Aldatılan genç kız ne yapsın şimdi:(?

senin sevgilinin göbek adı zeytinyağı mı?????? zaten erkeklerde bi laf vardır iş üstünde yakalansan bile inkar edecen..

ay çok sinir oldummmm

Yaa bu erkeklerin herşeye bi hazır bahaneleri oluyor mutlaka yani adama bakar mısın ne bahane bulmuş inanamıyorum yaa yol ver gitsin inan değmez canım.Hiç bir erkeğe fazla değer vermeyeceksin.Uzun süre berabermişsiniz 4 yıl dile kolay böyle birşey yapması 2. kez yazıklar olsun :mymeka:
Ankaradaki böyle erkekleri de Kızılay Meydanında şeylerinden sallandırcan ki ibreti alem olsun kaydirigubbakcemile3

Yaa bu erkeklerin herşeye bi hazır bahaneleri oluyor mutlaka yani adama bakar mısın ne bahane bulmuş inanamıyorum yaa yol ver gitsin inan değmez canım.Hiç bir erkeğe fazla değer vermeyeceksin.Uzun süre berabermişsiniz 4 yıl dile kolay böyle birşey yapması 2. kez yazıklar olsun :mymeka:
Ankaradaki böyle erkekleri de Kızılay Meydanında şeylerinden sallandırcan ki ibreti alem olsun kaydirigubbakcemile3

NASIL BİR ÜSTE ÇIKMA SÖZKONUSU AMA ANLATAMAM:)GÖRMENİZ LASIM O DERECE YANİ:1shok::1shok::1shok:BEN ONU Bİ ARKADAŞIM İÇİN ATMIŞTIM O KIZA DEDİşakkıdıMAL DESEN MAL DEİL OKKUZ DESEN OKKUZLERE HAKARET ANACIMmirmirmirmirARKA TAMPONU SIKIŞTI MESAJ ATTI ŞARJIM BİTMEZ İNŞALLAH DİE:1shok:DİYEMİOKİ AMAN CANIM AŞKIM BENİM ARKA TAMPONUM SIKIŞTI BEN TELEFONU KAPATİM DAHA FAZLA ERKEKLİK GURURUM, OLMAYAN GURURUM YERLE BİR OLMASINNşakkıdı

NASIL BİR ÜSTE ÇIKMA SÖZKONUSU AMA ANLATAMAM:)GÖRMENİZ LASIM O DERECE YANİ:1shok::1shok::1shok:BEN ONU Bİ ARKADAŞIM İÇİN ATMIŞTIM O KIZA DEDİşakkıdıMAL DESEN MAL DEİL OKKUZ DESEN OKKUZLERE HAKARET ANACIMmirmirmirmirARKA TAMPONU SIKIŞTI MESAJ ATTI ŞARJIM BİTMEZ İNŞALLAH DİE:1shok:DİYEMİOKİ AMAN CANIM AŞKIM BENİM ARKA TAMPONUM SIKIŞTI BEN TELEFONU KAPATİM DAHA FAZLA ERKEKLİK GURURUM, OLMAYAN GURURUM YERLE BİR OLMASINNşakkıdı

:roflol:ya gülünecek bir durum değil de sen çok şekersin ya öyle tatlı anlatıyosun ki:1rolleyes:

arkadaşı için mi .çekmiş mesajı ? bu işi yapanlara başka bir sıfat veriliyo sen onu bilirsin:mymeka: desene

bu kadar acemice yalan söylenir bir de yalan söylemeyi becerebilseler neler yaparlar kimbilir şunlar:oklava:

haaa... AAA ÜSTÜME İİLİK SAĞLIK VALLAHİ ELİM AYAĞIM GIYNADI Bİ ANDA KİM TATLI DİYE... DAĞLARA TAŞLARA UÇAN KUŞLARA TÖBE TÖBE TÖBE TÖBE:bbo::bbo: TATLI OLAN BENSEMM.. o senin tatlılığınn canımın içisi... teşekkür ederimmkaydirigubbakcemile5:1hug:

kız koptum allah seni ne etsin...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol:ya gülünecek bir durum değil de sen çok şekersin ya öyle tatlı anlatıyosun ki:1rolleyes:

arkadaşı için mi .çekmiş mesajı ? bu işi yapanlara başka bir sıfat veriliyo sen onu bilirsin:mymeka: desene

