aldatılan kadın nasıl toparlanır

Size ezber bozduracak bir şey söyleyeyim mi sevgili Helenra ve Alabalik32 :))) Benim eşimin birlikte olduğu kadın evliydi... Ve kadın hala evli

Bir kez affederseniz, evliliğinizi bir süre sürdüreyim derseniz artık aldatmadan dolayı dava açamayacağınızı biliyor musunuz? Boşanma davası açmak için süreyi kaçırırsanız da affetmiş sayılıyorsunuz. Süreyi hatırlamıyorum 6 ay ya da bir yıldı sanırım.

O kadar olur tek tuk cikabilir. Ama esinizden umidi olsaydi o kadinin emin olun ki kendi esini bosardi sizinkiyle evlenirdi..
Amannnn yaaa... ilk zamanlar çok utanırdım boşanma sebebimi söylemeye soran olunca...
Artık o kadar rahat söylüyorum ki :))) Çok pissss aldatıldım...

Amannnn yaaa... ilk zamanlar çok utanırdım boşanma sebebimi söylemeye soran olunca...
Artık o kadar rahat söylüyorum ki :))) Çok pissss aldatıldım...
Utanacak birileri varsa oda esinizdir o utansin soylerken. Bende eskiden agladiklarima kahkahalarla guluyorum simdi. Iyiki de ayrilmisim diyorum..

Affetmediğiniz iyi olmuş keşke kimse affetmese belki bu adamların yüzsüzlüğü ele alıp aldatmaları azalır...
Abuu bi konu daha acilmis. Kadinin kocasi erkeklerle aldatiyormus esini ve bunu surekli yapiyormus. Bu erkekleri bir yere toplamali hepsini atese vermeli..

Dünyada sandığımızdan daha iyi ve sadık erkekler var ama o şansı onlara vermek yerine şeref...zlere vermeyi tercih ettik.

Abuu bi konu daha acilmis. Kadinin kocasi erkeklerle aldatiyormus esini ve bunu surekli yapiyormus. Bu erkekleri bir yere toplamali hepsini atese vermeli..
Bence fake bir konu... ya da bütün kadınlar kocişime bakıyor paranoyasına göndermedir o

Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın.

Şu kadına yaşattıklarına bak.Değer mi?

Aslında ilişkide fark yaratan erkektir.Kadının tatminsizliği daha olası.Ama bu adamların açgözlülüğü

anlaşılır gibi değil.

Testi kırıldı bir kere.Büyü bozuldu.Bir daha asla eskisi gibi olamazsınız .Ama umarım kendinizi çok yıpratmadan

hazmedip yolunuza devam edebilirsiniz.

Aynen okadar çok seviyordumki o kadar çok mutluydumki anlatamam sanki icimdeki o mutlu kadın öldü şimdi yeniden nasıl canlanır bilmiyorum tek tutunagim var o da pişmanlığı 2 tane çocuğum var ikiside okul 1.si onlarda etkilensin istemiyorum yanip tutusuyorum ama kimseyle paylasamadim bi onun annesine dedim oda yaptiysa kopmadi ya geri getirdi dedi keşke demez olaydim ama eşim gercekten cok degisti bilmiyorum olay daha yeni diyemi bilmiyorum kalka bilirmiyiz altindan Rabbim yardimcim olsun Kimseye yasatmasin lafim size degil kimsede büyük konuşmasın inanin o zaman Allah ayni seyi onada yasatiyor kinamayin kinadiginiz sey basiniza gelmeden caninizi almam diyor aynen dedigi gibi

merak ettim nasıl saçma bir bahane öyle.. neyini merak etmiş ? ee merakını giderebilmiş mi bari?
sorduysanız bizi de aydınlatın bende merak ettim şimdi eskortların ki altındanmıymış ?

para verip sevişen bir erkek kadar acizi olamaz..
bu kadar zavallı bir erkekle evli olmayı benim midem kaldırmazdı..

Y yangin5555 sayfalarin tamamini okumaya sabredemedim belki soran olmuştur ama esiniz 5 dk 2 dk her neyse sonuçta o işi yapmış bitirmiş mi orayı anlamak istiyorum

Bir de demeden geçemeyeceğim olay eşinizin sizi aldatması değil aslında olay eşinizin arkadaşlarının gazına gelip aldatması merak ettim kılıfını uydurması. Böyle arkadaş gazına gelen daha neler yapmaz

Siz beni yalnış anladınız.Ben aynı şeyleri yaşadım.Asla yapmaz dediğim adam yaptı.Çevremizdeki kimse inanamadı

nasıl olur o nasıl yapar diye?İki çocukla 25 yıllık beraberliği(5 yıl flört+20 yıl evlilik) bitirdim.

Kınamıyorum sizin ne yaşadığınızı çok iyi anlıyorum.

Ben bu travma geçtikten sonra niye bu kadar acı çektiğimi sorgulamaya başladım.Çünkü bu sadece üzülme kırılma falan

değil kahrolma.Sonra şu sonuca vardım.İnsanlar yalnızca bedenen ölmez bazen içinde ölür.Bu aslında sevdiğiniz

birinin ölümüyle aynı nerdeyse çünkü içinizdeki o ölüyor.Bir daha asla o olmayacak.Çektiğiniz bunun sıkıntısı.

Ayşe Arman'ın bir yazısında okumuştum bir.Prof. ''sevdiğin inandığın biri tarafından aldatılmak evlat acısından

sonraki en büyük travmadır'' demişti.

Umarım kendiniz ve evlatlarınız için en doğrusu en güzeli olsun.

Haklısınız suanda o arkadaşlarıyla tüm bağlarını kopardı ben demeden kendi kesip attı zamana bıraktım affetmisde hazmetmiste değilim kadinligimin guzelligimin de farkindayim şimdi bide 15 kilo gidince benden genç kız gibi oldugumu söylüyor herkez 56 kiloya düştüm şimdi o kiskancliktan kuduruyor arzuluyor ama dokunamiyor

Farklı bi

Bilmiyorum canım neyi merak etti sordum anlattı ama anlamadım inan bende hiçbirşey sadece aklımda kalan bumuymus demiş çıkınca bide gulerek soyluyorum suan şeyin kopsaydi da yapamasaydin demiş kendi kendine acinacak halime guluyorum yanlız

Farklı bi

Bilmiyorum canım neyi merak etti sordum anlattı ama anlamadım inan bende hiçbirşey sadece aklımda kalan bumuymus demiş çıkınca bide gulerek soyluyorum suan şeyin kopsaydi da yapamasaydin demiş kendi kendine acinacak halime guluyorum yanlız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…