı 2 tane güzel ve zeki kız verdi,tüm sorunlarımda yanımda oldu.destekçim oldu.o benım için hem kadın,hem annem,hem çocuklarımın annesi oldu gittikçede kendisine anlam yükleyen birisi oluyor,ben dışarıdaki bir kişide bu duyguları tadamam aynı anlamları yükleyemem diyor.

erkek arkadaşım asla aldatmadı,aldatmayacak birisi,bir insan rus kadınların ortamına giripte bir kızı nasıl aldatmaz ama aldatmıyor ve nedeni ben senı sevıyorum,ben senı aldatırsam kendımı aldatmış olacağım .onurumu kaybetmiş olacağım ve ben doğuluyum bızım orada gururu için insan ölür ben senı nasıl aldatırım dıyor .

yanı 2 örnektede kesınlıkle ama kesınlıkle her erkek aldatmaz ama şu var kişiliği tam oturmamış,kendini kendine ispatlamaya çalışan insanlar aldatır .ben boyle düşünüyorum...
 
okudum iyi güzel bir paylaşım... ama insan böyle bir durumda sakin olamıyor...düşünemiyor...

öylesine bir şok yaşıyor ki ben gazetelerin 3.sayfalarındaki yaşananlara o an o sırada hak veriyorum... sadistleşiyorum...
internette yakaladım birkaç şeyini...o kadar şey bile beni insanlıktan çıkardı...aylarca ewimde fırtınalar kopardım...gitmeyi ayrılmayı uzun uzun düşündüm..zarar vermek istedim... ona, konuştuğu insana, bu duruma sadece susan 'arkadaşıdır' diye geçiştiren ailesine, kendime, çevreme herkese...karşımda duran herşeye...

bu pskolojik destekler uzun uzun yazılmış yazılar hiçbişeye yaramıyor... en güzeli eğer aldatıldıysan bunu yakaladıysan artık kendine doğru olan yolu seçmektir... kimse VAZGEÇıLMEZ değildir...

ve kimse SENDEN daha değerli değildir...

( çocuğum olmadığı için düşüncelerim bunlar çocuğu olanlar bu yazıyı dikkate almasınlar: )


mutlu kalın...
 
Eşin cazibesini yitirmesi.
Sık görüşememek ve mesafe
ilişkide iletişim sorunları

ben sevdiğim dediğim insanı 4 yıllık ilişkimizde bu sebeplerden dolayı 4.yılımıza 1 ay kala aldattım hata yaptım kabul edıyorum ama şuda var hayatımda ki insan göbekli kendine bakmayan gün geçtikçe çirkinleşen birisiydi.o dönemde askerde oldugu ıcın sık görüşemiyorduk ve telefonlarda bıle olsa aramızda bır mesafe sorunu vardı.sürekli herşeyden ötürü kavga çıkmaya başlamıştı.askerden geldi sorunlarımız daha da arttı ,artık benımle ılgılenmez olmuştu.bu 3 nedenden dolayı dışarda daha çok görüşebildiğim,iletişim sorunu yaşamadığım,kendıne bakan bırısı ıle onu aldattım .ve şunu anladım ki aldatmak aslında kişinin kendini aldatması ,ne yaparsan yap aldattığın kişiden çok kişi kendısı daha fazla acı çekiyor.kendine olan sevgini ,saygını kaybediyorsun,kendine bıle kendını savunamıyorsun ki karşındaki i,nsan sürekli açıklama bekliyor senden.utanıyorsun kendınden bıle utanıyorsun ben bunu nasıl yaptım 4 yılımı nasıl bu kadar değersiz kılabildim diye düşünüyorsun.eminim aldatan erkeklerde eğer çok sorumsuz ınsan değillerse bunu yaşıyorlardır.ve bence tek kelımeyle aldatan taraf süründürülmeli deyim yerındeyse köpek edilmelidir.çünkü bir hata yaptığını kişi farklı şekilde anlayamaz.ve kişinin o anda affedilmesi ya ben kendı içimde pişmanlık duyuyorum ama bak o benım onu aldatmamı kabul etti,birşey yapmadı benı sevıyor ben demekki ona hata yapmadım gereksiz suçluluk duyuyorum düşüncesine kişiyi itiyor.kişi bu duyguyu bu şekilde düşünmeye başladığında ise kıyamet kopuyor defalarca aldatabılme kapasitesine kişi gelebiliyor.
aldatılan taraf evet acı çekiyor belkıde mecbur oldugu için,belki gidemediği için,belkide çok sevdiği için affedıyor,kendı içerisinde yıkım yaşıyor.ben acizmiyim,neden bunu bana yaptı,ne hata yaptım dıye düşünüyor

