Aldatılan kadın bilmeli mi ?

23 yaşında olduğunu öğrenince fikrim değişti zaten.
ilk yazdığınızdan cidden 12/13 yaşında kızlardan bahsediyorsunuz sandım.
kendisi şikayet edebilir. istemiyorsa da kendi tercihi.
inşallah çalışmaya devam etmiyordur orada.
Çıktı olayın ertesi günü. Ben aylar sonra öğrenebildim. Direk kızı aradım olayı anlatır mısın diye. Adam hala aynı yerde ama. Giren çıkan bişey olmadı ona. Herkes biliyormuş çalışanlardan ona rağmen yüzü kızarmadan,utanmadan gelebiliyor anlamıyorum. Gördükçe saldırmamak için zor tutuyorum kendimi.

Size bu olaylari anlatan kizin savciliga gidip sikayet etmesi ve uzaklastirma karari cikartmasi lazim korluyorsa. Boylece adam 50 metreden fazla kiza yaklasamaz.
Adamin esine soylemek yerine kizin sikayetci olmasi ve bunun uzerine savciligin devreye girmesiyle esi de herseyi ogrenmis olacaktir zaten. Siz soylerseniz inanmayabilir ya da muhtemelen adam iftira deyip esini kandirabilir.
Kızın evini biliyor zaten. Evinden almış filan bu olayın olduğu gün. Kız evli olduğunu filan biliyor bu arada onun da yapmaması lazımdı ama istemediği anda her ne olursa olsun karşıdaki zorlayamaz kimseyi. Kız belki etkilendi yanlış ama beraber olmak istememiş olabilir adamın iğrenç bi şekilde zorlaması ne demek ? Evini biliyor,tek yaşadığını biliyor kızın. Belki kız ondan da korkup uzakken başıma bela etmeyeyim diyor bilemiyorum. Şu karısına söyleme olayını netleştirince kıza söylemem lazım zaten. İnşallah o zaman şikayet etmek ister ne diyeyim. benim yüzümden başı ağrımasında.

Kimse şikayet etmiyor, bana bir şey olmaz diye devam ediyordur. Tacizciler taciz edeceği kişiyi, güzel, yaşlı vs diye değil, kim sesini çıkarır, kim çıkarmaz, ona göre seçerler. Ortamı, mevki, güç, para sahibi ise daha rahat yapıyorlar bunu.

Kızı harcamamak lazım. Adam evini vs biliyorsa mutlaka evini değiştirmeli, zor olsa da. İş konusunda siz destek olabiliyorsanız en azından güvenli bir yerde çalışmasını sağlama, referans olma gibi, kızın mesleki hayatı bitmez. Kız da bundan sonra insanlara mesafeli davranmayı öğrenir. Kişisel bilgilerini paylaşmaz...

Kızın evini biliyor zaten. Evinden almış filan bu olayın olduğu gün. Kız evli olduğunu filan biliyor bu arada onun da yapmaması lazımdı ama istemediği anda her ne olursa olsun karşıdaki zorlayamaz kimseyi. Kız belki etkilendi yanlış ama beraber olmak istememiş olabilir adamın iğrenç bi şekilde zorlaması ne demek ? Evini biliyor,tek yaşadığını biliyor kızın. Belki kız ondan da korkup uzakken başıma bela etmeyeyim diyor bilemiyorum. Şu karısına söyleme olayını netleştirince kıza söylemem lazım zaten. İnşallah o zaman şikayet etmek ister ne diyeyim. benim yüzümden başı ağrımasında.
Karisina soylemek yanlis bence. Kiz soyledi sanir, kizin basini belaya sokar. Bu ulkede savcilik var polis var. Kizin evini biliyor olabilir adam. Uzaklastirma karari cikartacak kiz savciliktan. Uzaklasyirma karari cikarsa adam o eve yaklasamaz. Siz yazdigimi okudunuz mu? Hukuki yollarla halledilmeli bu is. Karisina soyleyince birsey degismeyecek. Adam aynen debam edecek.

Kimse şikayet etmiyor, bana bir şey olmaz diye devam ediyordur. Tacizciler taciz edeceği kişiyi, güzel, yaşlı vs diye değil, kim sesini çıkarır, kim çıkarmaz, ona göre seçerler. Ortamı, mevki, güç, para sahibi ise daha rahat yapıyorlar bunu.
Öyle korkutmuş zaten. Arkası sağlam sanıyor herkes. Para da var. E arabası son model. Üstünde marka kıyafetler. Kolunda marka dünyanın parası saati.Ohooo daha ne olsun. Tanımıyorlar ki. Aslında hiç biri gerçek değil. Öyle göstermek istiyor kendini. Niye ? Böyle rahat rahat kandırmak için kızları. Onlar da bişey sanıyorlar bu adamı. Ben içlerinde olduğum için biliyorum ne bok olduklarını. Ondan kalkıp korkmam ama bu kıza da kendini nasıl tanıtmışsa korkmuş işte. Bakışları bakış değil zaten pisliğin. Üstündeki marka olsa ne olur ?