bu kadar acemice yalan söylenir bir de yalan söylemeyi becerebilseler neler yaparlar kimbilir şunlar:oklava:

ay yok yok gülüncek bi durum haline geldi artık kulak memesi kıvamını aldık bis :delphin: sen bana yalan söledin dedim bana vericek cevabı olmadığı için ben o mesajı o kıza bi arkadaşım için attım dedi... bende lafı gediğine koyarak kızları önce sen test sürüşüne alıosun sona arkadaşlarınamı paslıyosun hayırdır nie benim haberim yok dedim... oda düzgün konuş bana hakaret etmeyi bırak dedikaydirigubbakcemile3hakaret görmemiş ayol delimidir divanemidir..

olay belki kötü ama kız çok tatlı nan
söylemeden geçemedim :delphin:

höst kanka tek dur onu önce ben keşfettim :delphin:
yedirmem kimseye kötükedihüso

HÖNK:1shok:hangi kız tatlı??? sevgilim mesaj attığı kızmı..

kız sen çok yaşa emi
böyle bi konuda bile güldürüyosun ya bizi
Allah senin ne muradın varsa versin cimcime :asigim:

elma şekeri gibi bişisin sen hihoyyyt

ay yok yok gülüncek bi durum haline geldi artık kulak memesi kıvamını aldık bis :delphin: sen bana yalan söledin dedim bana vericek cevabı olmadığı için ben o mesajı o kıza bi arkadaşım için attım dedi... bende lafı gediğine koyarak kızları önce sen test sürüşüne alıosun sona arkadaşlarınamı paslıyosun hayırdır nie benim haberim yok dedim... oda düzgün konuş bana hakaret etmeyi bırak dedikaydirigubbakcemile3hakaret görmemiş ayol delimidir divanemidir..

iyi demişsin valla harbi hakaret duymamış bu hayatında galiba

iyice deli et söyle içindekileri sonra da bas tekmeyi ayar manyağı et böyle bravo kız sanaŞeniz

höst kanka tek dur onu önce ben keşfettim :delphin:
yedirmem kimseye kötükedihüso

kız sen çok yaşa emi
böyle bi konuda bile güldürüyosun ya bizi
Allah senin ne muradın varsa versin cimcime :asigim:

elma şekeri gibi bişisin sen hihoyyyt

AY ABAM NAPİM HELE Bİ DERMİSİNsengözlerimebaksanab ÜÇ KİŞİYİZ YANE İKİ KIZ VAR BİDE BENİM DENYOCAN VAR... KARIŞIO KIZLARşakkıdıTENEŞİRLERE GELSİN İKİSİDE... BİRİ TRAVESTİ OLSUN İNŞALLA BİRİDE BİLMİOM OLSUN BİŞİLER İŞTE... HIRSIMI ALAMIORMM HİÇBİ ŞEKİLDE.. ANKARA GELİR GELMEZ ARABASINI BOYDAN BOYA ÇİZİCEM OTURSUN AĞLASIN ARABASININ YAMACINDA...

Canım yaa bence sen değil karşındaki kaybetti.Tabi g... sıkıştı kaçacak şarjı bitebilirmiş külahına anlatsın daha fazla muhatap olmadan bitir .Onada evlat acısı gibi koysun.delikafadulden

iyi demişsin valla harbi hakaret duymamış bu hayatında galiba

iyice deli et söyle içindekileri sonra da bas tekmeyi ayar manyağı et böyle bravo kız sanaŞeniz

AYY NE MESAJLAR ATTIM... HANİ DUVARIN CEP TELEFONU OLSA O MESAJLARI DUVARA ATSAM DUVAR BÖLE ÇATLAR GİDER YANİ O MESAJLARI OKUYUNCAmirmirmirmir

bu erkekleri allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.ne doyumsuz yaratıklar bunlar ya.sen onun yüzüne vursan bile ne bahaneler uydurur kimbilir.karar senin cnm.dogru bildigin neyse onu yap.yüzüne bi tükürde yüregin sogsun azda olsa.gıcık bunlar ya gıcıkkkkkkkkkkk:oklava:

Karar verdim... şu islamı evlilik sitelerinden kendime bi badem bıyık bulucam... :):):):):):):):):):):) napim azizim..... Anca böle bastırıcam içimdeki heyvanii duyguları:):):):):)

Back
X