ve şu bır gerçekki aldatan kişi bir gün gelipte o kişi yada eşini/sevgilisini her kimse aldattığı insan onun durumuna aldatırken birlikte olduğu kişi tarafından düşüyor.ettiğini iki kez bulmuş oluyor yani.

yaptığın hatanın farkına varmışsın
ama bişi merak ettim
neden ayrılmadın da aldattın
 
kızlar babamda annemi aldatıyor galiba. cok canımız sıkkın kardesim cıldırmıs gibiydi. babamın telefonunda gönderilmek üzere msjlarlar bulmus. numara yok. babam inkar ediyor ama güvenemiyoruz. daha öncede bi bayanla telefon konusması olmustu kim o bayan diyince erkek bayan deil demişti :KK43:((( annemde ruh gibi
 
ıçerik nedeniyle konunuz” Aile, Evlilik ve Çocuklar “ bölümüne taşınmıştır. Bilginize
 
Kimse kusuruma bakmasın uslübum biraz ağır gelebilir ama aldatan insana tahammülüm yok
Hele kendine ikinci bi hayat kurup ikisini birden idare eden erkekler midemi bulandırıyor
Kayınpederimin bi met..si olduğunu öğrendiğimden beri adamla sadece tokalaşıyorum
Kendi babam olsa evime sokmazdım ama eşimin babası gelmesin denmiyor
Geldiğinde çayını eşim veriyor ben oturup tv seyrediyorum
Arada sorarsa hı hı ya evet yok hayır deyip geçiştiriyorum
Sohbet dahi edemiyorum yüzüne baktıkça nefretim depreşiyor
Bana noluyorsa adam memnun karısı razı :bbo:
 
sadece şunu yazarım adam genleri bozuk ise bayanın hiç bir suçu yoktur

üzülmeyede değmez :kahve:
 
slm arkadaşlAR BEN ALDATILDIM ÇOK ZOR AMA YAŞADIM HERKEZ DİYODUKİ HERKEZ YAPAR SENİN EŞİN YAPMAZ AMA YAPTI DAHA ÜSTÜMDEN ATMAMIŞKEN BİDAHA SORUNU KENDİMDE ARADIM AMA YOK ÇÜNKÜ ONUNLA ÇOK İLGİLİYİM NEDEN BİLMİYORUM BIRAKMAYI BİLE DÜŞÜNDÜM YALVARDI BEBEĞİM İÇİN SON Bİ ŞANS VERDİM Bİ DAHA NE OLUR ALLAH KERİM RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
 
slm arkadaşlAR BEN ALDATILDIM ÇOK ZOR AMA YAŞADIM HERKEZ DİYODUKİ HERKEZ YAPAR SENİN EŞİN YAPMAZ AMA YAPTI DAHA ÜSTÜMDEN ATMAMIŞKEN BİDAHA SORUNU KENDİMDE ARADIM AMA YOK ÇÜNKÜ ONUNLA ÇOK İLGİLİYİM NEDEN BİLMİYORUM BIRAKMAYI BİLE DÜŞÜNDÜM YALVARDI BEBEĞİM İÇİN SON Bİ ŞANS VERDİM Bİ DAHA NE OLUR ALLAH KERİM RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN[/QUOT