Ben ne korkar nede çekinirim direk söylerdim. Aşırı soğuk kanlı bir yapıya sahibim. Böyle konularda hayatta sessiz kalamam. Karısı isterse gormezden gelsin banane, ben soyliyim de vebali benden çıksın mantığı.

Karisina soylemek yanlis bence. Kiz soyledi sanir, kizin basini belaya sokar. Bu ulkede savcilik var polis var. Kizin evini biliyor olabilir adam. Uzaklastirma karari cikartacak kiz savciliktan. Uzaklasyirma karari cikarsa adam o eve yaklasamaz. Siz yazdigimi okudunuz mu? Hukuki yollarla halledilmeli bu is. Karisina soyleyince birsey degismeyecek. Adam aynen debam edecek.
Aynısını düşünüyorum. Kesinlikle kızın üstüne gidecekler adım gibi eminim buna. Evini de biliyor maalesef. Evde tek yaşadığını da. Bana göre cesaret edemez bişey yapmaya ama bellide olmaz güvenilecek bi adam mı ? Şerefsizin teki. Gezemesin artık elini kolunu sallaya sallaya. Bişeyler yapmak lazım da elimden gelen bişey yok benim. Kıza tekrar söylerim gerçekten şikayet et diye ama başkada bişey yapamam o zaman .

Bu adam üniversitede hoca sanırım
Sizde bu çevredensiniz bu vesileyle haberdar oluyorsunuz

Aynısını düşünüyorum. Kesinlikle kızın üstüne gidecekler adım gibi eminim buna. Evini de biliyor maalesef. Evde tek yaşadığını da. Bana göre cesaret edemez bişey yapmaya ama bellide olmaz güvenilecek bi adam mı ? Şerefsizin teki. Gezemesin artık elini kolunu sallaya sallaya. Bişeyler yapmak lazım da elimden gelen bişey yok benim. Kıza tekrar söylerim gerçekten şikayet et diye ama başkada bişey yapamam o zaman .
Kiz polise gitmeli. Ya da savciliga.

Karısınin bilmesine karışmayın. Karısınin bilmediğini, anlamadığını zannetmiyorum. İllaki ki size ulaşan kızlar ona da ulaşıyordur. Karışmayın. Herkes sıyrılır sizin başınız ağrır

Ben kesinlikle bilmem isterdim. Karşımdakine saldırmazdım, hakaret etmezdim ama herkes ben değil.

He eşim beni aldattı, aldattığı kişi de evli olduğunu bilerek ilişki yaşadı. O zaman ikisinide kazanda kaynatırım orası ayrı. Fakat, evli olduğunu bilmeyip kandırılarak bir ilişkiye başlayan ve öğrendikten sonra hayatından def edip beni uyarmak maksadı ile eşimin yaptıklarını anlatsa gider alnından bile öperim ama dediğim gibi herkes ben değil.

Kızın yaşı büyük, yapabileceği şeylerin farkında zaten yani, hadi siz bir şekilde bu duruma el attınız, kız ya ağız değiştirirse, korkuyormuş çünkü... Siz iftira atmakla suçlu duruma getirilirsiniz birde. Sanırım tek yapabileceğiniz kıza sadece akıl vermek, yol göstermek. Karısıyla da muhatap olmanızı tavsiye etmem, aldarıldığını anlıyordur zaten de bu iğrençliği de bir şekilde örtbas edip, kocasının yanında olur garanti.

Ne vebalı ya.. O kullanılan kızkarın vebakı be olacak. Dagılsın yuvasu dagılacaksa. Ilk bosanan aıle onlar olmaz. Hastalıklı pis herıf. Soylemek zorundasınız. Sizi alakadar eder. Bırı gelıp yardım istenıs. İfşa olmalı kı bı daha yapanasın.

Aldatıldığını bildiğim biri var ailede.
Kıza gıcığım aslında ,yani yapsam yapardım.
Sonra kızın zaten bunu bildiğini öğrendim.
Şuan 2.ye hamile.
Kısaca demem o ki; zaten kadın biliyordur.
Bildiği halde susuyordur.
Bırakın kendi pisliklerinde boğulsunlar.
Kendi çocuklarını düşünmeyeni siz neden düşünüosunuzki..

