Aldatılan genç kız ne yapsın şimdi:(?

mini_minicik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
64
1
86
Ankara
hyr yaniii bu erkekler cidden çok salak varlıklar bide akıllıyız die övünmüolarmı insanı daha çok hasta ediolar...
daha bugün 18.00 itibariyle aptal sevgiliminn facebook unda bi hatun kişiyle mesalaşmalarını yakaladım....
nasıl mıı???

efenim şöyleki...benim salak sevgilimmm saf sevgilim zamanında bana ait olan benim şahsi bilgisayarımdan facebook sitesine ziyarette bulunmuş ve benim bilgisayarımda sevgilimin facebook a girmek için kullandığı şifresini kaydetmiş.... basiretim bağlandı...girdim baktımm....kim olsa bakardı!!!!
daha bir kızla yeni mesajlaşılmışş....listeye eklenmiş....

kızdan bir mesaj... merhaba tanışıyormuyuzz???
benimkisi; merhaba.tanışmıyoruz ama tanışmayo çok isterim gerçekten....
......SABAHTAN BERİ FACEBOOK BAŞINDA BEKLİORUM AMA KIZDANNN MSJJJ YOKK!!!!! AZCIK MUHABBETİ İLERLETSELER TELEFONLARINI FALAN ALIP VERİCEKLERDİR MUTLAKA BİRBİRLERİNE...YADA BİRYERLER BULUŞMAK İÇİN SÖZLEŞİCEKLERDİR....nitekim BENDE ONLARI BASICAMM!!!!

ama kızdan mesaj gelmedi henüz!!! sabahtan beri bekliorum..... beklesemmmiii.....yoksa sabaha yada bi kaç güne kdr sevgilime postayı koysammmıı...... napıcam benn uff!!!Çok üzgünüm çoook

Beklemem yerinde olsam:delphin:

O degerli zamanima yazik:kahve: helede baska bir kiza tanismiyoruz, ama tanismayi cok isterdim diyen bir adam icin :kızgın:

Salla gitsin be güzelim:teselli:

oh be tecrübeli biri geldi sonunda:(...... napim yaniii kızla muhabbeti ilerletmelerini bekleyipte basmimmii... direk yarın sabah sölimmi böle böle die...artı elimde kanıtta var konuşmalarını kaydettm bilgisayarıma....

bide kendisi bana hep derdiki yalan en nefret ettiğim şey.... o kızın kim olduğunu sorduğumda bana eski bi arkadaşım demişti oysaki....ağzına ağzına vurucan yaa

bence bekle bakalım sonuc ne olacak:oklava: ...ayy çok merak ettım sımdı

AHH NUCİCİM BENN NASIL MERAKTAYIM SABAHTAN BERİ Bİ BİLSENN........TUTİM KENDİMİ BİRAZ MUHABBETLERİ İLERLESİN ONDAN SONA BAŞINA VURİM DİORM...AMA DAYANAMIORM Bİ YANDANDA GEBERTESİM GELİYO...KÖPEK EDESİM GELİO ....kötükedihüso

Bencede beklenecek birsey yok.
O kiz icin eski arkadasim diyerek zaten yalan söylemis sana.
Daha neyi bekliyorsun ki arkadasim?
Biraz daha ileri gitmesinimi?
Bence hemen söyle, zafer senin olsun.
Ne zamandir birliktesiniz?

elindeki kozları niye hemen tüketeceksin ki,biraz daha bilgi edin daha güzel utandırırsın.sonra da tabi ki defet.

elimdeki kozların birikmesini beklemek istedim en başta ama... kızın mesaj atacağğı yok benimkine... ya beğenmedii benimkini yadaa bilgisayarının başına geçmedi henüz....
4 senedir beraberiz biz.... uzun bir birlikteliğimiz var... bi kere daha bu tarz bişi yakalamıştım ama affetmiştim... çünkü bu seferki kadar bariz değildi emin değildim.... şimdi ise gözümde karpuz gibi kocaman kanıt var.....

öylemi dersin...kozları biriktirmek en iiisimi.... ya nasıl dayanıcammm o sürede:):):).......dayanabilsem beklerim elbette kozlar birikse daha güsel...sonuçta şifreside bende açar girer bakarım her yaptığına ettiğine... ama kozlar birikene kdr hep yanyana gelicezz bi yerlere gidicezz...bu gibi durumlarda ona ısınamamkii...kızgınlığımdan sürekli atar yapıp dururum...

Bence biraz daha bekle elindeki kozlar iyice biriksinki suratina vur, simdi seni ikna edecek bir yalan bulur belki bellimi olur en azindan bulusmaya kalkarlarsa sende basarsin ;)

hem ne kadar çok şey bilir,görürsen o kadar çok nefret edeceksin ondan ve ayrılıp unutman yeni bi hayata başlaman daha kolay olacak senin için.midenin bulanabildiği kadar bulanması lazım ki herşey daha kolay olsun senin için,benden söylemesi.

beni ikna etmek için bi yalan bulması çok zor... o kadar çok araştırdımki bugün belkide bütün facebookla akraba oldum:).... herkesin profilini inceledim kızın arkadaşları kim ortak arkadaşarı kim....... bu işin altındanda her zamanki gibi bnm sevgilimin karı kız meraklısı kankası çıktı.... ortak arkadaşlarına baktığımda ne görimm.... bnm sevgilim kankası... ve sevgilimin mesaj attığı kız ise sevgilimin kız meraklısı kankasının takıldığı bi kız var onun arkadaşı çıktı.....

şimdi biraz karışık oldu özetlim.... bnm sevgilim ve kankasıı iki tane birbirine yakın kız arkadaş bulmuşlar... facebooktan ayarlıcaklar..... takılcaklar...olay buu:mymeka:

kesinlikle beklee biraz
tam olarak herşeyiii iyice gör ondan snra tekmeyi koy
4 senelik bir birliktelikmiş ama yazıklar olsun ona

kesinlikle beklee biraz
tam olarak herşeyiii iyice gör ondan snra tekmeyi koy
4 senelik bir birliktelikmiş ama yazıklar olsun ona

ya bekleyemiyorum çıldırıcamm...ama en mantıkılısı buysada beklicemm...ztn hemcinslerimden tavsiye almak için buraya başvurdum...yani siz olsaydınız ne yapardınız...kesinlikle yazıklar olsun binlerce kez... şu anda yatağında çok rahat uyuyoo...ama zehir olucak o uykuları ona....yerimseniben

Back
X