cnm benim sen eşini çok seviyosun,ilginide eksik etmiyosun sence bunları hakediyo mu?senin üzülmene bir kadın olarak onurunun kırılmasına bebeğin için değer diye biliyomusun?biz kadınlar erkeklere ne kadar taviz verirsek onlar bizi o oranda aciz,bakıma muhtaç kendi nikahı altındaki köleler gibi görüyorlar ben ona ne yaparsam yapıyım beni seviyo yada çocuğunun babasız büyümesine razı olmaz beni bırakmaz diyo ve bütün yaptıklarından vicdan azabı duymadan devam ediyolar sen yanlızlığın ve boşluğunla kalıyorsun ve bide üstlüne üstlük ben ne hata yaptımda aldatılmayı hakettim diye düşünüyorsun bence aldatılmayı hakeden kadın yoktur aldatmayan erkekte yoktur henüz aldatmamış yada bunun için fırsat bulamamış erkek vardır ben buna inanıyorum.umarım eşin o son şansı iyi değerlendirir
 
slm arkadaşlAR BEN ALDATILDIM ÇOK ZOR AMA YAŞADIM HERKEZ DİYODUKİ HERKEZ YAPAR SENİN EŞİN YAPMAZ AMA YAPTI DAHA ÜSTÜMDEN ATMAMIŞKEN BİDAHA SORUNU KENDİMDE ARADIM AMA YOK ÇÜNKÜ ONUNLA ÇOK İLGİLİYİM NEDEN BİLMİYORUM BIRAKMAYI BİLE DÜŞÜNDÜM YALVARDI BEBEĞİM İÇİN SON Bİ ŞANS VERDİM Bİ DAHA NE OLUR ALLAH KERİM RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN[/QUOT

cnm benim sen eşini çok seviyosun,ilginide eksik etmiyosun sence bunları hakediyo mu?senin üzülmene bir kadın olarak onurunun kırılmasına bebeğin için değer diye biliyomusun?biz kadınlar erkeklere ne kadar taviz verirsek onlar bizi o oranda aciz,bakıma muhtaç kendi nikahı altındaki köleler gibi görüyorlar ben ona ne yaparsam yapıyım beni seviyo yada çocuğunun babasız büyümesine razı olmaz beni bırakmaz diyo ve bütün yaptıklarından vicdan azabı duymadan devam ediyolar sen yanlızlığın ve boşluğunla kalıyorsun ve bide üstlüne üstlük ben ne hata yaptımda aldatılmayı hakettim diye düşünüyorsun bence aldatılmayı hakeden kadın yoktur aldatmayan erkekte yoktur henüz aldatmamış yada bunun için fırsat bulamamış erkek vardır ben buna inanıyorum.umarım eşin o son şansı iyi değerlendirir

sağol cnm içinmi rahatlatın evet öyle aldatılmayı haketmedim amayaptı bilmiyorum ne bakımsız ne ilgisizim ama oldu işte hayırlısı bakalım ALLAH sonumuzu haYIR ETSİN çok güzel olup ta aldatılan kadfın yokmu sanki bizede rabbim vermiş bi güzellik ama kıymetimizi bilen yok yani anlıyacağın güzelde olsan bakımsızda olsan ilgiliilgisizde olsan erkek hewp yapan taraftır biz sadece onlara sadık kalmaya kendimizi mecbur görüyoruz sonuna kadarda bağlı ve sadık kalcam yaparsa ben kAYBETMEM O KAYBEDER 2 tarafta üzülür :84:
 
bende aldatıldım eşimi affettim halen beynimi tamir edemiyorum aldattıgı kadın benden 9 yaş büyük aklım ermiyor nasıl olur evliligimiz devam ediyor ama tabi artık güven yok bakalım son sansımız
 
X