Aldatilan bayanlar...

face bookta bende gızlemiştim..eşimin ısmı olduğu için .gercı herseyım gzılıydı.numara ıstemesı buyuk olay.takıpte kal çaktırma..

Bence şuan bişey deme telefonunu araştır şüphelendiğini belli etme kimlerle konuştuğunun dökümünü çıkart mesajlarına bak eğer aldatıldıysan da kanıt olarak sakla ama özel hayatın gizliliğine dokunmadan . Zaten kadın aldatıldığını hisseder

Eşinin bir arayışta olduğu kesin.
Ya neden gizledin ilişki durumunu diye üzerine git. Biraz korkut. Yapacağı varsa baz geçsin.
( Ama burda bir ihtimal daha var. Daha da gizli yapabilir yapacağı şeyi. Eşini sen tanıyorsun en iyi)
Ya pusuya yatmış bekle. Yapar birşey delil topla. İyi bir avukat araştır ve delillerle birlikte boşanma davası aç.
Bir de ogrensem de boşanmam diyorsan çok üzerine gitme konunun

Merhaba bayanlar,konuya nasil basliycagmi bilemiyorum.Dun gece uykum kacti esimin telefonunu alip sosyal medya hesabina girdim ve evli olan iliski durumunu gizledigini gordum.İcime kurt dustu baya bir inceleme yaptim ama bisey bulamadim veya işten eve gelirken sildi neden hemen kötu yorumluyorsun diye sorucak olursaniz 1ay once esimin bir bayana mesaj atip telefon numarasini istedigini yakalamistim ama arkadasim icin vs. Demisti pek inandirici gelmediydi.Simdide neden iliski durumunu gizledin desem yanlislikla yapmasim falan filan diyicek,sizce aldatiliyormuyum icimde cok kotu bir his var aldatilan bayanlar siz nasil ogrendiniz hisetiniz mi tessadufen mi yakaladiniz?Simdilik hic seslenmeden siki bir takibe alicam elinde sonunda bir yerlerde acik vericekdir acaba ben kendi kendime mi kafamda kuruyorum.Eger aldatiliyorsam nasil bir tepki vermeliyim gecip karsisina hesap mi sormali yoksa sesisce bebegimle birlikde gitmeli mi?
Böyle yazıdıpınız zaman şaka mısınız ya da fake misiniz diyesim geliyor.tabiki aldatılıyorsunuz veya aldatılma aşamasındasınız. eşinizin yaptıkları eşini seven eşine sadık birinin davranışları mı sizce? Değilse sebebi ne olabilir? Siz biraz düşünüp idrak edin.sonra ne yapacağınıza karar verin. Neden kensinizi kandırıyorsunuz ki. İzleyin takip edin söylemeyin eşinize. Tabiki inkar edicek üstelerseniz bağaracak modellerden eşiniz sanırım.

Durup dururken nerden aklınıza geliyor eşinizin hesaplarına bakmak ben daha hiç telefonunu elime alıpta bu kim demedim

mutlaka bir yerde patlak verecektir bir arkadasinda dedigi gibi kendilerini 2 kadini idare edebilecek kadar akilli saniyorlar ama olmuyor iste hic caktirmadan biraz takip edin o gizledigi evli yazisini herkese gorunure cevirin sizi farketmedi saniyor bakmaz nasil olsa bir aksamda telini alip hattinin online sitesine girip gun icindeki konusmalarina bakin

mutlaka bir yerde patlak verecektir bir arkadasinda dedigi gibi kendilerini 2 kadini idare edebilecek kadar akilli saniyorlar ama olmuyor iste hic caktirmadan biraz takip edin o gizledigi evli yazisini herkese gorunure cevirin sizi farketmedi saniyor bakmaz nasil olsa bir aksamda telini alip hattinin online sitesine girip gun icindeki konusmalarina bakin
Hattinin online sitesine nasil giricem?

Hattinin online sitesine nasil giricem?
mesela diyelimki hatti vodafone vodafone com a giriyosunuz telefon elinizdeyken numarasini ekrana ysziyosun birde sifre istiyor sifreyi nasil alacaginizda altta aciklamali yazar sifreyi alip online islemlere giriyosunuz orda menulerde detayli hat dokumu tarzi biseyler cikacak ordan kiminle kac dk nekadar konusmus gorursunuz numaralarin ilk 3 hlrakamiyla son 2 rakami yaziyordu sanirim defterine son 2 rakami girerseniz kayitliysa numara kim oldugu belli olur kayitli degilse isi ileri boyuta tasiyip savcilik yalniz online islemlere girince tele bunun bilgi mesaji gelir o mesajida silin

mesela diyelimki hatti vodafone vodafone com a giriyosunuz telefon elinizdeyken numarasini ekrana ysziyosun birde sifre istiyor sifreyi nasil alacaginizda altta aciklamali yazar sifreyi alip online islemlere giriyosunuz orda menulerde detayli hat dokumu tarzi biseyler cikacak ordan kiminle kac dk nekadar konusmus gorursunuz numaralarin ilk 3 hlrakamiyla son 2 rakami yaziyordu sanirim defterine son 2 rakami girerseniz kayitliysa numara kim oldugu belli olur kayitli degilse isi ileri boyuta tasiyip savcilik yalniz online islemlere girince tele bunun bilgi mesaji gelir o mesajida silin
Superr bugun bakicam cok tesekkur ederim

Back
X