Aldatilan es

Benim bildigim eskiden bosanma tarihinden bir yili gecmemek kaydiyla ucuncu sahisa da tazminat davasi acilabiliyordu ama artik bu yargitayin bir karariyla kalkti diye biliyorum. Evliligin bitiminden es sorumlu tutuluyor.

Ayrıca dava açsanız bu para yine eski kocanızdan çıkacak, eğer ki durumu yerindeyse çıkacak parayı da iplemez, size daha fazla nispet ederler... Umursamazlar bile.
Şüphelendim yoksa siz o musunuz?
Kadının içi soğucak belki yahu !

Canım öncelikle seni çok iyi anlıyorum.Hazmetmesi çok zor.Ama burada düşüneceğin bir çok şey var. Evli iki çocuklu bir adam başkasını hamile bırakıyorsa karakter bozukluğu vardır.yeni eşi de inan içten içe rahatsız bir evlilik yaşıyor şu an.yeniler birkaç zaman böyle geçer Ama inan nerdesinle ne yaptın la geçecek çok tedirgin günler bekliyor hatunu..
Sonra gereksiz anlamlar yükleme adama..kendi değerini bil.bakımını yap zevk alacağın şeyler yap gerekirse takıntı için ilaç Al destek al.
Lütfen takip etme.seni üzen bu eylemden uzak dur.
Mutlu olacaksın hiçbirşey bitmedi.
Kendine dön.
Kazanan sen olacaksın ilahi bir mahkeme var inan.
Seninde bir hayatın isteklerin var.kendine çalış sen iyi olmassan çocuklara da bir faydan olmaz. Hayatın da çar çırak olup gider.
Bak kendine hayatına.
Aslında biliyor musun o kadın da seninle ilgileniyor ama sen şu anda zayıfsın. Seni hırslandırıp belki motive eder.Kendine bak neşeli ol.ennn güzel intikam
Yaa çok zor bi durum benim arkadaşın başında bir bir aynısı var 2 çocukları vardı adam ilişkisini gizlemis anlaşmalı bosanmaya ikna etmiş kadını daha sonra o kadınla evlendi 1 çocukları var Ergün faceye foto atıyor ben bile çok çok sinirlendim görünce aynı şehirde aynı semtte oturuyor lar hele bide seviyorsan o adamı bu çok can acitir. Tek yapılacak şey kafana uygun birini bulup evlenmek.

Bana saçma geldi.sonuçta karşı tarafında çocuğu var,eger siz böyle bişey yaparsanız ,sizde o çocuğun psikolojisini bozcaksınız dolaylı olarak.siz ona dava açın oda size açsın,böyle kısır döngü.madem anlaşmalı boşanmasaydın ben hakime olsam aklın nerdeydi derim.bence hiç bişey yapmayın olan olmuş bitmiş.suyu tekrar bulandırmak size zarar verir

Back
X