Herkese merhaba konuyu uzun uzun anlatamayacağım ne yazık ki tanınmamak için çünkü herkesin başına gelebilecek bişey değil.
Sizlerden bi konuda fikir istiyorum. Yakınımızda bi adam var dışardan çok güvenilir,ailesine bağlı filan gözükür. Ama karısını sürekli aldatıyomuş. Ve iğrenç şekilde. Mide bulandırıcı fanteziler havada uçuşuyor. Kendinden yaşça küçük kızları bunları yapmaya zorluyomuş. Birinci ağızdan öğrendim bunu. Benden yardım istendi çünkü o kızlardan birinden. Çocukları var,eşi affeder mi bilmiyorum o kadar tanımıyorum. Ama bence daha önce yakalamıştır illaki . Beyefendi ben karımı hep aldatıyorum diyormuş çünkü.
Tek kafamı karıştıran çocukları. Kimsenin vebaline girmek istemiyorum çünkü.
Sizce aldatılan kadının haberi olmalı mı ?
Söylemeli miyim ? Yoksa beni alakadar etmez mi ?
Çok arafta kaldım. Vicdanım rahat olsun istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻
* Kızın yaşı 23 hanımlar. Adamın yaşı büyük. Her şekilde iğrenç ama küçük çocuk sananlar olmuş öyle değil. Adamla kızın arasında 15-20 yaş var ama neredeyse.
*Şikayet etsin diyenler için;kız şikayet etmek istemedi. Adam bi şekilde korkutmuş galiba. Baş edemem ben o insanlarla dedi. Defalarca teklif ettim arkandayım diye. Bu sebeple tek istediğim kadın bilmeli mi? Bilirse ve kocasına bi tepki verirse en azından içim biraz soğur. Göğsünü gere gere gezemez belki. Yapacağım elimden gelen başka bişey yok çünkü.

Bende zamaninda konu acmistim arkadasim esi tarafindan aldatiliyo bilmeli mi diye sonra soylememeeye karar verdim.
Allahin işi ya kadin ogrenmiş. 1 ay sonra ikinci bebek haberini almiştim... en iyisi karismamak

Herkese merhaba konuyu uzun uzun anlatamayacağım ne yazık ki tanınmamak için çünkü herkesin başına gelebilecek bişey değil.
Sizlerden bi konuda fikir istiyorum. Yakınımızda bi adam var dışardan çok güvenilir,ailesine bağlı filan gözükür. Ama karısını sürekli aldatıyomuş. Ve iğrenç şekilde. Mide bulandırıcı fanteziler havada uçuşuyor. Kendinden yaşça küçük kızları bunları yapmaya zorluyomuş. Birinci ağızdan öğrendim bunu. Benden yardım istendi çünkü o kızlardan birinden. Çocukları var,eşi affeder mi bilmiyorum o kadar tanımıyorum. Ama bence daha önce yakalamıştır illaki . Beyefendi ben karımı hep aldatıyorum diyormuş çünkü.
Tek kafamı karıştıran çocukları. Kimsenin vebaline girmek istemiyorum çünkü.
Sizce aldatılan kadının haberi olmalı mı ?
Söylemeli miyim ? Yoksa beni alakadar etmez mi ?
Çok arafta kaldım. Vicdanım rahat olsun istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻
* Kızın yaşı 23 hanımlar. Adamın yaşı büyük. Her şekilde iğrenç ama küçük çocuk sananlar olmuş öyle değil. Adamla kızın arasında 15-20 yaş var ama neredeyse.
*Şikayet etsin diyenler için;kız şikayet etmek istemedi. Adam bi şekilde korkutmuş galiba. Baş edemem ben o insanlarla dedi. Defalarca teklif ettim arkandayım diye. Bu sebeple tek istediğim kadın bilmeli mi? Bilirse ve kocasına bi tepki verirse en azından içim biraz soğur. Göğsünü gere gere gezemez belki. Yapacağım elimden gelen başka bişey yok çünkü.
Kadın zaten biliyordur ama o adam o kadını da okadar sindirmiştir ki ayrılmaya gücü yoktur. Ayrıca kadının ekonomik özgürlüğü de yoktur ve hayat şartları boşanmasına müsait değildir. Yoksa zaten şimdiye kadar 100 kez koöına tekmeyi basmış olurdu

Kızın yaşı çok da küçük değil üstelik evli bir adam olduğunu bilmesine rağmen bi etkileşim olmuş aralarında sanırım. Bu nedenle eğer şikayet ederseniz olan her anlamda kıza olur adama hiçbir şey olmaz, polis korur diyenler hangi ülkede yaşıyorlar merak ediyorum. Eşi de muhtemelen biliyordur bu kadar ayyuka çıkmış durumlar yaşayan bir adamın karısının bilmesinine, hissetmemesine imkan yok. Siz insanlık vazifenizi yapıp kızı cesaretlendirmişsiniz size düşen kısım bunla sınırlı. Şikayet etmek, eşine söylemek sizi aşar.

Back
X